Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Muistoja kaksoisliekistä : 02.08.2006 14:45:04
Kaksoisliekki


En tiedä onko kukaan varsinaisesti mun kaksoisliekki.
Olen varmasti hyvin onnellisessa asemassa koska musta tuntuu että ihmiset elämässäni ovat suurin osa mun entisestä elämästä.

Kaikki jotenkin vaan kuulluu tähän ja osan olen tunnistanut heti ja tiennyt että olemme entuudesta tuttuja, en kyllä osaa sanoa että mistä elämästä. Koska en muista niitä mutta välillä vaan tulee se tunne että olen vanha sielu. Välillä olen oppilas ja välillä opettaja.

Mutta elämäni aikana olen huomannut että ne ihmiset ketkä todella ovat olleet mukana ennen vaan jäävät ystäviksi. Heissä on jotain niin tuttua ja ajatusmaailmat vaan kohtavat toisensa. Yhteys vaan on olemassa.

Ja mikä riemu kun huomaa tämän yhteyden.
Mutta kaksoisliekistä en uskalla sanoa. Kerran elämäni aikana olen kyllä tavannut mieshenkilön jonka kanssa koimme että olemme yhtä (tarkennus henkisessä mielessä) pystyimme tuntemaan toistemme tunteet erittäin vahvasti jopa niin vahvasti että pelästyimme. Mutta ei ole tarkoitus että tässä elämässä olisimme yhdessä. Meillä molemmilla on jo oma elämä mihin olemme sidoksissa. Mutta oli kieltämättä raju kokemus koska kun näin kyseisen miehen ensimmäisen kerran niin tapahtui kuin elokuvissa tuli tunneli ja näimme vain toisemme.
Se vaati kuulkas paljon keskittymistä että huomaisi paikan ja ajan missä oli.
Olen vielä vähän ihmeissäni että miksi meidän piti yleensä tavata koska siitä ei koitunut kun suuri suru molemmille. Siitä on jo monta vuotta ja olen yrittänyt unohtaa sitä miestä ja tiedän että hän minua.
Mutta ei kovin onnistuneella menestyksellä koska hän ottaa yhteyttä suurinpiirtein vuoden välein. Ymmärrän oikeen hyvin koska meillä ajatukset vaan kohtavat toisinaan. Mutta olin viimeksi hänelle hyvin tyly jotta hän ei enään ottaisi yhteyttä koska koen sen tuskalliseksi ja oletan että meidän kumppanit eivät katsoisi sitä asiaa suopein silmin.

Siinä miehessä on vaan jotain mitä tunnen niin hyvin ja en malttaisi millään olla koskematta ja tuntematta sitä ihmistä lähelläni. Mutta toisessa elämässä sitten nyt ei ole yhteinen karma vaikka meillä on ehkä sama karma.

Onko hän sitten mun kaksoisliekki?? Sitä en osaa sanoa ?? Vai parisielu ??

Me olemme kyllä viettäneet aikoja yhdessä paljonkin joskus silloin ennen sen vaan tunnen. Näkijäni-meedioni sanoi myös että olisimme tunnettu parivaljakko entuudesta ja olemme kulkeneet yhdessä monet kierrot, välillä olemme olleet eri sukupuolta ja välillä samaa.

Kertokaa mua fiksumpia että miten sen homman voisi ottaa ??


Taikuri   crazy2
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Vapaus - mitä se on? : 29.07.2006 14:01:02
Kun tässä luin tekstejä oivalsin että monasti tässä käsitellään vapaus ja valinnaat samaan aikaan.
Jos voit valita niin olet vapaa.

Oletko vapaa jos pitää tehdä valita ??

Vai oletko juuri silloin vapaa kun voit tehdä valinnan ??



Taikuri   crazy2
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Outo kortti unessa : 29.07.2006 13:31:55
Eikö Kiljavan lähellä ole järvi?
Varmasti saat jotain hyvää itsellesi siellä. Mutta varoituksen merkki jos vesi oli tyyni eikä liikkunut. Seisonut vesi voi myös olla vaarallinen vesi. Veden väri vaikuttaa myös. Tulee vaan se tunne että kun se oli kortilla niin koet jotain mikä liittyy veteen ja tässä mun tuntemukset;


alitajunta
muutos
lempeä
ymmärrys
varoitus älä mene liian syvälle alitajunnan syövereihin käsittele aina asia kerrallaan niin vesi palkitsee sua hyvin.

Tulet saamaan paljon ja vesi tulee olemaan se elementti.

Taikuri   crazy2
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Ruusunpiikit : 29.07.2006 13:17:59
Se tunne mitä itse koit unessa on erittäin tärkeä. Muuten tulee väistämättä unesta mieleen että olet tai tulet paosta tekemään muutoksia elämääsi ja muutos tulee olemaan vähän kivulias.
Aivan kuin nikki sanoo vasemmassa menneisyys ja oikeassa tulevaisuus. Mutta oikeen teet tai olet tehnyt. Vähän kasvu kipuja tulee mutta ei paljon jos on vain pari piikkiä. Mutta kun hyppäät ojan yli niin se tulee olemaan semmoinen muutos mitä et välttämättä olisi heti itse tehnyt mutta hyvä semmoinen.

Tässä vähän tuntemuksia unesta, menköön ja hyvin menee


Taikuri   crazy2
5  Astro special / Astro special / Vs: Diana-asteroidin tietopaketti!!! Missä merkissä Diana sinulla on? : 29.07.2006 01:03:38
Oho

Mulla löytyi Diana Oinas ja 12 huone.

Voi voi onko peli menetetty nyt että olen liian tulinen 'Diana'


Taikuri   crazy2
6  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 28.07.2006 22:04:05
Bermudan kolmio

Onhan myös ollut aikoinaan epäilyksiä että Atlantis olisi ollut siellä koska merenpohjalla on löytynyt symetriset lohkareet.
Magneetti kentästä olen myös lukennut.
Einstein teki joskus tutkimuksen siitä että jos kolmet suuret energia lähteet kohtaavat (magn.) niin mitä yhtymä kohdassa tapahtuu.
Usa:n laivasto suostui tekemään kokeen mitä on sitten julistettu salaiseksi. Huhujen mukaan laiva joka oli keskipisteessä hävisi joksikin ajaksi. Aika oli pysähtynyt ja miehistö saannut mielenterveys ongelmia. Koko miehistö suljettu jollekin osastolle.

Tää on taas näitä legendoja mitä kuulee mutta mikä on totuus, olen myös itse aina seurannut Bermudan kolmiota koska se on tuntunut kiehtovalta.

Merimiehet omasta tuttavapiiristä ovat kaikki sitä mieltä että kun laiva menee Bermudan kolmion yli niin ilmasto on hyvin erillainen kun muualla.

Taikuri   crazy2

7  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 03.07.2006 20:48:59
Orava

kaunis
peto
keräilijä
energiaa
utelias
leikkisä

Meillä oli viime syksynä yksi huopa taitettu parvekkeella ja kun sitten päätin otta sen sisälle pesua varten niin ylläri huovan sisällä oli paljon pähkinöitä, orava oli välillä vieras parvekkeella. Sen jälkeen kun huopa lähti niin lähti oravakin.


Taikuri   crazy2
8  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 28.06.2006 21:42:53
Chiron

Kyllä siihen kuuluu myös nivelet sitä tässä poden.

Jostain vaan tuli maanantai iltana toinen nivunen araksi, tiistaina nilkutin ja keskiviikkona olen ontuva kana tai siltä ainakin tuntuu.

Särkee ikävästi että nyt illalla on ihan loppu kun on saannut työpäivän suoritettua ja pakolliset askareet.

Koskahan Chiron antaa armoa ?? Ja tuo pirskatin rapu kuu antoi omansa.


Taikuri   crazy2
9  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 15.06.2006 23:24:41
Heippa nikki


Tuo on ihan totta että monella alalla tehdään uudistuksia. Välillä ymmärrän niitä mutta välillä en. Työskentelen itse kaupungin palveluksessa ja siellä jos missään tehdään näitä ohjelmien vaihtoja ja uusia malleja muista maista. Välillä hups on kyllä unohdettu tarkistaa että onko ollut riittävän toimiva malli. Joskus olen miettinyt että olenko vain niin uppiniskanen ihminen että mulla on vaikeuksia hyväksyä uutta. Mutta ylläri ylläri en ole kun on tullut toimivat mallit niin ne on alusta asti tuntuneet ok.

Että joskus sitä kyllä jää vähän miettimään että miten ihmeessä on osa hyväksytty kaikkien neuvottelujen jälkeen.

Silloin pitää taas muistaa että päättäjät ovat myös vain ihmisiä jotka ovat toisten ihmisten vaikutuksen alla. ON OLLUT HYVÄT MYYJÄT JA TYHMÄT OSTAJAT. Se vaan harmittaa että siitä kärsii moni viaton ja korkeampi päättäjä voi vain ilmaista että se tuntui niin toimivalta että te olette varmasti nyt tehneet jotain väärin. Eli oravan pyörä pyörii ja saamme jälleen uuden mallin tai ohjelman. YEE taas koulutukseen ja niin edelleen. Työlistävä vaikutus tosissaan mutta kuka sai siitä plussaa ja kuka miinusta. jep jep

Tämmöiset ajatukset heräsi tänään tekstistä.


Taikuri   crazy2
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 15.06.2006 06:31:16


HENKINEN KASVU



Rakas, luovu näistä peloista, anna ne Jumalalle! Luota, että sinua tuetaan, rakastetaan ja ohjataan joka hetki. Älä huolehdi miten sinun tulevaisuutesi "sekoittuu" henkisen kasvusi kanssa! Luota, että sama voima joka toi sinut henkiselle polullesi, huolehtii myös kaikesta muustakin. Loppuen lopuksi, koska tämä voima tukee taivaan kaikkia planeettoja. Toki se silloin tukee myös sinua täydellisesti.


 KIITOS  smitten

Kyllä sinä osaat tätä kasvua olemme kaikki täällä tekemässä ja toisinaan kovalla vauhdilla.
Se vauhti vaan toisinaan kasvaa niin suureksi että tämä taikuri joutuu ihan tosissaan pitämään hatusta kiinni.
Mutta oikeassa olet, kiitos kun herätit ajatukset oikeelle raiteelle.

Kiitollinen ja lämmin tuulen puuska tuo tänään terveiset

Taikuri   crazy2
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 13.06.2006 23:19:46
Hei Rakkuden enkeli

Nyt olen täällä taas kyselemässä että mitä sun kortit sanoisivat mulle tähän elämän tilanteeseen.
Kun tässä vaan tuntuu tapahtuvan koko ajan jotain ja pelkään että taikurilta on jäännyt jotain huomaamatta.

Kiitos taas ja voimia sulle kun jaksat tehdä tätä edelleen olet aarre.


Taikuri   crazy2
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: VIIKON VIISAUS : 09.06.2006 00:09:22


     SIELUNRIESKAA


Se on vaan niin hyvä sana.


Taikuri   crazy2
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Alastomuus...Onko se sinulle luonnollista? : 08.06.2006 23:53:59
Kesäisin naku uinti on ihanaa ja voin antaa auringon kuivata itseäni Eeva asuisena olemme usein omassa rauhassa mökillä. coolsmiley

Jaa mutta muuten niin maltan pitää Eeva asua kyllä jemmassa täällä kaupungissa. Koti oloissa Eeva kyllä näyttäytyy ihan miten haluu ja Aadam saattaa vilahtaa myös täällä enkä pahastu näkemästäni.  Wink

Taikuri   crazy2
14  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 21.05.2006 00:01:31
 aurinko    rapu
 kuu        vesimies
 askendentti    neitsyt

Siinä mieheni hän näyttää kyllä tunteet huomaan välillä tuon villin veskarin, sitten taas toisinaan sen tyypillisen ravun ja nouseva neitsyt näyttäytyy myös. Mutta siinä on erinomainen sekoitus mulle

 aurinko     jousimies
 kuu          neitsyt
 askendentti      harka

Meillä jollain lailla vaan merkit menevät yllättävän hyvin yhteen.

Ja oletan että tuo kuu-veskari antaa miehelleni just sen vähän villin puolen mistä todella pidän että on valmis toisinaan vaan heittäytyä elämään. Hänessä löytyy toisinaan yllättäviä piirteitä ja sehän ilahduttaa tätä au jouskaria mikä välillä jumahtaa härkämäisesti omiin juttuihin. Ja toisinaan toisinpäin jouskari ampuu rapua niin että veskari herää.
Että veskari kuut ovat mielenkiintoisia se on taivahan tosi.

Taikuri    crazy2
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Konsultaatio apua Tarot-tulkintaan : 14.05.2006 22:56:21
Näkisin myös hyvin onnellisen parisuhteen korttien perusteella.

Mutta pelko muutoksesta on selvästi hidaste mutta kortit sanovat että kaikki muutokset ovat nyt suotuisat. Olivat muutokset mitkä tahansa niin suhde on hyvällä pohjalla. Ja luulisin että elämä tulee itse näyttämään suunnan. Mutta haluaako hallita elämänsä vai juosta elämänsä perässä se on sitten se oma ratkaisu.

Taikuri   crazy2
Sivuja: [1] 2 3 ... 8