Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 13.10.2016 16:22:05
Palance: Kiitos. Toki otan apua vastaan.

Eklektikko: Sillä ettei kannata antaa liikaa painoarvoa tukahdetetuille tunteille mahdollisten harhojen aiheuttajana, tarkoitin että tällä logiikalla joka kadun kulmassa pitäisi olla ihmisiä harhoissaan. Koska tukahdetetut tunteet ovat todella yleisiä ja jokaisella ihmisellä niitä enemmän tai vähemmän on. Mutta en tosin usko olevani harhainen. Ja itse olin jo työskentelylinjalla oman psyykkeen ja tunteiden kanssa ennen kuin tämä episodi alkoi.

downtempo: Kiitos vinkistä. Luen linkittämäsi tekstin tänään myöhemmin paremmalla ajalla. Perusasioihin keskitynkin, mutta tätäkin vaikeutetaan. Hidastaa matkantekoa, ei ole toistaiseksi ainakaan vielä pysäyttänyt kuitenkaan.

Kuuhilda: Samoilla linjoilla, hyvä että häirintäsi loppui. Kiitos.

Lisäys Eklektikolle vielä: Olen siis samaa mieltä että tukahdetetut tunteet voivat aiheuttaa psyykkisiä häiriötä, mutta en usko että itse olen elämässäni niin pahasti traumatisoitunut että tämä olisi todennäköistä. Tukahdetettujen tunteiden määrää on vaikea ellei mahdoton arvioida, mutta jos ne herkästi saisivat ihmisen kokemaan näin voimakkaita harhoja kuten ilmeisesti oletat minun kokevan, veikkaisin että meillä olisi tosiaankin joka kadunkulmassa vastaavia. Jos taas eivät tee ihmistä herkästi harhaiseksi, silloin se on syynäkin kokemalleni huomattavasti epätodennäköisempi. Mutta tämä osaltani tästä aiheesta. Vastaa toki vielä jos haluat mutta itse en enää halua väitellä tästä aiheesta. Kiitos myös sinulle kyseenalaistamisesta.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 12.10.2016 17:00:41
On mahdollista että vain kokemani häirintä olisi harhaa. On myös mahdollista että kokemani häirintä on todellista ja tämän foorumiviestin kirjoittaminen harhaa. Minusta todennäköisintä kuitenkin on että mikäli kokisin aistiharhoja, niitä esiintyisi tasaisesti kaikkialla elämän saroilla.

Ja mitä tulee tukahdettuisiin tunteisiini, en usko että ne minulla ovat mitenkään erityisen tukahdetettuja. Käsittääkseni valtaosa esim aikuisista miehistä ei juuri itke, koska heille opetettu lapsuudessa virheellisesti että itkeminen on heikkoutta. Elämme emotionaalisesti epärehellisessä maailmassa, ja tukahdetettuja tunteita riittää. Joten en nyt liikaa laittaisi painoarvoa tuolle saralle.
Sivuja: [1]