Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Seita? : 30.03.2016 18:17:31
Moikka,

Onkohan kukaan perehtynyt esim auttajalistalla seita-asiaan? Vai tulkitaanko asia pelkästään shamanismiin? Asioilla on kyllä eroa erittäin paljon.
2  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Tervehdys : 24.03.2016 22:33:21
Moi,

Tervehdys. Intuitio pohjalla liikkeellä. Katsellaan, sanellaan sananen välillä ja opiskelen sen mitä intuitio minulle ohjaa. Olen aina nk. uskonut asioihin joita on ja joita ei aina koeta tarpeellisiksi - sisäsyntyinen tieto, joka kuitenkin auttaa meitä jaksamaan arjessa ja elämässä yleensäkin.

Jokainen päivä on mahdollisuus.

Rakkauden Ja Ilon Energiaa kaikille, jotka minua auttavat tällä tiellä.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut : 11.03.2016 01:04:45
Moi,

Kuulostaa juuri siltä mitä uumoilinkin.

Smiley Kiitos!

Viime aikoina olen saanut aika vahvoja viitteitä Äiti Gaiasta.

"Perusnumerologian" mukaan oma numeroni olisi tällä hetkellä 22. Intuitio, jonka sain jokunen aika sitten sanoi, että todellisuudessa sekin on jo kohdallani vaihtunut. Onkohan mahdollista?

Moikka,

Olen viime aikoina saanut unessa jatkuvasti nro 7, tosin myös ryhminä 777 jne.

Onkohan se sitä mitä itse uumoilen, ja nopealla selvennyksellä tarkistin jostain, että kyseessä on sekä "enkelinumero" että "oikean tien" numero?

Kiitos jo kärsivällisyydestä!

Nimim. Ummikko Smiley

Tuo 7 tai 77 tai 777 etc tarkoittaa myös, että luonnon kutsua tulee kuunnella. Saattaa viitata myös jaksottaisiin opiskeluihin tai jo omaavasi tiedon uudelleen järjestelyyn tai esim tohtorointiin tms tiedolliseen arvonnousuun.

4  Astro special / Maya-astrologia / Vs: PUNAINEN SOLARINEN TAIVAANVAELTAJA - Muita Foorumilla? : 11.03.2016 00:32:13
Punainen lunarinen kuu. Smiley

En nyt ihan samaa ole kuin Sinä, mutta kerrotaan se tässä. Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 09.03.2016 23:51:55
Moi,

Kiitos Sinulle.

Lapseni ovat 8 ja 5, joten tavallaan helpottavaa tietää, ettei omat "vaistoni" suinkaan ole olleet puutaheinää.

Tuo kohta 2 sopisi myös kuvaan jotenkin.

Ja itse olen jotenkin samalla jäljellä kanssasi tuon muutto -aspektin kanssa, jostain syystä koen tuonkaltaista tuntemusta itsekin.


Moikka,

Voisitko valoittaa hiukan; tärkeimmät ensin.

1. Lapsieni hyvinvointi (2 tytärtä)
2. Sielunkumppanini ts. vastaparini
3. Työ
4. Muutto?

Kiitos jo etukäteen.

Valoitetaas vähäsen =) Sekoittaessani kortteja, mieleeni nousi, että nosta kaksi korttia yksi molemmille tyttärille, joten nostin molemmille omat. Ensimmäinen on vanhemman ja toinen on nuoremman. Ja vahvasti kortteja katsoessani, tulkitsen numerot 3 j 4 yhdessä, koska kortit ovat sidoksissa toisiinsa jollain tavalla.

1. Maljat 10 ja Miekat Kuningas
Vanhemmalle näen, että hänellä tulee olee aika hyvä elämä edessään: ei suurempia sairauksia päinvastoin näen jonkinlaisen siunauksen, joka tulee vaikuttamaan hänen elämäänsä positiivisella tavalla. Jotenkin saan päähäni kokoajan sanan: vauva. Tarkkaan en ihan tiedä, mitä tämä tarkoittaa. Se voi olla kirjaimellisesti uusi perheenjäsen tai sitten hänelle on kehkeytymässä jokin taito, jolla hän voi auttaa toisia niin kuin häntä on autettu joskus.

Nuoremmalle näen, että hän ei ole ihan niin onnekas kuin siskonsa. Sanoisin, että jokin pitkäaikainen sairaus saattaa häneen iskeä myöhemmällä iällä toki. Kuitenkin, sanoisin, että varoo ruokavaliotaan, ettei siitä tule liian yksipuolista esim. syö pelkästään vihanneksia (ei huolehdi vitamiinien yms saannista) tai syö pelkästään roskaruokaa (vitamiinien puute). Mutta näen hänet myös hyvin vahvana ihmisenä ja sen vuoksi en usko, että tämä pitkäaikainen sairaus, mikä tuolla näkyisi, murra häntä ja näkisin, että nimenomaan vahvan luonteensa vuoksi hän tulee selättämään sen. Tämäkin kortti heijastaa valoa, jonka vuoksi sanoisin, että vain tämä yksi isompi sairaus on hänelle joskus tulossa, mutta ei mitään muuta, joka muuttaisi hänen elämäänsä.

2. Kohtalonpyörä
Tämä kortti kuvastaa onnea suurella O kirjaimella. Enkelit laulavat iloisesti, joka viittaisi jonkin tärkeän ihmisen tuloon tulevaisuudessa. Tämä on sinulle asetettu viimeinen mies sanoisin, joka on sieltä tulossa. Ihan kuin taivas olisi sitä mieltä, että olet kärsinyt tarpeeksi, nyt on sinun aika saada onni joka kestää niin kauan kuin elät. Näen pienen vaaran kaiun kortissa; joku kateellinen ihminen , joka haluaa erottaa teidät. Pysykää yhdessä, kun toisenne löydätte.

3. Torni ja 4. Pentaakkelit 8
Se oli mielenkiintoista kun torni nousi nimenomaan työhösi ja muuttoon nousi valoisa pentaakkeli kortti. Nämä nimittäin vihjaavat samansuuntaisia asioita: löytäisit itsellesi sopivan työn jostakin toisesta paikasta ja aika vahvasti tulee mieleen uusi kaupunki. Ihan kuin nykyinen tilanteesi ei ilahduta sinua ollenkaan, joko työsi ei ole tyydyttävä tai sitä ei ole ollenkaan. IHan kuin sinulla olisi vaikeuksia sopeutua mihinkään tässä kaupungissa. Tämän vuoksi sanon vahvasti, että suosittelen vaihtamaan maisemaa, joka jollain tavalla vetää sinua puoleensa ja tunnet siellä olosi kotoisaksi. Nimittäin muutto vaikuttaisi pistävän alulleen monia asioita: näen puun, joka nostaa oksat kohti korkealle taivaalle ja niistä syntyy uusia ideoita ja tapahtumia. En usko sinun pääsevän eteenpäin, jos olet vain paikallasi, tee asioita ja nauti niistä. Sinulle on tiedossa hyvää onnea tulevaisuudessa, joten uskalla olla rohkea.

Toivottavasti osasin auttaa sinua

-SSMoonSS-
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut : 08.03.2016 10:32:02
Moikka,

Olen viime aikoina saanut unessa jatkuvasti nro 7, tosin myös ryhminä 777 jne.

Onkohan se sitä mitä itse uumoilen, ja nopealla selvennyksellä tarkistin jostain, että kyseessä on sekä "enkelinumero" että "oikean tien" numero?

Kiitos jo kärsivällisyydestä!

Nimim. Ummikko Smiley
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 08.03.2016 10:28:59
Moikka,

Voisitko valoittaa hiukan; tärkeimmät ensin.

1. Lapsieni hyvinvointi (2 tytärtä)
2. Sielunkumppanini ts. vastaparini
3. Työ
4. Muutto?

Kiitos jo etukäteen.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Faktapaketti Auroista : 08.03.2016 10:22:54
Moikka,

Elämäni ensimmäinen kerta kun kysyn jotain auroihin liittyvää.

Joku sanoi joskus minulle, ettei hän näe minussa "auraa", mutta itse olen joskus kokenut tunteen, että olisin "koskettanut" jotain sellaista.

Kysyisinkin siis, voiko "auran" väri muuttua?
Sivuja: [1]