Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1  Astro special / Ennustava astrologia / Kuun pimennys 25.5.2013 : 12.02.2013 20:28:35
Minua kiinnostaa tulevan avioliittoni aloittava kuunpimennys hääpäivänä 25.5.2013.

Astro Cafessa tarkemmat tiedot: A Lunar Eclipse occurs on May 25, 2013 at 4 degrees and 8 minutes of Sagittarius (opposite the Sun in Gemini), affecting people born with personal planets and points at approximately 0 to 9 degrees of the Mutable signs (Gemini, Virgo, Sagittarius, and Pisces) most significantly.

Mielenkiintoista on, että olen itse kuu kaksonen (15.04.1975 11:20 am) ja tuleva aviomieheni Aurinko-kuu kalat (27.2.1979 5:20 am)

Ajattelin, että pimennys voisi olla hyvä enne: maa ja kuu, konkreettinen ja tunnetaso yhdistyvät taivaalla  smitten
2  Astro special / Astro special / Vs: Merkuriuksen ja Auringon merkit : 23.11.2012 10:23:09
Mulla on laps, jolla on  kauris merkurius. Mutta sitten taas ulosannissa ei ole mitään Saturnusmaista...Aurinko vesimies ja nousu että kuu vaaka. Merkurius asuu hällä huoneessa 3, ja siellä kolmosessa on myös Pluto..tekevätkö kolmonen ja Pluto sitten hänestä mahdottoman papupadan, joka pohtii jo pienenä asioita joka kantilta?

Kyllähän kauris nimenomaan pohtii asioita monelta eri kannalta kun suhteuttaa tietoa aiempaan ( ajattelun ja puheen rakenne!). Platon pitäisi tuoda sellaista terävänäköisyyttä kommunikaaatioon.. Mulla Pluto kolmosessa ja tuntuu, että osun aina puolivahingossa ihmisten kipupisteisiin tai näen heidän lävitseen, etenkin vuorovaikutustilsnteissa. Näin siis minä tulkitsisin Smiley
3  Astro special / Astro special / Vs: Merkuriuksen ja Auringon merkit : 19.11.2012 14:01:10
Faery, varmaan tämä  aurinko aspect_con merkurius-juttu tuntuu tosiaan painavammalta, jos on muutakin stelliumissa tai saavat tärkeitä aspekteja. Missä merkissä sulla on stelliumisi? Onpa missä tahansa, uranus oppositiossa tuo varmasti ajatuksen lentoa. Oletkos kärsimätön tavassa, jolla esität asiasi? Smiley Chiron on kärsimysten kautta opettaja. Tuntuuko auttaminen omalta jutulta? Joku uudistaja voisi tästä tulla mieleen, ei mikään perinteisiä kaavoja noudattava vaan radikaaleja tapoja hyödyntävä?

Kiitos vastauksestasi Mehmet  smitten Kiinnostava topicci. Aurinko, Merkurius ja Chiron ovat Oinaassa, varsinainen pässinpää siis olen Grin
Itseäni on askarruttanut se, että minulla on Jupiter 9. huonessa 6 astetta oinas, MC 13 astetta  oinas ja sitten Merkurius 20, Ceres 22, Chiron 23 ja Aurinko 24  oinas.

Ainakin joku joskus sanoi minulle, että 9. ja 10. huone yhdistyy tuon  jupiter  keskitaivas yhtymän kautta. Jupiterin kautta sitten tämä stellium tekee enimmät aspektinsa tuon  aurinkochironmerkurius oppositio  uranus lisäksi  :jupiter:n kautta, joka tekee aspekteja paljon mm.  aspect_tri  askendenttiaspect_opp pluto ja  aspect_sex neptunus

Olen ihan niin kuin Mehmet sanoi aika kärsimätön puhuja, sillä tuntuu, että ihmiset ovat keskimäärin hitaampia puhumaan ja käsittämään asioita kuin minä Cheesy Ärsyttävintä mieheni mielestä on, kuna lan täydennellä lauseita, jotta kuulisin pian, miten jokin tarina loppuu. Pisäisi varmaan pyrkiä tuosta tavasta eroon  Lips Sealed

Olen lapsesta asti auttanut ihmisiä (Oikein sekin Mehmet!). Aika outo lintu olen ollut aina ja yleisin 'kohteliaisuus' ihmisiltä on, että olen hyvällä tavalla kummallinen Smiley Ehkä olen tavallaan uudistaja. Olen innostanut monia tekemään omassa elämässään vähemmän sovinnaisia ratkaisuja ja usein se on auttanut heitä merkittävästi.

Jostain syystä työurani ei ole oikein urennut, vaikka tuon verran planeettoja 10. huoneessa pitäisi taata uraputki kenelle tahansa! Opinnot menivät todella hyvin, mutta hyvä todistus on ennemmin toiminut pelotteena kuin susituksena. Liekö tuo Jupiterin opposiitio plutolle kolmannessa huoneessa selityksenä sille, että ihmiset kokevat minut usein 'uhkana'.

Nyt kun tätä pitkästä aikaa katselen, liekö tuossa kuviossa myös selitys sille, että näen tahtomattani ihmisistä vähän liikaa.. Joskus tuntuu, että saa oikein purra kieleen, ette mene vahingossa möläyttämään totuuksia ja osu johonkin kipupisteeseen. Äitini sanoma liene kuvaa kommunikointiani erinomaisesti: "Anna, kukaan ei tahdo kuulla noita sinun totuuksiasi."  Cheesy Oinaana ei ole helppoa.
4  Astro special / Astro special / Vs: Merkuriuksen ja Auringon merkit : 17.11.2012 23:42:55
Olen jotenkin pitänyt merkittävänä aurinko, merkurius chiron yhtymää kartallani, se on vielä ppositiossa uranukseen. Stelliumin merkitys on kuitenkin jäänyt minulle arvoitukseksi. Olen omimmillani kommunikoidessani? Olen nopea viestimään ja käytän intuitiotani. Silti tuntuu, että vain raapaisen pintaa tulkintayrityksissä.
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Viehätysvoiman salaisuus? : 15.11.2012 10:01:19
Kaikille sisäistä kauneutta hehkuttaville:
Olisiko teistä itsestänne mukavaa, jos teillä olisi puoliso jonka on seksin aikana suljettava silmät ja ajateltava jotakuta toista voidakseen innostua/kiihottua?

Minusta olisi ihan hirveän väärä teko ryhtyä parisuhteeseen sellaisen ihmisen kanssa, jota kohtaan en tunne fyysistä viehätysvoimaa. Olen pari kertaa sellaiseen erehtynyt juurikin sellaisten lausuntojen vuoksi joita tässä ketjussa on esitetty.  Minä olin hölmö ja uskoin kaikki nämä 'sisäinen kauneus on tärkein' ja 'oletpa pinnallinen' heitot, joita ilmeisesti heittävät nimenomaan ihmiset, jotka eivät ole visuaalisesti orientoituneita.

Lopputulos: Jos sitä fyysistä viehätysvoimaa ei ole, mikään määrä henkistä yhteensopivuutta ei auta: En kykene kiihottumaan tai haluamaan seksiä 'väärän' näköisen miehen kanssa. Jos ryhtyisin tällaisen miehen kanssa suhteeseen, joutuisin oikeasti tekemään tuon viestin ekassa lauseessa esittämäni mielestäni sangen epärehelliset teon, joka kerta kun pitäisi harrastaa seksiä.

Tämä on varmasti aika tavalla henkilökohtainen mielipide, enkä mitenkään väitä, että Eklektikko olisi väärässä. Mikä toimii yhdellä ei toimi toisella  Smiley Ehkäpä fyysinen vetovoima on aika laaja käsite. Pidän itseäni hyvinkin visuaalisesti orientoituneena ihmisenä (olen kouluttautunut taiteiden alalla) ja ehkäpä juuri visuaalisuuden vuoksi pystyn näkemään lähes kaikissa ihmisissä jotain kaunista! Olen varma, että moni ei ole kanssani samaa mieltä, mutta harva ihminen on täysin ruma. Kyllä minua kiihottavat miehessä monet muutkin asiat, ja itseasiassa useimmiten juuri ne muut asiat kuin ulkonäkö. Karisma, ääni, tapa liikkua, silmät ja tietenkin se miten mies käyttäytyy sängyssä.

Oman viehätysvoimani salaisuus sitten varmasti on  kuu aspect_con venus ja  askendentti leijona. Ihmiset ihastuvat minuun helposti. Olen kuitenkin huomannut, että kirjoittaessani vaikkapa näin foorumeilla, tuo kaksoseni ei juuri tule esiin, vaan onnistun kuulostamaan helposti hyvinkin vakavalta jotkut ovat jopa sanoneet, ettö pelottavalta  aurinko aspect_con merkurius. Minusta olisi varmasti tullut oiva saaranaaja  coolsmiley
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Re: Uskottomuus ja useat kumppanit : 15.11.2012 09:24:42
Venus kaksosissa tai tulen merkissä voisi viitata nopeisiin ihastumisiin, vaihteluhaluisuuteen ja mahdollisesti uskottomuuteenkin. Riippuu paljon myös kartan muista aspekteista, löytyykö rajoittavia tekijöitä, yms. Ei kaksoset itsessään ole vielä mikään "pirun merkki", en oikein pidä tästä kaksosten jatkuvasti syyllistämisestä, ihmisestä se loppujen lopuksi on kiinni vaikka tietyt asetelmat syntymäkartalla antavatkin paremmat mahdollisuudet moraalin löystymiseen kuin toiset.

Minä myös olen miettinyt mistä tuo kaksosten paha maine tulee? Minulla on  kuu  aspect_con  venus yhdennessätoista huoneessa ja vieläpä  aspect_opp neptunus. Lisäksi askendentti  leijona tietenkin tuottaa tuon DC  vesimies...

Kun olen lueskellut omia luonteenkuvauksiani olen miettinyt, että juurikin tuo kaksosten uskollisuuden puute ei tunnu mitenkään omalta. En viimeksi edes viitsinyt näytää parisuhde horoskooppia miehelleni, kun kuu-venus kaksosen uskottomuutta maalattiin niin isolla pensselillä, että ajattelin sen kauhistuvan lopullisesti.

Ehkäpä tuota kuu venus yhtymää kolmioiva  pluto sitten tekee minusta uskollisen, mutta en todellakaan edes ihastu helposti, harvoin vaivaudun edes katselemaan miehiä. Minulla on ollut aina vakava suhde, siitä asti kun olen ollut 17-vuotias ja olen ollut kahdesti elämäni aikana uskoton, molemmat kerrat kun suhde jo käytännössä on ollut ohi ja olen koittanut koota savuavia raunioita miehen uskottomuuden jälkeen... (olisikohan jokin oinaan kostonhimo)

Saan kyllä helposti miesten ja naistenkin huomiota, mistä jälkimmäinen varmasti johtuu tuosta DC  vesimies ja toisaalta  uranus oppositiosta  aurinko aspect_con merkurius aspect_con chiron aspect_con jupiter 
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Herääminen liian laajaan ympäristöön : 11.11.2012 00:29:32
Heippa!

Ajattelin kirjoitella tästä asiasta, kun sama toistuu aina ajoittain, enkä oikein ymmärrä mistä on kyse.

Kun herään aamulla (tai päikkäreiltä) aina välilillä ihmetyksen tai hämmennyksen tunne on valtava. Olo on kuin lottovoittajalla kun avaan silmät. Ensimmäinen ajatukseni on, että ompa täällä paljon tilaa ja onkohan mulla varaa tähän kaikkeen? Herään siis kotonani, asuinpaikalla ei ole vaikutusta, koska tämä on tapahtunut useammassa eri asunnossa. Mietin kuumeisesti hetken aikaa olenko varmasti muistanut hoitaa kaikki velvoitteet vastikkeet, koska kotini on mielestäni niin valtavan iso ja hieno - jotenkin tunnelma on sellainen, etten mielestäni olisi ansainnut tätä kaikkea - että ikäänkuin eläisin yli varojeni (kuitenkaan kyse ei ole rahasta). Oikeasti en koskaan ole asunut mitenkään erityisen tilavasti tai hulppeasti.

Joskus herätessäni muistan edeltävänä tunteena fiiliksen, että olen aivan hirveän pieni ja kaikki on valtavan suurta ja herätessäni ikäänkuin suurennun takaisin oman kehoni kokoiseksi.

Onkohan kellään ollut samanlaisia fiiliksiä tai ajatuksia siitä, mistä tämä voisi johtua?


Minullakin kävi mielessäni entiset elämät. Mutta ajattelen niin, että jos jokin asia on jäänyt entisessä elämässä käsittelemättä, se nousee esille tässä elämässä, kuten tunne siitä, ettet ole ansainnut kaikkea sitä hyvää, mitä sinulla on. Minusta menneistä elämistä periytyviä ongelmia on siis helpointa käsitellä tämän elämän ongelman ratkaisemisella.

Minulle tuli mieleen, että ehkä "sisäinen lapsesi" (tunne siitä, että olet pieni voisi viitata sisäiseen lapseen) yrittää kertoa sinulle jotain itsestäsi kun olet unen ja valveen rajamailla. "Sisäinen lapsi" puhuu alitajunnan kieltä, sybolien kieltä ja mielesi on herätessäsi, kun et ole aivan valeveill,a erityisen vastaanottavaisessa tilassa sen viesteille? Sinä näet ikään kuin valveunta. Koita miettiä, mitä yrität kertoa itsellesi tuon lapsen kautta. Oletko liian vaativa itseäsi kohtaan? Oletko oppinut joskus lapsena, että pitää elää niukasti? Koetko, ettet ansaitse asioita? MIsät voisi olla kyse?

Asunto voisi myös olla oman 'sisäisen tilan' symboli. Ehkä sinulla on sisälläsi hyödyntämättömiä voimavaroja, joiden edessä tunnet itsesi pieneksi? Missä energiasolmuissa omaa voimaasi voisi olla sidottuna valveilla ollessasi? Rajoitatko itseäsi jotenkin?
8  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ajatuksia ja kokemuksia seksuaalivähemmistöistä : 10.11.2012 23:00:45
Hei,

ihmettelen, että tästä asiasta ei ole juurikaan puhuttu. Minua hiukan mietityttää, onko tämä aihe tabu, kuten joissakin piireissä on.

Otsikkosi oli ajatuksia ja kokemuksia seksuaalivähemmistöistä? Ihan ensimmäisenä mieleeni tuli vastata, että en juurikaan ajattele asiaa, vaikka kokemuksia minulla, kuten varmaan kaikilla seksuaalivähemmistöistä on. En jaottele ystäviäni sen mukaan, miten he ovat seksuaalisesti suuntautuneita. Minulle he ovat vain ihmisiä. En edes pidä 'seksuaali vähemmistö' termistä, sillä se asettaa jo itsessään rajan ihmisten välille. Jotkut kuuluvat vähemmistöön, jotkut enemmistöön. Turha vastakkain asettelu vain lisää maailmassa vallitsevaa hajaannusta ja ruokkii erillisyyttä ykseyden sijaan. Ihmisen sielulla ei ole sukupuolta. Rakkaus on aina positiivinen, elämää ylläpitävä voima, enkä näe mitenkään tärkeäksi sitä, keneen se suuntautuu. Näin siis minä ajattelen. Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Muutokseen repäisy ja sen seuraukset? : 18.10.2012 17:28:57
Eli kysymys kuuluu: Minkälaisia äkkinäisiä muutoksia olet elämäsi aikan tehnyt? Mitä siitä seurasi? Tekisitkö jotain toisin?

Itselleni tuli ajankohtaiseksi päättää työpaikastani, jämähdänkö sinne surkeasti valittamaan kohtaloani vai irtisanoudunko reippaasti ja jäisin tyhjän päälle.  Noh, tuo edellinen lause paljastaa selvästi mitä mieltä olen näistä kahdesta vaihtoehdosta!  Grin

Haluasin uskoa, että elämä kantaa, tein minkä päätöksen vain. Mutta onpa vaikeaa ohjelmoida omaa päätä uusille ajatuksille.  Undecided Vaikka tiedostan, että en tule voimaan hyvin jatkossakaan jos töitä jatkan, niin työ on kuitenkin sellaista mitä nyt kestäisi jos hammasta vaan puree yhteen, mutta onko elämä sen arvoista.  :Smiley Olisivat työkaverit edes inhottavia, niin päätös olisi todella helppo, mutta perhana kun mukavia ovat suurimmaksi osaksi!  Grin Päästäessäni lopullisesti irti tuosta työstä tiedän olevan vaikka mitä mahdollisuuksia minne ohjautua, eikä elämä aina anna mahdollisuuksia, mutta pelkään ettei tilaisuuksia tarjoudukkaan ja kökötän kotona odottamassa ihmettä.

Olisi mukava kuulla kokemuksia vähän pelottavistakin nopeasti päätetyistä muutoksen aloituksista ja ehkä voimme auttaa niitä, jotka muutoksen kanssa kamppailevat, oli kyse työstä, ihmissuhteista tai mistä vain.  Smiley Itselleni ei nyt tullut mieleen nopeita päätöksiä vaativia hetkiä, onkohan niitä ollutkaan! Selustan olen aina osannut varmistaa niin, ettei heti ole tarvinnut ryhtyä toimiin vaan olen saanut rauhassa pohtia ja tottua eri ajatuksiin.

Saa nostaa kortteja tai jotain.  Cheesy Huomenna teen kuitenkin päätöksen enkä tiedä ehdinkö saada täältä mitään vinkkejä ja rohkaisuja, mutta niitä tarvitaan varmasti päätöksen teon jälkeenkin. Voihan muutosta suorittaa huomisen jälkeenkin parempaan suuntaan!  Grin

Mielestäni hyvä muutos tapahtuu vähitellen. Itse olen aina aloittanut päätöksellä siitä, että jonkin asian pitää muuttua. Lähtemispäätöksen jälkeen seurava vaihe on ollut suunnitelmien tekeminen. Jos sinä tiedät mitä haluaisit työsi tilalle, voisit alkaa suunnittelemaan, haaveilemaan ja rakentamaan mielessäsi (ja ehkäpä myös konkreettisesti) elämää muutoksen jälkeen. Ellen ole tarkalleen tiennyt mitä olen halunnut,  seuraava vaihe on ollut sen selvittäminen, mitä tahtoisin muuttaa nykyisessä tilanteessani ja miten se voisi olla mahdollista. Sitten kun olen tiennyt tarkalleen mihin olen ollut menossa, olen vain odottanut sopivaa 'merkkiä' maailmankaikkeudelta. Olen huomannut, että asiat järjestyvät kuin itsestään, kun muutos on lähtenyt liikkeelle ja olen selvittänyt pikkutarkasti itselleni miksi haluan muutosta ja mitä tahtoisin sen tilalle. Esimerkiksi tapasin nykyisen mieheni päätettyäni, millaista parisuhdetta toivoin. Mietin asiaa todella pitkään. Lopetin huonon suhteen. Sitten tein näennäisen järjettömän päätöksen ja vuokrasin itselleni asunnon näkemättä sitä. Asunto oli aivan kauhea, ero todella repivä ja ajattelin ensin tehneeni elämäni virheen. Vastakkaiseen rivitalon päätyyn kuitenkin muutti muutaman kuukauden kuluttua muutostani nykyinen mieheni ja näennäisen kurja tilanne olikin mitä suurin onnenpotku smitten

Tyhjän päälle hyppäämisessä on se huono puoli, että vailla päämäärää.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 17.10.2012 18:43:41
En tiedä ajatteleeko kukaan muu täällä, että chakrat yhdistetään ihmisen eri energiakehoihin. (näin minulle kuitenkin on opetettu)
Alimmat chakrat liitetään kehoon (ehkä niiden aukeaminen siksi oli miellyttävää, koska keho oli hyvässä kunnossa) ja ns. astraalikehoon joka kantaa ihmisen 'eläimellistä osaa'. Seuraavat chakrat, solarpexus ja sydän liitetään tietoiseen mieleen ja kommunikaatioon eli auraan. Loput kolme ihmisen ns. ydinitseen, jonka kautta hän on yhteyksissä kaikkeen.

Pidin kovasti ehdotuksesta, jossa tätä avun tarvitsijaa kehotettiin joogaamaan ja kehittämään hengitystekniikoita, koska minun näkemykseni mukaan on olemassa ilmiöitä, joissa energiakehot eivät ole kyllin vahvoja kantamaan kyseisen ihmisen läpi virtaavia energioita. Osaksi kyseessä voi olla ihmisen vertikaalisen keskuspilarin tukkeuma, mutta myös  aura ja astraalikeho kantavat, varastoivat ja välittävät energiaa. Siksi niiden vahvistaminen vähentää fyysisiä oireita, sillä ne ovat sidoksissa kehoon mitä suurimmassa määrin.

Monet varmasti ajattelevat eritavalla ja uskon, että tällaisia asioita voi lähestyä monesta eri näkökulmasta Smiley Tuon siis oman näkemykseni esiin vain yhtenä tapana katsoa asiaa ja lisänä tähän keskusteluun. Tartuin joogaan, sillä käsittääkseni jotkut joogan liikkeet tähtäävät myös ihmisen 'näkymättömien ruumiiden' vahvistamiseen (korjatkaa jos olen väärässä). Koska kyseessä on ihminen, jolla on jo kurinalainen urheilijan rutiini, ehkäpä ns. henkisten lihasten kasvattaminen olisi perusteltua ja harjoitteluun voisi lisätä erilaisia hengitysharjoituksia, joogaa ja meditaatiota tms.

Kiitos kuitenkin kaikille vastaksista, sillä nistä oppi paljon Smiley  smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkemisestä/ennustamisesta ja vastuu : 17.10.2012 17:27:19
Kiinnostavia ajatuksia Macy! Ja minun mielestäni hyvin tärkeitä kysymyksiä Smiley

Tässä on myös paljon kysymys siitä, mitä selvännäkijän/ennustajan luo menevä odottaa ja toisaalta myös siitä, mitä "kykyjä" ennustaja/selvännäkijä itse sisällyttää omaan "titteliinsä". Olisikin ihan kiinnostavaa tietää, MITÄ kykyjä täällä ajatellaan sisältyvän noihin nimikkeisiin!

Googletin ihan huvikseni 'termiä' selvännäkö ja sain löysin tällaisen määritelmän:

"Yleiskielessä selvänäkijöiksi kutsutaan myös ennustajia. Todellisuudessa ennustaminen tarkoittaa selvännäkemistä välineiden avulla kuten esimerkiksi tarot-korteilla. Muodollisesti selvänäkeminen on selväaistimisen erikoistapaus, jossa väitetty havaitseminen tapahtuu visuaalisesti."

Jos siis selvännäkijä/ennustaja itse ajattelee, että ennustaminen tai selvännäkeminen on sitä, että hän hallitsee hyvin käyttämänsä menetelmän esimerkiksi kortit, hän tarjoaa asiakkaalle korttien katsomista, jolloin lisäkysymykset lienevät paikallaan. Tarot -kortithan esimerkiksi harvoin kertovat ihmisen menneisyydestä ja nykytilanteesta mitään kovin tarkkaa, onko asiakkaalla lapsia, naimisissa, töissä jne.

Luulen, että näitä "titteleitä" ei ole mitenkään määritelty ja siksi markkinoilla oleva tarjonta on aika villiä. Monet koittavat vain löytää jonkin termin omalle auttamismenetelmälleen. Joukossa on vielä takuuvarmasti muutama markkinahuijari, joka latelee itsestäänselvyyksiä, mutten lähtisi täysin teilaamaan heitäkään. Hyvä ihmistuntija osaa antaa hyviä neuvoja lukemalla 'asiakasta' ja saattaa osua hyvinkin oikeaan, ihan ilman mitään yliluonnollisia kykyjä. Tällainen ennustaja voi olla jopa parempi neuvoja kuin sellainen, jonka 'selvännäkö' ei ole vielä ihan hanskassa.

Ennen kaikkea minäkin peräänkuuluttaisin sitä vastuuta, joka ennustajalla on. Jokainen hänen lausumansa sana voi pahimmassa tapauksessa muovata asiakkaan tulevaisuutta merkittävällä tavalla, riippuen siitä, kuinka syvästi hänen luokseen tullut ihminen hänen puheisiinsa uskoo. Hyvät asiat toki voi sanoa sitä mukaan kuin ne mieleen juolahtavat, mutta suhtautuisin todella epäillen ennustajaan, joka maalailee isolla pensselillä asiakkaalleen onnettomuutta ja koittelemuksia. Vaikka korteissa näyttäisi kuinka synkältä, ennustajan/selvännäkijän tehtävä minusta olisi tarjota toivoa edes jossain muodossa! Sitä häneltä usein itseasiassa haetaan. En siis luottaisi myöskään sellaiseen näkijään, joka pelottelisi ennustamistilanteessa.

Sitten vielä "tulevan ennustamisesta": (oikea) Ennustaminen ainakin minun mielestäni perustuu ajatukseen siitä, että aika ei ole lineaarista. Nykyhetki, tulevaisuus ja menneisyys voivat olla läsnä ennustushetkellä, jos ennustaja osaa liikkua ajan eri ulottuvuuksissa.  En ole ikinä uskonut, että tarkkaa ennustusta voidaan tehdä, saati ennustaa tarkkaa ajankohtaa, jollekin mitä pitäisi tapahtua. Pian --- ei vielä pitkään aikaan ,on varmasti lähinnä totuutta oleva aikajana, jolle asioita uskaltaisi ennustaa. En luottaisi ennustajaan, joka povaisi minulle tapahtumia kuukausien tai edes vuosien tarkkuudella.

Ajattelen, että kaikilla teoilla on vaikutuksensa kaikilla ajan eri tasoilla. Menneisyyttä voi siis tavallaan korjata muuttamalla tulevaisuutta tai nykyhetkeä ja toisin päin. Näkisin siksi, että ennustettaessa ennustaja ottaa näkymän siihen, mitä tapahtuu jos ihminen jatkaa samalla kurssilla. Ihmiset kuitenkin harvemmin niin tekevät, sillä kaikki muuttuu jatkuvasti (ihminen, elinympäristö, muut ihmiset kyseisen ihmisen ympärillä) Voisi sanoa, että kirjoitamme tulevaisuuttamme uusiksi koko ajan! Ennustus on vain yksi mahdollinen polku, jota voisimme seurata. Ei varmaan tässäkään ole turhaa painottaa, että myös ennustajan sanoilla ja teoilla ennustushetkellä on vaikutuksensa siihen, millaiseksi tulevaisuus muodostuu. Hyvä ennustaja painottaa minusta aina valintojen merkitystä.

Suhtaudun itse äärettömän skeptisesti siihen, että ennustukset osuvat AINA oikeaan. Ihmisen oma asenne ennustukseen kuitenkin ratkaisee niin huomattavissa määrin, toteutuuko ennustus vai ei. On hyvin mahdollista, että kaikki mitä jollekulle ennustetaan toteutuu, jos hän uskoo ennustukseen. Alitajunta 'laittaa' ennustuksen tapahtumaan, sillä aina ollessaan kahden vaiheilla, ihminen valitsee tietämättään ennustettua tulevaisuutta tukevan valinnan.

Ennustajilla olisi hyvä olla samanlainen vala kuin lääkäreillä: pitäisi vannoa varjelevansa toivoa ja hyvyyttä viimeiseen asti, kuten lääkärit elämän jatkumista.
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Vuoto ei lopu : 16.10.2012 09:05:10
Olen kuullut todella positiivista palautetta akupunktiosta erilaisten hormonihäiriöiden hoidossa! Tiedän lähipiiristäni naisen, joka kärsii endometrioosista ja sen vuoksi useita viikkoja yhtäjaksoisesti kestävistä kuukautisista, joihin hän sai apua akupuntiosta. Yrttilääkinnästä mieleeni tulee valkopeippi, mutta en suoralta kädeltä osaa sanoa, mistä sitä tähän aikaan vuodesta saisi hankittua.
13  Astro special / Astro special / Vs: Vedätkö jonain tiettynä päivänä syntyneitä ihmisiä puoleesi? : 12.10.2012 11:20:37
Minulla maaginen päivä näyttää olevan 4.10. Tuolloin syntyneitten aurinko on yhtymässä syntymäkarttani plutoon?! Mitäköhän johtopäätöksiä tästä voisi vetää. Pluto on minulla kolmoshuoneessa, mutta mitä muuta siihen liitetään kuin kommunikaatio?
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Näen ja kuulen liikaa, energia tukos(ko)? : 07.10.2012 16:38:27


Sorry, olin missannut tuon aloituspätkän.

Mutta se on kyllä totta, ettei henkisyydestä kannata lopua kokonaan missään olosuhteissa. Silloinhan "vastapuoli" voittaisi.
Liika yrittäminen on haitaksi sekin.
[/quote]

Ihan totta. Henkisyys on tärkeä ja olennainen osa ihmisenä olemista. Olen myös samaa mieltä kanssasi siitä, että hidastaminen ja rauhoittuminen olisi neverknowille paikallaan. Ja maadoittuminen. Täällä on onneksi viisaita ihmisiä ja hyviä neuvoja  smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Näen ja kuulen liikaa, energia tukos(ko)? : 06.10.2012 23:20:35
Ilmaisen varmasti itseäni epäselvästi, sillä viittasin alkuperäisen kirjoittajan kommenttiin: "pitäisi varmaan päästä henkisyydestä nyt irti vaan kokonaan vai keksiikö kukaan mitä voisin tehdä?"


Täsmennän ylläolevaan, että minä ainakaan en neuvonut heittämään henkisyyttä pois. Ehdotin pientä lomaa. Siinä on iso ero. Joskus on hyvä keskittyä ihan tähän maaimaan ja luottaa, että Henkimaailma kantaa meitä sillä aikaa.
Ihmiselle ei ole hyväksi käydä ylikierroksilla näissäkään asioissa. Liika yrittäminen voi yllättäin viedä ei-toivottuun suuntaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6