Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Saisiko joku kiinni tilanteestani?  (Luettu 2696 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
memmamon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« : 10.02.2011 22:56:13 »

Heipsan! Olen kohta 23 vuotias naisen alku. Ulkonäöltäni olen tummat pitkät hiukset omaava, normaali neitonen. Elämäni on ollut nuoresta asti hyvin vaihtelevaa ja ailahtelevaa, samoin kuin luonteeni. Välillä hyvin, välillä huonosti. Samoin on myös rakkausasiat.
Olen oikeastaan löytänyt tielleni aina vaikeita, ja ailahtelevia tapauksia (jopa enemmän kuin minä itse.) Muutama kuukausi sitten tapasin miehen, josta aluksi ajattelin vain pelkkää hupia, mutta vähitellen  huomasin, että hänen kanssaa on todella helppo olla. Hän kohtelee minua eritavalla kuin aiemmat tapaukset. Ailahteleva on hänkin, mutta ei ilkeällä tavalla. Luulen että kuuluu hänen luonteeseensa.
Nyt toivoisinkin että joku joka näkee edes jotain, saa edes jotain irti tästä tilaanteesta voisi minua hiukan valaista. Mihin tämä vie vai viekö? Mitä hän ajattelee? Onko tulevaisuutta? Minä pidän hänestä kovasti ja hänkin on sanonut viihtyvänsä seurassani hyvin.
Hän on 28-vuotias, pitkähkö ja vaalea. Kiltti, kohtelias, huomaavainen, ailahtelevainen, ja ennen kaikkea herrasmies.

Kiitos teille jotka jaksatte! Smiley
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 11.02.2011 01:52:12 »

Rakas Memmamon,

kysymykseni saattaa herättää aika voimakkaita vastareaktioita, mutta kysyn sen silti. Miksi sinun tulee/tulisi tietää, miten tässä käy? Jos tiedät miten käy, saatat muuttaa omaa käyttäytymistäsi ja luoda tilanteen, jollaiseksi uskot sen menevän. Etukäteen tietämisessä ei ole mitään ideaa ylipäätänsäkään ja varsinkin, kun se hyvin usein vain luo meissä pelkoa ja ahdistusta.

Tarkoituksesi tämän miehen kanssa tulee selviämään sinulle kyllä. Tee valintasi ja päätöksesi rakkaudella, sekä itseäsi kohtaan, mutta myös tätä miestä kohtaan ja parhain mahdollinen lopputulos on lopputuloksena. Muuta et tarvitse tietää. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
memmamon
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #2 : 12.02.2011 14:11:10 »

Hei! Aivan oikeassa olet.  Smiley Ei siinä mitään mieltä olekaan, jos etukäteen kaiken tietää. En haluakaan tietää mitä tässä tapahtuu tarkalleen. Haluaisin vain tietää, josko joku saisi jotain tuntoja, että onko tämä hyvä juttu? Lähes joks kerta rakkausasiani ovat menneet niin että olen odottanut ja odottanut ja toivonut, ja kuitenkin pettynyt. En haluaisi taas käyvän niin, ja varsinkaan tämän miehen kanssa. Mutta kiitos sinulle kuitenkin! Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: