Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vaikea asia, perhe suhteet ja vanhat muistot  (Luettu 10389 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« : 23.10.2005 01:57:55 »

Miten kartasta voi nähdä vaikeat perhe suhteet? Itselläni on monien vaikeuksien takana isä, joka suurimmaksi osaksi on aiheuttanut vaikeuksia veljelleni, ja myös minulle..
Veljeni kärsii henkisesti vanhoista asioista kovasti. Hyvin vaikea tilanne... Auttaakseni veljeäni on minunkin avattava vanhat muistot jotta hän toipuisi.  Cry
Haluan ehdottomasti auttaa veljeäni sillä hän tarvitsee sitä. Miten kartasta voi nähdä tuollaiset vaikeat perhe suhteet? Olen miettinyt karmaa ja kaikkea, miten näin on päässyt käymään? Veljeni on mieleltään herkempi kuin minä, minä jaksan mutta hän ei ehkä. Kaipaisin jonkinlaista apua... Olisin iloinen jos joku voisi valaista asiaa.
tallennettu
Aniara
Vieras
« Vastaus #1 : 23.10.2005 12:52:43 »

Hei Artemis!

Perhesuhteet näkyvät usein kartalla kartan alkupään huoneissa hankalina planeettayhtälöinä. Esimerkiksi pluto 4 huoneessa voi merkitä lapsuuden perheen salaisuuksia, joita ei ulkomaailmalle ole saanut paljastaa.
Isää kartalla kuvaa usein saturnus, miespuolisten henkilöiden vaikutusta yleensä myös mars.
Noususolmu kertoo siitä, millä elämänalueella hankalimmat haasteet ovat selvitettävinä. Jos se osuu esimerkiksi em. planeettoihin yhtymään tai neliöön, se selittää kuviota lisää.

Tämänhetkistä hankalaa tilannetta taas voi katsastaa transiittien valossa. Esimerkiksi saturnus tai pluto hiertävät aika tehokkaasti vanhat kivut auki. Toisaalta kun niiden vaikutusajan ohimenon tarkastaa, saa uskoa siihen, että aikanaan helpottaa. Huomattakoon kuitenkin myös se, että ikävältäkin tuntuva transiitti, silloin kun ongelman alkaa tiedostaa ja sen haluaa käsitellä, selventää vanhoja traumoja ja auttaa ehkäpä pääsemaan niistä yli uudenlaisen selkeämmän kuvan ja ratkaisumallien kautta. Ne syväntävät itsetuntemusta ja selitystä siihen, miksi reagoin juuri näin, ja mitä on reagointini taustalla.
Joku myönteinen aspekti voi taas helpommalla tavalla saada vanhoille asioille ratkaisua ja selvennystä.
Transiiteista voi siis löytyä selvennystä ja uskoa siihen että hankalillekin asioille löytyy ratkaisuja, ja kipeinkin aika helpottaa jossakin vaiheessa.

Veljesi karttaa tarkastellessa voisit aloittaa katsomalla löytyykö sieltä suurristiä tai t-ristiä, ja vaikuttaako ristin sakaralla nyt jonkun hitaamman planeetan transiitti.
AC- linja ja aurinko ja kuu ovat myös herkkiä koordinaatteja hitaille planeetoille.

Hankalien asioiden selvittäminen auttaa pitemmän päälle myös itseäsi, vaikka tällä hetkellä et haluaisikaan niitä erityisesti kaivaa esille.
Veljellesi merkitsee varmasti paljon se että hän tietää sinun välittävän, ja yhdessä saatte selkeämmän kuvan menneisyydestänne esille.

Usko myönteiseen ajatteluun ja lähetä veljellesi positiivista voimaa. Näe hänet sielusi silmillä iloisena ja onnellisena.  Smiley

Voimia ja aurinkoa sinulle lähettäen,
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #2 : 23.10.2005 17:27:15 »

Kiitos Aniara! Yön synkkinä tunteina kaikki vaikutti raskaammalta, nyt tunnen itseni taas vahvemmaksi  Smiley
Kiitos vinkeistä, aion tarkastella noita asioita kartoiltamme, ehkä se auttaisi myös ymmärtämään asioita. Kyllä tämä tästä, vaikka ainainen murehtija olenkin niin aina sitä jaksaa nousta kuitenkin  Smiley Huomenna kaikki on jo varmasti valoisampaa.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: