Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 20.05.2022 11:49:29
Olin syksyisellä pellolla ja sudet kiertelivät läheisessä metsikössä. Yksi niistä tuli lähemmäksi ja hyökkäsi kimppuuni. Heräsin omaan huutooni.

Nukahdin uudelleen ja näin saman suden mutta nyt olin saanut sudesta jonkinlaisen ystävän, vähän sillä oli kettumaisia elkeitä ja ilme ei ollut niin kovin luotettavan oloinen mutta juttelimme ihmisen kielellä suden kanssa, halasimme ja suukotimme. Sanoin sudelle, että tarvitsemme toisiamme. Susi oli vähän epäileväisen oloinen ja niin olin minäkin sydämessäni.

Mitähän tarkoittanee?
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.09.2019 07:34:54
Olipa sen verran erikoinen uni, että kysyn, jos joku tietäisi, mitä tarkoittaa tai minkä parissa korvieni väli askartelee?

Olin kirkon tornissa, siellä missä soitetaan kelloja. Vanha mies joutui siinä parin pikkupojan ryöstämäksi ja alkoi vedellä köysistä, niin että kellot moikuivat. Aluksi luulin, että mies hirttyy köysiin mutta hän hallitsi ne hyvin. Pojat pinkoivat pakoon mutta jäivät papin kynsiin nuhdeltavaksi, pappia vähän nauratti se, että mies sai pojat sillä tavalla narutetuksi. Sitten kelloja soitinkin minä vaikka taitoa oli vähänlaisesti Smiley

Hauska uni mutta herätessäni mietin, kenelle kellot soivat....?

Kiitos, jos joku ystävällisesti tulkitsee.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 13.09.2018 11:29:51
Hei Vexi,

1. Taloudellinen tilanteeni?
2. Saanko työtä?
3. Muutanko vai en?

Kiitos jo etukäteen, jos ehdit ja jaksat vastata  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.08.2018 18:43:44
Istutin viime yönä unessa puita. Tarkemmin sanoen ne olivat katajan taimia. Kalastin myös ja saaliina oli kultakaloja, monen eri kokoisia ihan pikkuruisista vähän isomman puoleisiin fisuihin Smiley Jotenkin ihanat unet mutta mitähän tarkoittavat?

Jostain jäänyt mieleen että kultakalat olisivat rahan symboli..
Ja ylipäätäänkin tuo unesi voisi viitata jonkinlaiseen runsauteen ja sen kasvuun, karttumiseen. Uuden istutus on aina hyvä merkki, ja sen jälkeen nappaamasi kalat edustavat varmaankin istutuksesta saatuja hyötyjä. Tällainen simppeli kuvio mun päässä muodostui.

Sydämellinen kiitos Ratsuri Smiley  smitten Toivon todella, että selityksesi osuu oikeaan  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.08.2018 10:53:06
Istutin viime yönä unessa puita. Tarkemmin sanoen ne olivat katajan taimia. Kalastin myös ja saaliina oli kultakaloja, monen eri kokoisia ihan pikkuruisista vähän isomman puoleisiin fisuihin Smiley Jotenkin ihanat unet mutta mitähän tarkoittavat?
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.04.2018 22:24:29
Kiitos Astroholisti Smiley En tiedä muttei niistä suvun nuorista koskaan tiedäkään Wink



Oisko kuulutukset tulossa?
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.04.2018 13:22:08
En löytänyt metsoa enkä kirkonkelloja listralta, niin kysäisen.

Olimme koko perhe (osa meistä jo edesmenneitä) mummolassa. Pihalle taapersi urosmetso pyrstöhöyhenet pörrössä ja käkätteli soidinlauluaan. Sitten se hypähti ulkorakennuksen katolle. Siellä oli kirkonkello, jota aloimme soittaa moisen ihmeen nähdessämme. Kellon ääni oli vain kovin hiljainen.

Mahdollisesta tulkinnasta kiittäen Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.03.2018 09:47:57
Kiitos Indigo k. Smiley Tuohan kuulostaa varsin osuvalta selitykseltä

Junassa matkustetaan yhdessä toisten kanssa ja se kertoo siis
sosiaalisesta elämästäsi, ketkä ovat matkaseuranasi ja miten
tulette toimeen keskenänne. Juna kiitää nopeasti eteenpäin,
asiat siis etenevät nopeasti. On myös välietappi ennen määränpäätä.
Avaimen merkitys on, että salaisuudet paljastuvat. Voi olla, että jokin
asia ratkeaa pian.  Ensin wc piti siivota, sitten voi jättää kuona-aineet
sinne. Menneisyyden pitää olla puhdistettu ennen kuin voi aloittaa uutta.
Ei pidä hätiköidä. Puserot ovat erilaisia identiteettejä. Ne ovat uusia, jotain
uutta siis on tulossa ja vielä merkki rintapielessä, nimilappuko?  Smiley

9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 06.03.2018 12:09:50
Kaivo saunarakennuksessa tuo mieleen jonkinlaisen puhdistautumisen.
Kaivosta ammennetaan vettä arjen käyttötarkoituksiin. Vesi symboloi tunteita.
Talo symboloi unennäkijää itseään. Eli siis elämäntaparemontti mitä ilmeisimmin
menossa. Kuitenkin perusteiltaan kaunista, siis hyvää mutta jotain kulunutta jota
pitää puhdistaa ja uudistaa. Kaivossa oleva vesi on omia voimavaroja, joita voi
ammentaa sielun syvyyksistä.  Jotain ylimääräistä pitää siis poistaa, ennen kuin
sen voi kunnolla tehdä. Suku ja perhe tukevat muutosprosessissa.


Kiitos Indigo Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 06.03.2018 12:08:50
Voisiko viittaus sivurakennukseen olla sisäinen viesti sinulle siitä, että todellinen vahvuutesi sijaitsee alueella jota et pidä keskeisenä elämässäsi? Hyviä remotteja sulle joka tapauksessa!

Kiitos Magellan:) Mielenkiintoista, jos noin olisi  :Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 06.03.2018 12:04:42
Olin lähijunamatkalla ensin Helsingistä Tikkurilaan ja siinä piti vaihtaa jonnekin vähän edemmäs. Matkaseuranani oli entinen englannin opettajani (johon aikoinaan olin kovin rakastunut smitten crazy2). Olin ostanut jostakin puseron, jota sulloin reppuuni. Siinä olikin yhtäkkiä  8 eri puseroa, joista jokainen oli maksanut 4 euroa. Laitoin jokaisen rintapieleen jonkinlaisen merkin. Meillä oli retkeilyvaatteet kummallakin, jonkinlainen juhannusmatka tms. oli kyseessä ja perillä olisi muitakin. Tikkurilassa vaihdoimme junaa mutta ensin päätimme käydä vessassa. Vessoja oli paljon ja maksamalla automaattiin sai lokerosta avaimen.  Annoin opettajalle nron 36 ja itselleni oli 3. Ope meni vessaan ja minä etsin omaani. Sitä oltiin juuri siivoamassa ja harmittelin viivästystä. Muitakin parveili saman vessan ympärillä mutta tungin itseäni eteen, koska minullahan se avain siihen oli. Sitten heräsin.

Olen nyt työtön ja haeskelen uutta työtä. Olisiko tällä jotakin tekemistä sen asian kanssa? Kiitollinen olisin, jos joku ystävällisesti tulkitsisi  Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 19.01.2018 14:32:03
Kiitos Magellan Smiley Sivurakennusta en ymmärrä itsekään  idiot2 Kaikenlainen niin fyysinen kuin henkinenkin remontti meneillään, se pitää paikkansa  smitten

Kaivo voi merkitä myös sisäistä voimaa, ydinlähdettä. Mutta miksi se on sivurakennuksessa?
Jotenin ton unen kokonaisuudesta tulee mieleen että olet muuttamassa ja remontoimassa itseäsi ja tukeudut myös aikaisempien sukupolvien vahvuuksiin.
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 19.01.2018 14:29:40
Kiitos tulkinnastasi Smiley Muutos onkin meneillään, työ loppui ja uutta etsin. Siinä mielessä osuva tulkinta  smitten

Intuitiolla: Kaivo edustaa elämän lähdettä, vesi yleensä henkisyyttä. Jos kaivoa korjataan ja jotain otetaan pois, jotain varmasti tulee tilalle. Positiivinen muutos elämässä tulossa?
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kaivo unessa : 20.12.2017 13:29:26
Olin rakkaassa mummolassani ja siellä tehtiin jos minkälaista remonttia. Edesmennyt mummoni ja isänikin olivat unessa, samoin vielä elossa oleva äitini. Mummolaa siivottiin ja huonekaluja siirreltiin ja mummo oli tarkkana, mihin mikin kaluste sijoitettiin. Siellä oli jotenkin kaunista, vaikka kulunutta. Navetta/saunarakennuksessa oli työmies korjaamassa kaivoa, irrotti sieltä jotakin ylimääräistä osaa ja siivosi sitä. Kaivoa en tuolta hakusanoista löytänyt, vaan jos täällä joku tietäisi, mikä on kaivon merkitys, se kun tuntui jotenkin tärkeältä?
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.09.2017 11:42:04
Olen viime viikon aikana nähnyt jo kaksi unta Hercule Poirotista. Ensimmäisessä unessa Hercule yritti vikitellä minua ja saikin minut kirjekaverikseen. Unen lopuksi lähdin kävelemään Herculen kanssa tietä tapaamaan äitiäni. Hercule suuteli minua.

Unessa nro 2 sitten jo seurustelin Herculen kanssa. Hän vei minut illalliselle ravintolaan. Illallisen jälkeen Hercule lähti torin poikki kävelemään mutta sitten viuh vaan, hän tuli nopeasti takaisin luokseni ja pyysi minut kanssaan paitaostoksille. Löysimme miesten vaatehtimon ja Hercule sai miesmyyjän esittelemään paitojaan. Hercule laittoi monta eriväristä paitaa päällekkäin päälle, sovitteli niitä. Oikeastaan hän oli ostamassa valkoista paitaa, mutta totesin purppuran värisen sopivan hänelle parhaiten.

Osaisiko joku ystävällinen sielu tulkita, mitä tuo neropatti unessani tekee? Olen ymmälläni. Ammatiltani olen toki sihteeri, mutten mikään Miss Lemon  2funny
Sivuja: [1] 2