oinasmies

(1/4) > >>

OikkuN-77:

kertokaahan hieman kokemuksistanne oinasmiehistä ????  :)

miten ja minkälaisia teidän suhteenne on olleet ????

minä olen itse oinas ja suhteessa oinasmieheen ... ja voin sannoo jotta kyllä on elämä yhtä vuoristorataa , tietyllä tavalla se on hyvä sillä oinasnaisena liian tasainen elämä alkaisi pian kyllästyttämään, mutta välillä sitä tulee hakattua niin paljon päätä seinään oinasmiehen kanssa että huh huh ...   :o 

alkuun oinasmies on se joka on päivittäin yhteyksissä, viesteilee ja soittelee jne .
vähän jopa hätääntyy jos ei heti vastaa .

alkuhuuman jälkeen tuo kääntyykin päälaelleen ...

kissa-ja hiirileikki on alkanut !!

miten te olette oinasmiehenne kanssa edenneet ja minkälaisia oikkuja oinasmienne on onnistunnu tekkeen ????

terv. oikku77

 :smitten:

Aries77:

meillä oinas N + oinas M suhde jatkuu edelleenkin  :)

välillä on vaikeaa ollut kun kaksi pässiä lyö sarvensa yhteen mutta on ollut myös hyviä hetkiä, ei kai tässä muuten malta olla  :)

omissa kirjoituksissani olen paljon pohtinut oinasmiehen tapaa pitää yhteyttä yllä, itse kun olen kova viesteilemään ja soittelemaan niin jotenkin ehkä alitajuisesti kuvittelen että kaikki muutkin tekee samalla tavalla ... varsinkin oma honey !!!

no, oinasmieheni tavassa pitää yhteyksiä on kyllä pienen pientä parannusta havaittavissa, mikä lohduttaa minua kyllä kovasti, mutta eipä sitä oinasmiestä muuteta minkään asian suhteen hyvällä eikä pahalla ... oinasmies on oinasmies ... ota tai jätä !!!

oinasnaiselle tuollainen pakkaus tekee vain hyvää,  on haastetta ja vastusta !!  :smitten:

alkuun oli kovin pelottavaa kun oinasmieheni päätti olla hiljaksiin pari päivää eikä viesteillyt mitään, mutta nykyään sitä ei niin ajattele edes , ei tee pientä "kuolemaa" jos toisesta ei heti kuulu mitään, kyllä se sieltä sitten viesteilee kun kerkiää.  :)

taitaa oinasmieheltä puuttua sellainen huomaavaisuus geeni kokonaan  ;)
tai no , ehkä tuo on väärin sanottu ... kahden kesken sitä huomiota saa oikein olan takaa  :smitten:

ehkä oinasmiehessä on myös ujo puolensa, näytetään ulkomaailmalle sitä juroa puolta, mutta se hellempi puoli sitten rauhassa keskenään  :smitten:

oinasmies on myös melko ennalta arvaamaton , hän tekee päätökset omista menoistaan tasan tarkkaan itsekseen, ja siihen on melko turha sanoa mitään jos hän on nyt päättänyt lähteä poikien kanssa kalareissulle viikonlopuksi ... ihan sama mitä hänen naisensa on suunnitellut sinä vkonloppuna  :o
ja auta armias jos menet laittamaan hempeitä ikävä viestejä hänen kalareissunsa aikana ... turha kuvitella saavansa mitään vastausta !!!!!
onko kaveri edes hengissä ... ?? ... no sen huomaat sitten kun hän saapuu kotiin ja odottaa pääsevänsä lämpimään kainaloon !!!

sanotaanko näin että oinasnaisena ja suhteen alkuaikoina minä olisin ja oikeastaan hieman teinkin pientä kuolemaa tuollaista kohtelua saadessani ... ajattelin että jo on idiootti jätkä kun tuolla tavalla menee ja tekee eikä edes kuulumisia viesteile !!

mutta näin 2 vuoden yhdessäolon jälkeen asiaan on jo oppinut suhtautumaan.
oinasmies haluaa ja tarvitsee omaa tilaa ja tietynlaista vapautta ... liiallinen sitominen ahdistaa hänet !
ja oikeastaan tuo pätee myös oinasnaiseen !!

kärsivällisyyttä oinasmiehen kanssa niin hyvin pärjää !!!

TaruMaru:
Hei, täällä kanssa yksi oinasnainen jolla oinasmies :) Elämä ei todellakaan ole tylsää, eikä täysin arvattavaa ja sitähän me oinasnaisetkin kaivataan.
Rakkautensa oinasmies osaa näyttää hyvinkin, mutta jos itse alan näyttämään tunteitani liikaa niin oinasmies toteaa, että toinen on jo tunteensa näyttänyt, joten miksi vaivautua enää :D
Tilaa oinasmiehelle pitää antaa, ei saa olla mustasukkainen eikä rajata elämää liikaa, mutta toisaalta vaadin itsekin noita piirteitä, joten minun on myös helppo antaa niitä.
Ja oinasmies osaa todellakin yllättää, näyttää tunteensa ja rakastaa, mutta välillä on tietysti myös niitä hiljaisempia puolia. Ihan kuin minulla itsellänikin.

Tällä hetkellä mielenkiintoisin oikku, minkä mieheni on tehnyt on se, että hän vannoi aika tarkalleen, ettei koskaan mene kihloihin tai naimisiin... Pari viikkoa sitten hän kosi minua :)

Ikinä en oinasmiestä pois vaihtaisi. Suhde on tulta ja tappuraa, mutta jos kaksi ihmistä elää niin täysin tunteet pinnassa, niin voiko se muuta olla. Rakkautta on paljon  :smitten:

^^Queen Nefertiti^^:
heh! olen lähes täysin lopettanut oinasvirityksen, ehkä pitäisi tehdä jotain kun ravusta ei irtoa actionia.. rapu on ihan kiva pikkuveli mutta se siitä.. vai että jatkuu muilla oinailut..

huh.. no mutta tunteita ei ole itselläni kehenkään oinaaseenkaan toisaalta, että-- kaikkien merkkiä kun ei tiedä, olen tutustunut itämaiseen urheilumaailmaan, oliskohan siellä toimintaa (siis muutakin kuin kehässä)   8)

OikkuN-77:
heh ... meillä kävi oinasmiehen kanssa niin jotta päätin olla niin pitkään viesteilemättä ja soittamatta KUNNES oinasmies ottaa ensin yhteyttä ..... VIIKKO meni, oinasmies laittaa viikon hiljaisuuden jälkeen viestiä "mitä kuuluu?? Sinusta ei ole kuulunut mitään??"

meni tämäkin pimu hiljaiseksi ... mutta enpä vastannut heti vaan odotin muutaman tunnin kunnes vastasin.   ???  :idiot2:   :tickedoff:   :2funny:

ihania velikultia nuo oinasmiehet !!!!!  :smitten:

ja niin merkillinen logiikka .... huh  :o

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu