Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Giitaa, India's book of answers : 27.05.2018 12:57:50
Joo. Mä vaihdoin "tasankoa" tai "planea" ton sivuston avulla. Toi on avulias porukka. Plejadeja. Tiedä sitten, niidenkö aluksen näin yksi päivä.

Mulla on jotain päällekkäisyyksiä noiden kanssa muissa aspekteissa. Ilmeisesti 1800-luvulla Texasissa. Tai 1500-luvulla. Ton äidin suku on Espanjan katolilaisia. Ja faija norjalaisia.

Ton kaverin energia on semmonen voimakas sininen plasmapallo. Melko samanlainen kuin se alus. Mä bongasin Venäjältä video mis noita oli mahdottomasti muodostelmassa. Joku intressi siellä ilmeisesti. Ainakin toi Venäjän alkuperäinen shamanismi ja luonnonhenkien kanssa pelaaminen on tässä todellisuudessa jotain mitä noi kunnioittaa.

Ihan mielenkiintoista miten näitä pelin sääntöjä voi muuttaa. Suurin osa massasta velloo noissa alimmissa yhteisissä nimittäjissä. Varmaan laiskuus kyseessä. Aina ja kaikk menee paskassa möyrimisen kautta ennen ku tulee ahaa-elämyksiä. Kummallista meininkiä.
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Giitaa, India's book of answers : 27.05.2018 12:44:27
Jos sulla on vaikka joku tosi voimakas toive, mitä sä et ikinä oo uskaltanu toteuttaa, se varmasti toteutuu jossain rinnakkaisessa maailmassa. Mä voi esim. nyt löytää omani historiankirjasta. Eihän se tietenkään henkilökohtaisesti mua just nyt auta mitään. Mut kokonaiskuvaan se vaikuttaa.

Jos näitä paikallistaa muutaman, niin noista bongaa ittensä peilkuvan. Hyvät ja huonot puolet. Koska muutama rinnakaisessa elämässä sulla on melko varmasti ne samat akilleen kantapäät, mitä sä kierrät ja kierrät taas uudestaan ja uudestaan, eri muodoissaan.
3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Giitaa, India's book of answers : 27.05.2018 12:07:55
Nää on kaikki varmaan kompromisseja. Synnytään sinne tekemään se mitä pitää. Sillä sipuli. Jos oot seurannut channelingerik.comia mis on aika paljon julkishaastatteluja, niin sen mutsi kyselee merkkihenkilöiltä niitten elämäntehtävistä. Pääsääntöisesti kaikki on jotain edellisten elämien toiveita tehdä sitä tai tätä. Nää täyttyy kyllä, kunhan löytää mielestään ne yhteydet.

Tiedätkö, ääni on varmaan voimakkain manifestoija maailmassa. Sä pistät vaan toiveita maailmankaikkeuteen ja se heittää sut niihin. Jos ei tässä niin jossain muussa elämässä. Kaikki periaatteessa ympärillä johtaa sua sun oman äänen mukaan. Ne on komentoja. Vaikkei niitä nää/ymmärrä nyt. Sä oot ite kaiken takana. Maailma antaa sulle työkalut.

Tarkemmin miettiessä itseasiassa kaikk on vain rinnakkaista. Ei alkua eikä loppua, eli ajassa sä näät joka puolelta eri tapahtumia. Tajunta hyppii noitten yli ihan luonnostaan, koska se on sun. Jos sulla on vaikka joku lahjakkuus niin se tulee jostain toisesta ajasta, missä sitä on treenattu.

Kaikki ympärillä on sellaista monikerroksista simulaatiota. Se mitä sä näät, kertoo sulle suoraan noista muista aspekteista, et mitä ne tekee. Jossain näkymättömissä sä yrität snaijaa nää balanssiin. Niinku joku automekaanikko.
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Giitaa, India's book of answers : 27.05.2018 10:48:45
Kattoo tota Intian nykytilaa, niin tiedä onko siellä mitään lukemisen arvoista....

Tosin tässä vastakkaisuuksien maailmassa, nyt kommentoituani asiaa, siellä todennäköisesti alkaa joku asia toimia.

Ehkä Apu Simpsoneista saa uusia vuorosanoja.

Miten saa intialaisen ihan sekaisin? Kysyt siltä sen lempi-henkeä. Siellä on niitä varmaan enemmän kuin intialaisia. Apun marketti sillä saralla. Noi varmaan opettelee noi kaikki skulessa ulkoo.

Rakentaja-jumala on se ja se. Sit ku se romahtaa kumarrat sille ja tolle. Sit loppusilauksen hoitaa se ja se. Aina kun kaasupilvi alkaa leijata uhkaavasti ajat siihen ja tohon pyhättöön kumartaa niille ja noille.

Hehehe! Ei jumaleissön.

Paikalliset apinatkin on agressiivisia. Ne pöllii kaiken ja uhkailee turisteja. Turistien pitää kumarrella apina-jumalille heti lentokentällä ja järjestää uhrilahjat kaupasta että apina-mafia jättää rauhaan ja antaa pyöriä hoodeilla.

Ja jotta kaikki olisi vielä vähän monismutkaisempaa, kaiken voi jakaa kolmeen kastiin. Alhaisimman kastin omaava joutuu rukoilemaan kolminkertaisesti. Kunkuilla menee kaikki luonnollisiste heittämällä läpi, kunhan asia tulee edes vähänkään mielenpäälle. Voi keskittyä olennaiseen sen kummempia funtsimatta.

Ainoa asia missä noi loistaa, sillon kun joku pääsee siellä asiasta jyvälle on tantriset opit. Ne friidut on ihan jumalaisen kauniita, ketkä opettaa noista asioista. Huomaa nopeesti eron alkuperäisen ja matkjoiden välillä. Tedtalkissa noita oli kans joukossa.

Tossa oli eilen ylelläkin jotain noista ihmisen verenkiertojärjestelmistä tunteiden mukaan. Surussa sä oot ihan pimennossa. Noilla friiduilla on se ilo, mikä loistaa. Jännä miten sen huomaa ihmisissä. Länsimaat on ihan hukassa tässä asiassa. Länsimainen seksuaalisuus on enemmän tuota surutyön puoleista. Pornosivut on melko hyvä esimerkki. Noi on kun 8-4 toimistolla kaikki maanantaiaamulta.

Tosi väsähtänyttä. Tää on enemmän kiristyksenomaista, kuin aitoa.
5  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Taavetti Lynkkaus, ketjupolttava(?) teeämmäri! : 23.05.2018 22:42:07
Kiitos YLE. Psykosomaattiset aseet on päivän tabu. Kun sen tekee itelleen, kukaan ei voi syyttää että ei muka tee esimerkkiä näyttäen. Eikä siihen liity valokuituteknologia. Ei. Njet. Nieponimai.
6  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Taavetti Lynkkaus, ketjupolttava(?) teeämmäri! : 23.05.2018 19:21:07
Nyt lähtee al-qaida vittuun pyörimästä tältä kartalta!

Nauttii nyt siitä Jemenin pyörremyrskystä. Nää on vähän kuin hidastettuja kohtauksia, ehtii kaivaa popcornit.

Jos joku kusinaama tulee ton jälkeen urputtaa juoksemaan turhan takia mä pistän noita jokaiseen pääkaupunkiin pyörimään.
7  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Taavetti Lynkkaus, ketjupolttava(?) teeämmäri! : 23.05.2018 17:15:29
Ja sitäpaitsi. Nyt vasta saakin juosta rahan perässä! Ilon ja onnen päiviä kyllä kyllä!

Hehehehehe! Tätä vitun kollektiivista tyhmyyttä on kiva kääntää itseään vastaan aina kun mahdollisuus. Kutsumusammatti niin sanotusti.
8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Taavetti Lynkkaus, ketjupolttava(?) teeämmäri! : 23.05.2018 15:52:13
Hahahaha! Kävin just edellisen ketjn jälkeen peukuttamassa David Lynchin Collateralia. Saatanan hyvä leffa!

Mä lueskelin jostain David Lynchin metodeja. Tolla jätkällä on oma mesta mihin se istuttaa sen vieraita ja opettaa niitä TMmmäämään. Se oppi sen siskoltaan. Vieraat ihmetteli että mitä vittua tää tyhjänpanttina istuminen oikein meinaa? Toi Lynch oli vaa, et se on just se pointti. Tyhjentää mielensä kaikesta, kelata silleen et hissi tippuu alitajuntaan. Monet ei osaa tota.

Jos tuntuu et siitä ei saa kiinni niin millään, yksi tapa on kuormittaa elämänsä täyteenalitajuisia pelkoja. Kokemuksesta tulee niin käsinkosketeltava ja pelosta niin voimakas, että siitä löytää konkreettisen tavan "työstää" itseään.

Ainoastaan uskalikoille.

Ton jälkeen kun kiduttaa itseään omalla pelolla, hissi tipahtaa kuin World Trade Centerit. Kaikki muuttuu tomuksi.

Lynch ja Wachowskin veljekset/nykyään siskokset on tainnu pitää jonkun palaverin joskus. Toi eka Matrix tuli 1999 ja siinä on se hissiskene mikä posahtaa siel talos kun ne Neo ja Trinity lähtee ylös. Jyyyy nöy:

-Nobody has done this before.
-That's why it's going to work.

Watchowskit pistää maailman tuleen, jotta ne uskaltaa mennä sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Nerokasta. Todella nerokasta. Bravooo!

Toivottavasti lesboseksi maistuu tytöille. Mitään muuta ei ole nyt tähän hätään tulossa.
9  Astro special / Astro special / Vs: Nemesis : 21.05.2018 00:02:56
En näköjään pääse näistä perheriita-asioista ikinä eroon.... pfffff... juurtunu liian syvään varmaan pääkalloon.
10  Astro special / Astro special / Vs: Nemesis : 20.05.2018 21:35:28
Auringon seuralainen tommonen? Mustasukkaisuuskohtauksiako se saa?

Hmmmm.

Ei uskalla ilmoittautua vaan niittaa kanssakilpailijat?

Tupla hmmmmm.

Aika harvoin käy himassa jos 26 miljoonan vuoden välein. Yksinäiseksihän siinä tulee vähemmästäkin.

Venus on kyllä nätti planeetta jos aurinko on mies. Toisaalta jos se on nainen niin Makeamake on varmaan kans aika velmu poika siellä takarivissä.

Hetkinen. Onko tää joku insesti-tähtijärjestelmä? Nemesis on perverssi tirkistelijä?

Toisaalta tosta saa varmaan kiksejä. Mut 26 miljoonaa vuotta?! Hellanlettas tentään. Joku joutaa painaa pitkää duunivuoroa perheen eteen. Vai loppuuko sillä rahat aina 26 miljoonan vuoden välein? Perheelle ei riitä ruokaa?

Nemesis joutaisi astron sivuille lukemaan Sepon vinkkilinkkejä.

Alakerran perheen Alpha Centaurilla on komiodraama. Vai onko se kolmas niitten skidi?

Sirius vaikuttaa normipariskunnalta.

Plus tää meidän aurinko taitaa elää jossain pimeessä tukholma-syndroomassa.

Mis kellarissa me ollaan? Tollanen kivien nakkelija tiedetään. Not cool. Not cool at all. Plus, että tiedemiesten kaukoputket taitaa olla yhtä tehottomat ku mun rillit, jos tota ei muka pysty bongaa.

Sniikkii. Ja kunhan vaan leikin.

Tuplatähtisysteemi ois jees.

Vai että Nemesis yhdistetään katkeruuden tunteeseen. Että onko vai eikö-kö-kö?
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sijoitustili : 08.05.2018 19:53:21
On tää kyl tehty vaikeeks tää pakeneminen Wink.

Paljonkohan eri variaatioita tästä mestasta on? Varmaan loputtomasti.

Onkse toi 5D vai mikä taso se on mis näitä pystyy vaihtamaan? Aivoilla ei kyl kapasiteetti meinaa riittää. Nää menee ihan fiilispohjalta.
Jos sais jonkun kolmannen vielä koettuu. Sit bööna siten kylkeen ja joku paratiisi siihen.

Àvot!

Täällon näit eksoottisia kasveja joka puolella. Ihan mieletöntä. Netti pullollaan kaikkee makeeta. Noi kasvit on itessään jo jotain Darth Vaderin päitä ja tollasia. Tää on ihan hullunkurista! Hehehhe!

Tommosesta Rainbow Treestä vois tehä oman hirsimökin. Sinne Fennoskandian Yellowstonea 4 kertaa suuremman vuoren huipulle. Kelaa! Siellon hyvä kosia morsmaikkua. Lord of the Ringsiä. Skidit on käyny värittää noita puita ihan selvästi välitunneilla.
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sijoitustili : 08.05.2018 15:54:48
Youtubes on tommonen dude ku Lamarr Wilson. Silloli joku isompi ongelma ja se päätti ennen ku se delaa heittää ihan ranttaliksi. Sit se kparantu. Hauskoja noi sen videot. Skidit diggaa sen leluista ja se on opettaja vielä. Hehehe!

Se tekee kaiken terveysoppien vastasesti. Toimii sille.

"Kuolema" on periaatteessa ainoo mikä avaa kunnolla näitä tajunnan portteja. Ihan ystävällinen kaveri se on.

Mulle se itki kuin pikkulapsi se valo. Käskin olla hiljaa. Ei menny ihan oikeeoppisesti. En päässy sisään. Ne katto et liian juntti, meehän kasvaa.

Noi Nasan löytämät kaksi silmää, toi vihan ja myötätunnon mitkä tuolla avaruudessa on muistuttaa tosta jutusta. Pääsin ihan eri maailmaan. En tiedä tapahtu oikeen.
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sijoitustili : 08.05.2018 14:56:13
Noh, ehkä mieleltäni. Ja hyvin hyvin hitaasti. Tää kompensoituu tosielämässä eri tavalla Wink.

Mullon noi chakrat ihan viturallaan.

Ei siin kyl tää on hyvä kroppa. Yllättävän paljon kurmotusta tää kestää.

Tuol jollain toisilla tasoilla vaan tapahtuu jotain asioita mitä en vaan voi hallita. Menee miten menee.

Tää et näkee ittestä tuol ulkopuolella on jotain niin uutta. Yritän täs opetella kommunikoimaan sen kanssa.

Varmaan semmonen feminiininen lähestymistapa pitäs olla siihen. Ainakaan sitä en oo kokeillu. Ihan muksuna kyllä, mut maailma vie mukanaan. Tää toimii niin syvällä tajunnan tasolla et tää on vähän niinkuin yht'äkkiä olis alasti ihmisten keskuudessa.

Tiedät varmaan ne unet?

Lapset tietää jotain.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sijoitustili : 08.05.2018 13:12:36
Tota pystyykö suomalainen heiluu jenkkimarkkinoilla? Jos siltä kantilta on yhtään apua ni jos  haluat tuhertaa tai googlata Gregory Mannarinoa, niin sillä on aika kattavat sivut ja opasteet. Sit sil on mittarit ja kaikki ja se kertoo omista sijoituksistaan. Ilmeisen pätevä kaveri, joku 80% voittoputki kait menossa. Se vetää ilmeisesti semmosella snaipperityylillä (videopelitermi) päiväkohtaisilla kaupoilla. Se lukee kaikki julkasut ja on perillä vähän kaikesta.

Se yrittää kerätä kööriä ja se jeesii aika paljon toisia. Sillon sydämenasiana lahjotella hyväntekeväisyyteen massia ja yrittää saada jengiä sen takia mukaan. Ilmeisesti joku pörssimeklari ammatikseen. Vähän pimahtanut kaveri, mut niinhän me kaikki Wink.

Jos jeesii yhtään, onhan noi markkinat ilmeisesti melko kansainvälistä kauppaa.

Mulle tuli ihan uutena noi intialaiset sijoittajat. Vaikuttaa melko sniikeiltä. Noi iskee ilmeisesti kohtiin mis kaikki muut skippaa. Niil on joku ihan oma taktiikka ja vaikuttaa organisoidulta. Noi menee ihan täysin uutispimennossa. Niinku noi  Itämeren hävittäjät ilman transpondereita.

Sit noi pankkiirit on vaan, et joo hei, vapaata riistaa! Kaikki mukaa! Smiley Skizoo meininkii hehehehe!

Sori, se Jallun palsta on ilmeisesti sulki, kun se lehti lopetettiin 2015. Yritän ettiä elämäntarkoitusta sitten täällä toistaiseksi.
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sijoitustili : 08.05.2018 12:43:49
No huh huh! Jäbä tietää!

Mul menee aina rahat kulutukseen. Mulla tuli säästämisestä pää kipeeks, sit dokasin sen pääkivun pois.

Nyt ei oo pennin pyörylää. Emmä kyl opettele noit juttui enää. Hehehehe.

En ajatellu eläkkeelle asti elää. Fuck that!

Noi pankkiirit varmistelee sitä syntisen osaa itelleen. Kyl mäki sitä tykkään tehdä mut vittu, joku toinen kans.

Ne pitää taivaan porttei auki mulle, ja mä pidän niille. Kaks rosvoo tarvitaan aina tunkeutuu luvattomiin paikkoihin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 11