KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,53€

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Värähtelyä

Muistamme kaikki varmasti fysiikasta resonanssi käsitteen. Esimerkkinä voidaan ottaa ääniraudan värähtely, josta syntyy tietynlainen ääni. Tietty sävel vastaa ääniraudan omaa ominaisvärähtelyä. Jos oikeanlaista kaikua ei synny, äänirauta ei resonoi äänen kanssa. Tällöin kyseinen väärä sävel ei ole ääniraudan kannalta katsottaessa olemassa, koska se ei havaitse tuota vierasta säveltä eikä siksi pysyt resonoimaan sen kanssa. Sama laki pätee ihmiseen.

Aktivoi värähteesi

Ihminen voi tehdä havaintoja vain niiltä todellisuuden alueilta, jotka synnyttävät hänessä resonanssin. Tätä ominaisuutta kutsutaan affiniteetiksi. Oman ominaisvärähtelyn ulkopuolella olevaa todellisuutta ihminen ei pysty havaitsemaan. Lapsuutemme aikana kasvamme ja kehitymme hyvin rajatussa todellisuudessa, joka hyvin usein kieltää reagoimasta johonkin asiaan oman värähteen mukaisesti. Vasta aikuisina meillä on mahdollisuus tiedostaa näitä aiemmin kiellettyjä, sisäiseen äänirautaamme resonoivia värähtelyitä ja tehdä ratkaisuja aidompien tuntemustemme pohjalta.

Aurinkokuntamme planeetat toimivat tehokkaina oppaina henkisen äänirautamme uudelleen aktivoinnissa. Niiden asema syntymäkartan merkeissä ja huoneissa auttaa ymmärtämään omaa suhtautumistamme tunteita nostattaviin tilanteisiin. Ymmärryksen lisääntyessä alamme myös luottamaan omiin ratkaisuihimme, vaikka ne eivät saisi ystäviemme tai läheistemme hyväksyntää. Tällä tavalla lähestymme oman affiniteettimme mukaista todellisuutta. Se on hieno itsetuntoa ja itseluottamusta kasvattava todellisuus.

Tällä viikolla oman värähteen tunnistaminen on erityisen arvokasta planeettavoimien antaessa tehokkaan tukensa kaikille omaa elämää ja kasvua tukeville päätöksille.

Opi lisää itsestäsi astrologisen tulkinnan avulla

Luonteesi Voimat -tulkinta kertoo tarkalle syntymähetkellesi laaditun tähtikartan planeettavaikutukset puhtaimmillaan ja hiukan huumorilla höystettynä. Tulkinta on kattava astrologinen luonteen kuvaus juuri sinun tähtikarttasi eri tekijöistä ja niiden vaikutuksesta kartallasi. Tutustumalla omaan Luonteesi Voimat -tulkintaan, voit ymmärtää sen ajan laadun, jonka vaikutuksen alaisena synnyit tähän maailmaan ja aloittaa kasvusi kohti korkeampaa tietoisuutta.

Katso Luonteesi Voimat tulkinnan opasvideo!


Tilaa tulkintasi tästä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Mitä muut kertovat tulkinnasta?

"Hei Seppo
Tilasin sinulta Luonteesi Voimat –tulkinnan ja haluan kiittää siitä erittäin lämpimästi. Tähän ikään mennessä on kerääntynyt melkoisen määrän tulkintoja kaikilla kielillä, vaan eipä mikään niistä tähän mennessä ole kolahtanut kuin tämä.

Minua erityisesti miellytti se, että et mennyt tutkistelemaan yleistasolla asioiden eri merkityksiä. Tämä oli suoraa puhetta sovellettavaksi omaan jokapäiväiseen ihmiselämääni ja osui niin kohdalleen, niin kohdalleen! Siinä oli pähkinäkuoressa kaikki, mitä olen itsekin havainnut ja tiedostanut ja paljon lisää uutta asiaa. Todella ihanaa saada vahvistus omille havainnoilleen ja ajatuksilleen.

Luonteesi Voimat -tulkinnasta sain vihdoin selitystä sille miksi rakkauselämäni on ollut niin myrskyistä ja turhauttavaa ja sille miksi rakkaus yleensäkin kaikissa muodoissaan on elämäni tärkein asia. Tulkinnan lukemisen jälkeen olenkin sitten opetellut rakastamaan itseäni ja asettamaan itseni etusijalle.
Siinäpä sitä hommaa riittää, kun on saanut kasvatuksen jossa korostettiin uhrautumista ja palvelemista. Sitten on ollut huono omatunto kun ei aina ole pystynyt uhrautumaan. Kyllähän tätä juttua taitaisi riittää loputtomiin kun on tullut elettyä jonkin aikaa, mutta nyt vasta tunnen todellisen elämän alkaneen.

Kiitos Seppo! Et turhaan tee työtäsi. Olet varmaan saanut paljon vastaavanlaista palautetta.
Oikein Iso Kiitos ja Halaus.

- JAANA