KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,53€

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kohtalo on haaste, jonka vain Sinä voit voittaa

Elämän ja onnellisuuden pallo on koko ajan Sinun ja vain Sinun käsissäsi. Astrologia on esoteerinen oppi, jonka ainoa tarkoitus on auttaa Sinua kuljettamaan elämäsi palloa tietoisena siitä, kuka todella olet ja mikä on inspiroivin elämäntehtäväsi milläkin hetkellä. Kun nämä kaksi asiaa ovat edes osittain hallussasi, huomaat tekeväsi varmoja itsenäisiä päätöksiä ja ratkaisevasi lähes suvereenisti minkä tahansa eteesi tulevan ongelman.

Ihmisen kohtalo on yksilöllisin esoteerinen järjestelmä

Esoteria eli sisäisen viisauden oppi muistuttaa, että ihminen on osa suurempaa kosmista kokonaisuutta ja suorittaa koko ajan omaa osuuttaan luomisprosessissa. Ihmisen koko keho on vastaanotin, joka opastaa tekemään päivittäisiä ratkaisuja elämässämme. Jokaisella tunteella ja tuntemuksella on arvokas sanoma, jota voi seurata tietoisesti ja tehdä omia ratkaisuja rohkeasti sydämen ääntä kuunnellen.

Kun ihminen oppii harjoittamaan tietoista läsnäoloa esoteerista tietä hyväksi käyttäen, tarjoaa se hänelle rajattomasti erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia toteuttaa omaa elämäntehtävää ja kokea olevansa oman kohtalonsa ylin päättäjä.

Esoteerista tietä kulkiessa alamme ymmärtämään mm, ettemme suinkaan taistele ulkopuolisia vaikutteita vastaan vaan taistelemme itseasiassa vain omaa itseämme vastaan. Tällaisessa taisteluissa ei tietenkään ole voittajia eikä häviäjiä, sillä kenet voisit voittaa taistelussa omaa pelikuvaasi vastaan? Taistelu on vain uuvuttavaa, ahdistavaa ja tekee elämästä onnetonta.

Jokaisen yksilön näkökulma on vain yksi näkökulma todellisuuteen ja todellisuuksia on yhtä paljon, kuin on meitä ihmisiäkin. Juuri tämän takia on tärkeää, että ihminen oppii kysymään kaiken sen tarkoitusta, mitä hänelle tapahtuu. Tällöin hän ei vain opi ymmärtämään itseään ja ongelmiaan, vaan oivaltaa myös olevansa vapaa toteuttamaan omaa tahtoaan. Ihminen toisin sanoen valaistuu.

Sisäinen Soturi tulkinta - selviämisopas tähän elämään

sisäisen Soturi kartan aspektit sisältävät arvokkaita vastauksia kaukaa menneisyydestä kumpuaviin selittämättömiin reaktioihin pelottavia asioita tai ihmisiä kohtaan. Vapautuaksemme reaktioittemme ja valintojemme herättämästä täysin tarpeettomasta syyllisyydestä, tarvitsemme väkevää puolestapuhujaa ja pelotonta taistelijaa, joka löytyy vain meistä itsestämme. Sisäinen Soturimme ei koskaan taistele ketään muuta vastaan, eikä siksi myöskään voi vahingoittaa ketään itsemme ulkopuolella. Se taistelee ainoastaan oikeudesta olla sitä mitä pohjimmiltaan olemme ja oikeudesta tehdä se minkä kulloinkin tulemme tehneeksi.

Sisäinen Soturi kartamme aspektit opastavat meitä puhtaaseen ja kunnialliseen elämään kokemusten kautta. Ihmistä kahleissaan pitävä riippuvuus milloin mistäkin itseä usein vahingoittavasta tavasta, tottumuksesta, kaipauksesta tai odotuksesta haihtuu savuna ilmaan vasta sitten, kun olemme syvällä sisimmässämme kokeneet sen tarpeettomaksi. Kysymyksessä saa olla alkoholi, tupakka, huumeet, seksuaalisuus, raha, uskonto, kuntoilu tai vaikka meditaatio. Vapaudumme riippuvuuksista vain itsemme ja valintojemme hyväksymisen kautta. Oivaltaessamme pala palalta elävämme parempaa elämää ilman sitä, tätä tai tuota, lähestymme samalla vapaampaa ja valoisampaa itseämme.

Vapauta sisäinen soturisi

Sisäinen Soturi tulkinta auttaa sinua arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Katso Sisäinen Soturi -opasvideo tästä!


Tilaa tulkinta tästä

Terveisin

astrologi
Seppo Tanhua

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

"Sain sisäinen soturi-tulkinnasta niin paljon itselleni. Se yllätti ja hämmästytti samaan aikaan. Olin varmaan syvällä sisimmässäni tiennyt paljon siinä kerrottua, mutta en ollut uskonut. Asiat vain loksahtivat paikoilleen."

- ZYLDE

"Jännä oli huomata että siinä mainittiin asioita joita ei kukaan täällä ole voinnut elämästäni tietää. Avasi silmiä aika paljon. Luen sitä silloin tällöin jotta ymmärtäisin vielä hieman paremmin asioita."

- MARISKA

"Hei Seppo! Tilasin sinulta viime maanantaina Sisäinen soturi –tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän kypsään ikään mennessä on kerääntynyt melkoinen määrä horoskooppeja ja tulkintoja, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä. Minua erityisesti miellytti se, ettet mennyt tutkistelemaan eri merkkejä ja niiden merkityksiä ja luonteenomaisuuksia. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi jokapäiväiseen ihmiselämään ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää.

Ihanaa saada vahvistus omille huomioilleen ja sillekin ettei ole ihan pöpi vaikka ajattelee eri tavoin kuin useimmat muut, selitystä sille miksi rakkauselämä on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa, ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Etten olekaan ihan hullu tai sairas mieleltäni kun olen niin ehdoton. On vapauttavaa, koska juuri on meneillään ihmissuhde joka on pakottanut hyväksymään ettei lupauksia tai näyttöjä tunteista tarvita vaan tärkeintä on elää nykyhetkessä yhteisistä hetkistä nauttien - opettelen sitä vasta. Et turhaan tee työtäsi, Seppo, olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta. Siis Oikein Iso Kiitos ja Halaus."

- TEIJA