Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Millainen mies tämä on?  (Luettu 8164 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pilviliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« : 14.11.2018 23:21:12 »

https://aijaa.com/WsWu70

Tuon syntymäkartan mukaan? Hyvin erikoiselta vaikuttaa... Kiitos, jos joku vastaa...
tallennettu
tiistailapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1 : 30.12.2018 11:59:00 »

Tässä vain yksi ehdotus:
Miehen aurinko on Leijonassa ja 11 huoneessa. Leijona-ihmiset ovat pääsääntöisesti hyvin aurinkoisia ihmisiä. Ehkäpä parhaimmillaan olla muiden keskipisteenä ja saa siitä huomion. Saa myös ympärillä olevat ihmiset hyväntuuliseksi. Hän on hyvin sosiaalinen ja myös Vaaka-nousu tuo esiin charmikkuutta ja vetovoimaa. Hänellä koko ajan laajeneva ystäporukka ja luo heihin oman innostuksen. Parhainta on samanhenkisyys. Miehen olemus huokuu hyvätahtoisuutta, sosiaalisuutta ja halua menestyä. Joskus yrittää liikaakin onnistua asioissa.
Mars 12huoneessa voi merkitä, että tekemiset jää välillä salaiseksi. Tekemiset kulissien takana. Ei pidä, jos arvostellaan. Työn tekeminen on kuitenkin omaleimaista ja uudistavaa.
Kuu Kauriissa on 4huoneessa. Tuo esiin mahdolliset monet muutokset kotioloissa. Ehkäpä muuttoja? Voinut luoda turvattomuutta. Kuu-Kauris ihmisillä äiti on voinut olla niin kiireinen tai etäinen,ettei lapsi ole saanut sitä huomiota mitä lapsen pitäisi saada.
Myös isähahmon on voinut puuttu tai olla poissaoleva. Saturnus 4 huoneessa. On ollut monia jaksoja , jolloin toivottomuutta.
Kuu-Kauris voi tuntea olonsa hyväksi, kun kaikki on suunniteltu hyväksi. Hyvä työntekijä. Vesi vetää puoleensa , minkä äärellä haluaa asua. Jos perustaa perheen se on hänelle kiintopiste, joka on hyvin pysyvä.

Terv.Tiistailapsi
.



tallennettu
Anna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #2 : 31.12.2018 01:09:26 »

Muutama arvaileva heitto tähän.
Mars-energia 12. huoneessa ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, se voi altistaa mm. masennukselle. Toiminta saattaa olla enemmän sisäistä kuin ulkoista. Toisaalta merkkisijainti (Neitsyt) tuo kurinalaisuutta ja kykyä "ottaa itseä niskasta kiinni", mikä voi tietysti olla huono asia, jos merkitsee rankaisevuutta itseään kohtaan.
Mars on kuitenkin kolmiossa Kuuhun, mikä tuo jonkinlaista elämisen ja itseilmaisun helppoutta sekä ehdottomasti karismaattisuutta.
Panin merkille Uranuksen IC:llä ja tarkassa neliössä askendenttiin - varmasti on originelli ja riippumaton ihminen! Uranus on myös yhtymässä Neptunukseen ja tämä parivaljakko siis oppostitossa MC:lle; olettaisin, että omalaatuisuus ja luovuus näkyy jollain tavalla ammatillisessa/julkisessa elämässä. Lapsuudessa voi olla ollut turvattomuutta ja itsenäistymisen tarvetta, kuten edellinen  kirjoittaja taisikin viitata, mutta nämä ovat hyvin voineet tähän mennessä kääntyä vahvuuksiksi.
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Rapu
Kuu Vesimies
Merkurius ja Venus Neitsyt
Mars Kaksonen
Pilviliina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« Vastaus #3 : 18.01.2019 22:51:13 »

Kiitos vastauksista! ❤️ Kyllä kuulostaa niin tutulta. Erityisesti haku menestyä ja karismaattisuus. Sen tiedän, että isä on ollut etäinen ja elämässä on ollut muuttoja. Hän on sosiaalinen ja hänellä on paljon ystäviä. Hän ei pidä arvostelusta.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: