Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologi suosittelee

Aurinko Palaa Suomen kartalle

Suomen valtion 6.12.2018 alkava aurinkovuosi on hyvin herkkien ja intuitiivisten ratkaisujen aikaa, joihin on suorastaan vaarallista sovittaa minkäänlaisia uhkauksia tai uhkakuvia tulevaisuudesta. Neptunus ja Mars tekevät neliötä rahan ja talouden huoneessa asustavalle Auringolle, jolloin pienikin aggression ilmaisu voi aiheuttaa kaaoksen talouden lisäksi myös valtiosuhteissa.

Vaaka auringonpaluukartan nousevana merkkinä muistuttaa siitä, että tulevan vuoden aikana Suomella on erityinen mahdollisuus luoda tasapainoa ja harmoniaa kaikkiin ilmansuuntiin diplomatian keinoin. Leijona keskitaivaalla puolestaan kertoo siitä, että maatamme kunnioitetaan nyt ihan luonnostaan ja sitä enemmän, mitä vähemmän kalisutetaan taisteluvälineitä julkisesti.

Muutenkin Suomen valtiolla käynnistyy menestyksen vuosi Jupiterin tehdessä tammikuussa yhtymää Auringolle. Parhaimmillaan tämä kuvio tarjoaa useita uusia ja menestyksekkäitä hankkeita kansainvälisille markkinoille.


Suuren seikkailun vuosi 2019

Valtion karttakuvioita voi mielenkiinnolla seurailla, vaikka niistä ei millään saa edes välttäviä eväitä omiin ratkaisuihin. Jupiterin ja Neptunuksen neliö tekee vuodesta 2019 jännittävän vuoden, sillä onnistumiset ja menestyminen ylipäätään edellyttävät äärimmäisen tarkkaa oman innostuksen ja intuition yhdistämistä. Sinun kannaltasi on ratkaisevaa, mistä huoneista omalla Auringonpaluukartallasi löydät nämä kaksi tulevaa vuotta hallitsevaa planeettaa eli Jupiterin ja Neptunuksen.

Oma Auringon Paluu -tulkinta on erinomainen apuväline omien tiedostamattomien lukkojen murtamiseksi ja elämäsi suurimpien mahdollisuuksien tietoisuuteen nostamiseksi on etenkin vuonna 2019. Oman Auringon Paluu -tulkinnan luettuasi pystyt paremmin, ilman suurempia vaikeuksia, täydentämään listan elämääsi tulevana vuonna tulossa olevista positiivisista muutoksista.

Auringon Paluu

Joulun huipputarjoukseni sinulle:

Tarjoan Sinulle 6. - 27.12. välisenä aikana Auringon Paluu -tulkinnan juhlapaketin, joka pitää sisällään lisälahjana Astrokaupan 10€ lahjakortin.
Voit käyttää lahjakortin hyväksesi mihin joulukaupan tuotteeseen tahansa.
Kaikki tämä siis yhteishintaan vip 19,90€/23,90€ (norm. 29,90€)

Lunasta oma Auringon Paluu -tulkinta ja lahjakortti tästä

Joulu terveisin,
Astrologi Seppo Tanhua
astrologi Seppo Tanhua

Auringon Paluu tulkinta - Synnyt joka vuosi uudelleen

Syntymäkarttasi Aurinko, olkoonpa se missä merkissä tahansa, edustaa pysäyttämätöntä ja kaikki esteet tieltään raivaavaa luovuuden voimaa. Harvoin tulemme ajatelleeksi, että suurin este luovuutemme virtaamiselle löytyy vain ja ainoastaan itsestämme. Ei ole olemassa mitään ulkoista tekijää tai olosuhdetta, joka voisi tappaa meissä olevan luovuuden, vaikka aivan liian usein sorrumme niin ajattelemaan. Samalla heitämme kirveen kaivoon, eikä elämä enää tunnu mielekkäältä. Voimasi ja luovuutesi ei kuitenkaan ole hävinnyt minnekään. Siellä se on sisälläsi ja odottaa, että päästät sen vain vapaaksi.

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.