Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Peltokuviot  (Luettu 10338 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Daria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186



Profiili
« : 01.03.2007 10:38:26 »

Näittekö eilen JIM-kanavan dokumenttia peltokuvioista? Oli mielenkiintoinen, ja eilen ilmestyneessä Ultra-lehdessäkin oli samasta asiasta artikkeli. Oli kyllä hienoja tekeleitä!

Dokkarissa sanottiin että jotkut ihmiset tunsivat kuvioissa kävellessään suurta rauhaa, kuin olisi jonnekin katedraaliin kävellyt, joitain ihmisiä huimasi ja heikotti. Mielenkiintoista Smiley.


 smitten
tallennettu

Aurinko Vesimies
Kuu Rapu
Merkurius Vesimies
Venus Kauris
Mars Vesimies

Valkoinen Magneettinen Maailmojen Sillanrakentaja
Daria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186



Profiili
« Vastaus #1 : 01.03.2007 10:41:32 »

Ja vielä piti sanomani että jotenkin kaikkialla nyt tuodaan esiin sitä että maapallon ulkopuolellakin on elämää ja että tietoisuudestamme on käytössä vain olematon osa. Tuossakin dokkarissa ihan selvästi oli se kanta että ne on tehty maan ulkopuolisten voimien kautta, ja myönnettiin se että tiede ei tällä hetkellä pysty arvoitusta ratkaisemaan. Eikä siinä dokumentissa edes ollut ketään harhaista vihreään jumppapukuun pukeutunutta ufo-harrastajaa selostamassa omia höyryisiä teorioitaan Wink.
tallennettu

Aurinko Vesimies
Kuu Rapu
Merkurius Vesimies
Venus Kauris
Mars Vesimies

Valkoinen Magneettinen Maailmojen Sillanrakentaja
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 01.03.2007 10:45:44 »

juuh tulihan tuo katsottua..ihan mielenkiintoinen juttu. itsellä ollut tuosta asiasta jotenkin sellainen tunne että meitä suuremmat voimat ovat ne tehneet.

tuo rauha tai paha olo josta ihmiset kärsivät saattaisi mielestäni johtua ihan siitä kuinka korkea on sinun oma värähtelytasosi...jos se korkea ja sopii kuvioon niin sinut täyttää suuri rauha - korkeampi tietoisuus siitä että mielesi on päässyt kotiin.

jos paha olo vie vallan et ole vielä valmis ottamaan vastaan näiltä korkeammilta voimilta tätä suurempaa tietoisuutta tai juuri tuon kuvion tuoma tietoisuus ei ole sinua varten.

no mutta tais mennä taas aika sekavaks... Cheesy
tallennettu

Daria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186



Profiili
« Vastaus #3 : 01.03.2007 10:53:29 »

Jadeania: hyvinkin järkeenkäypä tuo selityksesi, näin se varmaan meneekin.

Ja itse en missään tapauksessa usko että ne on ihmisen aikaan saamia, sellaista järjestelmällisyyttä ei luoda hetkessä saati maan tasalta.


 smitten
tallennettu

Aurinko Vesimies
Kuu Rapu
Merkurius Vesimies
Venus Kauris
Mars Vesimies

Valkoinen Magneettinen Maailmojen Sillanrakentaja
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 01.03.2007 11:03:59 »

Muistelen kuulleeni, että peltokuvioita syntyy hyvin herkästi kohtiin, jossa energiaverkon osat kohtaavat. Tällaisia energiaverkkojen kohtaamispaikkoja ovat myös vanhat pyhät paikat. Niissä energia on voimakkaampaa kuin muualla, mikä edesauttaa pelkokuvoidenkin syntymistä.

Jos en ihan väärin muista, korkeammalla tasolla asustelevat olennot haluavat ilmoittaa olemastaolostaan ihmisille mahdollisimman hienovaraisesti ja siksi he piirtelevät näitä mystisiä peltokuvioita meille.
tallennettu
slslsl
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« Vastaus #5 : 01.03.2007 16:22:36 »

Peltokuvio-läksyt on kyllä luettu. Naurattaa vähän skeptikoiden "haluan uskoa, koska pelkään" -asenne. Kun joku sanoo tehneensä kaikki maailman peltokuviot, sitä uskotaan mieluummin kuin että niissä olisi jotakin mystistä, vaikka jo järkikin sanoo, ettei kenelläkään ole todellakaan aikaa tehdä moisia. Tietenkin on myös ihmistekoisia peltokuvioita, jotkut vaikuttaviakin, mutta se ei todellakaan selitä kaikkea.

Ensinnäkin peltokuviot tulevat yhdessä yössä, onpa raportoitu muutamassa minuutissakin ilmestyneitä kuvioita. Iso osa näistä on myös sellaisia, että vaatii todella aikaa ja vaivaa suunnitella sekä varsinkin toteuttaa moinen.

Hieman eräältä sivustolta:

"Tyypillinen esimerkki ilmiöstä, jonka uskotaan tulleen selitetyksi ovat viljapelloille ilmestyneet oudot kuviot. Kun kaksi eläkeläismiestä väitti tehneensä kaikki Englannin peltokuviot, siitä uutisoitiin näyttävästi TV:ssä ja lehdistössä. Tuolloin miehet myös kertoivat jo lopettaneensa kuvioiden tekemisen. Kuitenkin kuvioita ilmestyy jatkuvasti sekä Englannissa että muuallakin, vaikka niistä ei ole suuremmin uutisoitu. Kaikkiaan niitä on kirjattu jo yli 10 000 eri puolilla maailmaa. Useimmat ovat melko yksinkertaisia ja selvästi ihmistekoisia, mutta joukossa on myös erittäin monimutkaisia ja suuritöisiä. Tietysti on mahdollista, että nekin ovat ihmistekoisia, vaikka on vaikea ymmärtää, miten ne on pystytty tekemään yön hämäryydessä muutaman tunnin aikana kenenkään näkemättä. Satoja tarkkoja yksityiskohtia sisältävän suurikokoisen kuvion tekeminen ei onnistu yhdeltä eikä kahdelta ihmiseltä, ja suuren joukon taas luulisi pakostakin jättävän peltoon myös kuvioon kuulumattomia jälkiä ja tulevan helposti nähdyksi. Eräässä valtavan kokoisessa kuviossa esimerkiksi on 400 ympyrää jotka ovat noin kymmentä eri kokoa ja kauniissa ja erittäin säännöllisessä järjestyksessä. Toisessa kuviossa on satoja kolmioita ja yhdessä peräti 1600 tarkkarajaista neliötä. Kaikki ne ovat syntyneet yhden yön aikana. "
tallennettu
slslsl
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67


Profiili
« Vastaus #6 : 01.03.2007 16:24:20 »

Tietenkin on myös siltä kantilta ajateltava, että mikä on niiden tarkoitus jos oletetaan esim. avaruusolioiden tehneen ne. On olemassa "ihmisen tekemä" -selityksen lisäksi myös muita mahdollisia luonnollisia selityksiä, kuten vaikkapa jonkinlainen pallosalama tai muu ilmiö.

Tietysti pallosalama tai vastaava ei selitä sitä, miksi kuviot ovat symmetriassa. Toisaalta kaikkea voi tapahtua - ovathan lumihiutaleetkin todella kauniita ja symmetrisiä.
tallennettu
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #7 : 01.03.2007 21:09:58 »

On olemassa "ihmisen tekemä" -selityksen lisäksi myös muita mahdollisia luonnollisia selityksiä, kuten vaikkapa jonkinlainen pallosalama tai muu ilmiö.

Tai vaikkapa maa-äiti itse omilla energioillaan, ja kenelle silloin olisi nuo kuviot suunnattu?  Wink
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #8 : 01.03.2007 21:22:26 »

minusta jotenkin tuntuu ettei sitä nyt sen enenpää voi miettiä tai kukaan sanoa että kenelle nuo peltokuviot on tarkoitettu. uskon että ne on tavalla tai toisella tarkoitettu koko tälle meidän luomallemme yhteiskunalle oli tämän ilmiön takana sitten mikä voima hyvänsä.

ihmisen tekeleiksi näitä on vaikea sinänsä uskoa sen verran tarkkaa jälkeä ja keskellä peltoa...miten sinne voisi ihminen päästä jättämättä muita jälkiä itsestään???

mielestäni nämä ihmiset jotka ovat ilmoittautuneet tyyliin minä tein sen näin ja näin ovat jotenkin julkisuudenhakuisia ja en jaksa ainakaan uskoa että sillä dokumentissa esitetyllä lauta sydeemillä saisi aikaa sellaista jälkeä miten hienosti ne varret oli toisiinsa kietoutunut....
tallennettu

Triton
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #9 : 02.03.2007 18:17:27 »

Oli hyvä dokkari; ei lytätty koko aihetta heppoisilla selityksillä pelkäksi huuhaaksi.

Itse en mene sanomaan kuka tai mikä niitä kuvioita laatii, mutta siihen en jaksa uskoa että järin moni niistä olisi ihmisten tekemiä. Kun dokumentissa ihmiset esittelivät lautojensa ja hyppynarujensa kanssa miten he ovat kuvioita talloneet, kiinnitin huomiota siihen että he eivät millään meinanneet saada viljaa kunnolla maantasalle. Tuolla menolla pellossa pitäisi "tamppailla" useaankin kertaan, ja sittenhän sitä olisi varmaan jo ylimmän asteen Tamppooni, kuten Kummelissa muistan sellaisen olleen joka on tampannut niin maan per...

 2funny
tallennettu

Oinas: Venus, Saturnus
Neitsyt: Pluto
Vaaka: Asc, Jupiter, Uranus
Skorpioni: Kuu, Neptunus
Jousimies: Mars
Vesimies: Merkurius
Kalat: Aurinko
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #10 : 04.04.2007 18:56:52 »

Erittäin perehtynyt tuohon hommaan on Martin Keitel. Olin luennolla, jossa hän yhdisti peltokuviot ja pyhän geometrian..erittäin mielenkiintoista.  Shocked Smiley
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #11 : 05.04.2007 09:44:50 »

Jotenkin niin hassua aina nuo ohjelmat... niin skeptisiä.. aina sama lopputulos.Paras on aina päätelmä siitä, että jos ihmiset pystyvät tekemään noita kuvioita, niin TIETENKÄÄN maan ulkopuolisetasukkaat eivät niitä ole voineet silloin tehdä... uglystupid2
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #12 : 09.04.2007 00:39:04 »

Lainaus
Paras on aina päätelmä siitä, että jos ihmiset pystyvät tekemään noita kuvioita, niin TIETENKÄÄN maan ulkopuolisetasukkaat eivät niitä ole voineet silloin tehdä.

Parastahan näissä on aina se väite, ettei avaruusolioita ole olemassa, he eivät siis voi tehdä peltokuvioitakaan, mutta samaan aikaan unohdetaan, että me olemme itsekin avaruusolioita Grin
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #13 : 09.04.2007 10:23:14 »

Hihii Triton, minäkin muistan tuon kummelin Tamppaajan.  2funny
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: