Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 09.07.2018 09:17:55
Kiitos Evea vastauksesta Smiley
Kissa pistoksissa, sama täällä. Vahvoja tunteita nousee, niin hyviä kun vaikeitakin. Eilen istuin parvekkeella ja kuuntelin musiikkia. En oo aikoihin saanut niin syviä liikutuksen tunteita elämästä.
2  Astro special / Astro special / Vs: voiko taipuvuus päihdeongelmiin näkyä kartalla? : 07.07.2018 10:36:21
Moi. Vanha ketju mutta kirjoittelen silti. Itse olen toipuva addikti, nyt 2,8 vuotta puhtaana olleena. Itselläni löytyy juuri  neptunus 6 huoneesta.  uranus  aspect_opp  chiron ja myös  neptunus  aspect_opp  chironkuu  aspect_squ  neptunus? Kova aspekti, en tiedä voisiko sillä olla tekemistä?
Tutkin myös toipuvien ystävieni karttoja ja viideltä löytyy tuo uranus aspect_opp chiron
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 06.07.2018 16:40:50
Hei vaan kaikki Smiley Olen seuraillut foorumia jo pari vuotta ja kiinnostus heräsi proge kuuta kohtaan. Oon ihmetellyt miksi viimeiset pari vuotta ollut suht helppoa vaikka lähes kolme vuotta sitten tein ison elämänmuutoksen, kunnes huomasin proge kuuni olleen vaa'assa missä se on myös syntymäkartalla. Johtuneeko sitten siitä? Nyt kuitenkin kahden asteen päässä skorpionista. Myös avopuolisollani on tällä hetkellä proge kuu skorpionissa. Saas nähdä minkälaista yhdessä elo tulee olemaan.. Toisaalta uskon myös kun olen tätä aihetta lukenut että skorpioni kuu voisi myös olla hyvää aikaa. Mutta onko mahdollista että jo tässä vaiheessa alkaa tuntumaan merkin vaihdos?
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: North node : 10.11.2017 08:04:08
Kiitos vastauksesta ja linkistä!  smitten
Tässä vielä kartta jos joku osaisi tulkita? Ainakin tuntuu että molemmilla osapuolilla on suuria odotuksia toistensa suhteen?
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / North node : 07.11.2017 17:57:13
En löydä mistään tietoa kyseisestä aiheesta mutta onko kellään viisaalla tietoa jos kahdella ihmisellä on sama  kuunsolmu vesimies ? Entäs  kuunsolmu merkitys synastriassa?  Huh Smiley
Sivuja: [1]