Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko muita keltaisia sotureita täällä?  (Luettu 40224 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Aki no uta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27



Profiili
« Vastaus #15 : 24.12.2011 18:07:17 »

Ave^^ meillä on ihan samat Wink

Keltainen Kristalli Soturi
Keltainen Soturi

Pääsi on kuin partaveitsi. Jos joudut taisteluun, et tarvitse muita aseita. Olethan Keltainen Soturi, Älykkyyden voima. Soturina olet oppimassa pelottomuutta ja siksi sinua on karaistu jo pienestä pitäen. Tunnet eläväsi oikeasti silloin, kun elämällä on tarjottavanaan kunnon pähkinöitä purtavaksi. Sinulla on korkeat odotukset elämän suhteen, ja olet realistisuudessasi hyvin syvällinen, vakava ja viisas huumoriakaan unohtamatta.
Kristalli

Sinua ohjaava numero kaksitoista on yhteistyön kristalli sointu, joka tarkoittaa monimuotoisuutta, hyvin monimutkaisen vakauden ylläpitämistä. Tämä sointu vahvistaa mahdollisuuksiasi ja taitojasi yhteistyön tekemiseen muiden kanssa, kuitenkin muistaen, että samalla sinulle on tärkeää säilyttää oma riippumattomuutesi. Mayojen kaksitoista on pyöreän pöydän kokous, jossa aikaisempien numeroiden yhdestä yhteentoista kokemukset kerätään yhteen ja yhdistetään.


On helvetillisen totta, että mun kanssa ei kannata alkaa vääntämään väittelyä mistään, koska olen voittanut sen jo ennen ku koko väittelyä on edes käyty Wink Mitenkäs tämä itserakkauspuoli hehe Smiley




tallennettu

aurinko, merkurius, jupiter, saturnus - neitsyt
kuu - kaksonen
asc., neptunus - jousimies
venus - rapu
mars, uranus - skorpioni
pluto - vaaka
Madyana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Kaaos on vain salattua harmoniaa.


Profiili
« Vastaus #16 : 04.01.2012 01:57:24 »

Hei kaikki!
en syystä kuin tiedätte, muuta kuin piipahdahdan täällä,
odottelen, etsikää, löytäkää, tulkaa ja tajutkaa, kun aika on valmis otamme yhteyttä. Kaikki on valmista, uneksikaa ja huominen on meidän. Älkää etsikö vaikeaa, vaan luottakaa helppoon.
Historia on laskettu, ei ole salaisuuksia, kaikki on Teille, niin minäkin. Yksinkertaisesti, vain ja puhdasta rakkautta. smitten
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: