Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tradition kantajat ja movement  (Luettu 4208 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
[I]
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 103


Profiili
« : 18.10.2018 04:10:57 »

Foorumilla käväisi lyhyehkön aikaa mielenkiintoinen tuubivideo. Movementin edustaja ehkä ehdotti sen poistamista.

Kuuklasin mitä movement oli mieltä asiasta: eivät hyväksyneet kuten arvelinkin, ja jopa ennakkoon mitätöivät videolla kerrotun informaation merkitystä ja myöskin sitä tapaa jolla informaatio oli saatu. Movementin sisällä virallista doktriinia ei toki saa kyseenalaistaa saati käydä kääntämään sitä likimain ylösalaisin. Kuka nyt kestäisi sen että movementin perustaja nykäisee perustan pois kymmenien vuosien sitoutumiselta käyttäytymisen ja ajattelun sääntöihin ja rajoihin. Tuubivideon asiasisältö tuhoaa movementin toiminnan perustan ja koko movementin jos videolla kerrottu uskotaan todeksi. Olisiko se jopa perustajan tarkoitus?

Traditiota olisi kerrotun mukaan ylläpitänyt ja siirtänyt vain alle tusina sielua. Se pieni porukka loi joukon väitteitä tuhansia vuosia sitten, mahdollisesti epätosia mutta tarkoitusta palvelevia. Nyt sama porukka yrittää uudestaan, kääntää kelkan toisenlaisten väitteiden suuntaan, ehkä nekin epätosia. Minä nimeän tämän hävyttömäksi ihmiskunnan manipuloinniksi joka on vailla oikeutusta.

Tämän tradition tusinaporukka tuskin on ainoa laatuaan. Samanlaisia pieniä ryhmiä voi olla enemmänkin ja niillä jokaisella omat hankkeensa ja traditionsa joita edistää, esim tiibetin lamabudhalaisuus.
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #1 : 18.10.2018 10:08:52 »

OT Enää ei tohdi suositella movementteihin liittymistä, koska jos/kun Saudi-Arabian (ja välillisesti myös ateistijuutalaisen Soros'in?) rahoittama militantti muhamettilaisuus (salafismi) saa pikkuhiljaa jalansijaa Euroopassa (eräänä huippuesimerkkinä Lontoo jossa väitetään olevan jo satakunta shariaoikeusistuinta, tai jotain), movementtien jäsenyys (vääräuskoisuus) voi käydä jopa hengen päälle, a la mr. Khashoggi...

Noh, Khashoggi ei ehkä ollut edes vääräuskoinen (esim. shii'a) vaan oli kai vain eri mieltä
MBS:n kaa?

 buck2

« Viimeksi muokattu: 18.10.2018 12:18:02 kirjoittanut sideman » tallennettu
[I]
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 103


Profiili
« Vastaus #2 : 18.10.2018 14:49:57 »

Mun täytynee kuunnella vielä pariin kertaan tuubivideo. Sen sisällön sulattelu vie hieman aikaa.
tallennettu
[I]
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 103


Profiili
« Vastaus #3 : 23.10.2018 11:22:41 »

Kas vain, tuubivideon lisäksi tarjolla on myös samaan tietopakettiin liittyvä sivustokin, sisältäen mm perustajan mietteitä kuolemansa jälkeen. 
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: