Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: virtsatievaiva?  (Luettu 36217 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Henja
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« Vastaus #45 : 26.01.2007 15:49:33 »

Mistä jojoba öljyä voi ostaa?

Tuota paljon puhuttua suolaliuosta voisi varmaan laittaa suihkupulloon, esim merisuolaa ja vettä ja antaa liuota ja vessassa käynnin yhteydessä siitä sitten suihkasee... voisi kokeilla. merisuola lienee luonnollisim suolakäyttää tässäyhteydessä?

Henju
tallennettu

Aurinko*OInas***Kuu*Kalat***Nouseva*Skorppiooni
Punainen Kristalli Lohikäärme
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #46 : 26.01.2007 15:56:49 »

Öljyissä laatueroja, täältä ainakin laadukasta saapi:
http://www.frantsilankehakukka.fi/shop/index.php?sivu=1
tallennettu
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #47 : 26.01.2007 15:59:05 »

Tjaa, ei tainnut niillä tuolla kaupassa olla sitä puhdasta jojoba"öljyä", mutta luontaistuotekaupoista saa... ja sokoksista ja ties mistä.. Wink
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #48 : 26.01.2007 20:38:44 »

Lainaus
KYLMÄPURISTETUT PERUSÖLJYT HIERONTAAN JA IHONHOITOON

APRIKOOSINKIVIÖLJY JA PERSIKANKIVIÖLJY
Ravitsevat, helposti imeytyvät miedot aprikoosin- ja persikankiviöljyt soveltuvat kaikille ihotyypeille, etenkin herkälle, kuivalle, tulehtuneelle ja vanhenevalle iholle.

AVOKADOÖLJY
Kuivaa, hilseilevää ja allergiaihoa suojaava, kosteuttava ja pehmittävä avokadoöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja mm. lesitiiniä. Se suodattaa myös ultraviolettisäteitä' ja sopii auringonsuojavoiteisiin. Sekoitetaan mieluiten muihin öljyihin.

JOHANNISÖLJY eli KUISMAÖLJY
Verenkiertoa ja aineenvaihduntaa elvyttävä kuismaöljy lievittää kipua ja hermosärkyjä. Se soveltuu perusöljyksi myös haavojen, mustelmien ja palovammojen hoitoon nopeuttaen niiden paranemista.

JOJOBA
Jojoba, öljymäinen vaha, elvyttää kollageenin tavoin ihoa ja ylläpitää sen oikeaa kosteustasapainoa. Se sopii erinomaisesti kaikkien ihotyyppien ja hiusten hoitoon. Antiseptisena ja talineritystä tasapainottavana jojoba hoitaa tehokkaasti myös ihotulehduksia ja ihosairauksia, mm. aknea ja psoriaasia, ja antioksidanttina se on ihanteellinen vanhenevalle iholle. Se suojaa myös ultraviolettisäteilyltä. Sekoitetaan mielellään muihin perusöljyihin.

KEHÄKUKKAÖLJY
Hellävarainen, pehmittävä ja rauhoittava kehäkukkaöljy sopii herkälle, aralle, ärty-neelle ja haavaiselle iholle, etenkin vauvan iholle. Se on erinomainen hoitoöljy myös bakteerien, virusten ja sienten aiheuttamiin iho-ongelmiin.

MANTELIÖLJY
Ravitseva ja ihoa pehmittävä manteliöljy soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Se lievittää kuti-naa ja kipua, ja sopii myös aran ja tulehtu-neen ihon hoitoon.

PORKKANAÖLJY
Porkkanaöljy sopii erityisen hyvin kuivalle, elottomalle ja elvytystä kaipaavalle iholle. Se ravitsee, suojaa ja pehmittää ihoa sekä parantaa pintaverenkiertoa. Porkkanaöljy ehkäisee ja poistaa hilseilyä ja kutinaa, ja sopii mm. psoriaasin hoitoon. Porkkanaöljy suojaa myös ultraviolettisäteilyltä. Sitä sekoitetaan mieluiten muihin perusöljyihin.

PURASRUOHOÖLJY JA RUUSUNMARJASIEMENÖLJY
Nämä gammalinoleenihappoa sisältävät perusöljyt aktivoivat ihon uusiutumista ja virkistävät ja elvyttävät tehokkaasti elvytystä kaipaavaa tai vanhenevaa ihoa. Ne soveltuvat erityisen hyvin myös ihosairauksien ja atooppisten ihottumien, maito-ruven, taiveihottuman ja psoriaasin hoitoon. Sekoitetaan mieluiten muihin perus-öljyihin.

RYPÄLEENSIEMENÖLJY
Ohut ja kevyesti kuumennettu rypäleensiemenöljy imeytyy hyvin ihoon ja soveltuu kaikille ihotyypeille aromaterapiahierontaan ja ihonhoitoon.

VEHNÄNALKIOÖLJY
Voimakas ja ravitseva paksu vehnänalkioöljy on paras E-vitamiinin eli ‘ihovitamiinin’ luonnollinen lähde. Antioksidanttina se suojaa ihoa ikääntymisen haitoilta ja soveltuu parhaiten vanhenevalle ja kosteutta ja elvytystä kaipaavalle iholle. Hiustenhoidossa vehnänalkioöljyllä hoidetaan kuivia hiuslatvoja.
Jojoba on siis öljymäinen vaha ja suositellaan sekoitettavaksi johonkin öljyyn + lisäksi muutama aromaöljytippa  coolsmiley
http://www.aduki.fi/eteer.htm
(En lukenut koko ketjua, siis jokohan tästäkin mainittiin?)

MUOKKAUS:
Elektra, onko niin, että sekä kylmäpuristettu rypsi- että auringonkukkaöljy myös soveltuvat pohjaöljyksi? Itse käytän nykyään kp-rypsiöljyä... ennen manteli-.
 
Käytätkö/suositteletko tuota jojobaa ihan yksistään pohjana? Eikös se ole liian "vahamaista"?

Asterix, eikö se brasilialainen vahaus koske ihan hirvittävästi - pelkkä ajatus saa jo karvat pystyyn  Huh Huh
 Smiley

« Viimeksi muokattu: 28.01.2007 00:27:14 kirjoittanut Ippuska » tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #49 : 28.01.2007 12:50:42 »

Elektra, onko niin, että sekä kylmäpuristettu rypsi- että auringonkukkaöljy myös soveltuvat pohjaöljyksi? Itse käytän nykyään kp-rypsiöljyä... ennen manteli-.
 
Käytätkö/suositteletko tuota jojobaa ihan yksistään pohjana? Eikös se ole liian "vahamaista"?

Ippuska  Smiley

Kyllä ne soveltuvat mainiosti. Jotkut vierastavat rypsiöljyn voimakasta tuoksua, ja tämän vuoksi käytän sitä lähinnä vain meseroidessani yrttejä öljyyn salvojen ja voiteiden tekoa varten.

Jojoban, kuten muutkin öljyt hankin Ruusupuulta, joka on luotettava toimittaja ja jolla erinomaiset öljyt.
http://www.rose-essences.com/Kauppa_Product-154_n-Jojobaoljy100mlluomu-JojobaOil

Käytän jojobaa tilanteen mukaan - esim. joskus kasvoille ihan sellaisenaan, joskus sekoitan sen toiseen öljyyn. Käytän enimmäkseen manteli- ja rypäleensiemenöljyä, mutta näin talviaikaan enemmän seesamia tämän lämmittävän vaikutuksen vuoksi sekä oliiviöljyä laukaisemaan lihasjännityksiä.

Jojoba on hyvä pohja omille parfyymeille, eli sen joukkoon muutama tippa 'omia' öljyjä ... esim. tällä hetkellä minulla on menossa ylang-ylang - patsuli - sitruuna - appelsiinivaihe  Cheesy

Nämä nyt meni jälleen kerran OT, mutta kuitenkin Wink


tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #50 : 28.01.2007 12:56:41 »

Ihana Elektra, kiitos paljon tietopaketistasi  Kiss smitten

Ei tämä ole mielestäni OT, koska nämä perusöljyt ovat juurikin pohjana huollettaessa/ennaltaehkäistäessä virtsatievaivoja  smiley6600 police

Saahan sitä aina vähän rönsyillä  angel
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
valoveli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Rakkaus on suurin!


Profiili
« Vastaus #51 : 28.01.2007 13:49:44 »

Miehistä näkökulmaa kehiin.

Näin pitkäaikainen vaiva ja toistuva.
Viittaisi ongelmiin lannerangan/häntäluun alueella.

Onko muistissa onnettomuuksia, kaatumisia ym juttuja.
Ehkö tätä kautta vois purkaa asiaa.
Voin olla kyllä väärässä?  Smiley
tallennettu

Aurinko kaksoset, nouseva leijona, kuu kaksoset, merkurius kaksoset. aurinko+kuu+ merkurius 11.huone, metalli-rotta, valkoinen spektrinen peili
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: