Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Vahvistus omalle elämäntehtävälle

Olen saanut viime päivinä vahvaa näyttöä siitä, kuinka lähes jokainen kohtaamani ja puhuttelemani ihminen käy juuri nyt läpi jotain ratkaisevaa muutosta elämässään ja kaipaa vahvistusta tälle alitajunnasta nousevalle uudistukselle. Muutosta ja siihen liittyviä ratkaisuja odotetaan positiivisen jännittyneinä. Tiedän, että moni tätä kirjoitusta lukeva käy omassa elämässään läpi samanlaista pohjimmiltaan positiivista painia näkyvän ja näkymättömän maailman välillä.

Tämä viikkokirje kertoo Maya-astrologi Esa Hyppösen ajatuksia olosuhteiden hallitsemisesta. Itse koen nämä hänen kuvaamansa olosuhteet henkistä olemustani tukevina pilareina, joiden varaan olen rakentamassa omaa uudistuvaa elämääni. Koko oman mayamerkkini, Valkoisen Galaktisen Peilin olosuhdetulkinta auttaa uskomaan siihen, mitä olen sydämestäni käsin tekemässä. Koen elämäntehtäväkseni rehellisyyden itseäni kohtaan ja siihen olen saanut paljon apua juuri tästä Maya- elämänolosuhde tulkinnasta.

Eniten minua omassa tulkinnassani kosketti tällä kertaa seuraava kohta:

” Luovuuden kadotessa oma tuttu ja turvallinen elinpiiri alkaa ahdistaa sisäisesti ja elämästä voi tulla mekanistista suorittamista. … siksi ajatusmaailman uudistumisella on niin tärkeä merkitys koko olemuksen puhdistumisessa. ”

Lue koko viikkokirje alla olevasta linkistä

Olosuhteiden vankina vai hallitsijana (Maya-astrologi Esa Hyppönen)

Upeaa alkavaa viikkoa Sinulle! Seppo