Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 31
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kehonkieli unessa : 23.07.2020 17:56:09
Kehonkieli unessa mietityttää..
Olin siis hakemassa jotain vanhalta työpaikaltani, kun pomoni tuli pihalla vastaan ja keskustelimme jotain niin, että olin kyykyssä ja selin häneen, samalla kun hän liikutteli jalkojaan ja ikäänkuin "potki" selkääni.. Lopuksi hän kumartui ylitseni ja pussasi suoraan suulle. Samassa unessa myöhemmin uusi "työparini" istui tuolini käsinojalla, viittä vaille sylissäni.. ja kommentoin olevani pinon alimmaisena  Wink.

Kiinnostaisi näiden symboliikka, jos joku osaisi avata?
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.07.2020 11:56:23
Kehonkieli unessa mietityttää..
Olin siis hakemassa jotain vanhalta työpaikaltani, kun pomoni tuli pihalla vastaan ja keskustelimme jotain niin, että olin kyykyssä ja selin häneen, samalla kun hän liikutteli jalkojaan ja ikäänkuin "potki" selkääni.. Lopuksi hän kumartui ylitseni ja pussasi suoraan suulle. Samassa unessa myöhemmin uusi "työparini" istui tuolini käsinojalla, viittä vaille sylissäni.. ja kommentoin olevani pinon alimmaisena.

Kiinnostaisi näiden symboliikka, jos joku osaisi avata?
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 29.02.2020 10:47:52
Näin tällä viikolla unta, että ex-appiukkoni totesi savupiipun ja takan purkamisen olevan edessä ja että siitä tulee valtavasti tiiliä ja muuta jätettä. Itse olin tuossa unessakin puoliunessa, makoilin sängyllä ja kuuntelin häntä, kun hän sitten alkoi pyrkiä viereeni ja totesin, etten halua enää yhtään kyseenalaisempaa mainetta ja hän meni matkoihinsa.

(Jännä "sattuma", että tuon unen jälkeen vilkaisin yhtä pitkään himoitsemaani remppakohdetta, jossa siis todellakin pitäisi purkaa piippu ja takka ja lähestulkoon kaikki ja sen hinta oli yllättäen laskenut  idiot2)
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.11.2019 09:10:03
Huhhuh  Shocked
Unessani oli paljon menoa ja meininkiä, mutta pääpaino oli siinä, että olimme jossain mökillä ja kiinnostukseni kohde piti jatkuvasti huolta, että minulla on kaikki hyvin. Asiat siis rullasivat hienosti, kunnes päädyimme järveen ja hän vaan alkoi vajota kohti pohjaa, katsoen minua ja ojentaen käsiään.. Heräsin tuohon paniikkiin, että hän hukkuu ja yritin nukahtaa uudestaan, pelastaakseni hänet, mutten saanut unen päästä kiinni ainakaan tuntiin  buck2
Mitähän tahtoo sanoa?
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 19.08.2019 20:32:40
Hep  smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: 8x8 : 31.07.2019 16:29:06
Tänään kummitteli 11. Ei sentää yhtätoista kertaa, vaan suoraan 5 ja kahdesta muusta luvusta tuli joko yhteen- tai vähennyslaskulla myös 11.. Eli 7 x 11.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 11.07.2019 11:05:55
Jos joku avais?
Olin unessani kotipaikassani, joka oli siinä muodossa kuin lapsuudessani eli talon vieressä oli iso kasvihuone. Itse olin kuitenkin aikuinen, kun talon ja tuon kasvihuoneen välissä olevaan isoon koivuun iski salama ja se kaatui rymisten kasvihuoneen viereen (valokuvista olen nähnyt, että tuolla paikalla on äitini lapsuudessa ollut isoja koivuja).
Pelkään ukkosta (tai ehkä enemmänkin sitä, etten voi kontrolloida sitä) etenkin maaseudulla, mutta tässä oli vain yksi salamanisku, eikä muuta. Vähän vastaava tapahtui yksi yö, kun en saanut unta, välähti ja pamahti ja koivu oli silloinkin säleinä. Tuoko kummittelee alitajunnassa?
8  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / 8x8 : 07.07.2019 17:45:59
Tänään aamulla herätessä oli puhelimeni näytöllä sen verran monta kasia, että oli pakko ottaa kuvakaappaus ja laskea ne.. Ylläripylläri, niitä oli myös kahdeksan  coolsmiley Myös elämänpolkuni (syntymäaika yhteen laskettuna) numero on 8. Onko tälläisella mitään muuta, kuin viihdearvoa?
9  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 29.05.2019 15:02:48
Olin terapiassa, jossa puhuttiin paljon vauva-asioista, enemmän ehkä ikään liittyen (tehdas menossa piakkoin kiinni), kuin varsinaisesti ajankohtaisena asiana muuten ja kun pääsin kotiin, vatsaa vihloi ja juili tosi kipeästi ja turvotus oli sitä luokkaa, kuin olisin ollut viimeisilläni raskaana.. tahtoiko keho sitten muistuttaa, että tätä se oli, älä enää haaveile pikkukolmosesta  Shocked Cheesy Wink Nyt jo naurattaa 2funny
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 21.03.2019 08:24:52
Avaisko joku..?

Unessani näin hahmoni heräävän ja ihmettelevän maailman sumeutta, kunnes meni peilin eteen ja huomasi ettei oikea silmämuna ollut oikein päin.. aikansa sitä renkkasi, kunnes lopulta sekin suostui "heräämään".
11  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: numerologia ja asunto : 25.02.2019 22:43:30
Palaan vielä aiheeseen, kun tää nyt kiehtoo mieltäni  Wink
Muutettiin viimevuoden puolella taloon, jonka numero on 3. Olen tuonne uniin kirjoittanut siitä, miten olen nähnyt tämän kaupungin, silloisen kauppalan 1900 luvun alussa ja nyt törmäsin karttaan, jonka mukaan talomme on alunperin ollut numeroltaan 11. Tänään kotiin tullessa kiinnitin ensimmäisen kerran huomiota talon seinässä olevaan vesikyltiin, jossa oli numerot 33.. tämä on siis kolmas "11 värähtelyinen" talo, jossa asun. Kiinnostaisi tuo mestariluku 33, mitä se tahtoo sanoa?
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.02.2019 14:02:24
Osaisiko joku avata?
Olen nähnyt paljon unia kotikaupungistani, mutta ajalta jolloin en ole syntynyt.. Arvioni menee johonkin 1900-40 luvun tietämiin enkä ole erityisemmin perehtynyt historiaan, vasta kun näiden unien näkemisen jälkeen.
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 21.01.2019 15:36:02
Täysikuu piti huolen siitä, että unet jäivät vähäisiksi, mutta sitäkin hmmm... omituisemmiksi. Edesmennyt isäni tupsahti taas kylään, asuimme jossain uudehkossa avarassa asunnossa ja hän totesi hetken päästä, että on mentävä vessaan. En tiedä toistuiko tuo sama kohta unessa koko ajan, mutta hän kävi vähän väliä p#skalla vessassa ja kohta taas uudestaan, kuin ei olisi käynyt aikoihin. Mielestäni vessoja oli useampia ja ainakin yhdessä oli sellainen pienempi lasten pytty, johon vein muutamakuisen poikavauvan.. vaikee arvata, kakalle. Itsekin ihmettelin unessa, että miten tuo ylipäätään pystyy olemaan tuossa pytyllä, mutta siinäpä tuuttasi  2funny
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.01.2019 18:22:42
Näin aamuyöstä unta, että oli aivan älytön tuuli.. jollei ihan trombi. Pysyin kuitenkin sen puhureista huolimatta tiukasti jalat maassa, mutta kaikkea muuta kyllä katosi.. ihmettelin vaan tyhjää tonttia, kun olisin mennyt kauppaan  Cheesy
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.12.2018 20:05:27
Näin viimeyönä unta, et jossain kuistilla oli kolme kissanpentua, kaikki sekavärisiä. Yksi oli joutunut myyrän ruokalistalle, ilmeisesti kuitenkin selviten siitä säikähdyksellä. Jotenkin en ollut kovin innoissani, kun tulin ulos, ne rääkyi hädissään ja jäin jotenkin taka-alalle katselemaan.. tahtoo sanoa mitä?
Sivuja: [1] 2 3 ... 31