Unisymboleiden pieni ABC

<< < (23/70) > >>

AthaMaarit:
Ladostahan täällä taisikin olla jonkinlaista juttua aiemmin. Jos ei löydy sillä,. niin eiköhän varasto-sanalla löydy!

Arkusta sanotaan näin:

Ruumisarkku
Arkku unessa on kohdun symboli. Tyhjä arkku kertoo, että kärsit leppymättömistä erimielisyyksistä.
Ruumis arkussa kertoo, että elät parhaillaan masennuskautta. Saatat tuntea itsesi rajoittuneeksi, sulkeutuneeksi ja kahlituksi. Valve-elämässäsi saattaa olla menossa kuollut tai kuolemaa tekevä tilanne, johon uni pyytää sinua kiinnittämään huomiosi. On aika päättää jokin asia tai suhde.

AthaMaarit:
Turkoosi (kivi/väri)
Turkosi unessa lupaa onnea ja menestystä. Sanotaan, että turkoosikivi karkottaa pahan. Lisäksi turkoosi pitää sisällään parantavaa energiaa ja se toimii yhdistävänä siltana ilman ja maan henkien välillä.

Värinä turkoosi symboloi parantavaa voimaa ja luonnollista energiaa. Se yhdistetään usein myös aurinkoon, tuleen ja miehiseen voimaan.

Sipuli
Jos näet unessasi sipuleita tai syöt niitä, kertoo uni siitä, että sinun on päästävä eri kerroksien läpi voidaksesi paljastaa sen, mitä kätkeytyy kerroksien alle.  Jotain ongelmaa tai tilannetta on kaiveltava vähän syvemmältä.

a-jellona:
Lainaus käyttäjältä: AthaMaarit - 02.06.2007  18:22:54

Koira
Koira unessa edustaa unohtamaasi taitoa, johon et ole kiinnittänyt huomiota aikaisemmin, mutta nyt se vaatii, että se huomioidaan.


 juu morjens taas !!!!mut entäpä sitten jos mä nään kaksi koiraa unessa ja toinen on valkonen ja sillä on vaalea liina kaulalla ja toinen on pieni musta aran oloinen ja samalla hymyilevä haukku ja ne molemmat on iloisia ja hyvätuulisia koiria.tää valkonen haukku tervehtii iloisesti häntää heiluttaen pystyasennossa ja pieni musta koiruli heiluttaa häntäänsä makuuasennossa?
onpas taas kumma uni? :uglystupid2:

*Kide*:
IIIIK, hiiri!  :2funny:
Eli tuo jyrsijä vipelsi viime yönä makuuhuoneessani, josta ajoin sen pois kissojen ruuaksi  ;)

Emisa:
Hei,
Talon rakentaminen...katto valmiina ja ilmeisesti jotain seiniäkin (muutama kantaseinä) pystyssä mutta olvat muovilla peitetty ??
Yritin etsiä mitä esim. rakentaminen tai katto tarkottaisi mutta ei ainakaan silmiini osunut ?
Osaisiko joku auttaa ?

Kiittäen

Emisa

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu