Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Huumori skooppeja  (Luettu 58556 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #15 : 12.01.2006 19:22:37 »

Myönnä pois MG_A, nuokut kuitenkin tälläkin hetkellä  Grin Grin Grin Wink
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3625



Profiili
« Vastaus #16 : 12.01.2006 19:28:39 »

Meikäläinen eilen pisti multia kukille kylppärissä ja mieleeni tuli heti tuo puutarha skooppi. Multaa oli joka puolella ja homma meni vähän sinne päin, kaktuksien piikit tökötti sormistani ja manailin yksikseni koko homma  Grin
tallennettu
valonkantaja
Vieras
« Vastaus #17 : 13.01.2006 23:43:47 »

Hehhehee... tunnistin aika hyvin kaksos- ja jouskaripuoleni... Cheesy
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #18 : 11.02.2006 13:39:35 »

Hih, hii !! Hauskoja...  Grin
Tässä minulta muutama. Ensimmäinen kirjasta, Juha Vuorinen: Juoppohullun päiväkirja ja kohteena oma aurinkomerkkini, eli Härkä.  harka

HÄRKÄ
Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.
Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 121,-
Onnenväri: Rusketus
Motto: "Ööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööö ?"
Auto: Taksi

Sitten teksti huumori-horoskooppi-mukistani:
HÄRKÄ
Härkä on käytännöllinen ja charmikas persoona. Mukavuus ja turvallisuus ovat hänelle tärkeitä asioita (Aina äidin luona. Mussukka.).
Aviopuolisona härkä on helppo kumppani, kunhan osaa suhtautua huumorilla hänen satunnaisiin toilailuihinsa (vaatii piiiitkää pinnaa).
Kaverina ja ystävänä härkä on lyömätön (eipäs nyt liioitella). Voidaan sanoa, että jos härkää ei olisi, hänet pitäisi keksiä (ei välttämättä).
Härkä pyrkii hoitamaan myös muiden raha-asiat, vaikka omatkaan eivät oikein luonnistu (eivät todellakaan).
HUOM ! Horoskoopin tekijä ei vastaa suluissa olevista kavereiden kommenteista !  2funny  smitten
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #19 : 11.02.2006 16:26:59 »

Vielä pari eräistä horoskooppi-korteistani...
HÄRKÄ
RAHA: Härät tuntevat talousasiat kuin omat taskunsa: siniset ovat kaksikymppisiä, vihreät satasia, punaiset...
LUONNE: Härän tunnistaa jo lapsena siitä, että hän opettelee tuntemaan ympäristöään tunkemalla suuhunsa kaikenlaista mitä nyt sattuu eteen tulemaan: piirre, joka vain vahvistuu iän myötä. Härkä rakastaa ylenpalttista mässäilyä, mutta on toisaalta saita: hän syö siis mielellään toisen piikkiin ja paljon. Härän huumorintaju tulee parhaiten ilmi hänen suuttuessaan: hänen on helppo herttaisesti hymyillä aiheuttamilleen vahingoille.
RAKKAUSELÄMÄ: Seksielämässä härkä on parhaimmasta päästä, siistiä ja helppoa: pääsee aikaisin nukkumaan.
ONNENKIVI: Sappikivi
TAUDIT: Monileukaisuus, krooninen kovapäisyys (pahenee iän myötä).
MOTTO: Osaan olla joustava asioissa, jotka sujuvat suunnitelmieni mukaan.
ONNENVÄRI: Kuka väreistä piittaa, kunhan värien sekoittaja on parhaasta päästä.
ONNENNUMERO: 69 (SIKA !)
ONNENPLANEETTA: Ilmakuoppa
TULEVAISUUS: Vuosi 2038 tulee olemaan erittäin merkittävä vuosi, sitä ennen ei tapahdu mitään (sen jälkeen voi tapahtua jotain).
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #20 : 11.02.2006 16:38:05 »

Kiinalainen-horoskooppini: KUKKO
Kukolla on korkeat ihanteet ja alhaiset tulot. Kukolla on viisi rautaa tulessa: kaksi niistä on hukassa, yksi unohtuu muuten vaan, yksi annetaan muiden hoidettavaksi ja yhden avulla nostetaan mittavat bonukset. Kukko kiinnittää huomiota pukeutumiseensa ja useimmat alusvaatteilla rietastelijat löytyvätkin tästä horoskooppimerkistä. Kukolla on ystäviä tärkeillä paikoilla: he pitävät kukkoon yhteyttä viikottain naistenlehtien juorupalstoilla. Kohdatessaan vaikeuksia kukko ei hermostu vaan kylmäpäisesti nukkuu päiväkausia peiton alla luuri nostettuna puhelinpöydälle. Kukko on tyytyväinen kunhan ympärillä vain riittää lämpöä. Mielellään jossain eksoottisella Etelämeren saarella, jossa voi golfata ja shoppailla verovapaasti. MOTTO: Mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Sama pätee suuriin ja keskikokoisiin.  2funny  smitten
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #21 : 31.05.2006 23:47:51 »

Tässäpä hurttia huumoria horoskooppimerkeistä. Ei heikkohermoisille !  2funny  2funny  2funny
Lainaukseni on kirjasta: Juha Vuorinen, Juoppohullun päiväkirja.
HORO-SKOOPPI
OINAS
Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit avoimesti muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuunnella muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttaa ruumista. Tämä kertonee riittävästi Oinaasta.
Onnenkapine: Juoksuhauta
Onnennumero: YKKÖNEN !
Onnenväri: Veri
Motto: "Ketkä vitun muut ?"
Auto: Formula 1

HÄRKÄ
Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.
Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 121,-
Onnenväri: Rusketus
Motto: "Ööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööö ?"
Auto: Taksi

KAKSOSET
Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Sinulla on lisäksi ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtäaikaa. Jos ei mikään muu auta, niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeen yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.
Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: "Mä haluun eka jutella"
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen

RAPU
Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat, jotka Rapu oppii, ovat: "Minä olen äiti." Tätä hokevat niin pikkupojat kuin -tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaan mustasukkaisen mielesi avulla. Tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.
Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene minnekkään ! Missä sä olet ? Milloin tulet ? Tää muistetaan"
Auto: Matkailuauto koko perheelle

Leijona
Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan "ping"-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.
Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esirippua saa muka nopeammin auki ?"
Auto: Ferrari

NEITSYT
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton, lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Todennäköisesti juuri Neitsyt on kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia, jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.
Onnenkapine: Ehjä immenkalvo
Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu, vaan pysyy aina samanlaisena
Motto: "Voi olla, mutta todellisuudessa..."
Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9 l/100km

VAAKA
Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaa'at kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa, joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaikka kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein varsin hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaa'at eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.
Onnenkapine: Peili
Onnennumero: Vain 299,-
Onnenväri: Kevään muotiväri
Motto: "Tää on aivan ihana !! Voiko teillä maksaa Visalla ?"
Auto: Volvo S80

SKORPIONI
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita, keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin.
Onnenkapine: 9mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van plyyshisisustuksella

JOUSIMIES
Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa, niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla.
Onnenkapine: Puhallettava alttari
Onnennumero: Route 66
Onnenväri: Kirkkaus
Motto: "Kauanko lento kestää ?"
Auto: Challenger-sukkula

KAURIS
Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään Kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin (eikä tietenkään tässä onnistu), hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.
Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625mk/kk
Onnenväri: KELA:n kuoren väri
Motto: "Oi oi, voi voi, pakko tässä on vielä yrittää oi oi..."
Auto: Lada 1200L

VESIMIES
Sinä olet neropatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaisen tyhmänä. Olet valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syömään vaikka omaa paskaasi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä..."
Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
Onnennumero: Ääretön
Onnenväri: Mikä tahansa, joka miellyttää muita
Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle ? Tietenkin tositarkoituksella !"
Auto: Nivelbussi

KALAT
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät, että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin.
Onnenkapine: Paska katiska
Onnennumero: Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta
Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi !"
Auto: Kupla -62
 2funny  2funny  2funny  2funny


tallennettu
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili
« Vastaus #22 : 01.06.2006 09:09:45 »

Heheh Gigianne,   2funny  toi horo-skooppi on niin hyvä! Kun luin Juoppohullun päiväkirjaa, niin suurimman osan ajasta hirnuin vedet silmissä lattialla kaksinkerroin...aivan loistavaa tekstiä. Juha Vuorinen tuntee muuten oikeestikin astrologiaa, sehän on M.Mannisen kanssa touhuillut yhteisiä juttuja.

J.Vuorinen on loistoesimerkki siitä, ettei astroilun (eikä minkään esoteerisen jutun) tarvi ollenkaan olla niin kovin juhlallista ja vakavaa.... mikään ei ole niin vapauttavaa kuin pulppuava nauru, joka kumpuaa jostain syvältä ilon alkulähteistä. Juuh.
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Oikku67
Vieras
« Vastaus #23 : 01.06.2006 09:26:57 »

Leijona
Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja.
Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua.
Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta.
Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan "ping"-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.
Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esirippua saa muka nopeammin auki ?"
Auto: Ferrari


 Cheesy  Oikku67   2funny
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #24 : 01.06.2006 09:52:54 »

Ihan älyttömän hyviä!!!

 2funny  2funny  2funny  2funny
tallennettu
Unneli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #25 : 01.06.2006 12:19:47 »

Tässäpä hurttia huumoria horoskooppimerkeistä. Ei heikkohermoisille !  2funny  2funny  2funny
Lainaukseni on kirjasta: Juha Vuorinen, Juoppohullun päiväkirja.
HORO-SKOOPPI

SKORPIONI
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita, keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin.
Onnenkapine: 9mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van plyyshisisustuksella



Ihanaa... mahtavaa... tämän haluan vielä kokea   Wink  Cheesy  Grin  2funny
tallennettu

Aurinko Skorpioni
Nouseva Leijona
Kuu Kaksoset
Merkurius Jousimies
Venus Skorpioni
Mars Neitsyt

Tuli Hevonen

Sininen Resonoiva Käsi
Jinx
Vieras
« Vastaus #26 : 01.06.2006 12:37:40 »

HOROSKOOPPI KOKO VUODELLE

VESIMIES 20.01-19.02

Sinulla menee kaikki ihan päin hanuria tänä vuonna. Yritit mitä
tahansa niin aina epäonnistut. Kannattaisi harkita vaikka mökille
menoa vuodeksi. Yksin mökillä sääsket vain seuranasi olisi sinulle
parasta tulevana kesänä. Sammut juhannuksena ulos selällesi ja
poltat nahkasi etupuolelta. Savolainen mökkinaapuri, joka on
v*ttuuntunut kännisestä möykkäämisestäsi käy kääntämässä sinut
ja aurinko polttaa nahkasi myös selkäpuolelta. Jos omistat auton, niin
kehottaisin hankkiutumaan siitä eroon, ennen kuin se auto
hankkiutuu sinusta eroon. Hyvää loppuelämää tästä vuodesta selviät.


KALAT 20.02-20.03

Kohdallasi ei voi rahantuloa estää mikään, ainoa negatiivinen seikka
on se, että kulutat kuitenkin paljon enempi mitä tienaat, ja näin
ollen velkaannut todella pahasti kuluvan vuoden aikana. Yrität korjata
tilanteen satsaamalla viimeiset rahasi vedonlyöntiin mutta häviä, eikä
sinulla ole varaa maksaa kavereillesi. Sen takia he ripustavat sinut
alasti roikkumaan kaupungintalon tapulista ja palokunta joutuu pelastamaan
sinut. Iltalehti tekee tapauksesta jutun ja nakukuvasi päätyy
lööppeihin. Loputkin kaverisi häpeävät sinua tämän takia ja eivät enää tunne sinua. Velkaantumisesta johtuen perheesi jättää sinut. Takaiskuista huolimatta
löydät ihanan talven.


OINAS 21.03-19.04

Sinulla menee työelämässä todella loistavasti. Saat ylennyksen tai
sinut siirrettään toiseen parempaan hommaa ja vielä huomattavasti
paremmalla palkalla. Elämäsi todella tuntuu hymyilevän sinulle joka
paikassa. Tämä on kuitenkin harhaa, sillä syksyllä työpaikallasi
saneerataan ja sinut lempataan ensimmäisenä pihalle, saneeraus
koskee nimittäin vain sinua. Tilallesi palkataan koulutettu simpanssi
joka tekee tuplasti enemmän työtä banaanipalkalla. Kela kieltäytyy
maksamasta korvauksia, koska tietokonevian takia sinua ei ole
olemassakaan heidän tietokannassaan ja joudut koko
loppuvuoden keräilemään tyhjiä pulloja elääksesi.


HÄRKÄ 20.04-20.05

Sinä se et sitten tule toimeen kenenkään kanssa, yrität jopa päästä
itsestäsikin eroon, mutta unilääkkeiden sijaan otat kännipäissäsi
vahingossa yliannostuksen e-pillereitä. Sinulle kasvaa tästä syystä rinnat ja tunne elämäsi heittelee kuin teinitytöllä. Masennut ja sinut suljetaan
laitokseen. Tämä jää kuitenkin vain väliaikaiseksi, koska et tule sielläkään toimeen kenenkään kanssa, sinut heitetään pihalle. Autosi varastetaan ja
poltetaan laitoksessa olosi aikana. Ainoa lohtusi tulevana vuotena
on, että koirasi saa pentuja.


KAKSONEN 21.05-20.06

Sinulla menee lujaa, niin lujaa että poliisi korjaa korttisi pois.
Suutut
tästä ja herjaat poliisia kuvaillen häntä kunniattoman naisen ja sirkus-
norsun jälkeläiseksi. Tästä syystä poliisi heittää sinut putkaan
mätänemään, ja ikävän "sattuman" takia virut putkassa puoli vuotta, ruokana pelkät Hesen hampurilaiset, joita ystävällinen vartija sinulle korvausta vastaa
toimittaa. Velkaannut tästä niin että talosi menee myyntiin, sen saa
pakkohuutokaupasta kyseinen vartija tuhannella eurolla. Putkasta
päästyäsi huomaat että autosi jäi tienvarteen ja varkaan ja termiitit ovat
putsanneet sen totaalisesti.


RAPU 21.06-22.07

Sinulla puhaltaa nyt uudet voimakkaat tuulet, oikeastaan niin
voimakkaat että purjeveneesi karkaa sinulta. Se löydetään seuraavana
syksynä ryöstettynä ja poltettuna Viron rannikolta. Vakuutusyhtiö
kieltäytyy maksamasta korvauksia, koska olit tapahtuman sattuessa heidän
mukaansa juovuksissa. Lisäksi poliisi löytää veneestä varkaiden jäljiltä
huumenappeja ja ratsaa kotisi epäillen sinua salakuljetuksesta. Tosin
on sinulla onneakin, kauppareissulla tulet löytämään maasta euron kolikon. Sijoitat tämän viisaasti lottoon ja onnistut voittamaan varsin huomattavan summan rahaa. Tositetta veikkaukseen viedessäsi tuuli vie sen mennessään, ja sen
perässä juostessasi itse putoat jokeen. Tositteen löytää naapurisi ja
pahin vihamiehesi, joka ostaa rahoilla hienomman veneen kuin sinulla oli.


LEIJONA 23.07-22.08

Sinulla on vireystaso reilut sata prosenttia ja lujaa menee joka
paikassa. Toiset oikein kadehtivat tuuriasi ja jaksamistasi, kunnes jäät
kiinni huumeiden käytöstä vetäessäsi kokaa nokkaan Hannu Karpon
haastatellessa sinua videolle. Pääset tosin ensikertalaisena
ehdollisella tuomiolla, mutta Jussi Ahde nostaa sinua vastaan syytteen plagioinnista ja tekijänoikeusrikkomuksesta. Sitten taas elämä hymyilee sinulle. Rahaakin tulee joka raosta oikein kunnolla, tosin verottaja saa tästä vihiä ja
olet taas oikeudessa vastaamassa tekosistasi. Loppuvuosi meneekin sitten
Konnunsuota kuokkiessa.


NEITSYT 23.08-22.09

Sinulla ei ole elämässä mitään muuta kuin koti ja työ, olet täysin
urautunut omaan harmauteesi. Olet niin huomaamaton ettei töissäkään
kukaan muista nimeäsi, vielä vuosienkaan jälkeen. Eräänä päivänä
päätät kostaa kaikille ja räjäytät koko työpaikan ja tunnustat kaiken
poliisille, joka löytää sinut verekseltään seisoskelemasta räjähdyspaikalta. Poliisi ei kuitenkaan usko sinua, koska kukaan työkavereistasi ei muista että
olisit ollut siellä töissä. Päätät lähteä pois Suomesta, kun perheesikään ei ole
huomannut sinua aikoihin. Kaipaamaan jää vain perheen laiskanpulskea kissa, se
tykkäsi käydä kusella kenkiisi joka yö.


VAAKA 23.09-23.10

Ihmissuhteesi ovat olleen solmussa syntymästäsi lähtien, kysy vaikka
äidiltäsi jos et usko. Tänä vuonna niihin tulee kuitenkin muutos, ne menevät
totaalisesti umpisolmuun. Päätät alkaa ryypiskelemään ja syytämään
rahojasi ympärillesi. Se parantaakin ihmissuhteita vähäksi aikaa, suhteet
poliisiinkin lämpenevät, jopa tulistuvat, heidän syyttäessään sinua
lahjontayrityksestä. Taloudellinen hyvinvointisi romahtaa ryypiskelyn ja holtittoman tuhlauksen myötä. Taloutesi kohenee loppuvuodesta kuitenkin huomattavasti, kun alat myymään pimeätä viinaa rautatieasemalla. Poliisi saa sinut kuitenkin kiinni ja joudut vankilaan, missä viimeinkin saat kiinteän ja pitempikestoisen ihmissuhteen hyvin isoon ja rotevaan sellitoveriisi, jolla on sinuun hyvin lämpimät ja läheiset välit.


SKORPIONI 24.10-22.11

Olet totaalisen väsynyt, nukkuisit vaan jatkuvasti jos siihen olisi
mahdollisuus. Työpaikallasi uhkaillaan lopputilillä jos ne pitkät päivätorkut eivät lopu. Koska sinulla on säästöjä, lähdet matkalle jonnekin kauas. Nouset kuitenkin Timbuktussa väärään koneeseen ja joudut puoleksi vuodeksi
napajäätikölle, jääkarhujen ulosteita tutkivan venäläisen tiedemiesryhmän vieraaksi. Sattumalta jääkarhu nauttii lounaakseen käsivartesi, mutta selviät hengissä. Syksyllä palaat reissusta ihan uutena ihmisenä, osaat nimittäin venäjää ja tiedät todella paljon jääkarhuista.


JOUSIMIES 23.11-21.12

Sinä olet todellinen tähtitaivaan suosikki. Ihmissuhteissa menee todella
kovaa, niin kovaa ettet itsekkään useinkaan tiedä kuka sinun oikea puolisosi
on. Töissä sinulle tarjotaan uusia mahdollisuuksia. Saat ihan itse päättää lähdetkös vapaaehtoisesti vai heitetäänkö sinut pihalle, syynä pomon ja pääluottamusmiehen puolisoiden kanssa pelehtiminen. Et murehdi moista, vaan luonnonläheisenä ihmisenä muutat lappiin, rupeat mystiseksi erakoksi, joka asuu puussa, ja jonka luo ihmiset tulevat etsimään vastauksia ja tuomaan rahojaan. Juot kuitenkin kaikki rahat.


KAURIS 22.12-19.01

Rahasi valuu käsistäsi kuin tyhjää vaan, et saa edes vuokraasi
maksettua. Tästä johtuen sinut häädetään ja joudut muuttamaan takaisin vanhempiesi luo. Työmatkasi pitenee ja iltaisin pitää mennä nukkumaan jo kahdeksalta. Häpeät mammariuttasi ja väität työkavereillesi, että olet ostanut
kartanon maalta. Asiat kuitenkin paljastuvat ja menetät kunnioituksesi
työpaikallasi. Kunnollisena ihmisenä päätät kuitenkin jatkaa töissä käyntiä, vaikka matkoihin meneekin koko tienestisi. Lohtuna tässä on, että äitisi leipoo hyvää pullaa, pesee pyykkisi ja kertoo sinulle iltasatuja.
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #27 : 01.06.2006 12:40:08 »

Mistä puusta sinä putosit? Etsi syntymäpäivämääräsi ja sitten puusi. Linjassa kelttiäisen astrologian kanssa.

joulu 23. -31. Omenapuu
tammi 01. -11. (Jalo)Kuusi
tammi 12. -24. Jalava
tammi 25. -helmi 03. Sypressi
helmi 04. -08. Poppeli
helmi 09. -18. Setri
helmi 19. -28. Mänty
maalis 01. -10. Itkupaju
maalis 11. -20 Lehmus
maalis 21. Tammi
maalis 22. -31. Pähkinäpuu
huhti 01. -10. Pihlaja
huhti 11. -20. Vaahtera
huhti 21. -30. Saksanpähkinäpuu
touko 01. -14. Poppeli
touko 15. -24. Pähkinäpuu
touko 25. -kesä 03. Saarni
kesä 04. -13. Hornbeam Tree
kesä 14. -23. Viikunapuu
kesä 24. Koivu
kesä 25. -heinä 04. Omenapuu
heinä 05. -14. (Jalo)Kuusi
heinä 15. -25. Jalava
heinä 26. -elo 04. Sypressi
elo 05. -13. Poppeli
elo 14. -23. Setri
elo 24. -syys 02. Mänty
syys 03. -12. Itkupaju
syys 13. -22. Lehmus
syys 23. Oliivipuu
syys. 24. -loka 03. Pähkinäpuu
loka 04. -13. Pihlaja
loka 14. -23. Vaahtera
loka 24. -marras 11. Pähkinäpuu
marras 12. -21. Kastanjapuu
marras 22. -joulu 01. Saarni
joulu 02. -11. Hornbeam Tree
joulu 12. -21. Viikunapuu
joulu 22. Pyökki

--

OMENAPUU (Rakkaus) - hento, charmikas, viehättävä, miellyttävä aura, flirttaileva, seikkailunhaluinen, herkkä, aina rakastunut, haluaa rakastaa ja olla rakastettu, uskollinen ja hellä kumppani, hyvin antelias, tieteellisiä lahjoja, elää päivän kerrallaan, huoleton mielikuvitusrikas filosofi.

SAARNI (Kunnianhimo) - epätavallisen viehättävä, eloisa, impulsiivinen, vaativa, ei välitä kritiikistä, kunnianhimoinen, älykäs, lahjakas, tykkää leikkiä kohtalolla, voi olla itsekeskeinen, hyvin luotettava, uskollinen ja harkitseva rakastaja, joskus ajattelee enemmän aivoillaan kuin sydämellään, mutta ottaa parisuhteen hyvin vakavasti.

PYÖKKI (Luova) - omistaa hyvän maun, huolehtii ulkonäöstään, materialisti, hyvin organisoitu elämä ja ammatti, taloudellinen, hyvä johtaja, ei ota turhia riskejä, järkevä, loistava elinikäinen kumppani, haluaa pysyä kunnossa (dieetit, urheilu, jne.)

KOIVU (Inspiraatio) - eloisa, viehättävä, elegantti, ystävällinen, vaatimaton, ei pidä kohtuuttomattomuudesta missään asiassa, kammoaa rahvaanomaisuutta, rakastaa elämää luonnossa ja rauhassa, ei kovin intohimoinen, mielikuvitusrikas, vähän kunnianhimoa, luo rauhallisen ja tyytyväisen ilmapiirin.

SETRI (Itseluottamus) - harvinaisen kaunis, sopeutumiskykyinen, pitää luksuksesta, hyvä terveys, ei tippaakaan ujo, tapa halveksua muita, itsekeskeinen, päättäväinen, kärsimätön, tykkää tehdä muihin vaikutuksen, monilahjakas, tuottelias, terveen optimistinen, odottaa Sitä Oikeaa, kykenevä tekemään nopeita päätöksiä.

KASTANJAPUU (Rehellisyys) - epätavallisen kaunis, ei halua tehdä vaikutusta, hyvin kehittyntyt oikeudentaju, eloisa, kiinnostunut asioista, synnynnäinen diplomaatti, mutta ärsyyntyy helposti ja herkkä seurassa, yleensä itseluottamuksen puutteen takia, käyttäytyy joskus ylimielisesti, ei tunne itseään ymmärretyksi, rakastaa vain kerran, ongelmia kumppanin löytämisessä.

SYPRESSI (Uskollisuus) - vahva, lihaksikas, sopeutuvainen, hyväksyy elämän sellaisenaan, tyytyväinen, optimistinen, himoitsee rahaa ja huomiota, inhoaa yksinäisyyttä, kiihkeä rakastaja jota ei saa tyydytettyä, uskollinen, äkkipikainen, kuriton, pikkutarkka, huoleton.

JALAVA (Jalomielisyys) - miellyttävänmuotoinen, tyylikkäät vaatteet, vaatimattoman pyynnöt, ei ole tapana antaa virheitä anteeksi, iloinen, tykkää johtaa mutta ei totella, rehellinen ja uskollinen kumppani, tykkää päättää asioista muiden puolesta, jalomielinen, huumorintajuinen, käytännöllinen.

VIIKUNAPUU (Järki) - hyvin vahva, vähän itsepäinen, itsenäinen, ei hyväksy vastaanpanemista tai kiistelyä, rakastaa elämää, perhettään, lapsiaan ja eläimiä, hyvin sosiaalinen, huumorintajuinen, rakastaa joutilaana oloa ja laiskottelua, käytännöllisen lahjakas ja älykäs.

KUUSI (Salaperäisyys) - erikoinen maku, arvokkuus, sivistynyt, rakastaa kaikkea kaunista, pahantuulinen/oikukas, itsepäinen, tapana olla itsekeskeinen, mutta välittää hyvin läheisistä ihmisistä, melko vaatimaton, erittäin kunnianhimoinen, lahjakas, tuottelias, tyytymätön rakastaja, monta ystävää, monta vihollista, hyvin luotettava.

PÄHKINÄPUU (Erikoisuus) - charmikas, vaatimaton, hyvin ymmärtäväinen, osaa tehdä vaikutuksen, taistelee yhteiskunnallisten asioiden puolesta, suosittu, pahantuulinen/oikukas, oikullinen rakastaja, rehellinen ja suvaitsevainen kumppani, tarkka oikeudentaju.

HORNBEAM TREE (Hyvä maku) - viileän kaunis, välittää ulkonäöstään ja kunnostaan, hyvä maku, ei ole itsekeskeinen, tekee elämästään mahdollisimman mukavan, elää järkevästi ja kurinalaista elämää, etsii ystävällisyyttä ja rakastajia, harvoin tyytyväinen tunteisiinsa, ei luota moneen ihmiseen, ei ole koskaan varma päätöksistään, hyvin tunnollinen.

LEHMUS (Epäily) - hyväksyy tyynesti sen mitä elämällä on tarjottavana, vihaa tappelua, stressiä ja pakkotyötä, ei pidä laiskottelusta ja joutilaana olosta, vieno ja myötenantava, tekee uhrauksia ystäviensä puolesta, monta lahjaa muttei tarpeeksi sitkeä saadakseen niistä kaiken irti, valittaa ja kitisee usein, hyvin mustasukkainen mutta uskollinen.

VAAHTERA (Mielen Itsenäisyys) - epätavallinen persoona, täynnä mielikuvitusta ja omaperäisyyttä, ujo ja varautunut, kunnianhimoinen, ylpeä, itsevarma, janoaa uusia kokemuksia, joskus hermostunut, mutkikas, hyvämuistinen, oppii helposti, ongelmallinen rakkauselämä, halua tehdä vaikutuksen.

TAMMI (Rohkea) - vahva luonne, urhea, vahva, heltymätön, itsenäinen, järkevä, ei pidä muutoksista, jalat maassa, toiminnan "mies".

OLIIVIPUU (Viisaus) - rakastaa aurinkoa, lämpöä ja hyväntahtoisia tunteita, järkevä, tasapainoinen, välttää agressioita ja väkivaltaa, suvaitsevainen, iloinen, rauhallinen, hyvin kehittynyt oikeudentaju, herkkä, empaattinen, ei ole kateellinen, rakastaa lukemista ja sivistyneiden ihmisten seuraa.

MÄNTY (Tarkka) - rakastaa miellyttävää seuraa, hyvin vahva, osaa tehdä elämästään mukavan, aktiivinen, luonnollinen, hyvä kumppani, mutta harvoin ystävällinen, rakastuu helposti mutta intohimo kuolee pian, luovuttaa helposti, kaikki pettymyksiä kunnes löytää ihanteensa, luotettava, käytännöllinen.

POPPELI (Epävarmuus) - näyttää hyvin koristeelliselta, ei kovin itsevarma, rohkea vain tarvittaessa, tarvitsee hyvää tahtoa ja miellyttävän ympäristön, valikoiva, usein yksinäinen, hyvin vihamielinen, taiteellinen luonne, hyvä järjestelemään asioita, tapana olla kiinnostunut filosofiasta, luotettava joka tilanteessa, ottaa parisuhteen vakavasti.

PIHLAJA (Herkkyys) - charmikas, iloinen, lahjakas, ei ole egoistinen, tykkää herättää huomiota, rakastaa elämää, liikettä, levottomuutta ja jopa pulmia, on sekä riippuvainen että itsenäinen, hyvä maku, taiteellinen, intohimoinen, tunteellinen, ei anna anteeksi.

SAKSANPÄHKINÄPUU (Intohimo) - armoton, erikoinen ja täynnä kontrasteja, usein itsekeskeinen, aggressiviinen, jalo, avarakatseinen, yllättävä toiminnoissaan, spontaani, lakkaamaton kunnianhimo, joustamaton, vaikea ja epätavallinen kumppani, ei aina pidetty mutta usein ihailtu, kekseliäs strateegikko, hyvin kateellinen ja intohimoinen, ei tee kompromisseja.

ITKUPAJU (Melankolia) - kaunis mutta täynnä melankoliaa, viehättävä, hyvin empaattinen, rakastaa kaikkea kaunista ja tyylikästä, rakastaa matkustamista, uneksija, rauhaton, oikukas, rehellinen, tapoihin voidaan vaikuttaa mutta vaikea elinkumppani, vaativa, hyvä intuitio, kärsii rakkaudesta mutta löytää joskus oikean kumppanin.
tallennettu
Ozzette
Vieras
« Vastaus #28 : 01.06.2006 12:46:15 »

Mistä puusta sinä putosit? Etsi syntymäpäivämääräsi ja sitten puusi. Linjassa kelttiäisen astrologian kanssa.

huhti 21. -30. Saksanpähkinäpuu

SAKSANPÄHKINÄPUU (Intohimo) - armoton, erikoinen ja täynnä kontrasteja, usein itsekeskeinen, aggressiviinen, jalo, avarakatseinen, yllättävä toiminnoissaan, spontaani, lakkaamaton kunnianhimo, joustamaton, vaikea ja epätavallinen kumppani, ei aina pidetty mutta usein ihailtu, kekseliäs strateegikko, hyvin kateellinen ja intohimoinen, ei tee kompromisseja.

tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #29 : 01.06.2006 12:47:07 »

Kaksoset (21.5. - 20.6.)

Kaksosten elämä pyörii omien ideoiden ympärillä. Nämä ideat kumpuavat aivopuoliskoista, jotka ovat kuin pään sisäiset kaksoset. Leikkisyys, luova älykkyys ja kokeilunhalu ovat tämän älyperäisen yksilön vahvuuksia. Hän nauttii todistaessaan muut itseään tyhmemmiksi tai kömpelömmiksi.
Vaikka tämä tähtimerkki on maineeltaan pinnallinen, on se todellisuudessa luonnollisen nerouden tyyssija. Kaksoset on puhutun ja kirjoitetun sanan sekä myyvien ideoiden suoltaja.

Jos haluaa ymmärtää tätä joka asiasta kiinnostuvaa ja asiasta kolmanteen poukkoilevaa yksilöä, voi katsoa alkukesäistä niittyä. Siellä pörräävien perhosten sekä kukoistavien kukkien kirjavuus ja väriloisto heijastelee tämän tähtimerkin monipuolisuutta.

Luonto on suuri kokeilija ja jotain tästä kokeilunhalusta on jokaisessa kaksosessa.

Jokainen ihminen on "kaksosmaisessa" vaiheessa kouluunmenoa edeltävinä vuosinaan. Monet koulu tasapäistää, mutta peruskaksosta ei. Hän käyttää älynlahjojaan yhtä hyvin koulun vaatimusten täyttämiseen, kuin sen todistamiseen tyhmäksi paikaksi.

Helposti kyllästyvä ja poikamainen kaksosmies voi päätyä naimisiin jo nuorena.

Onnellisempaa kuitenkin olisi, jos hän ensin hankkisi kannuksensa liike-elämässä tai tiedotusvälineiden maailmassa ja perustaisi perheen vasta keski-iässä. Nuorena hän on varsin nenäkäs ja itseriittoisen oloinen, eikä rakkaus merkitse hänelle kovin paljon. Hän on seksuaalinen kokeilija ja pystyy halutessaan pitämään jopa haaremia, mutta sielullistuu vanhemmiten ja kasvaa irti poikamaisista koiruuksista.

Kaksosnainen on viehätysvoimainen ja luonnostaan tyylikäs älykkö, joka liikkuu sulavasti miesten maailmassa. Hänelle riittäisi ottajia, mutta useimmat kosiomiehet eivät koskaan pääse lähellekään hänen sisimpäänsä. Flirttaillessaankin kaksosnainen useimmiten vain kiusoittelee ja koettelee miehiä.

Mennessään naimisiin hän yllättää lähimmäisensä valinnallaan -- eniten valitsemansa miehen. Henkisesti hän on ikuinen sinkku, mutta pystyy uskollisuuteen, jos hänen älyään ei vähätellä ja hänen annetaan säilyttää ystäväpiirinsä.

Intelligentti pikkukaksonen tuo mieleen keisarin uusia vaatteita ihmettelevän lapsen.

Jos kaksoslapsi kohtaa normaalin määrän aikuisten maailman epäloogisuuksia, hän ei välttämättä halua kasvaa aikuiseksi. Siivet kantapäissään kiitävä ikinuori Merkurius suo hänelle kyvyn lausua suuriakin totuuksia ohimennen. "Mistä tuo lapsi saa nuo ajatukset?" voivat vanhemmat usein ihmetellä.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: