Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kiinalainen lääketiede  (Luettu 50703 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #45 : 10.12.2005 19:19:23 »

Kiitos Salomi, ajatuksillemme löytyi sama tie!

Tiedän, että ihmisten on joskus vaikea tulla toisen luo, vaikka haluaisikin. Mutta ajattelen näin, että kun todellinen tarve syntyy, se ylittää ujouden ja turhan vaatimattomuuden. Minulle on kuitenkin ollut tietyltä osin tärkeä kertoa 'enemmän itsestäni' ympäristölleni, siltä varalta, että jos tulee se toisenlainen päivä.

Olen Micheal-kirjojen mukaan selvä 'esittäjä'. Teen joskus hallaa sillä, joskus vedän muita joukoittain mukaan. Nyt sotkin pahasti hyvän ystäväni kanssa välit. Minun tuli niin kauhea tunne, että oli pakko sanoa. Sanoin hänelle, että hänellä on tytär, josta hän ei juuri koskaan puhu ja että minulle tuli tuo tytär niin voimakkaasti mieleen, että jos olisin nyt hän tässä, niin tuntisin, että isä ei arvosta. - Onko sinulla koskaan tullut mieleen kaiken sen ohessa, millä ylpeydellä kerrot muista lapsistasi, että juuri hän, josta et mainitse, olisikin teistä älykkäin?

Ne ovat hirveät sanat viisaalle miehelle, joka on pitänyt minua ystävänä. Jälestä päin olin kauhusta jäykkänä. Mitä sitä meneekään tekemään? Noh! Ainakin menetin ystävän.

Miksiköhän tässä nyt rupesin sitä kertomaan? Jokin Salomin tekstissä sai sen aikaan. Ehkä halusin sanoa, että todellakaan en ehkä ole mikään parantaja, vain esittäjä, joka liikuttelee jotakin jossakin.
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #46 : 10.12.2005 23:52:39 »

Hei! Metsätonttu

Yksi sama piirre meistä molemmista löytyy se on, että olemme molemmat nosevia skorppioneja ja näin ollen saatamme töksäyttä joskus liian suoraan.
Kokemuksesta sanon, että se mikä tulee sisältäsi niin toisinaan sen on annetava tulla. Nyt sinusta saattaa tuntua, että menetit ystävän, mutta kun aika kuluu niin ehkä henkilö huomaa sinun olleen oikeassa ja ehkä tulee kiittämään sinua. Itselleni kävi näin kerran, kun näin erään ihmisen vaivojen pahenevan riippuvuussuhteesta ja silläni oli paha olo, joten ojensin häntä. Hän tulistui kommenteistani ja minulla tuli pelottava olo, mutta ajattelin että sanottu mikä sanottu ja tulipahan helpottunut olo. Muutaman viikon kuluttua tapahtuneesta kyseinen henkilö toi minulle lahjan ja kiitti kommenteista sekä pahoitteli käytöstään. Kylläpä veti hiljaiseksi  knuppel2.

itse olen Visionääri, joka näkee asiat laaja-alaisemmin tulevaisuuteen.
Kukaan ei meistä ole mestari syntyjään, vaan jokainen kokemus on opetus tulevaisuuden reppuun. Jokaisessa meissä asuu parantaja, sillä maailma tarvitsee tien näyttäjiä ja sinunlaisia esittäjiä, jotka uskaltaa osoittaa epäkohdat jotka vaatisi korjausta. Vie ehkä jonkin aikaa oppia löytämään tasapaino luonteessa, kun on tunteilta voimakas - Nouseva Skorpioni, hoivaava - aurinkossa Rapu sekä herkkyyttä - kuussa Kalat.

tsemppiä - ei lannistuta sano mummo, kun likaämpäri tyhjensi vastatuuleen.  angel
tallennettu
yar_za 1965
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #47 : 11.12.2005 07:46:16 »

pallas vesta :police:hih...joo,se parhaiten nauraa ja elää jolla vahvin lääkitys...se pitää monesti paikkansa!
Olin yllättynyt  ko.Maassa ollessani siellä viellä käytetään yhä enemmässä määrin uudrlleen,urttejä ja Jekeissä on kauppoja josta saat esm.vuohen ppenistä(kuivattu ja jauhettu.Heidän'poron sarvi uute! uglystupid2 Nyt olen methadon hoidossa ja annokseni on jo 44ml mikä on ko yrtti jolla saa vieroitus oireet pois..metadonista irti haluava..! 2funny knuppel2 mutta metha don on minulle :smitten:tai ole Todella kipeä jo 12 päivällä!

  T:YAR coolsmiley angel
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #48 : 12.12.2005 00:11:17 »

Kiitos Salomi, ehkäpä tarvitsin juuri sinun lohduttavat, ymmärtäiset sanasi.
Näin minäkin toivon, että 'voimakas tunne vie totuuteen...' Kun kuitenkin koen, että minun oli tärkeämpää sanoa nuo sanat ystävälleni kuin pitää kiinni hänen ystävyydestään.

Kyllä minäkin uskon, että meissä kaikissa piilee suunnattomia voimia, tietoa ja mm. parantamisen lahjoja, kun vain avaudumme niille. Olenhan sen tuntenut.

Just niin! Niinkuin minun Pekka-setäni ruukasi sanoa:
"Älä sinä tyttö katsele tätä maailmaa sianperseen reijästä, katsele avarammin."
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #49 : 12.12.2005 01:49:56 »

Luota metsätonttu sisäiseen voimaasi, sillä se voimakas tunne vie totuuteen. Me jokainen tarvitsemme joskus toista kannustamaan, potkimaan persauksiin tai herättämään elämään tätä päivää. Pekka-setäsi oli oikeassa, sillä me ihmiset katsellaan tätä maailmaa sianperseen reijästä, eikä katsella avarammin sydämmellä. Juostaan kilpaa elämän kanssa kuin ravihevonen silmälaput silmillä ja pelätään asioita ympärillämme. Tuo pelko ajaa meitä sitten koko ajan kovempaan vauhtiin karkuun itseämme.
Minäkin viisastuin aikoinani vasta, kun Ikiaika opasti minua katsomaan peiliin. Kuinka ollakkaan sieltä paljastui kovapäisen uraihmisen vaihtuminen herkkään sielunveljeen, joka nauttii nyt elämästä ja välittää positiivisuutta ympäristölleen. Kiitos Ikiajalle.

Vaikeinta on voitta oma pelkonsa, kun ei tiedä kuinka ohjailisi tai valjastaisi käyttöön meissä kaikissa piilee suunnattomat voimat, tiedon ja mm. parantamisen lahjan, kun vain oppisi avautumaan niille oikein.
Mikäänhän ei ole niin vaikeaa kuin kuunnella sydäntään.

Kiitos metsätonttu palautteesta, sillä sydämmelle parasta ravintoa on, kun saa palautetta, että positiivinen viesti on tuottanut tulosta ja hyvä lähtee liikkeelle maailmassa.  smitten smitten smitten  angel angel angel
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #50 : 12.12.2005 15:06:28 »

Salomi, puhut tähän hetkeeni, tilaani ja tunteisiini oikeita sanoja.

Eipä kai haittaa, vaikka ollaan kiinalaisella areenalla, jos jatkan puhetta siitä voimasta, mikä joskus sisimmästämme nousee. Minä tuolla jossain 'testasin' esim. avun hakemista äänestämisellä. Eihän se tietenkään pidä paikkaansa, mitä äänestys näytti, mutta silti se pelästytti minua. Nimittäin avun hakeminen omasta itsestä voitti ylivoimaisesti. No. Sitähän voi tulkita tuhannella tavalla, mutta minua aina peloittaa tuo vuorovaikutusvoiman syrjään siirtyminen. Emme me ole jumalia, vaikka hän meidän kauttansa ehkä toimiikin. Me olemme aina pieni osa ja toinen pieni osa jne. Vuorovaikutuksessa peilaamme itseämme, näemme toisen jumaluuden ja siitä peilistä omamme.

'Esittäjän' sanomisia: Kerran kauan sitten minuun oli rakastunut aivan kauheasti eräs alkoholistireppana, mutta ihana ihminen muuten. Takertui. Ja sanoi, niin kuin usein. - Rakastan sinua niin paljon, että tapan itseni, jos jätät minut.
Katsoin häneen pitkään ja lujasti. Sanoin: - Jos sen vuoksi tapat itsesi, et rakastanut minua, sillä minä olen elämä.

Ihmeellistä. Ei mikään viesti olisi voinut hänelle mennä paremmin perille. Erosimme rauhallisesti ja sovussa. Hän ehkä rakasti minua kuitenkin...tai siis elämää.
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #51 : 13.12.2005 01:26:23 »

Ei haittaa, vaikka ollaan kiinalaisella areenalla ja jatkamme puhetta siitä voimasta, mikä joskus sisimmästämme nousee. Minä en ole koskaan ymmärtänyt meidän suomalisten kapea katseisuutta, sillä täällä kun jokainen oppikunta pyrkii puolustamaan kovapäisesti omaa reviiriään. Itselläni löytyy hyllystä kiinalaisen lääketieteen oppikirja, suomalaisen kansanparannuksen oppikirja ja feng shui oppaat parannuksesta ym. Ihme kyllä kaikissa on paljon samoja asioita, joten jossain on se alkulähde josta kaikki oppisuunnat ovat ammentaneet tietonsa. Kyllä meidän jokaisen pitäisi oppia katsomaan asioita laaja-alaisemmin ja uskaltaa rohkeasti haka apu ja parantava voima omasta itsestämme.
 
Tosi rakkaudesta ja voimasta tulee mieleen tuttavan kertomus sota ajalta äidistään, kun he pakenivat sotaa evakkona niin puu kaatui hänen sisaren päälle. Äiti siitä paikasta hätääntyi ja nosti kuulemma puun päältä pois ja kantoi n.10 kilometriä toista lasta sylissä ja toista reppuselässä. Tuttava on kuulemma aikuisena kokeillut ja ihmetellyt, että mitenkä äiti nosti niin ison puun, kun hänkään ei sellaista saa kunnolla siirrettyä.  uglystupid2
Meillä suomalaisilla on yllättävän paljon riippuvuus suhteita toisiimme, kun niin usein kuulee parisuhteissa toisen osapuolen uhkaavan toisen vuoksi itsensä tappaa. Niinpä kyseessähän ei ole rakkaus vaan valtapeli, joka loppujen lopuksi ei johda mihinkään hyvään.
Sinä metsätonttu toimit hienosti sisäisen voimasi mukaan, vaikkakin valitettavasti niin moni muu nainen ei uskalla sanoa samoin vaan kärsii valtapelistä, jota joku kehtaa nimetä rakkaudeksi.
Ihmeellistä. Ei mikään viesti olisi voinut hänelle mennä paremmin perille. Toivotan kaikille rauhallista ja sopuisaa elämää. Rakastakaa itseänne ja elämää. Nautitaan elämästä arvokkaana lahjana eikä eletä muiden elämää tai anneta muiden elää meidän elämää. Jokaisella meistä on persoonallinen käsikirjoitus elämälle, jonne on piiloitettu aarrekartta, jonka toivottasvasti jokainen löytää. Minä olen löytänyt omani, seikkailu jatkukoon. smitten smitten smitten
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: