Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 46 47 [48]
706  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 8. Huone - Syvimmät syöverit. Mitä löytyy kartalta? : 02.12.2013 13:57:00
Heipä hei. Uusi foorumilainen ilmoittautuu!

Olen tutustunut nyt astrologiaan ehkä 1,5 kuukauden ajan ja vasta nyt löysin tämän foorumin. Opettelin sitten huvin vuoksi näköjään ensin englanniksi asiat ja nyt vasta suomeksi.  Smiley Tässä on ollut hurjia kokemuksia viimeisen kolmen kuukauden aikana. Siitä syystä astrologiakin löysi tien elämääni, vaikken tästä "hölynpölystä" (olettamus aurinkomerkistä ja yleistys astrologiasta) ollut koskaan oikein kiinnostunut. Huomannut nyt kuinka hieno ja opettavainen asia tämä riimuja sisältävä ympyräpeili onkaan.

Asiaan.. olen tällä hetkellä päätynyt käyttämään Kochin huonejärjestelmää sillä perusteella, että se tuntuisi osuvan parhaiten selityksineen minun kartalleni, josta tiedän eniten. Minulla on siis Saturnus & Juno konjuktio jousimiehessä 8. huoneessa. Saturnuksen ainoa aspekti on neliö nousuun, jippii! Taisi sillä kyllä olla joku merkityksettömämpikin aspekti Neptunukseen ja Plutoon. Kuu on 11 asteessa skorpionia 8. huoneessa (3.11. eklipsi osui kivasti siihen.) Pluto on konjuktiossa Kuuhun noin kuudella asteella ja Venukseen noin neljällä asteella. Skorpionissa 8. huoneessa siis muut, paitsi Venus on 7. huoneen puolella juuri ja juuri (Placiduksella on 8. huoneessa myös.) Stelliumiinhan nuo melkein menevät eli max 10 astetta eroa kaikilla kolmella.

Kiva huomata, että muutamalla on aika vahvasti samanlaisia kokemuksia kuin minulla. Ei oo helppoo. Grin Veikkaan, että tää yhdistelmä ois aika tappava ilman kartan muita ominaisuuksia. Syvälle mennään vaikkei haluakaan. Onneksi kaikilla näillä kolmella planeetalla, joista siis kaksi on persoonallisia, on ainoastaan sekstiilejä ja kolmioita muihin planeettoihin ja pisteisiin. Ainoastaan Part of Fortune on oppositiossa. Viime aikoina huomannut esimerksi sen, että alkoholia ei sovi nauttia paitsi hyvässä seurassa ja baareihin ei ole asiaa. Tämä ei ole sinänsä pelosta johtuvaa, koska kuolemakin on vain muutos ja testi kehittymisen asteesta. Alkoholi vie kivasti rajat ja suojamuurit alas, jolloin tuntemattomat ja känniset ihmiset ottavat aika pirusti jotain magneettista vaikutusta vaikka vain hymyilisi koko ajan.

Olen tosiaan kohdannut kuolemaa ihan tarpeeksi ja toivon todella, että olen jo läksyni sen suhteen oppinut. Parisuhde on ollut helvetin raskas, mutta henkisessä kehityksessä kuitenkin kuin pikajuna verrattuna ratikkaan. Nöyryys on ollut erittäin tärkeätä kaikessa, mutta nyt tuntuu, että on alkanut enemmän rajojen vedon aika. Silmiin katsominen on ollut minullekin varmaan alitajuisesti vaikeaa. Tiedän nykyään, että katseeni voi olla pelottava, koska eiväthän tuntemattomat tiedä intuitiivisesti millainen ihminen olen. Itselle tuo intuitiivinen ihmisen luonteen huomaaminen sekunneissa ensikohtaamisessa ilman sanoja on päivän selvä asia. Miksiköhän olen niin pelottava ihmisille, jotka ovat piilottaneet itseltään asioita?  Cool Huomannut muutenkin, että on taipumusta tulla mieleen heti kaikkein pahin mahdollinen vaihtoehto kaikissa asioissa. Se ei ole kovin miellyttävää, mutta olen meditoinut arkielämässä jo melkein kymmenen vuotta, joten näille pahimmille visioille voi nykyään jo nauraa. Tai siis se on nykyään ainoa vaihtoehto.

Mitähän vielä, no katsotaan jos myöhemmin tulee muuta mieleen.
Sivuja: 1 ... 46 47 [48]