Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 08.09.2013 09:01:10
Mitä tämä tarkoittaa?
Olin meidän vanhan talon pihalla useiden muiden ihmisten kanssa ja siellä oli myös meidän kaksi jo aikoja sitten kuollutta metsästykoiraa. Ne alkoivat yhtäkkiä todella voimakkaasti kouristella ja kuolivat tuskallisesti molemmat siihen paikkaan? Joku oli myrkyttänyt ne?
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 18.08.2013 09:14:48
Kiitos taas Ghede!

Täytyy ihan nostaa hattua kun jaksat karttojamme tutkia ja tulkita  Smiley
Mun sieluun todella iskettiin lovi sosiaalisessa kentässä kun en ollut vahvimmillani ja sitä haavaa nuolen vielä pitkään. Mun mottoni kuitenkin  on, että "totuus tulee aina ilmi" ja tiedän, että silloin haavoittuu, ellei jo ole haavoittunut muut sielut ja jään muistiin "opetuksena".
Päihteet eivät ole ihan se mun juttu vaikka hyvät kännit aina joskus onkin paikallaan Wink Vaikka eri maailmat onkin kulkenu mun mukana kauan,tarkastelen asioita aina järjettömän tosikkomaisesti ja järkeistäen, joo avautua pitäisi enemmän...
"toisaalta jotkin suunnitelmasi ovat saattaneet näyttää jopa liian utopistisilta ainakin ulkopuolisin silmin katsottuna" Tämä pitää niin paikaansa- miksi monet asiat pitää tehdä niin vaikealla tavalla?? Muutosvastarintaa - tietenkin, mutta aina se jaksaa harmittaa.

Sain jostain mielettömästi energiaa kirjoittaessani tätä - kaiketi niin pitikin. Jatkakoon se siis matkaasa yhtä voimakkaana niin sinulle kuin muillekin sitä tarvitseville! smitten

Annkristin

3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 11.08.2013 10:50:47
Heippa taas Ghede,
Mikä tässä ajassa on kun tuntuu, että saan takkiini nyt koko ajan? Itse en ymmärrä noista kartoista mitään, joten help!  Embarrassed
ps. karttani on aiemmassa viestissäni
annkristin
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 08.08.2013 18:57:09
Kiitos tulkinnasta Eve, on sen vaan niin mielenkiintoista mitä kaikkea voittekaan tästä karttaversiostani nähdä. Tunnistan itseni rohkeaksi täysin vieraittenkin ihmisten kanssa. En väheksy tai nosta ketään toista toisen edelle ja se ärsyttää monia. Toimin hyvin usein intuitiolla. Mitä nuo aspektit tarkoittavat?

Annkristinillakin on muuten mielenkiintoinen jännite tuossa kartalla nousuakselin tuntumassa. Mielenkiintoista on se, että voimakkaan kuvion planeetat osuvat kuitenkin 12.huoneen puolelle, joka ei tuo ihan niin selkeän suoraa presenssiä kuin muuten ascilla tuovat, vaan piilevää energiaa, josta ei ensitapaamisella (tai välttämättä pidemmänkään ajan päästä) saa välttämättä otetta siitä mitä se oikein on. Se voi tuntua riippuen kohtaavasta ihmisestä joko helpommin lähestyttävältä, koska se on vähemmän pelottavaa kuin suora energia, tai sitten juuri pelottavalta siksi ettei se ole suoraa. Miten kukakin suhtautuu. Noh.. iltahöpinöitä ja karttaensivaikutelmia..
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 06.08.2013 17:17:19
Kiitos Ghede, tunnistin itsestäni asioita ja palan halusta tietää lisää! :Smiley Tässä siis se astro.comin kartta.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 05.08.2013 18:05:58
Tässä mun kartta kommentoitavaksi
Sivuja: [1]