Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Huumori skooppeja  (Luettu 58269 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jinx
Vieras
« Vastaus #45 : 01.06.2006 12:10:03 »

ja vielä loput Pokemonit...


SKORPIONI 24.10. - 22.11.
PERSIAN

Persian on salaperäinen ja voimakas persoona. Hän on kiihkeä, piikikäs ja mustavalkoinen, vaikka ystävilleen parhaimmillaan myös uskollinen, viisas ja avulias. Äärimmäisyydet - paholainen ja pyhimys - heijastuvat Persianissa. Ystävänä Persian on äärimmäisen uskollinen ja valmis auttamaan tovereitaan ongelmassa kuin ongelmassa. Vihamiehenä Persian taas on häikäilemätön, kohtuuton ja väkivaltainenkin. Sanotaan, että Persian tuntee vain kaksi tunnetta: vihan ja rakkauden.

Persian on mieleltään monimutkainen ja arvoituksellinen. Häntä kiehtovat mystiikka ja kaikenlaiset salaperäiset asiat, jopa paranormaalit sellaiset. Matkustaminen on Persianille mieluisa harrastus, samoin lukeminen ja monenlaiset seikkailut. Hänellä on tapana tulla mustasukkaiseksi useammassakin eri tilanteessa; jos Persianista tuntuu, että joku muu vie hänen asemansa, hän ottaa silmätikukseen tuon kyseisen henkilön. Hänen loputon mustasukkaisuutensa ja omistushalunsa saa usein aikaan monenlaisia ongelmia ja riitatilanteita.

Persoonana Persian on magneettinen ja vaikka hänen ystävänsä yrittävät ottaa selvää hänestä, he harvoin saavat mitään syvällisempää selville Persianista. Hänen asioitaan on turha urkkia salaa, silloin Persian voi murahtaa ja karkoittaa urkkijat huoneen toiseen nurkkaan. Omasta reviiristään Persian on äärimmäisen tarkka.

PLANEETAT: Pluto ja Mars
ONNENPÄIVÄ: Keskiviikko
VÄRIT: Musta ja punainen
KIVI: Rubiini
KUKAT JA PUUT: Ohdake ja kuusama
ONNENNUMEROT: 1 & 9
HYVÄÄ: Päättäväinen, voimakastahtoinen, rohkea, uskollinen.
HUONOA: Juoniva, kateellinen, väkivaltainen, säälimätön.

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
FARFETCH'D

Farfetch'd on itsevarma ja iloinen, ystävällinen sekä seurallinen, mutta samalla myös itsekäs ja ylimielinen. Hän on erittäin vauhdikas ja ottaa aktiivisesti osaa kaikenlaisiin asioihin, eikä piittaa kolhuista joita hänen porhalluksensa varrella saattaa syntyä. Hän voi käyttäytyä erittäin uhkarohkeasti jännitystä hakiessaan. Sanotaankin, että kaikista merkeistä Farfetch'd on se, joka eniten oppii virheistään.

Farfetch'd on ehdottoman rehellinen henkilö, eikä häntä kannata erehtyä huijaamaan. Moinen yritys saa Farfetch'din loukkaantumaan melkoisesti ja ystävyys on helposti vaakalaudalla. Pahimmillaan hän voi olla tiukkapipoinen moralisti ja suorasukainen ilkiö, joka sanoo mitä hänen mielessään on. Tavallisesti hän kuitenkin yrittää olla mahdollisimman avarakatseinen.

Luonteeltaan Farfech'd on aurinkoinen ja huoleton, minkä takia hän onkin varsin miellyttävää seuraa, ellei välitä hänen välillä ilmenevästä suorapuheisuudestaan. Rauhallisemmat henkilöt voivat hengästyä yrittäessään pysyä Farfech'din huimassa tahdissa. Energiaa ja puhtia tällä persoonalla riittää vaikka muille jakaa. Hänellä voi olla erilaisia projekteja samaan aikaan käsissään, mutta silti hän näyttää pursuvan tarmoa ja energiaa.

PLANEETAT: Jupiter
ONNENPÄIVÄ: Torstai
VÄRIT: Vaaleansininen
KIVI: Ametisti ja turkoosi
KUKAT JA PUUT: Voikukka, neilikka, tammi ja koivu
ONNENNUMEROT: 3 & 16
HYVÄÄ: Rehellisyys, avoimmuus, pelottomuus ja itsenäisyys.
HUONOA: Omahyväisyys, aggressiivisuus, huolimattomuus.

KAURIS 22.12. - 20.1.
BULBASAUR

Bulbasaur saattaa vaikuttaa ujolta ja vaatimattomalta, mutta Bulbasauria ei pidä tuomita hänen ulkokuorensa perusteella. Hän on erittäin sitkeä, kunnianhimoinen ja itsepäinen, eikä hän hellitä ennen kuin on saavuttanut lopulta tavoitteensa. Bulbasaur voi olla jopa masentavan jääräpäinen, joka saa muut hermostumaan omalla päättäväisyydellään. Hän on myös vakava, tarkka ja tunnollinen. Hän haluaa aina sanoa viimeisen sanan, piittaamatta siitä, halusivatko muut kuulla sen vai ei.

Huolimatta viileästä ulkokuorestaan, Bulbasaur on parantumaton romantikko, mutta myös pessimisti. Hänen elämänsä olisi huomattavasti paljon helpompaa, jos hän jaksaisi katsoa tulevaisuuttaan edes hivenen valoisammin. Bulbasaur säteilee erikoista karismaa, joten hänellä on vähän ystäviä, mutta ne vähät ystävät joita hänellä on, kunnioittuvat ja arvostavat ystäväänsä entistäkin enemmän. Bulbasaur itse ihailee edelläkävijöitä ja tienraivaajia, joihin itsekin haluaisi mielellään kuulua.

Bulbasaur ei paljoakaan puhu, mutta hän osaa tarvittaessa olla erittäin hauskaa sekä huumorintajuista seuraa. Hän osaa kuitenkin vakavoitua ja suorittaa stressaaviakin tehtäviä rauhallisuutensa vuoksi. Bulbasaur ottaa tehtävänsä vakavasti ja suorittaa ne tunnollisuudella, mikä tekeekin hänestä usean opettajan sekä työnantajan suosikin.

PLANEETAT: Saturnus
ONNENPÄIVÄ: Lauantai
VÄRIT: Musta, tummansininen ja -vihreä
KIVI: Onyksi, hematiitti
KUKAT JA PUUT: Muratti ja mänty
ONNENNUMEROT: 8 & 12
HYVÄÄ: Käytännöllinen, vastuuntuntoinen, väsymätön,
HUONOA: Ylpeilevä, aggressiivinen, huolimaton.
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #46 : 01.06.2006 12:14:13 »

HOROSKOOPPI KOKO VUODELLE
HÄRKÄ 20.04-20.05

Sinä se et sitten tule toimeen kenenkään kanssa, yrität jopa päästä
itsestäsikin eroon, mutta unilääkkeiden sijaan otat kännipäissäsi
vahingossa yliannostuksen e-pillereitä. Sinulle kasvaa tästä syystä rinnat ja tunne elämäsi heittelee kuin teinitytöllä. Masennut ja sinut suljetaan
laitokseen. Tämä jää kuitenkin vain väliaikaiseksi, koska et tule sielläkään toimeen kenenkään kanssa, sinut heitetään pihalle. Autosi varastetaan ja
poltetaan laitoksessa olosi aikana. Ainoa lohtusi tulevana vuotena
on, että koirasi saa pentuja.
Tuon e-pilleri ja laitos-jutun tunnistan... Heh, heeh !  2funny
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #47 : 01.06.2006 12:16:06 »

Ainii joo...
Se mainittakoon että kirjotusvirheistä en vastaa, ne kun ovat suoria kopiota ties mistä...

Nauttikaa!!!!  2funny
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #48 : 01.06.2006 12:25:53 »

HOROSKOOPPI KOKO VUODELLE
LEIJONA 23.07-22.08

Sinulla on vireystaso reilut sata prosenttia ja lujaa menee joka
paikassa. Toiset oikein kadehtivat tuuriasi ja jaksamistasi, kunnes jäät
kiinni huumeiden käytöstä vetäessäsi kokaa nokkaan Hannu Karpon
haastatellessa sinua videolle. Pääset tosin ensikertalaisena
ehdollisella tuomiolla, mutta Jussi Ahde nostaa sinua vastaan syytteen plagioinnista ja tekijänoikeusrikkomuksesta. Sitten taas elämä hymyilee sinulle. Rahaakin tulee joka raosta oikein kunnolla, tosin verottaja saa tästä vihiä ja
olet taas oikeudessa vastaamassa tekosistasi. Loppuvuosi meneekin sitten
Konnunsuota kuokkiessa.
2funny   2funny Paluu entiseen elämäntyyliin... EEEIII!!   2funny

Mitkä viisi esinettä horoskooppi merkit pelastaisivat palavasta talosta.
Leijona
Koruja, palkintoja, diplomeita, lisää koruja ja vielä lisää koruja. Sitten lainaat vaa´an peiliä, pynttäydyt koruihin ja kinut lainaksi myös vaaán meikkejä. Olet valmis juhlimaan.
Cheesy     Cheesy
Oikku67   angel
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #49 : 03.06.2006 18:17:43 »

 Grin Hauskoja!
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #50 : 07.06.2006 13:22:35 »

Maailman masentavin Horoskooppi

(Urbaani)Legenda kertoo että tämä horoskooppi löytyi New Yorkin itsemurhien torjunta-asemalle tulleen potilaan taskusta...

Kauris
Olet vanhoillinen ja pelkäät riskejä. Et tee juuri mitään ja olet laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole tehnyt mitään merkittävää tässä maailmassa. Kauriitten ei pitäisi pysyä kauaa aloillaan sillä heillä on taipumus juurtua kuin puu paikoilleen.

Vesimies
Sinä olet kekseliäs, mutta samalla mustasukkainen ja omistushaluinen. Valehtelet paljon. Toisaalta olet piittaamaton ja epäkäytännöllinen Siksi teet samat erehdykset aina uudelleen ja uudelleen. Ihmiset pitävät sinua tyhmänä.

Kalat
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Et tee juuri vaikutusta lähimmäisiisi, joita harmittaa pöyhkeytesi. Sinulta puuttuu itseluottamus ja olet yleensä pelkuri. Kaloilla on taipumusta kiduttaa pieniä eläimiä.

Oinas
Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit muita ihmisiä Olet äkkipikainen, kärsimätön etkä välitä toisten neuvoista Et ole erityisen miellyttävä henkilö.

Härkä
Olet käytännöllinen ja itsepintainen. Teet työtä kuin hullu. Useimmat pitävät sinua uppiniskaisena ja härkäpäisenä. Olet poliittinen Fanaatikko.

Kaksoset
Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet biseksuaalinen. Odotat saavasi kaiken mitättömin ponnistuksin. Olet helppo-heikki ja sinulla on taipumusta sukurutsaukseen.

Rapu
Olet sympaattinen ja ymmärrät toisten ongelmia. Sinua on helppo käyttää hyväksi ja muut naureskelevat sinulle takanapäin. Lykkäät aina asiasi huomiseen ja sen tähden sinusta ei koskaan tule mitään. Suurin osa sosiaaliavustusta nauttivista henkilöistä on rapuja.

Leijona
Kuvittelet olevasi synnynnäinen johtaja. Muut pitävät sinua kiipijänä. Useimmilla leijonilla on simputtajan luonne. Olet turhamainen etkä pidä rehellisestä arvostelusta. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat varkaita.

Neitsyt
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita. Olet kylmä ja tunteeton ja nukahtelet rakastellessasi. Neitsyistä tulee hyviä Bussinkuljettajia.

Vaaka
Olet taiteellinen ja sinulla on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, luultavasti sinulla on homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ ja raha asioissa mainiosti. Vaakanaiset onnistuvat myös prostituutiossa. Vaa'at kuolevat sukupuolitautiin.

Skorpioni
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissä luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin häikäilemätön. Useimmat skorpionit murhataan.

Jousimies
Olet optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, sillä olet täysin lahjaton. Suurin osa jousimiehiä on alkoholisteja tai huumausaineiden käyttäjiä. Muut pitävät sinua naurettavana.

Cheesy 2funny Cheesy 2funny Cheesy 2funny

Fantomin Horoskooppi

Kauris
22.12. - 20.1.
Et ole oma itsesi, vaan käyttäydyt suorastaan itsetuhoisasti. Tämä johtuu siitä että, babylonialainen kaaoksenjumala Ismuth riivaa sieluasi. Sinun on tehtävä paljon uhrauksia korkeamman tietoisuuden saavuttamiseksi. Voit uhrata siihen työpaikkasi, koirasi ja mahdollisesti siskosi. Jos jätät uhraukset tekemättä, vietät iäisyyden kylmässä, nimettömässä haudassa matojen ja toukkien murkinana.

Vesimies
21.1. - 19.2.
Tunnet, että sinua seurataan. Olet täysin oikeassa. Sinua vastaan on perustettu maailmanlaajuinen salaliitto. Sinulla on suuri urakka edessäsi. Teroita veitsesi ja lataa aseesi. Seuraavan kerran kun ovikellosi soi, he tulevat hakemaan sinua. Älä anna heille pienintäkään tilaisuutta yllättää sinua. Tarkista onko asuntoosi piilotettu salakuuntelulaitteita. Varo, ruoka ja vesi ovat myrkytettyjä! Pidä verhosi kiinni koko ajan, ethän halua heidän vakoilevan sinua kaukoputkillaan. Lopeta ulkona käynti.

Kalat
19.2. - 20.3.
Tähtimerkkisi ovat suotuisia. Menestyt erinomaisesti työelämässä ja opiskelussa. Rakkauselämäsi kukoistaa. Löydät uusia ystäviä, jotka idolisoivat älykkyyttäsi ja edustavaa ulkomuotoasi. Saat yllättävän rahalähetyksen, jolla pärjäät hienosti seuraavat 3 vuotta. Loppuviikosta koet tuskallisen kuoleman.

Oinas
20.3. - 20.4.
Joudut lähipäivinä silmittömän pahoinpitelyn kohteeksi ja pedon raatelemaksi. Varo koiraa ulkoiluttavia ihmisiä ja vältä eläintarhoja. Turha etsiä vaikeuksia, koska ne kyllä löytävät sinut. Et selviä tätä viikkoa ilman sairaalassa käyntiä.

Härkä
21.4. - 20.5.
Häh häh hää! Sinuun iskee joku tuntematon sukupuolitauti ja elimesi surkastuu kuivaksi köppyräksi. Voit unohtaa vastakkaisen sukupuolen lopullisesti. Sukulaisesi ja ystäväsi jättävät sinut oman onnesi nojaan, kuullessaan hävettävästä sairaudestasi. Hajoa siihen nauta!

Kaksoset
21.5. - 21.6.
Vanhempasi kertovat, että et ole heidän lapsensa vaan sinut on löydetty autiomaasta. Sakaali on synnyttänyt sinut ja päänahkaasi on tatuoitu kolme kuutosta. Et enää ihmettele, miksi maito happanee käsiisi, kellot pysähtyvät kulkiessasi niiden ohi ja hevoset hikoilevat ollessasi läsnä.

Rapu
22.6. - 22.7.
Pokkasi pitää hyvin tutkintovankeudessa, vaikka se joutuu kovalle koetukselle. Saat palkinnoksi 14-20 vuotta, ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen, mikäli maltat pysyä linjassasi tuomioon asti. Vankilassa olet koko paikan kingi ja vartijatkin kavahtavat sinua.

Leijona
23.7. - 22.8.
Olet täydellisesti hakoteillä ja toimesi ovat armotonta hakuammuntaa. Koska et tule ikinä pääsemään maaliin asti, voisit lopettaa koko kisan alkuunsa. Voit suunnata katseesi kevein mielin isoisäsi vanhaan 2-piippuiseen.

Neitsyt
23.8. - 23.9.
Tee yllätysvierailu Vesimies-tuttavasi luokse. Puhu hänelle kovalla ja kuuluvalla äänellä. Voit myös hauskuuttaa häntä supisemalla rannekelloosi tähän tapaan: Odottakaa vielä hetki, kohta voitte tehdä rynnäkön. Sinun kannattaa myös tehdä spontaaneja valehyökkäyksiä kädet ojennettuina häntä kohti ja mölistä seuraavasti: Mumumamamimimimi! Nyt mää perkele tapan sut! Pööö! Päää! Muista hyökätessäsi irvistää uhkaavasti.

Vaaka
24.9. - 23.10.
Ei kannata ajatella muiden tunteita, sillä sinulla on tarpeeksi tekemistä omienkin hallinnassa. Päiväsi ovat kaoottisia ja henkinen hyvinvointisi on pahasti miinuksen puolella. Tarvitset illalla alkoholin lisäksi pillereitä pystyäksesi rentoutumaan.

Skorpioni
24.10. - 22.11.
Vieraannut täysin vastakkaisesta sukupuolesta. Sinulla alkaa ns. homoeroottinen episodi, joka kestää lopun elämäsi, halusitpa sitä tai et.

Jousimies
23.11. - 21.12.
Budjettisi jämähtää lopullisesti miinuksen puolelle. Voit unohtaa kalliit hankinnat ja matkustelun. Nauti nyt arjen ilmaisista iloista: esiin pilkahtavasta auringosta, syksyn väreistä ja ainoasta ystävästäsi, Sinol-pullosta.
[/color]
Cheesy 2funny Cheesy  2funny Cheesy 2funny
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #51 : 07.06.2006 13:36:22 »

Juhannushoroskooppi


OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuuksiinsa,sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo juo ja juo, itkee, juo juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee,juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia,sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi,loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan,lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon.
tallennettu
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #52 : 07.06.2006 13:54:53 »

Asterix.. kyllä oli liikaa ainakin tälle kaksoselle  2funny..
ehkä noi pätteekin englantilaisille kaksosille..  2funny  2funny

 smitten  smitten  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
Ozzette
Vieras
« Vastaus #53 : 07.06.2006 16:17:20 »

Juhannushoroskooppi

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuuksiinsa,sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.
Lainaus
Häh, hääh... Oiskohan näin... Kaikki käy...  2funny
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #54 : 07.06.2006 16:36:04 »

Leijona
Kuvittelet olevasi synnynnäinen johtaja. Muut pitävät sinua kiipijänä. Useimmilla leijonilla on simputtajan luonne. Olet turhamainen etkä pidä rehellisestä arvostelusta. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat varkaita.
Minähän OLEN synnynnäinen johtaja.. muut vaan ei tajua sitä.. Grin     2funny

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.
Palomiehiä pitää kunnon juhlissa olla... ja pari poliisia.. 2funny   Cheesy

Oikku67
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #55 : 07.06.2006 16:48:20 »

oinas ja lasku jouskari kiittää ja kuittaa 2funny, juuri noinhan niissä kävisi. en tunnusta, mutta paljon on jo tehty "mallin mukaan" 2funny Cheesy Grin

tosi osuvia ja hauskoja, kiitos  smitten smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Oikku67
Vieras
« Vastaus #56 : 30.09.2006 18:32:40 »

Kotoa lähtö

    Miks' oinas lähtee kotoaan?
    -pakko pistää tuulemaan!

    Miks' härkä lähtee kotoaan?
    -kait toimeentulo kiinnostaa

    Miks' kaksonen lähtee kotoaan?
    -höh, laakereillainko makaisin?

    Miks' rapu lähtee kotoaan?
    -palatakseen takaisin

    Miks' leijona lähtee kotoaan?
    -tääll' turhaan yksin paistan

    Miks' neitsyt lähtee kotoaan?
    -korjatakseen asian

    Miks' vaaka lähtee kotoaan?
    -löytääkseen sen oikean

    Miks' skorpioni lähtee kotoaan?
    -no, paikan Turhan Turvaisan...

    Miks' jousimies lähtee kotoaan?
    -tarkkaillakseen maisemaa

    Miks' kauris lähtee kotoaan?
    -on tärkeätä panostaa

    Miks' vesimies lähtee kotoaan?
    -on monta uutta ideaa

    Miks' kalat lähtee kotoaan?
    -maistaaksensa nirvanaa

    Miks' kaikki näin nyt uurastaa?
    Kait paetakseen kuolemaa...

Susanna Kauppinen (ANYARA-ASTROLOGIAA)
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: