Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suurkolmio veden merkeissä  (Luettu 4497 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« : 29.06.2006 16:13:00 »

Hei,

Odottelen tässä innolla siskon lapseni syntymää, joka on tapahtumassa ihan näillä näppäimillä.

Katselin vähän, millainen tyypin kartasta on tulossa, ja silmään pisti suurkolmio veden merkeissä (taivaankappaleina Aurinko, Jupiter ja Uranus).

Omalta kartaltani löytyy tulikolmio ja avomiehen kartalta ilmakolmio, mutta kaipaisin tietoa tai kokemuksia vesikolmiosta. Millainen ihminen sieltä on näillä osin tulossa? Tunnen puolihyvin yhden naisen, jolla on tämä vesikolmio kartalla, ja häneen sopii uskoakseni aika hyvin seuraava kuvaus The Real Astrology -sivulta:

"WATER. The element of water relates to the emotional and spiritual realm. Individuals with a Grand Trine in Water tend to be extremely sensitive to emotions, both their own, and those of others. The Water signs each operate on the deepest, the most unconscious, and ultimately the most transformative levels. Individuals with a Grand Trine in Water are likely to trust their instincts and their intuition, and to make choices and take action in their lives based on how they feel. These individuals tend to be very in tune with the spiritual and psychic realms. The planets involved in the Grand Trine will largely determine how openly these individuals are able to express their feelings, but whether or not they feel comfortable wearing their hearts on their sleeves, individuals with Grand Trines in Water go through life feeling things intensely. This depth and intensity of emotions, however, can often result in oversensitivity, and excessive emotional drama. Individuals with Grand Trines in Water may be at their best when there is a crisis, when someone needs help and someone is there to care for them (and either role is perfectly acceptable to a Grand Trine in Water). These individuals may tend to try and create a crisis, however, in order to experience the healing, the transformation and the emotional energy."

Miten te, joilta/joiden lähipiiristä ko. aspektikuvio löytyy? Osuuko ja uppoaa? Muita havaintoja?

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Ave^^
Vieras
« Vastaus #1 : 01.07.2006 15:11:15 »

minulla on vesikolmio, jos asc luetaan mukaan. Upposi kyllä minuun tuo teksti, varsinkin "Individuals with a Grand Trine in Water are likely to trust their instincts and their intuition, and to make choices and take action in their lives based on how they feel."  Smiley
en kyllä ole siihen perehtynyt, kaikki nuo piirteet olen selittänyt itsessäni nousukalalla..
mutta hänellä on sitten aurinko....ravussa, niin luulen, että osuu tuo teksti.
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #2 : 01.07.2006 23:08:50 »


Kyllä, ja tulipa pojasta vielä noususkorpionikin. smitten

Ehkäpä Kuu Neitsyen merkissä hieman tasoittaa tunnemyrskyjä, ja Venuskin on ehkä onneksi kevyesti Kaksosissa.  Smiley

Karoliina
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili
« Vastaus #3 : 01.07.2006 23:34:43 »

Onnea! Pääset sitten todella tunnerikkaan pojan tädiksi  Smiley

Juu, tuo teksti kolahti, minulla löytyy vesisuurkolmio  jupiter aspect_tri merkurius aspect_tri neptunus välillä. Herkkyyttä, syviä tuntemuksia joille ei löydy sanoja.  Vielä.
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 02.07.2006 11:24:20 »

Onnittelut tuoreelle tädille! Oletko yrittänyt arvuutella jo oman lapsesi karttaa?

Itselläni on myös suurkolmio veden merkeissä. Planeettoina siinä ovat  venus, neptunus ja  chiron.

Tuo teksti kyllä osui ja upposi. Itsehän olen vielä nouseva Rapu ja veden merkki hallitsee muutenkin karttaa (Skorpioni hallitseva merkki), niin tunne- ja intuitioenergia on tullut aina vain ahkerampaan käyttöön, mitä enemmän ikää karttuu. Joka he..etin kerta, kun en luota intuitioni ääneen, saan kärsiä ankarista seurauksista. tickedoff

Myös tuo yliherkkyys on tuttua etenkin lapsuusvuosilta. Sen kanssa saikin kärvistellä pitkään ja opetella elämään tällaisen ominaisuuden kanssa. Herkkyydessä on onneksi se hämmästyttävä ominaisuus, että aikuisiällä se voi muuttua voimaksi. Koettu on. Olen nähnyt jonkun muunkin kirjoittavan tästä samasta ilmiöstä, joten en ole tiettävästi ainoa laatuani.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #5 : 02.07.2006 11:29:42 »

Onnea tädille toiselta tädiltä  smitten! Tädin rooli on kiva!

Omalla puolivuotiaalla veljenpojallani on Suurkolmio veden merkeissä.  kuu rapu aspect_tri jupiter skorpioni aspect_tri uranus kalat, jonka tekee vielä leijaksi  mars harka.

Viime joulukuun suurristikin pojalla on kartallaan, ja elämän alussa oli paljon hankaluuksia (imukuppisynnytys, paha infektio heti sairaalastapääsyn jälkeen ja napatyrä). Onneksi kaikista alkuhuolista päästiin, ja ilolla ja mielenkiinnolla seuraan nyt suloisen, aina nauravan pienen pojan elämää Smiley

PS. Olen kyllä ajatellut, että nousu-Rapuna ja Kuu-Kaloina voin tätinä ehkä löytää yhteyden tuon pienen pojan kanssa. Pojan isä on kyllä Skorpioni ja äiti Jousimieheksi tavattoman herkkä nainen (täytyykin udella kälyni tarkemmat syntymätiedot Wink), joten uskon hänen syntyneen ihan oikeille vanhemmille Smiley
« Viimeksi muokattu: 02.07.2006 11:34:12 kirjoittanut Pallaskissa » tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #6 : 03.07.2006 12:23:26 »

Kiitos vastauksista ja onnitteluista!

Olen ihan innoissani tädin roolista ja vahvan vesivaikutukseni kanssa uskallan toivoa, että tulen pojan kanssa hyvin toimeen! Hänen vanhempansa ovat molemmat Aurinko-Skoprioneja ja äitinsä vielä lisäksi noususkorppari, joten eiköhän siellä koko perhe uiskentele sopuisasti yhdessä. Smiley Lasketun ajan mukaan pojasta piti tulla Kaksonen ja siskoni sanoikin, että ehkä näin on parempi. Grin

Lilli, en ole oikeastaan vielä katsellut oman lapsen karttaa. Arvioin kyllä, milloin synnytys voisi tapahtua, mutta meni nyt siskon kohdalla tuo arvio niin vikaan, etten tiedä uskallanko enää luottaa taitoihini. Embarrassed laugh

Pallaskissa, myös tälle pojalle tulee väljillä orbeilla leija (ja t-risti). Hän on muuten edelleen tarkkailussa syntymän jälkeisten tapahtumien vuoksi, mutta voi jo oikein hyvin ja vanhemmat saavat jo viettää paljon aikaa hänen kanssaan. Liekö tuo t-risti vai mikä, joka aiheutti tällaisia hankaluuksia. Ystäväni tammikuussa syntyneellä pojalla on myös tuo suurristi kartallaan, ja sai syntymän jälkeen viruksen, minkä takia vietti äitinsä kanssa jonkin aikaa eristyksessä sairaalan hoidossa. Toisaalta kaikilla silloin syntyneillä on tietysti tuo risti kartalla. Olisi ihan mielenkiintoista tietää, onko silloin ollut enemmän ongelmia.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 03.07.2006 15:39:45 »

Toisaalta kaikilla silloin syntyneillä on tietysti tuo risti kartalla. Olisi ihan mielenkiintoista tietää, onko silloin ollut enemmän ongelmia.

Linn

Menee jo hieman ohi aiheen, mutta menköön. Tyttäreni syntyi syksyllä 2001, WTC-tapahtumien aikoihin. Kuten New Yorkin tapahtumista arvata saattaa, taivaalla oli tuolloin hankala T-risti, johon tuona nimenomaisena päivänä osui vielä Kuukin. Hankala risti on siis tyttäreni syntymäkartalla ja niinpä tyttäreni sairastui jo 3-vuotiaana vakavaan sairauteen (joka on kyllä nyttemmin saatu aisoihin ainakin toistaiseksi). Mietin usein, mitä kuuluu niille muille lapsille, joita on pelkästään Suomessakin täytynyt syntyä useita samana päivänä. Kunnes erään kerran teho-osastolla taas ollessamme viereiseen sänkyyn tuli tyttö äitinsä kanssa. Jutellessamme selvisi, että tuo tyttö oli syntynyt samana päivänä ja samassa paikassa kuin tyttäreni, kellonajassa vain oli eroa reilu tunti. Tytöllä oli harvinainen, parantumaton, jo nuorena kuolemaan johtava hermostollinen sairaus. Eli siis tavallaan kyllä tuli mieleen, että joissain tapauksissa ihminen todellakin on karttansa vanki, eritoten juuri tapauksissa joissa pieni lapsi sairastuu vailla mahdollisuutta yrittää tietoisesti elää karttaansa toisin. Toki en usko, että jokainen tuona päivänä syntynyt olisi sairastunut, mutta siitä olen varma, että jonkinasteisia (hermostollisia?) ongelmia jokaisella on, herkkyyttä ainakin, joka sitten näkyy ehkä "vain" lievinä oppimimisvaikeuksina jne... Ja ainahan perinnölliset eväätkin auttavat tai pahentavat tilannetta.

Linn, ystävälläsi on onnea, kun voit auttaa häntä hänen lapsensa kartan kanssa. Voit vuosien myötä vähitellen hieman, hienovaraisesti valottaa niitä ongelmakohtia, joita tuo risti mahdollisesti voisi polulle heittää. En tarkoita, että mitenkään pelottelisit äitiä saati lasta, mutta jonkinlainen kosminen säätiedotus voisi olla paikallaan, jotta äiti oppisi paremmin ymmärtämään lastaan. Tämä tietty pätee ihan jokaisen lapsen ja kartan kanssa, mutta ehkäpä vielä aivan eritoten niiden kohdalla, joilla on haastavia kuvioita kartallaan (kuten juuri T-risti tai Suurristi).

tallennettu

Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #8 : 03.07.2006 16:59:44 »

Pallaskissa jatkaa vähän OT merkeissä; Linn:in tavoin odotan Jousimiesvauvaa, ja kävin uteliaana (mitäs niistä kissoista sanotaankaan...?) katselemassa lasketun ajan tienoita. JOS laskettu aika (16.12.) edes suurinpiirtein pitää kutinsa, on tulossa melkoinen "superjouskari"! Esikoinen syntyi rv 40+2. Ylimenoa en toivo, koska lähin synnytyssairaala menee jouluksi kiinni ja perheesä on jo yksi maamerkkinen lapsi, ihanan vahvatahtoinen Härkä-tyttö Smiley Smiley Smiley
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: