Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onnistuminen  (Luettu 34601 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« : 11.03.2015 01:08:56 »

Niinkin yksinkertainen avaus; oletko psyykannut itsesi ihmeelliseen onnistumiseen?
Oletko tehnyt ison muutoksen?
MITEN teit sen?


Hoen itselleni; kaikki tapahtuu pään sisällä. Motivaatio, tahto, päätös. Jos päättää päättää, niin miten on mahdollista että homma menee pieleen heti huomenna? Siis kyllä. Oon ihan hiton turhautunut elämäntapamuutokseen joka ei pääse alkuunsa ja pieleen menneiden yritysten seurauksena tahtoisin vaan räjäyttää jonkun  Angry

MIKSI ihminen on niin riippuvainen niin typeristä asioista? Kun järki sanoo, että muutos on helppo. Kunhan vaan tekee sen, ei siinä sen kummempaa.  idiot2
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #1 : 11.03.2015 14:06:34 »


Eipäs ole minulla vielä onnistunut. Työn alla on kaiken aikaa.  idiot2
Lähipiirissä on kannustavia esimerkkejä, esim. tyttäreni muutti suuntansa täysin ja suhteellisen pienessä ajassa. Minulla on pelkkä aikominen lähettää tielle kaikenlaisia kapuloita.
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
saarloos
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #2 : 12.03.2015 23:49:48 »

Elä syyllistä itseäsi. Sen jälkeen kun olet tiedostanut ongelman, voit tehdä siihen muutoksia. Itsensä syyllistämisellä ruokit vain lisää sitä ongelmaa. Kun huomaat, että olet taas palannut takaisin vanhaan rutiiniin, etsi siitä jotain positiivista. Negatiivinen ajatusmaailma on tätä luokkaa: ”Eiii, nukuin taas koko aamun. Olisi pitänyt tehdä niin ja niin monta asiaa, mutta koko aamu mennyt hukkaan. ”

Mutta jos opetteletkin ajattelemaan asian näin: ”Kappas, kello on jo nuin paljon. Ilmeisesti tarvitsin lepoa.”

Sitä voisi kuvitella, että ihminen muuttuisi laiskaksi ja saamattomaksi ilman itsekritiikkiä. Totuus kuitenkin on, että negatiivinen ajattelutapa syö energiaa. Kun muutat sen positiiviseksi, muutokset tapahtuvat automaattisesti. Opettele nauramaan itsellesi.

Jos ajattelet asiaa henkisestä näkökulmasta, negatiivisuus laskee värähtelyäsi. Positiivisuus taas nostaa. Mitä korkeampi on värähtelytasosi, sitä enemmän todellinen luontosi pääsee esille. Intuitio ja synkroniteetit ovat vahvempina.

Haluan myös ajatella, että kaikki lähtee pohjalta. Omasta mielestä, ajatuksista. Säännöllinen meditointi on siis kultaa. Meditoinnin onnistumisen todellinen mittari ei ole mitkään henkiset kokemukset vaan se, miten sen tuoma mielen hiljaisuus näkyy arkielämässä. Miten paljon täyteliäämpää elämä on, kun et rajoita itseäsi omilla ajatuksillasi. Ja kun mieli on hiljainen, se tuo sisäisen rauhan jota on vaikea kuvitella. Joten jos meditointi sopii sinulle, hyödynnä sitä. Jos ei, niin et menetä mitään. Se on vain yksi työkalu monista. Jokaiselle löytyy varmasti toimivat metodit. Niin, ja etsi elämällesi jokin syvempi tarkoitus!

Nämä ovat auttaneet omalla kohdallani. Se on noidankehä, mutta lopulta ratkaisu on hyvin yksinkertainen! Wink Nimim. entinen itsensä syyllistämisen mestari ja itseensä pettymisen asiantuntija.
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #3 : 17.03.2015 13:20:50 »

Äärimmäisen onnistunutta irroittelua ja sinnetänneentiiäminne -menoa
 Cheesy  smitten idiot2 coolsmiley
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: