Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Manifestointi - Mitä teen väärin? : 22.07.2019 20:16:34
Eiköhän Modern Familyn mies ole myös varattu?
- Mulle on käynyt kanssa sillai hassusti, että kerran haaveilin miehestä joka olisi kuin Donna Leonin komissarioi Brunetti. Eipä aikaakaan, kun eräs exä näytti naamansa. Kuin ilmiselvä Brunetti, Eikä todellakaan sovittu yhteen aikanaan. Oikein kuulin kuinka kohtalottaret tirskuivat. 2funny
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkälaiseen ihmistyyppiin rakastut? : 13.01.2019 21:23:15
Onnettomat ihastukset on olleet  aurinko skorppareihin, ei onnistu koskaan kuitenkaan multa vaa'alta, surkeaa. Vesimerkit kiehtoo - mulla on  kuu kalat. Ja paljon planeettoja siellä skorpparin helmoissa.
Varsinainen parisuhde on siellä omassa vastamerkissä  oinas
3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Mielenkiintoisia näkemyksiä symbolien käytöstä : 12.05.2018 21:43:31
Eksyin tällaisille sivuille, jänniä ilmiöitä symbolien maailmasta pääteltynä:
http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/p/blog-page_27.html

4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 05.05.2018 11:51:37
Vielä tähän lisäisin vinkkinä astro-travel -kartan.
Siellä kun on näitä planeettalinjoja
ja jäin miettimään tuota tr  pluto aspect_con kuu yhtymää,
että kellä ois  kuu kauris
ja muistin kummityttöni,
---
Ja että itelläni menee  pluto MC -linja Lontoon läpi ja siellähän me porukalla sitten käytiin tyttöä tietämässä.
Se oli semmonen syvempi matka itseen.
Niitä reissuja, kun on vain tehtävä,
sielun sirpaleita keräämässä.
Seuraava on Irlanti,
Ireland  aspect_con kuu kuunsolmu ens kesänä............ smitten
Hauska yhteensattuma: selailin Pluto-ketjua kun mulla on tulossa  pluto aspect_squ aurinko ja silmiin osui tää sun juttu. Oon lähdössä pian sen jälkeen kummitytön kanssa Irlantiin... täytynee tutustua noihin astro-travel-karttoihin.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Ovatko syntymäpäivät ennalta määrätty kirous? : 06.04.2018 08:04:31
Tarkoitus oli auttaa eikä ilkeillä.
Kirjoitit
Moni sanoisi että jätä se väkivaltainen mies heti, mutta kun ei pysty, rakkauden tunteet liian voimakkaat ja olen sitä mieltä että vaikka 9.10. syntyneet henkilöt omaisi väkivaltaisia piirteitä luonteessaan niin heilläkin on silti oikeus tulla rakastetuksi.
Tästä sain sen käsityksen, että ajattelit rakkauden tavallaan pelastavan väkivaltaisen. Mutta hyvä, jos näin ei ole. Tästä jäin myös siihen käsitykseen että seurustelisit vielä.
Mutta jos mietintäsi noista 9.10 syntyneistä olisi muistelua ja sen pohtimista mitä tulevaisuudessa tekisit, niin eikö kannattaisi ajatella että seuraavan ehdokkaan kanssa laatisit ihan kunnollisen tulkinnan ja synastriakartan joko suomeksi tai englanniksi.
Olin kerran ihastunut mieheen josta tiesin syntymäpäivän mutten vuotta. Arvioin hänelle vuoden ja sain meille suuresti yhteensopivan arvion. Kun sain selville oikean vuoden, tein kartan uudestaan ja yhteensopivuutta oli paljon vähemmän. Kokonaisuus ratkaisee näissäkin.
6  Astro special / Yleistä / Vs: Ovatko syntymäpäivät ennalta määrätty kirous? : 03.04.2018 23:35:17
Googletin 9.10 syntyneitä astrokuvauksia uteliaana mutten löytänyt mitään voimakkaan väkivaltaista. Olen itsekin vaaka ja varsin rauhanomainen, ja siksi kiinnostuin tästä. Ehdotan, Mariella, että kirjoitat uudelleen luonnekuvauksen tuolloin syntyneistä niiden julkkisten perusteella, joita ei liitetä väkivaltaan - tämä siksi että saat tuon fiksautuneen tulkinnan päästäsi pois.
Oikeasti kannattaa sitten suhteessa edetä järki mukana ja siihen tukeutuen, miten kumppani todellisuudessa käyttäytyy - ei siksi että väkivaltainen paranisi automaattisesti rakastamalla. Ihmisen itsensä kuuluu haluta muuttua ja tehdä se työ. Sinunkin itsesi osalta.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 21.01.2018 09:13:49
Kiitos, Evea. En usko että ihan niin dramaattisesta asiasta on kyse ettei kristalli kestäisi. Värähtely oli kyllä korkealla kun tapasin muita ihmisiä, joiden kanssa vahvistimme toistemme energiaa. Mutta kyse oli matkasta joka oli lopuillaan. Olin käyttänyt kiveä suojaamaan minua, ja voi olla että tarve siihen vain poistui. En kuitenkaan itse ottanut sitä pois, mutta voi olla että olisi pitänyt. Kuten sanottu, ihmiset reagoivat siihen voimakkaasti ja mulla on tapana pitää matalaa profiilia. Kaikkea hyvää sullekin elämääsi.
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkisen tien saavutukset : 20.01.2018 20:03:59
Mä ajattelen, että automaattisesti olen avuksi lähipiiriin joutuneille ihmisille jos he sitä haluavat. Teen kyllä välillä myös vapaaehtoistyötä ja olen yrittänyt valita sellaisen ammatin, josta on yleistä hyötyä.
Indigolle: mä en ole useinkaan näkyvästi tyyn,i paitsi jos tapahtuu jotain isompaa. Olen kai sellainen herkästi reagoiva kuitenkin. Kriisin keskellä kyllä hämmästellään kuinka en ole enempää tolaltani.
Mutta en ole sitä mieltä että henkisen tien kulkijat olisivat jotenkin parempia tai pyhempiä kuin muut. On kai vaan tullut enemmän tahkottua maapaallolla niin totuus on alkanut hahmottua. Mutta kovin etuoikeutetuksi koen itseni kyllä.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Tosi kumallinen päivä 18.1. - kohtalotovereita : 19.01.2018 21:46:31
Eipä osunut kartalla, mutta yleisesti nimenomaan höpöttely ryöstäytyi kyllä käsistä. Venus vesimiehessä voisi jotain selittää myös: mulla oli pakkomielteinen tarve saada kaikki olemaan onnellisia ja hyvällä tuulella noin niinkuin periaatteen vuoksi. En ole yleensä niin päällekäyvä vaan annan jokaisen pitää murjotuksensa, jos niin tahtoo.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 19.01.2018 20:07:50
Voisiko viittaus sivurakennukseen olla sisäinen viesti sinulle siitä, että todellinen vahvuutesi sijaitsee alueella jota et pidä keskeisenä elämässäsi? Hyviä remotteja sulle joka tapauksessa!
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 19.01.2018 19:55:26
Mulla on vuorikristallista tähti jota käytin kaulakoruna kunnes se pomppasi itsestään pois kaulaltani. En ole käyttänyt sitä sitten, jos ei kerran tahdo enää olla kanssani  Cry. Huomasin myös sen aiheuttavan reaktioita ihmisissä.
Muita tärkeitä kiviä mulle on olleet sormuksissa opaali ja safiiri.
Itestä on mukavaa ostaa ihmisille kiviä lahjaksi, ne sopivat moneen tilanteeseen.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkisen tien saavutukset : 19.01.2018 19:44:48
En ole saanut sinusta, Sinikiviuhko, milloinkaan omahyväistä kuvaa. Mutta mehän ollaankin näillä hörhöpalstoilla  Cheesy

Omat henkisen tien saavutukset liittyvän suhteisiin lapsuudenkodin jäsenten kanssa, kun olen opetellut luopumaan kaunasta menneisyyden suhteen ja tajunnut mitä oppitunteja tämä porukka oli tänne tullut harjoittelemaan. Henkisen tason mukaanotto jokaiseen arkipäivään on tuonut elämään sanoinkuvaamatonta rikkautta.
Haittapuolena on, että työn puolelta vietän jonkinmoista kaksoiselämää. Siellä olisi vaikea tunnustaa näitä mun harrastuksia vaikka jotain tietysti onkin havaittavissa. Mun parisuhteeni toinen osapuoli ei myöskään olen yhtään kiinnostunut näistä, vaan on valinnnut hyvin käytännönläheisen suhtautumisen elämän ilmiöihin. Joskus tunnen sen erottavan meitä.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Sound as the source of energy : 19.01.2018 19:33:09
Muille selvennykseksi ettei kaikkien tarvitse laillani mennä Wikipediaan: Anunnaki on joukko muinaisten sumerilaisten, akkadilaisten, assyrialaisten ja babylonialaisten jumalia.
14  Astro special / Ennustava astrologia / Tosi kumallinen päivä 18.1. - kohtalotovereita : 19.01.2018 19:27:00
Huomasiko kukaan muu mitään mullistuksia eilen? Mä olin ihan sekopäinen. Cafe Astrologyn horoskoopissa Mars ja Chiron yhtymässä, muttei pitänyt olla kummempaa.
Mulla on ollut kyllä aika paljon muutoksia elämäässä ja stressipisteitäkin siinä ihan kiitettävästi, eli voi sitä ilman tähtien asentojakin olla  uglystupid2. Sain kyllä myös uuden ihailijan.Huh
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 12.01.2018 23:10:13
Kaivo voi merkitä myös sisäistä voimaa, ydinlähdettä. Mutta miksi se on sivurakennuksessa?
Jotenin ton unen kokonaisuudesta tulee mieleen että olet muuttamassa ja remontoimassa itseäsi ja tukeudut myös aikaisempien sukupolvien vahvuuksiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6