Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Alitajunnan herättäjä

Neptunus hallitsee vesielementtiä, joka ihmisen elämässä liitetään tunteisiin. Suurimpana esteenä matkallamme kohti henkistä päämääräämme ja sisäistä harmoniaa ovat juuri tunne-elämämme alueet. Hermeettisen symboliikan mukaisesti materia puhkaisee tiensä sielua edustavan puoliympyrän läpi matkalla kohti henkistä tietoisuutta. Jokaiselle on varmaan tuttu tilanne, että tietää mitä jonkun asian tai ihmissuhteen kanssa pitäisi tehdä, mutta pelko sekä omista että toisen tunnereaktioista estää päätöksen toteuttamisen käytännössä. Mieluummin haluamme haudata koko ongelman ja täyttää syntyvän tunnetyhjiön haaveilla ja kuvitelmilla.

Neptunus kartallasi

Eläinradalla kiertäessään Neptunus kuvaa juuri näiden illuusioiden ja harhojen paljastumista siten, että ihminen ajautuu tilanteeseen, jossa petos paljastuu. Materia eli konkreettinen elämä siis puhkaisee tunteiden suojaksi luomamme kuvitelman ja totuuden lopulta paljastuessa olemme pakotettuja tekemään asialle jotakin. Tämä ratkaisujen tekeminen itsepetosten paljastuttua palvelee henkistä kehitystämme, niin kurjalta kuin se toteutuessaan tuntuukin. Neptunus-energia toteuttaa itseään unien ja alitajunnan kautta, eikä meillä voi olla silloin käsitystä tekojemme tarkoituksesta. Neptunus on planeetta, joka toimii ennen kaikkea alitajunnan kautta. Se lähettää meille kosmisia viestejä, jotka tuntuvat olevan salakirjoitusta täynnä. Toisin sanoen, emme ymmärrä sen viestiä aina kertalaakista, vaan se hivuttautuu tajuntaan kokemusten ja ajatusten sekä unien ja sisäisten vaistojen kuiskailujen kautta.

Tiesinhän minä…

Olet varmasti huomannut muutaman aavistaneesi etukäteen, kuinka jossain asiassa tulee käymään. Löit kämmenellä otsaasi ja sanoit: ”Tiesinhän minä, että tässä käy näin.”
Ehkä on tapahtunut niinkin, että olet tuntenut valtavaa tarvetta tarttua johonkin tilaisuuteen, mutta jättänyt sen kuitenkin jostain syystä tekemättä. Jälkeenpäin on toistunut tuo sama ele ajatuksella: ”Tiesinhän minä, että olisi pitänyt vastata KYLLÄ.”

Hyvä minä!

Esimerkiksi minulla itselläni on tällä hetkellä todella varma olo vain siksi, että tiedän nyt kartallani vaikuttavan Neptunus kuvion (Neptunus yhtymä Mars) olevan koko tämän vuoden ajan varoittamassa vaaroista ja haastamassa intuitiivisiin nopeisiin ratkaisuihin. Tiedän, että nyt on kunnioitettava viimeiseen asti itsellä olevaa aavistuksenomaista näkemystä, vaikka se ei tuntuisi sopivan muiden suunnitelmiin.

Neptunus on myös planeetta joka ottaa yhteen itsensä kanssa astrologisella kartallamme noin 40-42 vuoden iässä, eikä meistä kukaan pääse pakoon tätä tapahtumaa. Neptunuksen neliö Neptunukselle kuuluu ns. suurempiin astrologisiin ikäkausikuvioihin. Tietyssä iässä sitä vaan on otettava askel omassa kehityksessä eteenpäin ja jos sitä ei uskalla ottaa niin kosmos näyttää mallia ja potkaisee takapuoleen huolella. Toisin sanoen Neptunuksen neliö Neptunukselle pakottaa meidät kohtaamaan tietyt paikoilleen jumittuneet asiat ja tekemään vihdoin jotain päätöksiä niiden suhteen. Tai jättämään jotain taaksepäin, mistä ei ole enää hyötyä henkiselle kasvullemme.

Mitäpä tuumaat, jos nyt ja jatkossa Sinäkin toimisit aivan uudella tavalla? Jospa uskaltaisitkin huomioida Neptunuksen antamat vihjeet ja tekisit ratkaisusi niitä kuunnellen. Voisin jopa lyödä vetoa, että muutamaa hetkeä myöhemmin toteaisit tyytyväisenä: HYVÄ MINÄ!

Miten oppii luottamaan?

Tällaisesta omien aavistusten onnistuneesta seuraamisesta tulee varma ja levollinen olo, vaikka osa aavistuksista voi ensin herättääkin levottomuutta. Olo helpottaa, kun aavistuksen ottaa tosissaan ja lähtee selvittämään, mistä on kysymys. Itse olen saanut lukemattomat kerrat ratkaisevaa tukea aavistuksilleni aurinkokuntamme planeetoilta, joilla jokaisella on oma tapansa valottaa niin meneillään olevia kuin tulevia asioita ja rohkaista seuraamaan sisäistä viisautta.

Korkeampi yhteys

Astrokalenterin avulla Sinulla on mahdollisuus olla enemmän läsnä itselle, elämälle ja korkeammalle tietoisuudelle. Astrokalenteri saattaa Sinut yhteyteen kaikkien universaalien rytmien kanssa, ja seuraamalla päivittäisiä tekstejä tulet saamaan toimintaan rohkaisevia, sekä kannustavia että varoittavia, oivalluksia. Pian voit tosiaan todeta: HYVÄ MINÄ!

Kesäale loppuu pian, mutta vielä ehtii lunastamaan Astrokalenterin VIP asiakkaana KESÄ-ALE hintaan 22,69 € (norm. 34,90 €). Säästä -35% ovh:sta!
(Kampanja voimassa 15.7 saakka)

Tilaa Astrokalenterisi tästä!

Astrologi Seppo Tanhua
Astrologisi Seppo Tanhua

Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo! Olen tässä katsellut astrokalenteria ja ystävätulkintoja. On pistänyt aika hiljaiseksi, kun välillä, ei aina, mutta aika usein astrokalenteri on käynyt yksiin päivän todellisten mielialojen ja tapahtumien kanssa toteutuen silloin tällöin aivan yksityiskohtaisesti.


Ystävätulkinnoista sen verran, että ei siis pelkästään tulkintasi minun luonnehoroskoopistani, mutta myös tulkintasi ystävistäni ovat osuneet siinä määrin yhteen todellisten asioiden ja tapahtumien kanssa, että myös se on saanut minut aika hiljaiseksi.


Olen yrittänyt olla todella kriittinen ja ehkä olisi myös joitakin kysymyksiä, mutta tämän kuukauden ajan, minkä olen astrokalenteria ja ystäväkalenteria seurannut, niin se saa kyllä seuraamaan niitä jatkossakin. Tilaamani vuosihoroskoopin lukeminen on jäänyt vähemmälle, joten seuraavaksi on sen vuoro. Eniten oikeastaan on hämmästyttänyt tulkinta luonnehoroskoopistani, että miten se osuu niin hyvin yhteen todellisuuden kanssa."

- t. pirjo

"Kiitos Seppo kuluneesta vuodesta! Nyt mennään ensi vuoteen uusia tuulia odottaen. Huomaa että muutosenergiat ovat tosi vahvat ja mitä niistä seuraa niin jää jokaisen nähtäväksi. Mutta vanhoja puhdistetaan jopa rajulla kädellä, mutta onneksi on enkelit vieneet henkiselle polulle niin samalla saa ymmärrystä asioihin. Nuo tulkinnat mitä on tullut nyt sähköpostiini niin ovat osuneet juurikin nappiin, se on sitten eri asia kuinka niitä toteutan. Valinnan mahdollisuuksia aina on. Mutta kuitenkin kun luottaa omaan sydämeen niin ihmeellisesti ne vastaukset vaan annetaan.


Joten ei muuta kuin rohkeutta peliin, minun elämästänihän tässä on kyse vaikka näin kaksosena kävisikin välillä naapurin sydämessäkin. Voin suositella noita tulkintoja mitä olen nyt saanut sähköpostissani lukea. Ei muuta kuin räiskettä ja rätinää ensi vuoteen. Terkut koko perheellesi ja ennen kaikkea koko astrotiimille ja kollegoille toivottaa"

- t. aija

"Kiitos Seppo En ole aikaisemmin kommentoinut tai edes kiittänyt Sinua, mutta nyt lähetän Isot Kiitokset näistä sinun opastavista ja kannustavista viesteistä ja merkeistä kartallani. Elämässäni on tapahtunut paljon hienoja ja upeita juttuja viimeisen puolen vuoden aikana. Olen tehnyt todella rohkeita ja yllättäviäkin päätöksiä monella taholla ihan kuin itsestään. Ennen olisin pelännyt niitä ja jättänyt tekemättä, mutta nyt sisimmässäni on luottamus, usko ja suuri ilo siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki menee niinkuin haluan, kunhan uskon täysillä omaan sydämeeni.


Luen aina innolla viestisi ja ilolla ja hiukan hämmästellenkin totean, kuinka moni asia on juuri niin kuin olet asiasta puhunut....vaikka en etukäteen orjallisesti seuraa ja elä niin kuin karttani sanoo, silti totean aina, että juuri näin tapahtuu tai on tapahtunut. Kiitos!!!"

- T: SATU

Astrokalenteri VIP asiakkaille hintaan
22,69 € ( norm. 34,90 €)

Tilaa omaksesi

Mitä kalenteri seuraa kartallasi?

Tässä pieni kuvaus eri kuvakkeista joita näet kalenterissasi.

Venus 1v

Rakkaus.

Merkurius 1v

Ideat, sopimukset.

Mars 2v

Tekemisen aloittaminen, motivaatio, innostus, uusi harrastus, uusi työ.

Jupiter 12v

Menestysjakso alkaa. Uusia mahdollisuuksia tarjolla.

Saturnus 28v

Elämänmuutos.

Pluto 12-20v

Elämänmuutos ratkaisevalla tavalla parempaan suuntaan.

Chiron 48-50v

Henkinen kasvu.

Uranus 84v

Vallankumous.

Neptunus pysyvä muutos

Alitajunnan ohjauksessa, usvassa.

Astrokalenteri VIP asiakkaille hintaan
22,69 € ( norm. 34,90 €)

Tilaa omaksesi