Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Minttusuklaa pyytäisi tulkintaa  (Luettu 4594 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Minttusuklaa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


"Ei oo todellista"


Profiili
« : 21.12.2005 10:15:35 »

Pyytäisin teitä ystävällisesti katsomaan karttaani.MaySmiley
Lähinnä haluaisin tietää näkyykö kartastani se miksi minulla on ollut mielettömän huono tuuri (huonot tähdet toden totta!) elämässä ja etenkin terveydessä.  Huh

Olen syntynyt 16.3.1964 klo 17.30, Kuopio (keskuss.)

Tässä kopsatut tiedot syntymäkartastani:

Aurinko 26° 5' Kalat 7. huone
Kuu 0° 0' Härkä 8. huone
Merkurius 29° 18' Kalat 7. huone
Venus 10° 15' Härkä 9. huone
Mars 19° 58' Kalat 6. huone
Jupiter 23° 45' Oinas 8. huone
Saturnus 29° 10' Vesimies 6. huone
Uranus 7° 15' Neitsyt 12. huone
Neptunus 17° 38' Skorpioni 3. huone
Pluto 12° 35' Neitsyt 12. huone
Chiron 14° 50' Kalat 6. huone
Ceres 1° 44' Kauris 4. huone
Pallas 6° 20' Jousimies 3. huone
Juno 5° 10' Jousimies 3. huone
Vesta 9° 56' Vesimies 5. huone
Kuunsolmu 7° 21' Rapu 10. huone
Vertex 8° 25' Kalat 6. huone

Huoneiden kärjet
Askendentti 20° 48' Neitsyt
2. Huone 10° 1' Vaaka
3. Huone 7° 25' Skorpioni
Keskiyö 15° 38' Jousimies
5. Huone 26° 42' Kauris
6. Huone 28° 22' Vesimies
Deskendentti 20° 48' Kalat
8. Huone 10° 1' Oinas
9. Huone 7° 25' Härkä
Keskitaivas 15° 38' Kaksoset
11. Huone 26° 42' Rapu
12. Huone 28° 22' Leijona

Jouluiloa kaikille...[/color] santa_kiss
tallennettu

~0~ ~0~ ~0~ ~0~
Nousumerkki Neitsyt
Aurinko Kaloissa
Kuu Härässä
Merkurius Kaloissa
Venus Härässä
Mars Kaloissa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 21.12.2005 10:41:39 »

Heips Minttusuklaa! Yritän kommentoida karttaasi mahdollisimman pikaisesti sen verran kuin osaa ja ehdin. Kärsivällisyyttä!  santa_afro

Toivottavasti muutkin innostuvat kommentoimaan...
tallennettu

May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 21.12.2005 20:36:55 »

Hei Minttusuklaa!

Ei sinun karttasi ole ollenkaan erityisen haastava. Onhan siinä kolme opposiota ja jokunen neliö, mutta myös runsaasti sutjakkaita sekstiilejä ja kolmioita. Esimerkiksi oma karttani on paljon "kulmikkaampi", jos se yhtään lohduttaa.

Karttasi Aurinko, perusminuus, elämänvoima, on sijoittunut ihan nätisti Desc:lle yhtymään Merkuriuksen, väljemmin Marsin kanssa. Desc:n edustamat ihmissuhteet ovatkin tärkeällä sijalla arvomaailmaasi. Olet ihmissuhteisssasi aktiivinen ja aikaansaava, kuitenkin kalamaisen herkällä ja hienovaraisella tavalla. Kannattaa kuitenkin tiedostaa jonkinasteinen taipumus riippuvuuteen läheisistä ihmisistä ja suhteista. Aurinko-Merkuriuksesta on vielä kolmio Desc:n hallitsijaan Neptunukseen 3. huoneessa; hyvä energioiden purkautumiskeino on lahjasi mm. kirjoittamiseen ja kommunikointiin.

Karttasi toinen tärkeä piste, Kuu, on sekin hyvin suotuisasti sijoittuneena.  Yhtymä Jupiteriin, väljä yhtymä Venukseen, sekstiili Saturnukseen ja kolmio Uranukseen. Mielesi on siis nuorekkaan utelias,  olet tunne-elämässäsi laajakatseinen ja suurpiirteinen, voisi kai kärjistää hyväsydäminen, ja osaat kantaa vastuun tunteistasi jumiutumatta kuitenkaan polkemaan saamaa rataa. Karttasi Kuu on muuten siitä "hauska", että se on antamallasi kellonajalla tarkalleen 0,00 ast. Härkää. Harvoin näkee planeettaa, joka on noin sananmukaisesti kahden merkin rajalla. Miellätkö itse olevasi turvallisuudenkaipuinen, maanläheinen, tunteissaan aito ja rehellinen Härkä-Kuu vai löydätkö itsesi enemmänkin aktiivisen, nopeasti innostuvan Oinas-Kuun kuvauksista?

Sanoit tähtien olevan huonot etenkin terveyden suhteen ja todellakin, työn ja terveyden 6. huone on kartallasi se kaikkein haastavin huone, sijaitseehan siinä Mars, Saturnus ja Kheiron. Painokaskaan 6. huone ei kuitenkaan automaattisesti ennusta huonoa terveyttä. Sen sijaan joudut varmasti panostamaan terveellisiin elämäntapoihin, itsestäsi huolehtimiseen keskivertokansalaista enemmän. Saturnus ja Mars - onneksi eivät yhtymässä - ajavat sinua stressaamaan ja ajamaan helposti itsesi liian ahtaalle. Kannattaakin ajoittain tarkistaa, tulevatko itseesi kohdistuvat vaatimukset varmasti ulkoapäin vain oletko itse itsesi pahin piiskuri?

Kun Uranus ja Pluto löytyvät karttasi 12. huoneesta, voisi sanoa, että omistat kulissien takaisen ydinaseen, jonka käyttö ei ole helppoa eikä aina hallussa. 12. huoneen planeettojen kun sanotaan olevan salainen voimavaramme, jopa niin salainen, että emme aina itsekään ole perillä voimistamme. 12. huoneen planeetat siis vaativat aktiivista haltuunottoa voidaksemme kääntää ne rikkaudeksemme. Alitajuntasi on todennäköisesti hyvin rikas, omaat kiinnostusta ja kykyä mystiikkaan, ehkä psykologiaan, kaksoisagenttina tai salapoliisinakin voisit toimia. Sinulla on kyky alitajuntasi - myös muiden - syväluotaavaan tutkimiseen ja omaat sellaiset määrät yllättävää vahvuutta, että sitä ei sinusta ensivaikutelman perusteella uskoisi. 12. huoneen planeetat voivat myös olla hankala haltuunotettava. Jos ei ole täysin sinut niiden kanssa, osa itsestä on arvoitus vielä itsellekin ja siksi ehkä torjuttukin puoli itsestä.

Kun 12. huone on 6. huoneen kanssa aina vastakkain, ne liittyvät myös terveyteen. Uskoisin, että sinulla voisi olla jonkinlaisia valinnanvaikeuksia sen suhteen, mikä todella haluat olla. Oppositiossa kaksi eri vastakkaista voimaa vetää puoleensa ja opposition kanssa sinnitellessä joutuu etsimään tasapainoa niiden välillä, joskus toiseen ja joskus toiseen suuntaan horjahtaen. Sinun kiikkulautasi toisessa päässä saattaa olla tuo 12. huoneen vallankumouksellisuus, voimakkuus, erilaisuuden tunne ja tarve, toisessa päässä taas tietynlainen halu toimia normien mukaan, itsensä ahtaalle ajaminen, liiallinen velvollisuudentunne jne... En ihmettele, jos tasapainon etsiminen on vaikeaa ja paine tuntuisi terveydenkin alalla esim. psykosomaattisina sairauksina, masennuksena, ahdistuksena tms... (Oikeastaan tuo termi psykosomaattinen alkaa olla sinänsä vanhanaikainen termi, että nykyisin jo tunnustetaan ihmismielen vaikuttavan oikeastaan aivan jokaiseen mahdolliseen sairauteen. )

Myös kun Mars on vain asteen päässä Desc:stä, 6. huoneen puolella, ihmissuhteilla ja etenkin miessuhteilla on varmasti vaikutusta terveydentilaasi. Huono suhde, vaikeudet liitossa tms.. suistavat helposti raiteiltaan, etenkin sisäiseen epätasapainoon, vaikka ulkoisesti vaikuttaisitkin aivan tyyneltä.

En osaa neuvoa paljoakaan ja loppujen lopuksi kartastasikin voin esittää vain arvailuja. Kuitenkin loppujen lopuksi olet ainoa oman elämäsi todellinen asiantuntija. Hyvää huolta itsestäsi ja terveydestäsi kehottaisin sinua kuitenkin pitämään ja eritoten välttämään stressiä ja itseltään liikaa vaatimista. Myös hyvät ihmissuhteet olisivat tärkeitä, mutta se onkin jo vaikeampi toteuttaa. Ihmissuhteissa kun on aina kaksi ja emme voi yksin vaikuttaa niiden laatuun ja kestävyyteen vaikka kuinka toivoisimme ja vaikeakin ihmissuhde saattaa olla tarkoitettu turvaamaan henkinen kasvumme.

Tr. Uranus liikkuu muuten parhaillaan 6. huoneessasi niinkin pitkälle kuin alkuvuoteen 2009 asti. Lähivuodetkin ovat hyvää aikaa tehdä uranusmaisia muutoksia mm. omasta itsestä huolehtimisen suhteen. Myös työasioissa yllättävät muutokset ovat mahdollisia, kuten myös terveydentilassa. Sinulla on myös heti alkuvuodesta alkamassa kerran elämässä transiitti, Pluton neliö Aurinkoon. Aistit sen alkutunnelmia varmasti jo parasta aikaa. Kyseessä on hyvin suuresti persoonallisuutta muokkaava prosessi, jonka aikana joutuu työstämään itseään rankallakin kädellä. Kun Aurinkosi on 7. huoneessa, erityisesti ihmissuhteet, oma riippuvuus muista ihmisistä jne. tulevat olemaan työstämisen kohteena. Pluton transiittin jälkeen huomaat kuitenkin kaiken vaivannäön kannattaneen ja olevasi vielä paljon eheämpi ja vahvempi kuin aiemmin.

Tässä siis joitain viipaleita kokonaisesta karttaympyrästä. Läheskään "kaikkea" en ehtinyt katsoa, vain niitä juttuja, jotka kaikkein voimakkaimmin pomppasivat kartalta esiin.

Kaikkea hyvää jouluusi ja elämääsi muutenkin! Kysy vain lisää, jos jokin jäi pahasti epäselväksi.  smitten

May
tallennettu

Minttusuklaa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


"Ei oo todellista"


Profiili
« Vastaus #3 : 21.12.2005 23:59:16 »

May, en sanoin osaa kertoa kiitostani tulkinnastasi! Uskon, että tunnet kuitenkin kiitokseni suuruuden. Olet ihana ihminen  smitten

Nauroin ääneen lukiessani tulkintaasi. Niin totta, niin totta  2funny
Nyt jos koskaan tiedän, että astrologia on santa_afro ja nyt myös tahdon tutustua tähän enemmän ja enemmän! Näinhän sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä  Grin

Lainaus
Miellätkö itse olevasi turvallisuudenkaipuinen, maanläheinen, tunteissaan aito ja rehellinen Härkä-Kuu vai löydätkö itsesi enemmänkin aktiivisen, nopeasti innostuvan Oinas-Kuun kuvauksista?
Olen selvääkin selvemmin Härkä-Kuu  :Smiley

Ja jälleen yhä uudestaan haluan uppoutua lukemaan tulkintaasi... smitten


May, kiitos sinulle. Toivon sydämessäni, laitan ajatuksissani, hyvän, iloisen ja kaiken hyvän kattavan joulun toivotuksen tulemaan, ota se vastaan...

Kirjoittelemisiin!  smitten
-MS-

***muoks: pikkulisäys
« Viimeksi muokattu: 22.12.2005 00:06:45 kirjoittanut Minttusuklaa » tallennettu

~0~ ~0~ ~0~ ~0~
Nousumerkki Neitsyt
Aurinko Kaloissa
Kuu Härässä
Merkurius Kaloissa
Venus Härässä
Mars Kaloissa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 22.12.2005 12:14:14 »

Kiitos kauniista palautteestasi Minttusuklaa!

Oikein lämmintä joulumieltä itsellesi myös ja suotuisia transiitteja vuodelle 2006!
Kiva, jos innostut opiskelemaan astrologiaa enemmän itsekin. Joku kiva astrologian perusteoshan voisi olla kiva toive vaikkapa Joulupukin konttiin..?  santa_afro

Lämpimin ajatuksin,
May smitten
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: