Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Neptunuksen kyydissä

Aavistusten kulta-aikaa on tämä menossa oleva vuosi 2019. Vuoden päärooleissa esiintyvät suvereenisti Jupiter ja Neptunus, jotka takkuavat tarkassa neliöaspektissa tammikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa. Koko vuosi menee siis samoissa haasteellisissa energioissa enemmän tai vähemmän. Sisäiselle mentalistille on nyt selvä tilaus.

Omalla kohdallani Astrokalenterini transiitit ovat kertoneet minulle koko alkuvuoden yhtä ja samaa asiaa:

”Neptunus kartallasi: Kosminen hypnoosimestari vaivuttaa sinut syvään unenomaiseen tilaan tämän noin vuoden mittaisen jakson ajaksi ja saa sinut touhuamaan aivan ihmeellisiä asioita, joita et edes unissasi ole voinut kuvitella tekeväsi.
Saatat montakin kertaa herätä ihmettelemään, miten oikein olet joutunut moiseen tilanteeseen, mutta eihän se ihmettelemisestä miksikään parane. Komeimman saaliin tästä ajasta nappaatkin kulkemalla vain alitajuntasi virran mukana ja tekemällä sen mihin kulloinkin kykenet.”

Aika haasteellisia ovatkin olleet nämä kuluneet viimekuukaudet. Veto on ollut aika lailla poissa ja ajatukset usvaisia. Pitkänajan Neptunus jakson lisäksi päivätason viestit kohdallani ovat haasteellisia, mutta kannustavia. Tässä ote tältä viikolta:

Korkeampi yhteys

Astrokalenterin avulla Sinulla on mahdollisuus olla enemmän läsnä itselle, elämälle ja korkeammalle tietoisuudelle. Astrokalenteri saattaa Sinut yhteyteen universaalien rytmien kanssa, ja seuraamalla päivittäisiä tekstejä tulet saamaan toimintaan rohkaisevia, sekä kannustavia että varoittavia, oivalluksia. Pian voit tosiaan todeta: HYVÄ MINÄ!

Mitä isompi häiriö sitä isompi mahdollisuus

Katsomalla nyt oman Astrokalenterin näkymät vuodeksi eteenpäin Sinäkin saat mahdollisuuden kääntää tulevan vuoden haasteet vastoinkäymisten sijasta mahdollisuuksien moottoritieksi.
Astrokalenterin avulla osaat suhtautua oikealla tavalla vuosinäkymän ilmoittamiin haasteisiin ja suorastaan odottaa niiden ilmaantumista elämääsi ilman sen suurempaa stressiä.
Tavalliselle ihmiselle tämän ennakoinnin mahdollisuuden antaa oman elämän ja omien tuntemusten tietoinen seuraaminen. Silloin on valmiina ottamaan tilanteen haltuun positiivisella asenteella ja kääntämään suhteellisen kevyesti vastoinkäymiset palkitsevaksi voittokuluksi.

Astrokalenterin opasvideoon tästä linkistä!

Mitä muut kertovat Astrokalenterista

Terveisin

Astrologi Seppo Tanhua

Täysi tyytyväisyys takuu

ELLET PIDÄ ASTROKALENTERISTA, saat maksamasi summan takaisin tilillesi, enkä peri lisälahjaani takaisin. Lisäksi saat pitää itselläsi Astrokalenterin mukana aina tulevan Vuosi Elämääsi tulkinnan PDF tiedostona (vaikka peruuttaisit Astrokalenteritilauksesi). Sinulla ei siis ole mitään menetettävää, mutta uskoakseni paljon voitettavaa.