Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 48
31  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 16.11.2015 21:07:48
Ei tämä taida uutisesta ihan mennä, mutta laitetaan tänne:

http://resonance.is/wp-content/uploads/2014/05/Nexus-Nov-Dec-2013-Black-hole-at-heart-of-Atom-ENGLISH.pdf

Nassim Haramein ehdottaa teoriassaan, että musta aukko löytyisi atomien keskuksista. As above, so below. Hemmetin loogista itseasiassa, nyt kun joku sen sanoi.
32  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Electric universe - sähköinen universumi : 16.11.2015 21:01:57
Nostetaanpas tätä aihetta taas. Rosettan tutkimukset eivät ole tuoneet valtavirran tutkijoille, kuin lähinnä lisää kysymyksiä. Sähköinen universumin teorioitsijat ja tutkijat osasivat monet näistä asioista ennustaa ja jopa selittää melko hyvin.

Tällä videolla tuodaan hyvin esille, miten sähkövirroilla ja käytännön kokeilla saadaan aikaan samoja muotoja, kuin planeetoilta ja muilta kappaleilta löydetään.

Electrical Planetary Scarring in the Lab | Space News

https://www.youtube.com/watch?v=vyRN3ooCSto&feature=youtu.be
33  Astro special / Astro special / Vs: Seksitutkimus : 15.11.2015 19:17:24
Mietin tuossa, että mikä on syynä vain haasteaspektien tutkimiseen, vai teitkö näin? Tietysti melko loogista, mutta onko kyse esimerkiksi oletuksesta, että vaikka pornotähdeksi ei voisi hakeutua ihan omasta tahdostaankin eikä vain haasteiden kautta ajautua johonkin lopputulemaan? Noh, tuli vaan mieleen.
34  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 13.11.2015 17:52:11
Ymmärrän turhautumisesi asiaan, ja olen samoilla linjoilla luultavasti. Kannattaa ehkä tuoda enemmän esille, mitä ajatuksia nuo laittamasi linkit herättää. Voi myös olla, etten ole lukenut niitä kovin tarkkaan. No asia tuli nyt esille ja voit jatkaa niiden linkkien laittamista aivan kuten haluat. Jokseenkin vain tuntuu suurelta määrältä ilman johdonmukaisuutta. Kannattaisiko vaikka tehdä uusi ketju, jossa tuot nuo epäkohdat esille, ja jonne voit laittaa niitä linkkejä?
35  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 13.11.2015 16:54:51
sideman, huomasitko tuota Eklektikon viestiä ylempänä? Olen samaa mieltä, että näitä MV-lehden juttuja ei tarvitsisi tykittää astroa täyteen, vaikka hieman hiljaista täällä olisikin. Eiköhän ihmiset osaa mennä katsomaan sieltä itse, jos kiinnostaa kyseiset näkemykset, ainakin on tullut sen olemassaolo jo selväksi. Tälläinen jatkuva huomio yhdenlaiselle infolle vain lähinnä voimistaa asiaa. En näe oikein järkeä näiden linkkien jakamisessa tällä foorumilla. Mikä on pointtisi?
36  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 12.11.2015 02:45:44
Aurinkokunnasta löytyi ennestään tuntematon kohde – 3 kertaa Plutoa kauempana

http://www.tekniikkatalous.fi/tiede/avaruus/aurinkokunnasta-loytyi-ennestaan-tuntematon-kohde-3-kertaa-plutoa-kauempana-6064138
37  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 01.11.2015 23:15:17
Vivaldi Four Seasons Recomposed by Max Richter

https://www.youtube.com/watch?v=8oYWfJuMGMA

Parantavaa.. smitten

Suositelkaas tähän jotain muutakin klassista musiikkia, jos tulee mieleen jollekin!
38  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Astro miittiä PK-seudulle? : 15.10.2015 20:31:43
Jaa a. Cheesy Aktiivisuus on aika vähissä.
39  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Astro miittiä PK-seudulle? : 07.10.2015 15:30:19
Vähän hiljaista on? Voisihan sitä miitata.
40  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 24.09.2015 12:59:30
Tämän voisi jättää tähän perään:

Näkökulma: Sipilä pelottelee väärillä faktoilla

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092320405410_uu.shtml

"Sillä, että eikö pääministeri oikeasti tiedä faktoja vai huijaako hän tietoisesti kansaa, ei sinällään ole suurta merkityseroa.
Molemmat ovat yhtä huolestuttavia vaihtoehtoja."

Itselläni menee muutenkin yli hilseen, miten uskonmies voi ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille. Jeesus taisi heittää pankkiirien pöydät ympäri ja tukea vähäosaisia. Sipilän vaihtoehdoton politiikka ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto, eikä missään määrin oikeudenmukainen. Varallisuusvero (ja osinkojen oikeidenmukainen verotus takaisin, veroprosentti on 7,5 % luokkaa näissä tuloissa rikkailla), suurille yrityksille investointivelvoitteen tapainen (kerran ovat saaneet miljardien helpotuksia, mutta silti irtisanovat, eivätkä sijoita Suomeen) ja veroparatiisit kuriin sekä isoille firmoille velvollisuus maksaa veronsa toimintamaahansa. Siinä on ne lääkkeet, mistäpäin tulisi lähteä, eikä köyhien kyykytyksestä.
41  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 27.08.2015 15:22:07
http://seura.fi/puheenaihe/ajankohtaista/nain-suomea-leikkauksiin-piiskaava-juha-sipila-piilotti-miljoonansa-vakuutusjarjestelyilla/?shared=290501-bda27d60-500

Tuosta saadaan mukavasti verotuloja, kun pääomatulot ja osingot saadaan tasa-arvoisemmin verotuksen piiriin. Kummasti aina lehdissä mainitaan rikkaiden korkeasta verotuksesta, mutta ei oteta tätä huomioon. Asiaa, josta suuri osa rikkaista ottaa tulonsa pienellä veroprosentilla.
42  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 03.08.2015 20:21:44
"Talousguru Thomas Piketty: Koroilla elävä eliitti ottaa vallan

Palvottu talousguru Thomas Piketty väittää, että olemme kohta taas 1800-luvulla: pieni perinnöillä ja koroilla elävä eliitti hallitsee yhteiskuntaa"


"Pikettyllä onkin konkreettisia ehdotuksia. Euroopan tulisi luoda proggressiiviinen varallisuusvero, jonka suuruus olisi 0,5 ja 10 prosentin välillä. Veroparatiisit pitäisi pistää kuriin, varallisuustiedot pitäisi saada julkisiksi ja veroparatiiseja voisi painostaa vaikkapa säätämällä niiden vientituotteille 30 prosentin veron."

+ muuta mielenkiintoista...

http://www.hs.fi/arviot/Kirja/a1399694258566
43  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 03.08.2015 19:46:01
Hyvää näkemystä historiaa luodaten:

"Eri kyselyiden mukaan yhteisvaluutta euron kannatus on vahvaa, jopa kriisiä pahiten riepotelleissa maissa. Jos kansalaisilta eri euromaissa olisi aikanaan kysytty, haluavatko he luovuttaa vallan ja varallisuuttaan pankkiireille, olisi vastaus ollut mitä ilmeisimmin tätä vastaan."

https://www.suomenuutiset.fi/euro-siirtaa-valtaa-kansalta-pankkiireille/
44  Astro special / Astro special / Vs: Oinas - taivaan lahja ihmiskunnalle : 03.08.2015 18:07:14
Voisitko copypasteta, missä kohdin 1. sivua vastasit tuohon kysymykseen? En löydä sitä vastausta itse. Tai tuohon toisen kysymyksen ristiriitaan, mitä nähtävästi toteutat?

Oinaalla ilmeisesti käy sitten niin, että kun kyky argumentoida hiipuu, niin esimerkiksi siirretään keskustelu uusiin aiheisiin (vältellään vastaamista) tai yleistetään ja lokeroidaan ihmisiä. Pöyristymisen ammattilaiset, en ole ennen kuullutkaan! 2funny

Tuo sinun argumenttisi, että Oinaasta kerrotaan noita asioita, voi kuka tahansa muun merkin "edustaja" nähdä omien merkkien kuvailluissa. Mieti esimerkiksi aiemmin mainittua Skorpionia ja sen kuvauksia. Synkähköjä aiheita siihen liitetään. Ja tietenkin mikä tahansa merkki voi olla itsekäs.. se on yksi puoli ihmisyyttä, joka voi ilmentyä positiivisella ja negatiivisella tavalla. Ja se onkin jo toisen ketjun aihe, koska sen voi käsittää niin monella tapaa. Impulsiivisuuttakin voi olla positiivista. Tietenkin, jos samaistaa itsensä negatiivisiin puoliin sanoissa, niin kuvaukset voivat kuulostaa ikäviltä.

Mutta tälläiset esimerkit ovat hyviä, koska muuten tuo sinun syytöksesi koko läntistä astrologista yhteisöä ja oppia kohtaan on vailla minkäänlaista pohjaa, jonka muut voisivat uskoa. Niitä ehdottomasti lisää, koska kirjoista varsinkin se pitäisi käydä ilmi, koska sieltä astrologit ammentavat paljon perusteitaan.
45  Astro special / Astro special / Vs: Oinas - taivaan lahja ihmiskunnalle : 03.08.2015 12:30:39
En yritä epätoivoisesti perustella, vaan sanon päivänselviä faktoja. Sinä olet sitä mieltä, että susi (sekä Oinas) on aivan taivaallisen paras olento (sekä merkki) ja minä en näe asiaa niin yksinkertaisena. Eläimiä (tai ihmisiä) ei voi arvottaa (tai voi kokeilla tietysti mitä tapahtuu silloin) pelkästään yhden näkökulman taikka fyysisten tai selviytymisominaisuuksien perusteella. Vaikka koirahan kyllä selviää hyvin, kun maailma muuttuu. Susille toivoisin kyllä myös vähemmän metsästystä, kun eivät paljon ihmisten lähelle nykyään edes tule. Ja koiria elää myös villinä, että eivät ne ihmisiä välttämättä tarvitse. Kunhan tietävät hyötyvänsä siitä enemmän, kuin ilman.

Et ilmeisesti halua nähdä ristiriitoja teksteissäsi. Vastaa nyt kuitenkin tähän (johon et ole vastannut mitään):

Pidätkö kaikkia ihmisiä kehitysvammaisina, joilla ei ole Oinasta kartalla? Näin tekstistäsi joku voi päätellä. Enkä halua tällä foorumilla tälläisiä asioita leijumaan. Joku voi opiskella esimerkiksi tätä kautta. Tai tämä:

Miten voit sanoa, että koko astrologinen maailma vähättelee Oinasta ja sitten itse vähättelet kaikkia muita merkkejä? Kumpi tuli ensin, mietin vaan?
Tuossa on selvä korrelaatio heijastamisen kautta, jota tapahtuu ihmisten välillä. Sitä saa mitä tilaa tai jos oletat jotain ehdottomasti, niin muut sitten toimivat sen olettaman perusteella ja näyttävät sinulle, onko tälläinen olettama sitten kestävä tai rakkaudellinen osa olemusta. Aivan sama mistä on kyse siis. Oinaskeskustelu jatkukoon...
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 48