Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pahana  (Luettu 4313 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pahana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« : 06.08.2013 04:23:55 »

Aika on tullut, hyvät siskot ja veljet. Mutta oletteko unessa?

http://www.crystalinks.com/hopi2.html


Ensimmäinen puheeni:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXa1vh316TY
tallennettu

"Mikään elämässä ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito. Eikä sekään ole niin tärkeää."
skipidoway
Vieras
« Vastaus #1 : 06.08.2013 08:04:56 »

Kannabis vaan ei sovi kaikille! Hommaa vaikka töitä niin saat muuta ajateltavaa.
tallennettu
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #2 : 06.08.2013 10:55:39 »

On hienoa että ihmiset löytävät oman tien mutta isojen poikien joukkoon ei noin vain päästä  Wink Ei millään pahalla  smitten
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #3 : 07.08.2013 11:08:52 »

Kannabis vaan ei sovi kaikille! Hommaa vaikka töitä niin saat muuta ajateltavaa.

Olettaen, että hän kannabiksen vaikutuksen alainen, se tuntuu sopivan
hänelle mitä mainioimmin!

Ei kai se, että puhuu tyypillistä tankero-enkkua, tee viestin sisällöstä sen
läyhäisempää??

 Cheesy
tallennettu
Pahana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #4 : 08.08.2013 07:39:33 »

http://www.youtube.com/watch?v=l3-la0C19Z4

Kai tiesitte, että mm. taoismi pohjautuu Siperian shamanismiin? Ja hamppu on ollut raamatussa esillä "rentouttavana yrttinä" kunnes se sieltä sensuroitiin. Mutta oleellista oli jättää esim. nuoren naisen kivitys hengiltä, mikäli aviovuoteessa ei olekaan neitsyt.

Olisi shokki monelle uskonnolliselle ihmisille kuulla, että monet heidän rakastetuista profeetoistaan ovat itseasiassa nykyisen ajattelun mukaan olleet narkkareita.

On surullista kun ihmiset hylkäävät luomakunnan eivätkä enää kuuntele henkimaailmaa. Me eristämme itsemme oikeasta elämästä kuolleisiin kaupunkeihin ja "parannamme" sairautemme kuolemalla (synteettiset lääkkeet): ihmiset ovat masentuneita länsimaissa mutta he eivät ymmärrä miksi näin on, onhan tämä yhtä suurta hyvinvoinnin juhlaa.

Olemmeko tuomittuja siis tulemaan kuolleiksi myös sisältämme? Ei enää tuskaa, mutta ei mitään muutakaan tunnetta. Synteettinen lobotomia: uusi uljas ihmiskunta tuli olemaan; koneet palvelivat meitä, sitten me palvelimme koneita ja nyt olemme itsekin muuttuneet koneiksi.

Tiede, kuten useat muutkin uskonnot, omassa oikeamielisessä hurskaudessaan ja totuudessaan tuo uskonpuhdistukset vaikka väkivalloin toisille ihmisille: onhan kyseessä kuitenkin vain ihmisen oma etu jota hän ei ymmärrä.

Tekopyhyys vallitsee, kun fariseukset haluavat väkisin saada ihmisille omat uskomuksensa ja ajattelumaailmansa: ilman tätä väkivaltaa ei tuloksia synny, koska suurin osa ihmisistä jättäisi nämä egosairaat ihmiset mumisemaan yksikseen kadunkulmaan. Rahan ja rikkauden, tarvittaessa taivaspaikan lupaus kuitenkin saa ihmiset usein hylkäämään omat sisäiset tunteensa ja omantunnon. Maallinen pelastus houkuttelee hetkessä mutta johtaa lopulta vain suureen henkilökohtaiseen kärsimykseen.

https://www.facebook.com/notes/henri-markku-mikael-lentonen/tutkimuksia-hampusta/501785939909547

Tässä muuten hyvä teksti aiheesta. Itse tiedostan hyvinkin tarkkaan sen, että käytän egoani. Tämä on tietoinen mutta valitettavasti välttämätön valinta, ihmisten ollessa nyt tässä henkellisessä alistustilassa: keino saada huomiota. Tarkoitukseni ovat hyvät, ei kultti ja eristäytyminen pahasta maailmasta vaan yhdistyminen: rakkauden uskontoon ja uuden maailman edellyttämään vapauteen fariseusten vallasta.

http://www.markuslaitinen.com/2013/05/henkinen-skene-ja-harhaiset-gurut-ovat-hanurista/



« Viimeksi muokattu: 08.08.2013 07:45:24 kirjoittanut Pahana » tallennettu

"Mikään elämässä ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito. Eikä sekään ole niin tärkeää."
pikkari
Astroholisti
*****
Viestejä: 1724

I`m hot when I`m not as cold as ice


Profiili
« Vastaus #5 : 20.08.2013 21:30:05 »

 Cheesy
tallennettu
Pahana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #6 : 21.08.2013 18:58:52 »

Jotkut ehkä muistavatkin minut täältä foorumilta, kun aikoinaan ennustin Fukushiman ydintuhon.

Paska meni todelliseksi. Taas.

http://enenews.com/reuters-crisis-deepening-at-fukushima-nuclear-plant-now-a-level-3-serious-incident-represents-a-100-fold-increase-in-severity-of-a-radiological-release-tepco-says-leak-is-continuing-does

Fukushima V.2.0 nyt INES 3. Jos muistamme kuinka alkuperäinen onnettomuus mitätöitiin niin tämä on kyllä jossain INES 5 tasolla. Määrät ovat jo virallisestikin niin suuria, että uhkaavat lähes 1/3 maailman merestä nyt välittömästi ja välillisesti 10-20 vuoden kuluttua myös muita suuria meriä kun mömmöt leviävät. Älkää syökö ulkomaista kalaa tuolta merestä esim. tonnikalaa ei kannata ollenkaan ostaa. Viranomaisten omat turvarajat on EU alueellakin nostettu 10-kertaisiksi kun Fuku alunperin räjähti: ei ole edes turvallista määrää ydinjätettä. Turva-rajat perustuvat vain säteilyn määrään mutta niissä ei oteta ollenkaan huomioon eri isotooppien erilaisia haittavaikutuksia kehossa. Fukushimasta pääsi n. tuhat radioaktiivista ainetta ilmakehään ja mereen alkuräjähdyksissä: päästöt ilmaan ovat merkittävästi vähenneet onnettomuuden alusta, mutta eivät loppuneet missään vaiheessa. Päästöt mereen ovat jatkuneet kokoajan ja nyt on tullut, niinkuin YLE asiaa kuvaa "vesilammikko" eli suomi-viranomaiset google translator kertoo=vitunmoinen paskavuoto, Fukun historian suurin vuoto mereen.

https://www.youtube.com/watch?v=j7UQXfN-J4E

http://enenews.com/asahi-sources-reveal-about-1000-kinds-of-radioactive-materials-released-from-fukushima

Miks STUK ei puhu kuin jodista ja cesiumista? Vaikka Latviassa viranomaiset rikkoivat jo jään asiassa ja testasivat plutoniumin maastaan: kyllä se vaan Fukusta asti tänne tulee, ihan niinkuin kuka tahansa voi netistä katsoa suihkuvirtauksen. Itseasiassa jopa hiekka kulkeutuu tuulen mukana mannerten välillä. Miten ei siis muka kulkeutuisi nämä aineet, joita räjähdys kaikenlisäksi nosti yläilmakehään tehostetusti? En ole oikein varma että onko nää viranomaiset vaan älyttömän typeriä ja osaamattomia, vai onko tässäkin tosiaan jonkinlainen salaliitto.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288509404251.html

Ihan näin mittasuhteissa ja painoluokissa, nanokokoinen aine: mitä sulanut ydin siis erittää, suurin osin yksiatomisia hiukkasia: on hiekanjyvään verrattuna noin 100 miljoonaa kertaa pienempi. Että ihmetyttääkö ollenkaan se väite, että nuo voimalasta alunperin karanneet mömmöt tulee pysyyn ilmakehässä vuosia vaikka vuodot ilmaan saataisiin nyt heti loppumaan? Ei ala, eihän, bonsai ekosysteemit kuulostamaan enää niin hullulta idealta hmm?

https://www.facebook.com/notes/henri-markku-mikael-lentonen/-fukushima-fissio-kiihtym%C3%A4ss%C3%A4-uusi-r%C3%A4j%C3%A4hdys-tulossa-/511799832241491
tallennettu

"Mikään elämässä ei ole niin tärkeää, kuin puutarhanhoito. Eikä sekään ole niin tärkeää."
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: