Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Kulta-ajan tekijät / Mars - Rakentajat / Vs: Kommentteja Marsin rakentajilta : 18.05.2020 22:40:58
Tunnen myös itseni ulkopuoliseksi, varsinkin sijaisperheessä. Hyvin harvojen kanssa voin jakaa tämän selvänäkijyyden kokemuksen ja ihanuuden, mutta onneksi heitäkin on sentään. Olen monta elämää läpikäynyt vanha sielu, joka ihmettelee elämän ja kuoleman mysteereitä ja haluaa päästä niistä jyvälle. Tahdon päästä harmoniaan universumin kanssa kaikilla eri tavoilla.

Minua on myös helppo lähestyä. Huomaan sen siitä, kun niin monet, niin ekstrovertit kuin introvertitkin tulevat helposti avautumaan minulle murheistaan ja asioistaan. Ikävä kyllä myös energiasyöpöt tahtovat päästä apajille, ja silloin täytyy varoa ettei minua imetä kuiviin. Ja kappas vaan kun itse tarvitsisin kuuntelijaa, sellaista ei hevin löydy. Paitsi onneksi harvoista ystävistäni, joita minulla jo on.

Hassua, että sieluni tässä elämässä päätti valita vanhemmiksi kaksi alkoholistia joista toinen on traumatisoinut selvänäkijä-äitini. Cheesy Jotain tekemistä karmalla on, että pitää tuon lapsuuden traumojen kautta seuraavaksi elämän oppiläksyä läpikäydä. Astrologisen kartan mukaan itsestä huolehtimista ja sopivaa itsekkyyttä, kun olen entisissä elämissä ollut aina vain parantajan roolissa. Tavallaan nytkin, mutta rajoitetummin. Uskokaa pois, tämän tajuttuani eräs kaunis kesäpäivä kaikki oli paljon helpompaa ja pystyin antamaan biologiselle äidillenikin anteeksi.  Grin
Sivuja: [1]