Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Käpälät ristiin, Vesi-Jäniksen vuosi alkaa  (Luettu 5852 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 890



Profiili
« : 16.01.2023 22:12:17 »

Olipa aivan loistava Live-keskustelu kiinalaisesta astrologiasta tänään Virpi, Seppo ja Jussi!  Smiley

ja mikä parasta: odotan joka vuosi Virpi Karjalaisen vuositulkintoja eri kiinalaisille merkeille ja tänään se ilmestyi  Cheesy

Omalla kohdalla kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Törmäys osuu tuntipilariin, päiväpilarin Rotalle alkaa vihdoin päivä paistaa ja ehkä romantiikkaa  smitten  Kiss Ai ja kun kukolle puhuttiin ilmansuunnista niin aloin heti järjestellä työpöytääni!  Grin Tottakai se sojotti suoraan itään ja tuijotan siis uhmakkaasti Jänistä, joten se pöydän suunta vaihtuu nyt ennen kuin kiinalainen vuosi vaihtuu.

Tiikerin vuosi on raadellut niin henkisesti kuin fyysisesti, joten toivon todella, että Virpi on oikeassa kun lupaa rauhallisempaa ja lempeämpää vuotta.

Viikonloppuna siis Tiikeri astuu syrjään ja antaa vuoron Jänikselle. Kannattaa käydä lukemassa nuo Virpin tulkinnat ihan ajatuksella vaikka olisi Livenkin kuunnellut! Siellä oli tosi paljon asiaa ja itselleni resonoi kyllä hyvin vahvasti.
« Viimeksi muokattu: 16.01.2023 22:15:30 kirjoittanut meryem » tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5930



Profiili
« Vastaus #1 : 17.01.2023 00:27:32 »

No jopas maalasi sioille mukavaa vuotta.
Ja no juu-u, tuohon suuntaan on jo lähdetty ihmissuhteita, työ/raha kuvioita, kiukunpuuskia ja kolareita myöten  Cheesy
tallennettu
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 890



Profiili
« Vastaus #2 : 05.01.2024 11:20:05 »

Mihin nää vuodet oikein kiitää. Enää viisi viikkoa jäljellä Jäniksen vuotta, sitten astutaan Lohikäärmeen aikaan. Odotan sitä jo, vaikka se(kin) on mulla törmäysmerkki  Grin
Tällä kertaa vuosipilariin, auts. Olen kyllä kiinalaisen astrologian kanssa siitä samaa mieltä, että keskellä pimeintä talvea on omituista aloittaa uusi vuosi. Jotenkin ei tunnu siltä yhtään, että olisi vielä mitään uutta energiaa. Vasta sitten kun kevät etenee. Ehkä se on sellainen prosessi, joka etenee asteittain... Länsimainen vuodenvaihde, kiinalaiset on omineet tammi-helmikuun vaihteen ja sitten tietysti maaliskuun lopulla astrologinen uusivuosi kun  aurinko siirtyy Oinaaseen.

Mutta mitähän tästä Jäniksen vuodesta vetäisi yhteen tässä vaiheessa, on ollut jotenkin erikoinen vuosi. Sellainen kahtiajakautunut, toisaalta kivoja hetkiäkin, mutta sitten sellainen aika raskas pohjavire.

Odotatteko kiinalaista vuoden vaihtumista?
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: