Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Vihan vai rakkauden viikko

Tästä sitten alkaa lokakuun haasteellisempi jakso Auringon ja Merkuriuksen tullessa neliöön Pluton kanssa. Vihan tunteet ja aggressiiviset reaktiot ovat tavallista enemmän pinnassa koko loppukuun ajan. Eipä tietenkään ole sattumaa, että juuri tällaisen jakson alkaessa törmäsin mielenkiintoiseen haasteeseen ja päätin oitis osallistua siihen, koska sen sanoma tuntui niin houkuttelevalta ja etenkin tuo haasteeseen johdattanut lyhyt tarina syyllisyydestä ja todellisesta syyllisestä. Ensimmäisen päivän haaste pudotti kiven sydämeltäni ja oli niin vapauttava, että haluan jakaa tämän mahdollisuuden myös kaikille viikkokirjeeni tilaajille.

Haaste löytyy englannin kielellä tästä: Love should be at the Core of everything we do. Asiasta kovasti innostuneena jaan saman informaation myös suomeksi vapaasti käännettynä tästä maanantaista lukien blogissani, jonka löydät sivulta www.astro.fi. ( Voit myös liittyä blogien saajiin, jolloin sähköpostiisi napsahtaa aina viesti uuden blogin ilmestyessä. )
Kysymyksessä on siis seitsemän päivän haaste, jolloin jokaiseen päivään liittyy pieni, mutta ei tosiaan vaatimaton tehtävä.

Kosmos ohjaa kohti elämäntehtävääsi

Tällainen rakkauteen, hyväksyntään ja todella suureen ymmärrykseen opastava tehtäväsarja palvelee parhaiten tarkoitustaan juuri tällaisena aikana, jolloin olemme tavallista herkempiä menettämään malttimme ja osoittamaan muita sormella. Auringon neliö Plutolle kuvaa puhtaimman henkisen olemuksemme voimakasta pyrkimystä päästä toteuttamaan omaa elämäntehtäväämme. Silloin kehomme ja mielemme reagoi negatiivisesti ja jopa aggressiivisesti tilanteissa, joissa emme uskalla elää sitä ominta elämäämme ja toteuttaa juuri sitä itselle kuuluvaa missiota harrastuksen, ihmissuhteiden tai työelämämme alueella.

Positiivinen uupumus

Kun tähän samaan ajankohtaan vielä liittyy Marsin neliö Saturnukselle, niin raamit ympärillämme alkavat käydä jopa pelottavan ahtaiksi. Energiamme ei suostu kohdistumaan tehokkaasti mihinkään itselle raskaaseen tai turhauttavaan tekemiseen. Väsymys saattaa olla täysin vastustamatonta ja silloin pitää uskaltaa levätä tai ainakin selvästi hidastaa tahtia, vaikka olisit tekemässä ihan omaa hommaa. Väsymyksellä, uupumuksella ja ahdistuksella on aina tärkeää kerrottavaa silloin kun ne elämääsi ilmestyvät. Ne ovat suurimpia hyväntekijöitä, joiden avulla pysymme pidempään hengissä ja voimme edes kompuroida kohti oikeampaa ja enemmän itsellemme kuuluvaa elämää. Löydä siis oikea asenne näihin tunnetiloihin. Näe ne merkkeinä – älä kohtalona tai karmana. Niiden avulla kuuluu aina muuttaa jotain, johon emme ilman niitä pystyisi.

Itse luen tavallista tarkkaavaisemmin tämän viikon Astrokalenterini. Sieltä löytyy silloin tällöin ratkaisevalta tuntuvia opasteita päivän haasteellisiin tilanteisiin. Astrokalenteri on myös tämän viikon suositukseni. Ellet vielä ole sen tilaaja, niin pääset tutustumaan siihen tästä.

Tässä vielä lopuksi ote Prinssi Ea:n haasteviestistä:
“As millions of us take part in this challenge,
we have the opportunity to impact billions.
To help them live life from their hearts and solve
the answer to every single one of their problems,
with LOVE”.

Sama suomeksi:
Kun miljoonat meistä ottavat osaa tähän haasteeseen, on meillä mahdollisuus vaikuttaa miljardeihin. Voimme auttaa heitä elämään sydämestä käsin ja löytämään rakkauden avulla ratkaisun joka ainoaan ongelmaan omassa elämässään.