Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tarot-tulkintoja  (Luettu 2281 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nanonyymi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19



Profiili
« : 19.02.2018 22:37:39 »

Tarot-tulkintaa tarjolla!

Olen luonnonuskoinen ja omaan shamanistisen taustan. Olen opiskellut taroteja ja riimuja vuosia ja tehnyt tulkintoja hyvällä menestyksellä. Palaute on ollut hyvää ja ainoastaan kerran olen päätynyt palauttamaan rahat takaisin, koska pöytää oli sillä hetkellä hankala tulkita.

Teen uusille asiakkaille mielellään aluksi Kelttiristi-pöydän, joka avaa kokonaiskuvaa todella paljon. Tulkinnat teen etänä ja mielellään yksityisviestien kautta, jotta pystyn keskittymään tilanteen vaativalla tavalla.

Myöhemmin pöydän jälkeen voin tehdä myös kolmen kortin tulkintoja, sillä kokonaiskuvan selviämisen jälkeen pikatulkintoja on helpompi tulkita.

Pöydän tekoon ja tulkinnan kirjoittamiseen menee noin kaksi tuntia.

Jos tulkinnassa jää epäselvyyksiä, nostan (tietysti veloituksetta) lisäkortteja selventämään.

Käytössä minulla on Rider-pakka.

"Kymmenen korttia käsittävä Kelttiläinen risti on kaikkein kattavin tapa katsoa tarotkortteja. Se antaa sinulle näkemyksiä "tämän hetken laadusta" monilta eri katsantokannoilta. Tämä moninaisuus tekee Kelttiläisestä rististä erityisen hyvän käytettäväksi tilanteissa, jotka jollain tavalla ovat elämän käännekohtia.
Tällaisia ovat esimerkiksi syntymäpäivät, urassa tai elämäntilanteessa tapahtuvat muutokset, suhteen alku tai loppu, matka, uusi projekti jne."
- Gerd Ziegler: Tarot - sielun peili

Laita rohkeasti yksityisviestiä jos herää kysyttävää tai jos haluat tilata minulta tulkinnan. ❤
« Viimeksi muokattu: 21.02.2018 18:05:36 kirjoittanut nanonyymi » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: