Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
61  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 27.03.2015 22:27:14
Tottakai yhden ihmisen usko riittää, mihin muuhun yksi ihminen pystyisi? Wink Sanot tuossa, että henkimaailma työskentelee kanssamme juuri nyt, ja mielestäni aina. Olemme osa sitä. Joten se joka on rakkaudellisin ja uskoo omaan luomisvoimaansa, "perii maan", kuten kai jossain pyhässä tekstissä sanotaan.

Mielestäni ei ole vääristynyttä voimantuntoa. Todellisuus iskeytyy kyllä sitten vastaan jos ei ole tasapainossa ja sitten taas opitaan. Kannustan kaikkia kuitenkin uskomaan omaan luomisvoimaansa sun muuhun. Uskon ihmisten hyvyyteen, joka kasvaa jatkuvasti kun kaikkea kärsimystä on nähty tarpeeksi. Koti on nykyhetki aina.

Ok. Voisitko sitten ystävällisesti suitsia Putinin sotahaluja? Ja pitää hullut perämiehet pois lentsikoista? Näin aluksi.
Luo sellainen planeetta, jossa ei sodita - kiitos! Muutenhan puheesi tuntuu tyhjiltä fraaseilta.

Minusta kuitenkin tuntuu, ettei niitä voi pysäyttää. Koska joidenkin ihmisten sielnsuunnitelmaan kuuluu kokea nyt sotaa kurjuutta. Ja toisten sielunsuunnitelmaan kuuluu ymmärtää, ettei sitä tarvitse enää kokea. Jos jollakulla olisi sellainen luomisvoima, että voisi muuttaa maaplaneetan paratiisiksi, hän veisi miljoonilta ihmisiltä mahdollisuuden toteuttaa sielunsuunnitelmansa.

Ajattelen asioista pitkälti samoin kuin sinä Ritsa. Sillä erotuksella, että suhtaudun asioihin realistisesti, ja pyrin muuttamaan ainoastaan itseäni. Jos haluat pelastaa maailman, aloita itsestäsi, sanoi Dalai Lama (muistaakseni)

Se, ettei saa puhua vaikeista asioista niiden aiheuttaman pelon vuoksi, on kuin laittaisi laastaria katkenneeseen raajaan veren suihkutessa ulos.  Asioiden sulkeminen pois mielestä on vain kosmetiikkaa. Asiat pitää nähdä ja hyväksyä sellaisina kuin ne on. Vähättely ja torjunta ei ole uudelleen luomista. Luomme uutta vasta kun hyväksymme, että shit happens. Kaikki loppuu aikanaan - kurjuuskin. Mutta ilma kurjuutta emme näkisi kauneutta.
62  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 27.03.2015 19:24:51
Vastaan tässä Tigerwomanin viestiin, vaikka en mobiililla jaksa alkaa lainausta säätämään:

Minun näkemykseni oli, että aina löytyy ratkaisu "ongelmille" jotka mieli näkee, jos vain uskoo, että niin voi tapahtua. Myös ilman mitään vaikeuksia, ihan normaalilla kehityksellä. Sellaisia ratkaisuja joita mieli ei voi keksiä, vaan ne tulevat korkeammalta taholta sitten, kun esteet luomiselle on käsitelty.


Riittäkö yhden ihmisen usko?
Minäkin uskon muutokseen ja siihen, että henkimaailma työskentelee voimallisesti kanssamme juuri nyt. Mutta täällä toheltaa niin monenlaista kulkijaa jotka hidastavat muutosta. Tai jopa estävät. Jatkuvasti uutisoidaan tuhoista ja siten lietsotaan pelkoa. Se tuntuu ihan konkreettisesti. Vaikka itse haluan pysytellä poissa draamasta ja pelosta, en usko olevani niin suuri henkilö, että yhden usko muuttaisi maailman. Oman maailmani pystyn muuttamaan - en muiden. Joten maaplaneetta puksuttaa eteenpäin, ja jotkut osaavat elää niin, ettei tuska tartu?


Tuo ei taas liity siihen, että ihmiset pidättäyisivät seksistä, koska ehkäisykeinoja on loputtomasti ja uusia keksitään. Syntyvyys, seksi ja iänkaikkinen elämä ovat tosiaan aivan eri asioita.


Monet haluavat lisääntyä. Siihen ei ehkäisymenetelmät auta, kun joku haluaa ottaa vastaan jokaisen, jonka herra antaa.


Mielestäni on hyvä, että voi olla samanaikasesti 6-vuotiaan ja ydinfyysikon mielellä liikenteessä. Kumpikaan ei poissulje toistaan ja voivat kehittyä yhdessä toisiaan rikastaen. Tälläistä paradoksia käytän nykyään elämässäni jatkuvasti. Ei ole mahdoton yhtälö.


Tuo on tavallaan totta. 6-vuotiaan ydinfyysikon mieli olisi hyväksi jokaiselle. Vaan mikä on vääristyneen voimantunnon tai haaveilun ja todellisen muutosmahdollisuuden ero?

Sinun ja Ekletikon ajatukset voi molemmat olla totta. Inkarnaatioiden aikana - niin täällä kuin muillakin planeetoilla - hankimme kokemuksia ja kehitymme. Sitten jossain vaiheessa hiffaamme, että olemme jo henkimaailmassa, koska sielumme osa on siellä. Se täytyy vaan vetää tänne maan päälle, kehoomme. Ja sitten tajuamme että olemme humanoideja  Grin. Siis olemme osa universumia - ja kaikki tämä on osa henkimaailmaa. Joten emme ole "matkalla kotiin", olemme Kotona.
63  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 27.03.2015 17:07:29
Tässä ketjussa on hauska ilmiö. Ihan kuin väki ei ollenkaan lukisi viestejä, ja olisi vaan kauhea kiire vastaamaan oman uskontokäsityksen mukaan.

Sidemanin siteeraama raamatun kohta sanoo, että Jumala toivoo, ettei ihminen söisi hyvän ja pahan tiedon puusta ja eläisi iankaikkisesti. Siis ihminen fyysisessä kehossaan. Moni liittää sen kuitenkin myös tässä ketjussa iankaikkiseen elämään henkimaailmassa. Nehän on eri juttu.

Kun perustelin näkemystäni, miksi ei kannata toivoa iankaikkista elämää maanpäälle sillä, että uutta pukkaa vaikka väki ei kuole, Ritsan näkemys tuntui olevan, ettei syntyvyyden tarvitsisi silloin lisääntyä (tai pysyä ennallaan). Olin sitä mieltä, etteivät ihmiset haluaisi pidättäytyä sekistä, vaikka maapallo pursuisi väkeä. Nyt seksi on sitten irroitettu tästä kontekstista iankaikkisen elämän ehtona.

Täällä on ilmassa sellaista ajatusta, mikä tuo mieleeni 6-vuotiaan, joka sanoo haluavansa isonsa ydinfyysikoksi joka voittaa Nobelpalkintoja. Samaan hengenvetoon hän julistaa, että haluaa olla eskarissa koko loppuelämänsä. Mahdoton yhtälö.

Jaan Ekletikon käsityksen, että osa sieluamme on jo henkimaailmassa. Suoritamme täällä yhden kurssin, ja muualla toisen. Joten iankaikkinen elämä on läsnä koko ajan. Mutta ei ole järkeä haluta jäädä fyysiseen kehoon.

64  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 27.03.2015 16:55:00

Ikuinen elämä yhdessä kehossa noin ylipäätään ei kiinnosta vähääkään, kun jo nytkin on muistikuvia aiemmista inkarnaatioista ja niistä kehoista. Vaihtelu virkistää!

Eli minä en ole valmis luopumaan yhtään mistään saadakseni ikuisen elämän, kun minun sieluni siellä verhon toisella puolella on jo ikuinen ja tämä fyysinen taso on ihan muita hommia varten hyödyllinen. Kuten esim. erilaisten kehojen ja erilaisten elämänpolkujen kokeilemista varten. Niinpä sellainen ikuinen elämä jota vanhan energian ajan massojenkontrollontiuskonnot tarjoavat on toooodella EVVK.


Joo, en minäkään tajua, miksi ihmeessä pitäisi luopua jostain, jotta voisi elää tässä kehossa ikuisesti?

65  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 27.03.2015 08:10:53
Ihan hyviä pointteja Ritsa.
Luen kyllä uutisia, monista eri lähteistä. Enkä usko kaikkea.

Siksi kysyin, kun ymmärsin, että odottelet isoa muutosta maanpäälle. Nykymenolla tuntuu, ettei se tapahdu ihan pian. Kyseenalaistit ajatukseni, että uutta pukkaisi vaikka väki ei kuolisi. Miksi uskot, että ihmiset laittaisivat jalat ristiin siitä ilosta, että voi elää täällä iankaikkisesti?

Onkohan se kuolemanpelko, joka saa ihmiset toivomaan iankaikkista elämää fyysisessä kehossa?
66  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 26.03.2015 22:49:20
Ritsa, luetko lainkaan uutisia?  Smiley
67  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 26.03.2015 19:45:20
Itse näkisin, että voisi olla tylsää omata iänkaikkisesti samat astrologiset syntymäkuviot. Minkä näkisin yhtenä syynä, että ihmiset kuolevat. Mutta miksi muuten ei kannattaisi?


Maaplaneetta on nyt jo ylikuormitettu. Tulisi aika ahdasta, kun uutta pukkaisi, eikä kukaan poistuisi. Ja kuka haluaisi asua jossain Afrikassa näkemässä nälkää iankaikkisesti? Tuskin ruokavarat lisääntyisivät väen lisääntyessä.

Ja toisekseen, muuallakin on mukavaa...  coolsmiley
68  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 26.03.2015 17:31:31
Olen jostain lukenut (liekö sitten Aku Ankka tai vastaava), että naisilla on oikeasti 1 kylkiluu vähemmän.  Wink

Mielestäni lause: "22 Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!" avautuu ihan eri tavalla, jos ottaa lähtökohdaksi sen, että ihmisten ei kannattaisi keksiä keinoa elää tällä palneetalla ikuisesti. Nuorena joskus mietin, miksi ihmeessä Jumala ei haluaisi iankaikkista elämää ihmisille. Heti helpotti, kun kekkasin tuon teorian.

Minä "uskon" sekä alkuräjähdykseen, evoluutioon että luomiskertomukseen. Ihan pokkana. Ja koska kyseessä on uskoni, niin en salli kenenkään vähätellä sitä. Nimittäin kun Luoja loi maailman, niin tokihan se ilmeni alkuräjähdyksenä. Ainoastaan aika heitää. Luominen ei tapahtunut niin rivakasti, vaan kehitys on tapahtunut evoluution kautta hitaammin. Enkä tarvitse raamattua tai muuta opusta ajatukseni tueksi, eikä minua haittaa pienet virheet tai käännöskukkaset.
69  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 24.03.2015 21:46:10
Mieti nyt Sideman, jos ihminen söisi hyvän ja pahan tiedon puusta ja keksisi KUOLEMATTOMUUDEN. Siis ihmiset eläisivät ikuisesti fyysisissä kehoissa. Siitähän tulisi pahempi soppa kuin tehokkaiden tappoaseiden keksimisestä. Kuoltuaan ihminen pääsee jatkamaan matkaa. Jos tänne jäisi pällistelemään, niin olisipa pallolla ruuhkaa...
70  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Symbioottinen suhde lapsen kanssa? : 24.03.2015 21:36:58
Todella kunnioitettavaa, että olet laittanut lapsen etusijalle.

Kaikella on aikansa. Ja nyt lapsesi tarvitsee napanuoran venytystä. Ei se vielä katkea, venyy vaan. Hän on nyt iso ja pieni samaan aikaan. Se voi hämmentää häntä. On myös luonnollista, että sinäkin koet ristiriitaisia ajatuksia. Lapsi lentää pesästä pikkuhiljaa. Voi voi tuntua pelottavalta ja ihanalta. Välillä et malttaisi odottaa että oma aika alkaa ja välillä ahdistaa, kun lapsi ei enää tarvitse niin paljon sinua.

Toivottavasti löydän uuden muodon olla äiti. Hän tarvitsee sinua kuitenkin vielä monta vuotta. Vaikka huiteleekin kavereiden kanssa.
71  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kun journalistit raiskaavat : 22.03.2015 16:30:07
No tässäpä taas uutinen, joka ei mene oikeudentajuuni!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032119400084_uu.shtml

Pitivät vankina 4 vuotta ja pääsevät itse lyhyemmällä vankeudella?!  idiot2 knuppel2 uglystupid2
Ja lapsitehtailu siihen päälle. Ei helvetti tätä suomen oikeuslaitosta!
72  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kun journalistit raiskaavat : 22.03.2015 11:26:37
Jännää että oikeus ei julistanut pöytäkirjaa tuossa tapauksessa salaiseksi, Tigerwoman. Se kun tehdään useimmiten nimenomaan uhrin suojelemiseksi eritoten silloin jos uhri on lapsi. Eli tässä yhdistyi nyt sekä sitten kostosyytteen läpimeno, että se ettei oikeus tajunnut että lasta johon teon väitettiin kohdistuneen olisi pitänyt suojella sillä pöytäkirjojen salaiseksi julistamisella.

(Ihmiset käyttäytyvät parisuhteissaan ja eritoten niiden päättyessä usein tavalla, joka minun mielestäni kuuluu hiekkalaatikolle, eikä aikuisille ihmisille. Mutta niinhän se yleensä on, että parisuhteissa ja niiden kipukohdissa tulevat ne lapsuuden ongelmat nimenomaan esiin...))

Jep. Ja lapsi jäi erittäin vaaralliselle ja väkivaltaiselle äidille.  Sad
73  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kun journalistit raiskaavat : 22.03.2015 11:14:53
Seurasin muutama vuosi sitten erään suomalaisen (kantaväestöön kuuluvan) miehen taistelua insestisyytettä vastaan. Kyseessä oli ex-vaimon kosto. (Ruotsissahan tämä ilmiö ymmärretään paremmin, kumpikaan huoltaja ei saa pitää lasta itsellään oikeusprosessin aikana, jos syyte nostetaan ex-puolison aloitteesta).

Koska tämä mies sai yli kolmen vuoden tuomion, hänen nimensä julkaistiin lehdessä. Ainakin hänelle perusteltiin se tuomion pituudella. Olen sen jälkeen seurannut uutisointia, eikä tuo kolmen vuoden sääntö aina päde. Välillä on kuva ja nimi lyhyemmässäkin tuomiossa, ja välillä taas pitkä tuomio, eikä nimeä. Tässäkin tapauksessa syytetyn nimen julkaiseminen voidaan yhdistää uhriin, joka oli tuolloin alle kouluikäinen.

Oma kantani on aina ollut, että pedofiilin tuomio pitäisi vaikka tatuoida otsaan. Mutta tämä tapaus näytti minulle aukkoja tuomioiden oikeellisuudessa. Syytönkin voi saada ikuisen leiman, jos ei otsaan tatuoituna niin muuten ainakin.
74  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kun journalistit raiskaavat : 21.03.2015 20:42:45
Veikkaan, että Vauva-lehden meuhkaajat eivät ole välttämättä vanhempia ollenkaan. Kirjoittaahan tännekin ihmiset, joita ei tunnu astrologia kiinnostavan. Eli Vauva-lehden kirjoitusten taso ei kertone mitään vanhemmuudesta. Itsen olen vanhempi, enkä ole kertaakaan kirjoittanut Vauva-lehteen - enkä lukenut.

Tuo kaappausuutinen lapsitehtailuineen on ihan uskomaton. Iltasanomissa oli, etteivät paljasta kuvia ja nimiä suojellakseen uhria ja hänen lapsiaan. Fiksu pointti tuokin.

Yksi varsin mielenkiintoinen sivusto on vanhemmat.com, josta löytyy varsinkin seksirikollisten nimet ja kuvat. Sivusto painottuu myös sosiaaliviranomaisten arvosteluun. Sitä on joskus viihdyttävää - jopa pelottavaa - lukea. Vaikka nimi on vanhemmat.com, ei sielläkään ihan perinteiset vanhemmat kirjoittele.
75  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Omia havaintoja värähtelyjen nousun vaikutuksista : 21.03.2015 20:30:26
Paljon pahaa oloa purkautuu ilmoille tänään eilisen jäljiltä.
Huomasin sen itsessänikin.
Nyt on enää kovin tyhjä  ja " ei mitään"- olo.



Meillä on ainkin tänään ollut kova tuuli. Ikäänkuin se tuulettaisi pois kaikkea vanhaa pahaa oloa, mitä eilen ilmoille purkautui. Jotenkin pöllämystynyt olo itsellä. Kuuntelen ja tunnustelen oloa ja eloa. Varmaan aikalailla samanlainen tyhjä ja "ei mitään" olo kuin sinulla.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20