Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  Astro special / Astro special / Re: Itsemurha-alttius : 19.11.2005 12:47:09
No hei!

Löysin tämän aiheen, kun lueskelin keskusteluja - itse niistä pitkään poissa olleena. Aihe on mielenkiintoinen ja itsekin olen sitä usein pohdiskellut.
Kaveripiiristäni, 80-luvulla, eräs nuori mies(18v.) teki itsemurhan julmalla tavalla ja se teki minuunkin lähtemättömän jäljen. Niin tekee jokaiseen läheiseen...

Itsellänikin on ollut useita ajanjaksoja, jolloin olen vakavasti harkinnut itsemurhaa - viimeksi tänä syksynä - mutta onneksi jokin on saanut minut aina luopumaan aikeistani.

Sinulle Dissolve lähettelen ajatuksissani voimia ja uskoa elämään - ja tiukkaa sinnittelyä vaikeimpina hetkinä, ettet enää yrittäisi itsemurhaa ****
Karttasi aspektit vaikuttivat täsmäävän muiden kertomiin ihmeen hyvin ja taitavat tosiaan olla nuo mm....lieneekö näistä kerrottu joissain astrologian kirjoissa?

Minunkin miespuolisella ystävällä tuntuu ajoittain olevan taipumusta ajatella kuolemaa helpotuksena Cry Niistä ajatuksistaan puhuu mieskavereilleen ollessaan humalassa...Hänellä tosiaan on Neptunus/Kuu Jousimiehessä, joista Neptunus 1.huoneessa ja Kuu 2.huoneessa Shocked Jupiter(Skorpionissa) on yhtymässä tuohon Neptunukseen, vaikka ovatkin eri merkeissä( :jupiter:29'35 skorpioni ja  :neptunus:1'17 jousimies)
Tuo kuvio kyllä teidän arvailujenne mukaan täsmää häneenkin....
Myös Pluton neliö Aurinkoon voisi olla eräs syy?
Chironilla ei ole aspekteja hänen kartallaan, mutta sijaitsee 4.huoneessa eli oisko kipupisteitä kotirintamalla...
Ainiin...hänellä muuten on Aurinko(Kaksoset) 8.huoneessa ja AC Skorpionissa eli sehän voisi teidän mukaanne olla myöskin yksi syy...Aurinko oppositiossa Kuuhun ja samalla Kuu on Leijan kärjellä....kun Uranus/Mars ovat toisiinsa kolmiossa. ELI tunneasiat elämässä lienevät se suurin kipu/polttopiste? Niiden kanssa hän tuntuukin jotenkin olevan aina solmussa.
ONNEKSI HÄNELLÄ ON PALJON YSTÄVIÄ! Yksinäisenä hän olisi saattanut jo toteuttaakin ajatuksensa Cry Joskus mietin, että onko meidänkin tapaamisella ollut jokin sellainen - iankaikkinen - tarkoitus, että läsnäoloni hänen elämässään saattaisi pitää häntä kiinni elämässä, pitää yllä toivoa...Minun  :venus:ja  jupiter ovat hänen Kuun Alasolmullaan...ja sitä olen pitänyt yhtenä mahdollisena merkkinä siitä, ettei kohtaamisemme ollut tarkoitukseton. Samoin hänen venus ja  saturnus ja DC ovat minun Kuun Yläsolmulla...
Mutta se on jo asia toinen  Wink
17  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 16.11.2005 20:43:24
Mongolia,

mikä tuon kirjan nimi on, josta puhuit...? Käsitteleekö se tosiaan Kuun progressiota ja miten se kuhunkin vaikuttaa?

Aika jännää...se, nimittäin että nyt vasta huomasin, että oma prog. Kuu on siirtynyt "uunituoreesti" Jousimieheen Huh No jo! Se on 1'18 Jousimiestä... ILMANKOS tässä muutama päivä sitten alkoi VALTAVA polte päästä matkustamaan jonnekin kauas - lämpimään, jossa myös samalla voisi retkeillä ja seikkaillakin...hmmm...salatun rakkaan kanssa(mielessä kävi halu ehdottaa hänelle yhdessä karkaamista - mutta toistaiseksi olen kyllä pysynyt hiljaa asiasta). Ihmettelin oikeesti, että mistä kummasta moinen polte nyt näin yllättäen tuli, kun yleensä olen niiiiin kotimaasidonnainen. Ja tässä siis selitys! Jousimies-Kuu...WAU! Ja auts sentään....rakkaanihan on Radix:issa myös Joukkari-Kuu aitojaan. Hänellä muuten on tällä hetkellä prog. kuu kalat Hmmm...ja se on tuntunut romanttisuutena hänessä. Sitä lisännee progessa myös  :neptunus:AC:llä...(sekin muuten Radix:issa Jousimiehessä kuten tuo Kuu:kin).

Tätä ennen mulla oli  kuu :skorpioni:ja se lisäsi minuunkin erityistä intensiivisyyttä ym. Ihanaa aikaa kyllä, vaikka olikin sisäisesti aika raastavaa - kyntää nyt aina mullospellolle ihmissuhteensa jne...Saas nyt sitten nähdä mitä TÄMÄ aika tuo tullessaan. Miten näihin ei aikaisemmin ole kiinnittänyt mitään huomiota?
18  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Enhän minä enää mikään uusi täällä ole, mutta kuitenkin : 14.11.2005 09:08:41
Tässä onervainen eli entinen onerva nyt esittäytyy!

Suututtanut on rehellisesti sanoakseni tämä ainainen foorumin uudistuminen tickedoff Minun kohdallani ainakaan ei nämä foorumin uudistumiset ole ilahduttaneet, vaan aina olen joutunut vaihtamaan joko nimimerkkiäni, salasanaa tai sähköpostiosoitettani. Käsittämätöntä! No, MINÄHÄN se olen aina se JÄLKEENJÄÄNYT. Mutta tässä nyt sitten olen. Katotaan nyt muuttuuko mielipiteeni tästä uudistuneesta foorumista.

tv. nykyisin ERITTÄIN kyynistynyt onervainen Angry
Sivuja: 1 [2]