Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Kaikki jumissa..voisiko joku katsoa? : 29.12.2014 16:19:08
Kaikki tuntuu tyhmältä, venytetyltä, viivästyvältä. Rahat ja jaksaminen vähissä. Ei ketään erityistä elämässä vaikka odoteltu on. Nyt sitten entinen rakkaus itkettää. Ahdistunut olo kaiken kaikkiaan :/ Voisiko joku nostaa korttia avuksi?
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 29.12.2014 16:16:33
Voisitko nostaa minulle ensi vuoden työtilanteeseen. Kiitos  Kiss
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 27.12.2014 19:06:44
Olin mukana kahtena päivänä ja en tuntenut hoitoa ollenkaan. En tiedä mistä johtuu..voihan silti olla, että tuli perille.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 25.12.2014 00:06:29
Mukana seuraavat päivät ja kaunista joulunseutua!
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Katsantoa : 19.11.2014 12:31:16
Kiitos Ritsa kun vastaat:) Mielenkiintoinen tuo Saturnuksen vaikutus. Pitäisikö minun katsoa missä huoneissa/merkeissä aurinko ja saturnus ovat radix-kartalla vai proge? Jos haluan tutkia asiaa syvemmin  Huh ?

On totta, että en voi nähdä tulevaisuuteen ja en tiedä kuinka paljon olen todellisuudessa hänen kanssaan tekemisissä. Minulla on vaan kokemusta siitä millaiseksi yhteistyö muodostuu hänen kanssaan pahimmillaan. Olin aikaisemmin innoissani kun kysyinen henkilö tuli mukaan tiimiin. Sitten aika nopeasti karisi kuvitelmat tyypin vallankäytön ja töiden muiden niskoille sysäämisen tieltä. Ja jatkuvan valittamisen. Hakeuduin pois, lähdin kyseisesti tiimistä. Nyt en haluaisi lähteä koska uuden aseman myötä tulevat tehtävät kiinnostavat minua todella. Kauhistuttaa vaan miten yhteistyö voi toimia hänen kanssaan.

Minua rasittaa myös toden teolla se, että olen ainoa joka ottaa yhteisissä tilanteissa ongelmat esiin. Ongelma on kaikkien tiedossa mutta muut eivät jostain syystä uskalla osallistua keskusteluun ja kertoa omia kokemuksiaan aiheesta.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Katsantoa : 18.11.2014 18:32:21
Voisiko joko katsoa minulle korteilla tai millä vaan?

Nyt ahdistaa. Otin töissä uuden vastuualueen kontolleni. Ensin olin iloinen siitä. Nyt tajusin, että joudun tästä johtuen työskentelemään yhden urpon kanssa. Miten kiinteästi, en tiedä vielä. Kuitenkin jo aloitti latistamiseni. Kuulin ettei ahdistus ole tunne vaan kertoo pohjimmiltaan siitä, että jotain on jäänyt ilmaisematta. Tukahdutanko itseäni? Mikä olisi oikea lähestymistapa?

Raha-asiat ahdistavat myös. Onkahan parempaa aikaa tulossakaan?

Mitenhän saisin itseni taas kiinnostumaan muista ihmisistä. Pyytämään vaikka treffeille. Nyt olen ihan lamaantunut sen suhteen. Ei kannata vaivaantua mietin vaan..kurjaa..Sad



7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 06.10.2014 21:32:31
Niin oliko jollain tosiaan kokemusta tästä?
 pluto aspect_con kuu/ aurinko

Voi ilmeisesti ilmetä monella eri tavalla?( Minulla on nyt aurinko ykköshuoneessa ja vaaka. Kuu taas kutosessa ja  kalat)
Ilmeisesti valtataistelua parisuhteessa? No sellaista ei ole Cheesy Tai joku uuden aloittaminen? Voisko olla parantumista menneistä myös tai uusi ihminen elämään? Onkohan tää aina raskas kaari :p ?
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 04.10.2014 19:56:18
Mukana:)
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 22.09.2014 07:00:33
Hei!

Kysytäänpä välillä työstä ja taloudesta:)
miltä seuraava vuosi näyttää tällä alueella?
Tuottaako solmimani jälleenmyyntisopimus taloudellista hyötyä vai jääkö merkitys pieneksi?
Onko valitsemani ala oikea minulle?
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 17.09.2014 19:09:50
t.touhula olet edelleen j o n o s s a kuten aikaisemminkin huomautin mikäli huomasit. Ei se sen nopeammin kulu kuin mitä suvitus77 joutaa purkamaan. Sinua ennen (ekaa kyssäriäsi) on tällä hetkellä 5hlö..ei et näytä enää kauan odottelevan. Smiley



Odottelen yhä katsomista. Koska joutaisit nostamaan minulle kortin?  angel
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 15.09.2014 21:53:03
Heippa! Mitähän meinaa peräkkäiset (päällekkäiset?)

 askendentti aspect_squ aurinko/ keskitaivas
 pluto aspect_con kuu/ aurinko

 venus semi-square (puolitoista neliö?)  aurinko/ mars

Voisiko kenties merkitä alkavaa ihmissuhdetta? En osaa tulkita.. Embarrassed
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 07.09.2014 12:54:13
Hei! Saisinko minä rakkauselämään. Onko uusia tuulia puhaltamassa sillä saralla elämään:)

Moikka! smitten
Tuntuu siltä, että kaipaat kovasti rakkautta.
Nostin sinulle enkelikorteista kortit luonto, kehon hyvinvointi sekä hiljentyminen. Tuntuu, että sinun pitäisi "hoitaa" ihan ensin itseäsi, rakastaa itseäsi.Tuntuu kuin sanoisit "ei minua kukaan rakasta". Ja se ei tietenkään ole totta.  Wink

(Sinulla on ihana vaalea aura,jossa on vähän violettia  (asian vierestä Wink Violetista väristä voit googlettaa itsekin tietoa... Tuntuisi että olet hyvin "henkinen" ihminen, ja sinulla on vahva intuitio)

Kun vetäydyt omaan rauhaasi hiljentymään, tutkiskele samalla sisintäsi. Mitä tunnet ja toivot syvällä sydämessäsi? Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet heitä ja kunnioitat omia tunteitasi,kuljet käsikädessä Jumalan ja enkelten kanssa.
Enkelit kehottavat sinua pitämään parempaa huolta kehostasi. Tulee tunne että selkää kolottaa ja polviin koskee =) Ota aikaa itsellesi ja pidä huolta itsestäsi <3 Nauti luonnosta, ja sielä hiljentymisestä. Kun vietätä enemmän aikaa luonnossa, enkeleidenkin työ tulee helpommaksi.
Näen sinut keräämässä kukkia =) päivänkakkaroita. Ja olet siinä hetkessä kuin kotonasi.
Ympärilläsi on joukko enkeleitä ihan koko ajan. Sinua rakastetaan <3

Ja ettei asia unohtuisi... näen miten ovikello soi, ja lopun arvaatkin  Wink Rakkautta tulossa.
Ihanaa syksyä! smitten



Kiitos paljon. Osut uskomattoman oikeaan fiilisten suhteen ja missä menen tällä hetkellä elämässä:) Toivotaan siis, että se ovikellokin vielä soi. Kiitos!
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Uskotko vapaan tahdon lakiin? : 05.09.2014 14:42:55
Uskon mutta voihan sielunsuunnitelmassa olla, että voi puuttua samoin kuin fyysisessä maailmassa. Eri tasoiseksi ja henk.koht räätälöidysti varmaan. Sitä tietoa moni ei varmaankaan saa selville miten menee omalla kohdalla.
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kahvimylly-uni, osaisiko joku tulkita? : 30.08.2014 11:45:12
Se uni loppui siihen, että olin ymmälläni ja mietin mitä nyt pitäisi tehdä. Mutta sitten kun en osannut muuta koitin vielä myllyä jauhaa..tyyliin jos vanhat lääkkeet toimisivat kuitenkin?  Shocked  Muistan siltä yöltä kyllä toisenkin unen pätkän. Joku antoi minulle elämäntaito-opas lehtisiä käteen..oikein työnsi. Se vähän ärsytti minua mutta sitten olin kuitenkin ilahtunut..että jos näissä olisi jotain mielenkiintoista. Muistin tuon vasta seuraavana päivänä ja harmitti kun en ehtinyt unessa lukemaan niitä  Grin

Voi olla, että taustalla on pelkoa ettei sanomaani oteta tosissaan tai ettei se johda mihinkään muutokseen. Vaikka tosiaan olen tavallaan selättänyt viime aikoina erään asian puhumalla ihmisten kanssa. Tai oikeastaan yrittänyt jättäät taakseni lopultakin.

15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kahvimylly-uni, osaisiko joku tulkita? : 30.08.2014 01:09:40
Tuo onkin mielenkiintoinen tulkinta! Vähän vielä mietin, mitä ne pellavansiemenet ja tyhjänjauhaminen oikein symboloivat. En ole ihan varma liian pienistä panoksista..että sitäkö se meinaa.
Sivuja: [1] 2