Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 48
16  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 13.07.2016 17:14:46
sideman, tuo se olisikin minulle parasta tässä päivässä, jos ymmärtäisit lopettaa floodaamisen kaikista kauheuksista (moni niistä on lähellä rasismia jopa), joihin kiinnität jatkuvasti huomiosi. Let it be, kuten Beatles sanoi? Tai tee se oma ketjusi, kuten Eklektikko ehdotti, Oikeasti. Kaikkien muiden viestit hukkuvat tuon alle ja onkohan kaikki edes oikeassa osastossa tai foorumissa. Täällä kun ei ole moderointia niin sitten yhtään, tai linjaa asioista. "Antaa kaikkien kukkien kukkia" tekee puutarhasta helvetinmoisen rikkaruohopesäkkeen, mutta se nyt on foorumin ylläpitäjän valinta. No jos tuota ei tapahdu, niin parasta oli löytää -50% alennuksesta kunnon kengät, auringossa kirjan lukeminen ja illalla ensimmäisen mandalan maalaamista.
17  Astro special / Astro special / Vs: [video] Astrologia syntyi Ravun Aikakaudella? : 30.05.2016 00:45:39
Varmaankin noin sideman. En ole kvanttiekspertti - tieteenhaara, joka on vielä mysteeri aivan kaikille ihmisille. Jopa huipputiedemiehille. Joka tapauksessa, tieteen olisi hyvä huomioida myös, että tutkijan olettamukset voivat vaikuttaa loppupäätelmään. Siten voidaan olla kaukana totuudesta, jos lasketaan ainoastaan 1+1=2 vertauskuvallisesti. Esim. 1+1 ihmisyydessä voi olla 3 lapsen syntymän kautta. Se on elämää. Rapu on hieno merkki, mutta kyllä astrologia on usein liitetty Uranukseen ja sitä kautta Vesimieheen. Rapu voi tosin muistaa parhaiten menneet esi-isien viisaudet uudestaan...
18  Astro special / Astro special / Vs: [video] Astrologia syntyi Ravun Aikakaudella? : 29.05.2016 02:05:30
Meryem, Hancock puhuu juuri vallitsevan tieteen peittelevyydestä koskien 12000 vuotta sitten mahdollisesti tapahtunutta katastrofia ja vastaavia kohtaan. En itse ole pelottelun kannalla, mutta menneet tapahtumat on hyvä todeta avoimin mielin. Aluksi pidin hänen meteoriittiteoriaansa pelokkaana näkemyksenä ja rahan kalastamisena. Tuo oli ensimmäinen kirja jonka häneltä luin.

Nykytiede ei näe suuria katastrofeja kuin miljoonien vuosien takaa, joka on hieman hassua. Konsensus ei hyväksy usein erilaisia näkemyksiä. (Tähän liittyy rahoitus, maine ja elanto.) Jolloin itse tieteen tekeminen kärsii valtavasti - todellisen tieteen periaatteisiin kuuluu ikuinen kyseenalaistaminen. (Kuten esim. buddhalaisuuden periaatteeseen?) Sanoohan kvanttifysiikkakin kohteen todentamisen riippuvan havinnollistajan toimista/olettamuksista/näkemyksistä.

Downtempo, asioita tulee tietysti pohtia, mutta käytän itse oman energiani mieluummin muuhun samankaltaiseen. Valintojen maailma. Smiley Tärkein pointtini oli, että mitään aikakautta tai astrologista merkkiä ei voi nostaa toisen yläpuolelle. Jokainen olomuoto kanssavaikuttaa joka hetki vaikka sitä ei ihmisaistein kokisi. Ehkä se on sitä vesimiehen tasa-arvon aikaa sitten. Mutta itse näen vastaavan universaalina totuutena, joka vain eri aikoina voi nostaa päätän eri tavoin ja painotuksin.

Tähän loppuun voi hyvin sanoa: Ikuisuudella ei ole kiire (Oma lempilauseeni, ehkä oma keksimäkin, who knows?) joten uusintakierroksia vaan jos ei rakkaus ole täysin löytynyt. Milloin olisikaan niin laaja ja älytön tunne sekä käsite tässä energiamyllyssä nimeltään Elämä?

Edit. Downtempo mitä luulet, että on voinut unohtua jos tulee ihmiskunnalle äärimmäinen kärsimysshokki ja merenpinta nousee suunnattomasti jne? Yleensä ihmismieli blokkaa pahimmat kokemukset suorasta tietoisuudesta nähden ne hitaasti ja myötätuntoisesti kasvaen myöhemmin. Sama käy luultavimmin myös kollektiivisesti. Collective Unconcious kuten herra Jung sanoisi.
19  Astro special / Astro special / Vs: [video] Astrologia syntyi Ravun Aikakaudella? : 28.05.2016 16:58:10
Graham Hancock julkaisi viime vuonna uuden kirjan nimeltä Magicians of the Gods. Erittäin vakuuttava ja osuu omaan intuitioonikin. Hänen mukaansa uusimmat arkeologiset löydöt viittaavat astrologian ja muiden tärkeiden viisauksien tulleen nykyisille ihmisille kulttuurilta, joka tuhoutui noin 12000-8500 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Luultavasti meteoriitteihin, jotka aiheuttivat tulvan iskeytyessään jääkauden jääpeitteisiin. Turkin Göpekli Tepen monumentit (kivet painavat satoja tonneja) on ajoitettu varmasti yli 8000 vuotta vanhoiksi ja niistä löytyy tähtikuvioita ja muun muassa skorpioni sekä galaktinen keskipiste. Ympäri maailman on paljon samoja viitteitä. Plato puhui Atlantiksen tuhosta samaan aikakauteen. Kryon on sanonut nykyisen kaltaisen ihmisen olevan ainakin 40000 vuotta vanha. Astrologia on äärimmäisen vanhaa tietämystä ja mielestäni turhaa miettiä minä aikakautena se on syntynyt. Pätee joka aikakaudella takuuvarmasti.
20  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 07.04.2016 08:46:02
Samaa mieltä eppanan kanssa. Epäilyt huhupuheistasi sideman kuulostavat melkoisen rasistisilta. Voisitko hillitä itseäsi hieman? On varmasti sopivampiakin foorumeja floodaamisellesi. Tämä on henkinen foorumi pääasiassa.
21  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 27.03.2016 16:06:05
Se mihin kiinnittää huomiota jatkuvasti ja varsinkin negatiivisessa mielessä, ylläpitää sitä energiaa osaltaan. Pidin itsekin muutaman kuukauden tauon astrolta. Tuntuu olevan puoliksi koko foorumi täynnä sidemanin samankaltaisia postauksia. Noh, vapaa maailma eikä täällä taideta moderoida, joten siinähän se menee. En vain itse jaksa lukea moista enää. Tuoreimmat viestit toimintoon saattaa kyllä hukkua kiinnostavia asioita, mutta minkäs teet.
22  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kala-Axl... : 15.03.2016 12:23:58
Siis sillä tavalla, että Plutoon liitetään seksuaalisuus & salassa tapahtuvat asiat ( seksin kuvaaminen salaa ), pelot ( partnereiden mahdollinen raiskaussyyte + kiristys ), raha-asiat ( mainostulot + työpaikka lähti ).

Lisäksi tämä pelottelu uhreja kohtaan: http://www.voice.fi/pop/viihde/is-axl-smith-pyysi-naisia-luopumaan-syytoksista-pelotteli-julkisuudella-90097

Omaan silmääni aika selvä peli, että Pluto-asiat vaativat tapetille tuloa, jotta Axl voisi jatkaa matkaansa kevyemmin mielin hetken myllerryksen jälkeen. Tosin nyt taitavat lähinnä enää bimbot lähteä kuvattavaksi. Ehkäpä tuossa olisi myös tilaus sielulta hieman vakinaisempaan suhteeseen jatkossa.
23  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kala-Axl... : 15.03.2016 00:23:36
On se epeli! https://www.youtube.com/watch?v=uPic-uu4IfY&sns=fb

Olen saanut käsityksen, että raiskaussyytteitä & kiristystä pelkäsi saavansa naisilta ja siksi kuvasi. Itse miettisin tuossa vaiheessa mikä sen pelon aiheuttaa. Aivan ensimmäinen askel olisi miettiä millä asenteella on itse naisten kanssa liikenteessä - onko puhtaat jauhot pussissa. Melko Plutonisissa merkeissähän tämän tarinan opetus näytetään. Maine ja rahalähteet katosivat ainakin hetkeksi, vaikka ei tässä maailman kamalimmista asioista ollut kuitenkaan kyse.
24  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Meikä on myyttisesti valaistunut : 08.03.2016 18:36:08
Hienoa kuulla! Tässä kuitenkin muutama tärkeä lainaus ihmisiltä koskien valaistumista. Smiley
25  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 03.12.2015 13:09:57
Hieno hallitus meillä muuten! Wink

Valehtelijoiden klubi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml
26  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 26.11.2015 12:51:30
Laitetaas tämmöinen tuon Harameinin teorian jälkeen:

Einstein said There Are No Black Holes

https://www.youtube.com/watch?v=1Lwup7WD15w&feature=youtu.be

Elikä astronomia on perustunut jo pitkään lähinnä matemaattisiin kaavoihin, joita ei tarvitse todistaa muuten, tai niillä olla yhteyttä reaalimaailmaan. Stephen Hawkinghan sanoi joku aika sitten, että mustia aukkoja ei ole (eli myönsi virheensä) mutta hän ei todellakaan ole ensimmäinen, joka on tullut tähän päätelmään.
27  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Quaoar askendentilla : 19.11.2015 19:15:26
Kiitos linkistä nikki! Enpäs olisi uskonut, että joku suomalainen on noin kattavan listan tehnyt näistä asioista.
28  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Quaoar askendentilla : 19.11.2015 18:43:33
Osaa noista kutsutaan Centaureiksi. Chironhan on myös Centauri, mutta lähempänä Aurinkoa kiertoradallaan. Muut Centaurithan olivat melkoisen eläimellisiä mytologiassa verrattuna Chironiin. Nuohan kulkevat hitaasti ja kaukana, joten niiden vaikutus elämäämme ei ole kovin voimakas tai selkeä. Varmastikin tarkat yhtymät persoonallisiin planeettoihin ja pisteisiin tuovat oman värinsä. Joku astrologi oli mielestäni kirjoittamassa näistä kirjaa, mutta en nyt löydä kuka hän oli, eikä kirja ollut vielä valmis. Eri taivaankappaleiden merkityksistä saa selkoa, tutkimalla esimerkiksi niiden syntymäkarttaa (milloin löydetty) ja nimien mytologiaa, kuten Lilli sanoi.

Quaoarista, alemmasta linkistä:

"As a Kuiper Belt planet, Quaoar must resonate with the more transcendent workings of our lives, demanding we surrender egoic consciousness and align to that which is inhearat and natural forces governing life, rather than man's attempted dictorial reign over them.

In this light, Quaoar would seem to have character supporting a "harmonious revolution"— to help us release and surrender to the natural order of the creative forces governing life and death. in addition, Quaoar would inspire our return to the "sacredness of life"; to realize all things in life are sacred and that it is our responsibility to have respect for natural order and to live in harmony with nature; without this we do not have respect for our selves."

http://www.lunarplanner.com/asteroids-dwarfplanets/Quaoar.html

Tässä muista Centaureista jne:

http://www.lunarplanner.com/asteroids-centaurs/index.html

Lisäys: Nuo Centaurit taitavat olla isompia kuin perusasteroidit, jos olen oikein ymmärtänyt.

http://www.lunarplanner.com/asteroids-dwarfplanets/index.html
29  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 18.11.2015 18:09:54
Putin: ISIS financed from 40 countries, including G20 members

https://www.rt.com/news/322305-isis-financed-40-countries/

Missä on länsimainen uutisointi tästä? ISIS ei pysty toimimaan ilman rahoitusta, ruokaa jne.

http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/november/18/stopping-isis-follow-the-money/
30  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Jättipotti Euroopan ääri-oikeistolle? : 17.11.2015 16:59:05
sideman, en tarkoittanut, että alkaisit taas tekemään jokaiselle uutiselle tai asialle omaa pientä ketjua. 2funny Vaan jos kokoaisit saman aiheen asiat samaan, niin ihmiset ymmärtäisivät asiasi paremmin ja ei tulisi niin montaa eri ketjua, joka tekee foorumista sekavamman. No, en ole moderaattori. Smiley Tai ehkä teetkin niin juuri nyt, että alat kokoamaan näitä aiheita tähän?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 48