Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rauhanmeditaatio torstaina  (Luettu 3872 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sister of Night
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« : 19.09.2006 12:23:06 »

Tässä vähän samaa, mitä me ollaan täällä jo harrasteltukin, mutta nyt vielä isommalla porukalla:


MESTARI HILARIONIN RAUHANMEDITAATIO
 
Mestari Hilarionin inspiroima maailmanlaajuinen rauhanmeditaatio tapahtuu neljännesvuosittain vuoden astronomisten kulminaatiokohtien (päivänseisausten ja -tasausten) aikoihin.
 
Syyspäiväntasauksen rauhanmeditaatio on tänä vuonna torstaina 21.9.2006 illalla klo 19:00 PAIKALLISTA AIKAA. Näin luodaan koko planeetan ylittävä rauhanaalto, joka avaa tien valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle planeettamme Henkiselle Hierarkialle.
 
Voit liittyä joukkoomme mietiskelemään rauhaa tuona aikana tahollasi. Sopiva mietiskelyaika on n. puoli tuntia, mutta myös lyhyempi tai pidempi mietiskely sopii mainiosti. Jos et löydä mahdollisuutta osallistua mietiskelyyn juuri tuolloin, pyydämme sinua ajattelemaan rauhaa torstaina päivällä ja illalla. Myös siinä tapauksessa rauhan energiat välittyvät kauttasi planeetalle.
 
Pyydämme, että välität tätä tietoa Hilarionin rauhanmeditaatiosta eteenpäin ystävillesi ja tutuillesi. Kiitos!
 
 
tallennettu

- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Mitä?
- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Okei.
  Tauko
- Muista etsiä valoa.
- Ei vielä, tollo.
- Millos sitten?
- Sitten kun mä olen unohtanut sen.
- Okei.
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1 : 21.06.2007 12:28:04 »

angel  Kesäpäivänseisauksen rauhanmeditaatio angel  ... MESTARI HILARIONIN RAUHANMEDITAATIO


...on tänä vuonna torstaina 21.6.2007 illalla klo 19:00 PAIKALLISTA AIKAA.
Näin luodaan koko planeetan ylittävä rauhanaalto, joka avaa tien valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle planeettamme Henkiselle Hierarkialle.

  Voit liittyä joukkoomme mietiskelemään rauhaa tuona aikana tahollasi. Sopiva mietiskelyaika on n. puoli tuntia, mutta myös lyhyempi tai pidempi mietiskely sopii mainiosti. Jos et löydä mahdollisuutta osallistua mietiskelyyn juuri tuolloin, pyydämme sinua ajattelemaan rauhaa tuolloin päivällä ja illalla. Myös siinä tapauksessa rauhan energiat välittyvät kauttasi planeetalle.
 
 
Pyydämme, että välität tätä tietoa Hilarionin rauhanmeditaatiosta eteenpäin ystävillesi ja tutuillesi. Kiitos!
  Kaunista kesän jatkoa ja hyvää juhannusta!
  toivottaa 

SMILING STARS http://www.smilingstars.fi/linkit.html

ja minä sain viestin Veronicalta ~ja tässä hänen terveiset : Oikein ihanaa, valoisaa Juhannusta kaikille!
t. rakkaudella Veronica

veronica@aniade.net
050 5390 678
www.aniade.net
(http://www.hilarion.com/hil-2.jpg)
http://www.hilarion.com/hil-2.jpg
http://www.hilarion.com/hilgall.html
 

« Viimeksi muokattu: 21.06.2007 12:30:19 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 21.06.2007 13:28:51 »

Tekstiä muokattu juuri ....
eli lisätty lainaus " Jumala ja Ihminen "

JOTAIN HENKISESTÄ HIERARKIASTA.... smitten

Mestari Hilarionin rauhanmeditaatiokutsusta...
Lainaus
Näin luodaan koko planeetan ylittävä rauhanaalto, joka avaa tien valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle planeettamme Henkiselle Hierarkialle.


.... lukiessani tuota kutsua - muistin että täällä foorumilla on kirjoitettu HH - eli henkisestä hierarkiasta - kokemuksia ja tuntemuksia ... ja jollain intuitiolla koin ETTÄ laittaa tähän jotain -

 
Lainaus
Hierarkia on myös merkittävä olemassaolon rakenneperiaate. Olemassaolon systeemit rakentuvat pitkälti hierarkiaan. Laaja olemassaolon systeemihierarkia on: kvarkit, alkeishiukkaset, atomit, molekyylit, solut, monisoluiset (elimet, keskushermosto) ja monisoluisten organisaatiotasojen hierarkia: yksilö, perhe, klaani, heimo, valtio, valtioliitot ja globalisaatio.

Lainaus
Henkinen hierarkia
Viisauden Mestarit, jotka yhdessä muodostavat Henkisen hierarkian, ovat tämän planeetan jumalallisen suunnitelman vartijoita. He ovat innottaneet kaikkia suuria inhimillisiä saavutuksia työskentelemällä kulissien takana omien oppilaittensa kautta kaikilla elämän alueilla. Mestarit opettavat ja ohjaavat, mutta ihmiskunta itse, ottamalla vastaan omasta vapaasta tahdostaan Mestareiden antamia ärsykkeitä, luo itse jokaisen uuden sivilisaation. Nyt Mestarit ovat ryhmänä palaamassa ulkoiseen maailmaan ensimmäistä kertaa lukemattomiin vuosituhansiin.

Lainaus
Jumala ja ihminen
Esoterismi....
Lainaus
Esoteerinen
Esoteerinen tiede on aina sisäiseen kokemukseen perustuva oivallus eikä sitä voida edes tutkia nykyisen tiedekäsityksen valossa. Esoterismi on henkistä kasvamista ilman tarvetta todistaa sitä kenellekään. Tiedon avoin jakaminen on edellytys oman tiedon lisääntymiselle, mutta täytyy aina muistaa että oma totuus ei välttämättä ole toisen totuus. Esoteerinen tiede ei pyri todistamaan mitään se vain on.
Kirjoittanut: astroseppo
https://www.astro.fi/index.php?p=8&up=1#Esoteerinen .... alleviivaus ja kursivointi on aaviisuisen lisäys - ihan vain sen vuoksi ETTÄ on niin oleellinen itselleni tämä näkemys - oma kokemus .... smitten
..... määrittelee Jumalan kaikkien lakien ja niiden hallitsemien energioiden ytimeksi, energioiden, jotka muodostavat kaiken ilmentyneen ja ei-ilmentyneen universumissa - kaiken sen, mitä pystymme näkemään kuin myös sen, mitä emme voi nähdä. Jumala on suuri Kosminen Olento, tämän planeetan sielu.

Ihminen puolestaan on kipinä Jumalasta, henkinen olento, joka ilmentää itseään fyysisen kehon välityksellä. Jokainen meistä on syvimmältä olemukseltaan jumalallinen olento, mutta verrattuna niihin suuriin yksilöihin, joita tavataan kaikkien uskontojen ja ihmimillisten saavutusten parista kautta historian, useimmat ihmiset tiedostavat tai ilmentävät omaa jumaluuttaan hyvin rajoitetusti.
http://www.share.fi/includes/index.php
http://www.share.fi/esoterismi/main.php
http://www.smilingstars.fi/artikkelihenkinentie2.html

Ei tarvitse olla tästä mitään mieltä eikä ottaa kantaa - en minäkään ota ~MUUTA KUIN RAUHAN ~RAUHANMEDITTATION PUOLESTA ~en silti ketään vastaan ... Wink  angel  smitten t.aaviisuinen

tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #3 : 21.06.2007 23:03:27 »

Kesäpäivänseisauksen rauhanmeditaatio   ... MESTARI HILARIONIN RAUHANMEDITAATIO


...aina silloin tällöin elämässä kokee jotain tämänkaltaista ETTÄ kun siitä koettaa kertoa NIIN sant eivät riitä - jotenkin ne eivät taivu kuvaamaan - jäävät vain kuin lahjan päällä olevaksi kääreeksi - lahjan joka moniuloitteisuudessaan - on yhtäaikaa  pientä sekä suurta - lähellä ja kaukana ~maapallon tai universumin toisella laidalla - sisälläni ja  silti jokapuolella -  tässä ja valovuosien päässä ... näin koin tänään Kesäpäivänseisauksen Mestari Hilarionin Rauhanmeditaation - kuin koko maailma ja universumi olivat yhtäkkiä läsnä täällä kodissani .... tässä minä istuin , suunnilleen näillä sijoillani ... vaan huikea oli " se jokin - koko planeetan ylittävä rauhanaalto, joka avasi tien valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle planeettamme Henkiselle Hierarkialle " ... kulkiessaan ... niin keveää ja kuplivaa iloa jossa koki " ETTÄ tähän voisin jäädä vaikka mittaamattomaksi ajaksi " ..... ja kun reilut puoli tuntia oli kulunut - aivan kuin viidessä minuutissa NIIN " tuli vielä kiitoslahja" ELI niin armoitetun ihana valopesu - " wash and go " - joka todella puhdisti fyysistä olemusta myöten - jokaisen solun ja pienimmänkin hiukkasen - " ..... ja laitanpa tähän jotain ihan intuitiolla - vaikka menee offiin ja varmasti aiheille on omat topicit - vaan häliäkös vällä - yhtäkaikki tämän Kesäpäivän seisauksen rauhanmeditaation synnyttämää....  KIITOS smitten


(http://www.cosmicharmony.com/LightWorkers/MnqWeb/RainForestRays.jpg)
http://www.cosmicharmony.com/LightWorkers/MnqWeb/RainForestRays.jpg
Mitä on henkisyys?
Se voi olla elämänasenne, maailmankatsomus, joka rakentuu mm. eettisyyden, positiivisuuden ja luonteen jalouden varaan. Henkisen maailmankatsomuksen mukaan aineellisen, viidelle aistille hahmottuvan todellisuuden takana on korkeampi maailmanjärjestys. Aineellista todellisuutta hallitsevien lakien takana ovat henkiset luonnonlait, esimerkiksi syyn ja seurauksen laki ja ajatuksen laki. Yhdeltä osin elämämme on näiden universaalien lakien opiskelua ja pyrkimystä elää niiden mukaisesti.
Henkisyys on tietoiseksi tulemista hengen lainalaisuuksista, ja todellinen evoluutio on tietoisuuden evoluutiota - kuten monet aikamme suurimmista ajattelijoista ovat todenneet.
   
 
...yksi näkökulma ~ yksi ovi henkiseen astrologiaan...    
http://www.smilingstars.fi/astromitaon.html
 
 
   
 
       
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: