Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Selviääkö näistä transiiteista hengissä?  (Luettu 53095 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 892



Profiili
« Vastaus #15 : 12.02.2018 23:37:09 »

Asteet ja muut perusjutut on helppo hahmottaa kun jakaa kartan pienempiin lohkoihin, joita tarkastelee: horoskooppimerkit, planeetat, huoneet ja sitten ne asteet. Kun näitä sitten yhdistelee niin lopulta se kokonaisuus alkaa hahmottua.

Asteissa tuo 27.1.2018 kuunpimennys  leijona osuu sinulla lähimmäs  merkurius ja siellä 7.huoneessa. Eli parisuhdeteemoja sitä kautta. Miehen karttaa ei tuossa ole, joten siitä en osaa sanoa. Muutaman päivän päästä on auringonpimennys 27 astetta  vesimies ja se osuu sinulla vastapäätä aurinkoasi eli merkittävä sijainti.

Minulla tuo kuunpimennys osui sittenkin 3.huoneeseen kun tarkastin asteet, mutta auringonpimennys osuu 10.huoneeseen, joten varmasti töissäkin jotain tulee näkymään.
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 892



Profiili
« Vastaus #16 : 16.02.2018 22:13:54 »

Olen miettinyt 3.huonetta ja sitä, että onko pimennys tuossa huoneessa nostanut pintaan ikuiset haaveet kirjoittamisesta. Ostin uuden kirjoituspöydän ja kävin katsomassa Komediateatterissa näytelmän Päämäärä Tuntematon, joka kertoo siitä kun Linna kirjoitti Tuntematonta. Paitsi, että leijona varmaan sai teatteriin pitkästä aikaa ja tykkäsin näytelmästä niin se kirjoittaja sisälläni heräsi taas. Voi kun joskus tähdet osuisi niin, että tuo toive toteutuisi.

Mikäli jotain perhesalaisuuksia nousee pintaan, niin voiko sen ajatella myös puhdistavana? Kuvittelisin, että tuollaiset salaisuudet on raskaita kantaa mukana vuosikausia ja joissain tapauksissa sukupolvia.
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 163


Profiili
« Vastaus #17 : 06.05.2018 20:45:19 »

Paavo. Pyydän anteeksi jos olen omalta osaltani puhunut vähän ohi suuni. Tai jos olet ymmärtänyt niin. Sulla on fiksuja juttuja. Paitti jos oot oikeesti Paavo Väyrynen, ni sit tulee ruoskaa. Vaikka emmä sitä tunne. Ruoskaa ruoskan takii.
« Viimeksi muokattu: 06.05.2018 20:54:50 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Serafina
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #18 : 07.06.2018 16:03:15 »

Voimia, Pave!
Sairaalassa on rankkaa käydä, mutta
siellä ei tarvitse olla kauan; ystäväsikin
kannalta on parempi jos vierailu on mahdollisimman
lyhyt, nyt kun hän on huonossa kunnossa ja väsynyt.
Vierailusi merkitsee hänelle todella paljon ja ystävien tuki
auttaa häntä toipumaan.
Verkostoitumistilaisuus vaikuttaa jännittävältä, mutta en osaa sanoa,
kannattaako sinne mennä vaiko ei, mutta en olekaan tohtori, niin en
siihen osaa mitään sanoa!  Smiley
tallennettu

Valkoinen solaarinen tuuli
Anna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #19 : 14.01.2019 23:53:10 »

Hei Paavo V. ja muut,
toivottavasti en sotke tätä ketjua; tämä vain tuntuu sopivimmalta omiin mietiskelyihini, sillä kirjaimellisesti hengissäselviämistä nyt mietin.

Ensi vuonna näihin aikoihin on  pluto aspect_con saturnus Kauriissa.
Maailmanlaajuisestihan tämän ajatellaan olevan merkittävä ja käänteentekevä. Sitä en mieti, odotan ehkä vain mielenkiinnolla.
Mutta entä meidän tavallisten yksilöiden elämässä? Minulla tämä kohtaaminen tapahtuu 8. huoneessa. Puhutaanko jopa elämän ja kuoleman kysymyksistä? Kyllähän siinä voimaa on kerrakseen, kun  pluto on omassa huoneessan ja  saturnus omassa merkissään! Neliö muodostuu vielä syntymäkartan  jupiter:lle.
Olen koettanut pohtia Pluton ja Saturnuksen vaikutuksia 8. huoneessa ihan erikseenkin. Sen osaan ihan suoriltaan sanoa, että  pluto:n sisääntulo 8. huoneeseen huomattiin kyllä: Jouduin juuri silloin leikkaukseen. Ja että huoneen ja planeetan teemat varmasti alleviivaantuisivat, kyse oli lisääntymiselimistöön kohdistuneesta operaatiosta!  kauris:n teemoihin puolestaan sopii, että pitkällinen ongelma saatiin tällöin kuriin ja järjestykseen.
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Rapu
Kuu Vesimies
Merkurius ja Venus Neitsyt
Mars Kaksonen
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: