Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astroblogi : 19.03.2010 16:04:02
Hei vielä

Laitoin tänään blogiini enempi sellaisen "uudemman polven" astrotarinan ja olis mukava kuulla mielipiteitä niin aiheenvalinnasta kuin kaikesta muustakin, eli jos joku ei ole vielä käväissyt blogissa niin tervetuloa

http://astrologiantaika.wordpress.com

Ja viikonloppuja kaikille - tapaanko ketään Riihimäellä..?

~Miljoonakala
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astroblogi : 09.03.2010 16:28:11
Vs lähinnä Nikkille

Harmi että olit kokenut blogissa vastaamisen hankalaksi. Se ei taida aueta itselleni ihan samassa muodossa kuin selailijoille. Eikö toimikaan niin että kirjoitetaan laatikkoon ja painetaan nappia lähetä? Jos et halua, että kommenttisi julkaistaan sivuilla niin mainitse siitä! Luen ne aina ensin.

Bullockin aspekteista -- täytyyhän teillekin rakkaat lukijat jättää jotakin löytämisen riemua  Cheesy

~Miljoonakala
3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astroblogi : 08.03.2010 13:20:17
Kiitz kaunis kaikille!

Laittakaa tänne myös muiden blogien osoitteita, koska itselläni ei ole tiedossa kuin ihan pari suomenkielistä, ja olisi mukava päästä lukemaan ja kommentoimaan myös kollegoiden juttuja  smiley6600

~Miljoonakala
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aspektittomat planeetat syntymäkartalla : 05.03.2010 15:41:38
Heippa kaikki aspektivajausta potevat!

Tässä täytyy tehdä ensin rajanveto sen suhteen mistä puhutaan. Perinteinen määritelmä on ollut, että mikäli planeetta ei tee mitään pää-aspektia toiseen planeettaan, se on aspektiton. Pää-aspekteja ovat yhtymä, sekstiili, neliö, kolmio ja oppositio. Ei siis kvinkunssi, joka vanhan opin mukaan lasketaan minoreihin elikkä vähämerkityksisiin kulmiin.

Planeetoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä siis vain planeettoja, eikä esim Chironiin sovi soveltaa samaa periaatetta, koska se ei ole planeetta.

Planeetalla voi siis olla aspekti esim. akseliin tai Kuunsolmuun, ja silti se voi olla perinteisen määritelmän mukaan aspektiton.

Tulkinnasta ollaan oltu montaa mieltä. Esim Noel Tyl on pohtinut tätä mielestäni mielenkiintoisesti. Jotkut astrologit uskovat, että aspektiton planeetta olisi pimennossa, tuottaisi hankaluuksia tai että sen energiaa olisi vaikea saada toimimaan. Ja toinen selitystapa on ollut sitten tämä, käsittääkseni enemmän jalansijaa nykyään saanut, että aspektiton planeetta on dominoiva.

Hyvä tuo Putin esimerkki -- itselläkin on aspektiton Aurinko  Wink

Terveisin ~Miljoonakala
5  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: ASTROLOGISET TALVIPÄIVÄT 21.3.2010 RIIHIMÄELLÄ : 05.03.2010 15:29:14
Hei

Johanna ei muistanutkaan hoputtaa että Talvipäiville kannattaa ilmoittautua pian, koska osallistumismaksu nousee 14.3. jälkeen!

~Miljoonakala
6  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Astroblogi : 04.03.2010 15:45:46
Moi kaikki, pitkästä aikaa..

jos kiinnostaa niin astrologisista aiheista kevyenlaista tuumiskelua blogissani http://astrologiantaika.wordpress.com

Kommentit erittäin tervetulleita  Smiley

~Miljoonakala
7  Astro special / Astro special / Vs: KALAbaliikki : 13.07.2009 22:46:59
Oli ihan pakko heittäytyä tähän soppaan, vaikka muutoin olenkin viettänyt hiljaiseloa palstalta jo pitkään

Alussa kysyttiin kokemuksia  uranus transuista kalojen planeetoille. Omalla kartallani siis  kalat :ssa  aurinkomerkuriusmarssaturnuskuuchiron ja  juno (repikää siitä  Grin ) ja sokerina pohjalla & kirsikkana drinkissä  neptunus  keskitaivas:llä...

Kun  uranus ylitti  aurinko:n, koko maailma muuttui. Asiaan kyllä myötävaikutti  pluto  askendentti:lla... avioliitto loppui, työkuviot muuttui, rahat ja koti meni - oikeastaan meni kaikki muu paitsi terveys. Tilalle tuli uusi mies, syntyi lapsi, kotikuviot meni uusiksi jne.

Kun  uranus jatkoi stelliumina olevien muiden kalaplaneettojen ylitystä, tuli lisää muuttumista ja uudistusta, mutta kaiken aikaa kalamaisesti varkain lipuen. Muutettiin kauas pois, työkuviot menivät uusiksi pariin kertaan, ihmissuhteista karsiutui pois sellaiset jotka ei olleet syvällisiä, ja uusia, hyvin erikoisia ihmisiä tuli tilalle. Nyt kauniiksi lopuksi kun  uranus ohitti  kuu:n ja  juno:n, menin naimisiin ja matkasin häämatkalle meren rannalle, syömään pelkkää kalaruokaa  coolsmiley

Mun kokemuksen mukaan ei ne  uranus transut niin pahoja ole. Tottakai muutosta tulee, mutta ainakin mulle ne tulivat hiipimällä ja ilman tuskaa. Kuvittelisin että Oinaat olis paljon pahemmassa myllyssä kohta.

Hämmennetään me  kalat lisää tätä elämän soppaa

~Miljoonakala
8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä Jumalatar olet? : 18.09.2007 15:21:03
Ilokseni tuli Hestia! Samoilla linjoilla Chervilin kanssa... Mutta miksi ArcoIris pidät Hestiaa tylsänä??

Itseasiassa odotin että Pallas Athene olisi putkahtanut näkyvämmin esille kun asteroidi on sentään Auringollani, vaan ei.

~Miljoonakala
9  Astro special / Yleistä / Vs: Millainen sisäinen maisemasi on? ..testi : 28.08.2007 01:47:12
Tuli tämä Hiljainen talvitie - Ainoa täällä? Ja eipä mikään ihme, niin synkältä ja surulliselta kuulostaa. Mutta kyllä se joltain osin kolahtaa.

Ujo ja herkkä. Ei päästä lähelleen; toisaalta suree, kun kukaan ei lähesty. Ahdistuu helposti eikä tahdo olla huomion keskipisteenä. Nauttii pienistä, rauhallisista iloista ja huomionosoituksista. Syyttää itseään herkästi, ja saattaa toimia syntipukkina. Ei uskalla panna vastaan tarmokkaasti, haluaa olla mieliksi jotta kaikilla olisi mukava olo.

Tuntemattomille saattaa esiintyä jopa kylmästi. On kuitenkin syvästi tunteva ja kokeva, mahdollisesti taiteellisia taipumuksia omaava. Nauttii kahdenkeskisistä keskusteluista, joissa saa olla oma itsensä.


~Miljoonakala
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vertex, miten se on kartallasi : 07.08.2007 11:45:56
Ihan pakko taas olla vastarannankiiskenä.

 vertex on leijonassa, eikä se oman kokemuksen mukaan ole ollut millään lailla merkittävä tekijä elämässäni. Äitini on itseasiassa juuri ja juuri leijonan puolella, mutta hän on koko elämänsä elänyt vakaasti uskoen olevansa neitsyt. Hänen kartallaan onkin paljon neitsyttä, joten vaikutus on tullut muualta eikä niinkään auringosta. Välit äitiini ovat olleet ihan hyvät, mutta koen silti olevani Daddy's Girl.

Leijonia ei elämässäni tähän mennessä ole ollut riesaksi asti. En muista kuin yhden puolitutun, jonka kanssa välit ovat sittemmin viilenneet siinä määrin, etten enää jaksa kuunnella hänen negaatioitaan ja kehumisen kerjäämistään. Yhtään leijonamiestä en muista ikiaikaisista poikaystävistä, enpä muista edes keskustelleeni leijonamiehen kanssa!!

Antivertex sen sijaan on vetänyt vesimiehiä elämääni. Isäni on vesimies, samoin  4-5 oikein hyvää ystävääni. Työpaikalla ymmärsin kaikkein helpoiten vesimiehiä.
Että näinkin voi olla...

~Miljoonakala
11  Astro special / Astro special / Merkurius vai Ceres? : 28.07.2007 23:39:59
Neitsyen hallitsijana on totuttu pitämään Merkuriusta. Merkuriuksen symboliikka sopii kuitenkin paljon luontevammin kaksosiin. Ceres voisi olla jopa sopivampi neitsyelle? Onko täällä muita jotka ovat tuumineet tätä?

-voi olla että aiheesta on ollut kirjoittelua, mutta en juttuketjua löytänyt.

~Miljoonakala
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Helposti lähestyttävä ihminen/uskoutuminen : 28.07.2007 22:40:31
Aurinkokalojen sanotaan olevan tuollaisia ongelmaimureita. Salaisuuksista minulle tulee mieleen skorpparityypit, jotka muutoinkin näkevät sinne sisimpään.

~Miljoonakala
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Oletko mies vai nainen? : 28.07.2007 20:53:41
Naista 63% ja miestä 37%

Olen äimänkäkenä, yllättynyt. Olen pitänyt itseäni yltiöfeminiinisenä. Hmmm...

~Miljoonakala
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Saturnus kartallasi : 28.07.2007 20:44:46
Saturnus on 2.huoneessa kaloissa, yhtymässä Marsiin ja osana stelliumia. Aspekteja on neliöstä oppositioon ja kolmioon.

Kuitenkin, kumma kyllä, en ole koskaan kokenut Saturnusta hankalaksi, edes sen transiitit eivät ole tuntuneet erityisesti (verrattuna Uranukseen tai Plutoon). Kakkoshuoneen Saturnus on tehnyt minusta itaran penninvenyttäjän, joka haluaa kierrättää kaiken eikä tuhlata mitään. Ehkä kalojen vaikutusta, mutta olen toivottoman nostalginen ja kaiken vanhan roinan kerääjä (eikä se Merkuriuksen osuus stelliumissa ja kaloissa vähennä tuota piirrettä ollenkaan). Välähti mieleen, että taidan olla jossakin määrin turvallisuushakuinen ja läheisriippuvainen, koska suhteiden välinen aika oli rajoittavaa, synkkää ja erittäin saturniaanista. Vasta parisuhteessa tunnen itseni vapaaksi ja luovaksi, sitten kun perusturvallisuus on taattu. Tästä turvallisuusteemasta olisi mukava kuulla kommentteja!

Saturnus antaa lujuutta ja itsekuria, sekä vahvistaa päämäärätietoisuutta. Ilman näitä piirteitä tosi taidetta on vaikea saada muotoonsa ja ihmisten ilmoille. Eli tässä mielipiteeni teille kaikille, jotka olitte huolissanne vitoshuoneen rajoittavasta ja kamalasta Saturnuksesta! --Mutta entäpä itseilmaisu muuten? Onko 5.huoneen Saturnus-ihminen toivottoman ujo esiintymään? Vai liittyykö tämä 3.huoneen tematiikkaan?

~Miljoonakala
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Stellium : 28.07.2007 13:35:15
Heissan

Nikin teksti stelliumin energian purkamisesta oli hurjan mielenkiintoinen, kiitos siitä. Vaikka omassa stelliumissani on Mars yhtenä planeetoista, en ole koskaan tunnistanut itsessäni minkäänlaista oinasmaista energiaa. Mahtaisiko olla syynä sen sijainti kaloissa, joka kääntää energian täysin sisäänpäin? Opposition planeetat Pluto ja Uranus 8.huoneessa luovat purkautumisväylää energialle, kunhan sen ensin löydän  Smiley

Minulla stellium ei näyttäisi olevan periytyvä takaa- tai eteenpäin. Omilla vanhemmillani ei sitä ole, eikä ainakaan äidinpuolella isoäidillä. Muista isovanhemmista ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoa, että teoriassa sukupolven yli hyppäämistä voisi olla. Omilla lapsillani ei ole kummallakaan stelliumia. Sen sijaan samat voimaplaneetat tai yhtymät näyttäisivät periytyvän.

Jos stellium on periytyvä, mahtaisiko olla kyseessä jonkinlainen stellium-suku, jossa siis useilla yksilöillä on taipumus keskittymiseen tai oinasmaista energiaa?

~Miljoonakala
Sivuja: [1] 2