Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Käärmeet unessa?  (Luettu 12001 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pennikas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« : 12.01.2014 00:46:34 »

Mikä on käärmeiden symboliikka?
Tai miten käärmeet tulkitaa, eri väriset, vedessä maalla?
Tai niiden tuomat tunnetilat?
Entä se että käärmeet luovat nahkaansa?

Kaikki kommentit ovat suotavia ja toivottavia Smiley
tallennettu
Anna-Maria Aleksandra
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9



Profiili
« Vastaus #1 : 19.01.2014 01:06:08 »

Jokaiselle ihmiselle asioilla on erinlainen merkitys, joten käärmeen merkitys unessa riippuu aika paljon siitä mitä käärmeet merkitsevät sinulle  esim. jos pelkäät niitä
 niin käärmeet unessasi voivat merkitä sinulle pelottavia, tuntemattomia sisäisiä voimiasi. Kenties pelkäät kohdata omat voimasi. Mutta jos suhtaudut käärmeisiin valve-elämässäsi ja unissasi neutraalisti/positiivisesti niin se voi tarkoittaa sitä että kohtaat omat voimasi sisäisen tietämyksesi. Käärmeet unissa symboloivat yleisesti ottaen parantavaa energiaa, sisäistä tietämystä, seksuaalisuutta, muutoksia ja uudelleenluovaa, parantavaa voimaa. Kun käärme luo nahkansa unessa, se merkitsee yleensä puhdistautumista ja sitä että jotain uutta on tulossa elämääsi. Kun puhdistat menneisyydestä juontavat negatiiviset energiasi ja purat karman niin uudistut ja olet avoin korkeammille energiolle. Käärme vedessä kuvaa sinun sisäistä parantavaa voimaasi joka on alitajunnassasi, mutta et ehkä itse tiedosta sitä vielä. Jos käärmeet pyrkivät pois vedestä kuivalle maalle se voisi merkitä sitä että alat tiedostaa sitä voimaa mikä piilee alitajunnassasi ja se on tulossa tietoisuuteesi. Käärme merkitsee myös kundaliini-energian nousemista. Käärmeen väri voi kertoa paljonkin millaista energiaa se edustaa, esim. vihreä käärme mielestäni edustaa parantavaa energiaa, punainen intohimoista seksuaalista energiaa, sininen sähköistä, alitajuntaista energiaa, valkoinen puhdasta korkeimman minän energiaa, musta mystistä, naisellisen voiman energiaa, keltainen tietoista ja älyllistä voimaa, jne.

Tuossa oli jotakin tulkintaa, toivottavasti auttoi  Smiley kuitenkin auttaisi tulkitsemaan unta(si?) jos kertoisit vähän tarkemmin millaisella tavalla käärme esiintyi unessasi, se nimittäin vaikuttaa paljon siihen miten unen käärmeen voi tulkita.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2014 01:08:14 kirjoittanut RoseOfLight » tallennettu

~ Carpe Díem ~
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: