Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: "Raskas" vesi? Osa 1 : 09.05.2013 00:41:00
"Kemistien mukaan myrkky on määrässä: kaikki on myrkyllistä, jos annos on liian suuri. Vesi muuttuu myrkyksi, jos sitä nauttii noin 10 prosenttia ruumiinpainosta. Aikuiselle miehelle reilu korillinen olutta riittää aiheut­tamaan vesimyrkytyksen. Oluesta 95 prosenttia on vettä, ja myrkytys syntyy, kun elimistöön kertyy vettä niin paljon, että aivot turpoavat ja joutuvat puristuksiin."

 Shocked   Juokaa viinaa ihmiset, ei kaljaa! laugh

Kyseessähän on muuten alunperin itsensä Paracelsuksen sanomaksi väittämä lausahdus: ""Sola dosis facit venenum"  eli "annostus tekee myrkyn".
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Yrittävätkö henget sekaantua tämän maailman asioihin? : 07.05.2013 23:01:09
Ajattelin nyt vaan kun on omakohtaisia kokemuksia hieman, että ikäänkuin tuolta Tuonelan puolelta yritettäisiin välillä kampitella meikäläistä asioiden hoitamisessa.

Yritän oikoa ja oikeudenmukaistaa asioita, joita edesmennyt vainaja jätti sotkuun tänne reaalimaailmaan. Paljoon en pysty - ja osa asioistahan ei minun toimilla edes korjaannu - mutta teen sen mitä voin.

Mutta ikäänkuin toimiani yritettäisiin estää? Olen välillä tuumannutkin, että "mene nyt hittoon siitä" - vähään aikaan ei ole tyyppiä "tuntunut" nurkissa.

Sitten isoisäni (jompikumpi) on ikäänkuin joskus tuntunut käyvän "katsomassa". Isoisäni ovat kyllä tervetulleita, valitettavasti toista en saanut mahdollisuutta oppia tuntemaan kovin hyvin mutta molempia miehiä kunnioitan. Ne olivat niitä miehiä, jotka hoitivat lottinsa niin rauhassa kuin sodassa!
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: "Raskas" vesi? Osa 1 : 07.05.2013 22:57:35
Kerropas ikuisuuden (-8-) matkalainen, mitä tuo deuterium aiheuttaa isoina annoksina? Mull on naapureissa opiskelija-metelöijiä. Saattais 'raskas'vesi auttaa paukun osana, jospa hiukan rauhoittuisivat - ajatuksella 'toistaiseksi'.

Paukun suuruudesta riippuen saattavat rauhoittua liikaakin. Raskas vesi tosi ei ole myrkyllistä, mutta jos sitä hörppii viikkokaupalla, niin siihen lopulta kuolee koska se korvaa elimistön solunesteissä tavallisen veden...toimimatta kuitenkaan tavallisen H2O lailla...kätevä tapa tappaa hitaasti joku eivätkä varmaan saa patologian laitoksella kuolinsyytä selville?  Pahaa karmaa saa kyllä tuollaisesta tempauksesta roppakaupalla.

Muuten vesi on kyllä sangen mielenkiintoista ainetta ihan noin tieteenkin kannalta!
http://www.tiede.fi/artikkeli/1582/tosi_kuin_vesi
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: "Raskas" vesi? Osa 1 : 07.05.2013 22:51:11
Asian ydin on tämä: vuosia sitten muistan lukeneeni, että noin 10 minuutin hiljaa poreileva keittäminen
vähentää veden kapha-ominaisuutta nimeltä "raskaus" (siis painavuus)*.

(Tulipahan mieleen, että tietääkseni huippuravintoloiden kaikista hienoimpia kastikkeita
keitetään jopa tuntikaupalla!?)

Kuitenkin teenkeitto-ohjeissa sanotaan, että vesi ei saa kiehua. Minulle on jäänyt epäselväksi,
tarkoittaako tuo sitä, että vettä ei saa ollenkaan saattaa kiehuvaksi, vai sitä, että teelehtien
päälle kaadettaessa sen tulee olla esim. alle 95-asteista (uulong) tai jopa alle 85-asteista (vihree).

Oli miten oli, mielestäni teestä tulee jotenkin virkistävämpää, kun veden antaa kiehua hissukseen
ainakin joitakin minuutteja.

* Qualities of Kapha: Heavy, slow, steady, solid, cold, soft, oily

http://www.chopra.com/kapha

No oisko tuo, että keitettäessä vedestä poistuu ainakin kovuutta aiheuttavat kaasut. Mulla äiti ei koskaan kastellut kukkia ellei se ollut "yön yli vetäytynyt huoneenlämmössä". Ideana juuri tuo veden lämpiäminen huoneenlämpöön + kaasujen poistuminen.

Nyt kun asun kovan veden alueella, niin huomaan kyllä keitetyn ja kraanaveden eron maussa. (siis vaikka olisivat samanlämpöisiä)

Paras teeveden suodatuslämpötila on sitten noin 80 astetta. Varsinkin vihreälle teelle tärkeä, muuten siitä tulee kitkerää kuin mikä! Just vaimo ihmetteli, kuinka mun keittämä tee on niin pehmeän makuista kun hänen tarjoilemansa on aina niin karvasta. No, oon opetellut katsomaan veden poreista sen lämpötilan...siksi!
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auta itsesi kuntoon oikealla ravinnolla : 07.05.2013 22:48:32
Ehkä se sinulle on "EVVK" kuinka hyvä oppilaitos on - mutta meille muille se ei ole. Parhaassa oppilaitoksessa parhaat opettajat jne.

Mitä tulee D'Adamon tuottamaan sisältöön, niin se on luultavasti rahastusmielessä kirjoitettua tuubaa - eipä tuo sisältö ole juurikaan tutkijoita tai edes businesta vakuuttanut. Ruuan ja terveyden ympärillä pyörii sentään sen verta iso bisnes, että jos hommassa olisi ideaa vähänkään, niin varmasti tuohon olisi joku tarttunut ja kehittänyt analyysiä pidemmälle (koska sen varmaan sinäkin käsität, että verityyppi - olettaen että se toimisi - täytyy olla surkea karkeistus niistä metaboliageeneistä jotka aikuisten oikeasti vastaavat duunista. Edes D'Adamo ei väitä, että ns. geenien klusterisaatio olisi 100%:sta ja parempi niin (tosin D'Adamo ei ole yhtään mikään mistään mitään väittämään - suurinpiirtein sama kuin jos putkimies jakelisi aivokirurgeille neuvoja...)

D'Adamo on vetänyt "taustalla olevista tutkimuksista" niin outoja johtopäätöksiä, että edes kyseisten tutkimusten tekijät itse eivät hänen aivotuksiaan käsit. Joo, ainahan voi väittää, että mun ajatukset perustuu tutkimukseen - mutta paskaa nyt voi väittää kuka tahansa ja kerätä väitteidensä taakse sekalaisen läjän tutkimusviitteitä. Harva niitä jaksaa läpi käydä ja tarkistaa - tuskin olet sinäkään sitä kotiläksyä tehnyt. Kunhan uskossasi toitotat. Ehkä sinä olit alunperin esim. vilja-allerginen - ja sattumalta vain sait avun koska D'Adamon oppeja toteuttaessa sinulta jäi viljakin pois. Ei olisi mitenkään harvinainen tarina.

"enkä sen vuoksi syö spelttiä ja kauraa, vaikka veriryhmäruokavalion mukaan voisinkin."

Aiemmin kyllä kerroit jättäneesi kauran pois, koska herkistyit sille. Syy poisjättämiselle ei siis ollut D'Adamon opit vaan ihan omat havaintosi. Jännää miten sulla nää tarinat jatkuvasti vaihtuu... olen nyt jo melko varma sun kirjoituksia muutamia lukeneena, että olet kerskuava mytomaanikko. Ehkä jopa pikkasen narsisti?


"Konsensus on ollut puoli vuosisataa että eläinrasva tappaa ja kasviöljyt ovat turvallisia. "

Ei tuollaista konsensusta taida kyllä olla muualla kuin Suomessa? Minulla on onneksi vähän muutakin tarttumapintaa kuin vain Suomi - enkä ole kasviöljypuffausta muualla nähnyt samassa mitassa. Kiitä Pekka Puskaa tuosta anomaliasta...

"Minulle mielenkiintoisinta antia niissä veriryhmäruokavalioa koskevissa kirjoissa on ollut ihan muut asiat kuin ruuat (esim: B tuottaa kortisolia enemmän kuin muut immunotyypit -> lisämunuaisuupumuksen riski ja burnoutit)"

Jännää miten sulla jatkuvasti targetti vaihtuu. Ensin nimenomaan puffasit tuota veriryhmäruokavalio oppia täällä - kirjoittelit jopa veriryhmät ohjeellisine pääruokatyyppeineen tuonne taaemmas. Nyt kun tuota D'Adamon höpinää vähän kyseenalaistetaan, sinä käännät takkia välittömästi ja aloitat väistelyn ja varjomiekkailun...

Aikanaan, kun tiede edistyy, varmasti tullaan kykenemään osoittamaan DNA-analyysin avulla mitkä ruuat soveltuvat sinulle parhaiten jne. Mutta se ei taatusti ole D'Adamon markkinoima veriryhmäoppi. Veriryhmä on oikein hyvä tietää kun käy luovuttamassa verta SPR:llä - vielä parempi se on tietää jos on saamassa verta. Muuhun siitä ei oikein ole poislukien jotkut erikoistapaukset kuten 0-veriryhmän tunnettu korrelaatio vähähappoisuuden kanssa.
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 22:33:06
Minulle tuo on yksiselitteisesti kyllä niin, että siinä luetellaan tuotantomaittain Suomessa saatavilla olevat tuotteet. Ole vain ihan rauhassa eri mieltä asiasta.

Otetaanpa rauhallisesti.

En ole missään vaiheessa väittänyt kerman tuotantomaaksi (=purkitusmaa) muuta kuin Suomea. Sehän lukee ihan selvästi siellä tuotetiedoissa.

Silti on edelleen fakta, että Arla käyttää 20%:sti tuontimaitoa tuotteidensa valmistamiseen. Se lukee ihan siellä heidän sivuillaan!

Ilmeisesti olet sen verta kaupunkilainen, ettet tiedä mistä kerma tulee? Kerma ei tule suoraan lehmän tisseistä vaan se eristetään raakamaidosta separoimalla. Lisäksi sille tehdään meijerissä parit muutkin temput - oli luomua tahi ei. Arla tekee kermaa myös tuontimaidosta.

Vain sitten voit olla rauhallisin mielin kun siellä lukee selväsanaisesti että: "tämä kerma tehdään 100%:sti suomalaista alkuperää olevasta maidosta". Niin siellä ei lue, joten voit olla varma että siellä on tuontimilkkiäkin joukossa. Veikkaan, että välillä vähän enemmänkin kuin 20%....Arlalla on kova into tuoda se maito Balttiasta, jossa se on halpaa - ja "jalostaa" Suomessa ja panna Suomi-hinta päälle. Kyllä kapitalisti osaa nääs.
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: "Raskas" vesi? Osa 1 : 07.05.2013 14:06:07
Huh??
Pelastustoimi puhuu samasta aiheesta, mutta sillä tavoin, että veden pintajännite poistetaan, jolloin vesi on kastelevampaa eli tukahduttaa tulipalon tai kydön helpommin.

Ydinfysikkaakin tuntee käsitteen "raskas vesi".

Siinä vedyn raskaampi isotooppi, deuterium on H2O molekyylipalleroisen osasena.

Ydinfysikaalisesti raskasta vettä voi tehdä kotioloissakin elektrolyysillä (naapurin sähköliittymää kannattaa lainata Smiley)

Sitä voi jopa nauttikin, pieni määrä tekee "höpöä", isompi määrä "katoa",koska raskas H20 käyttäytyy molekyylisidoksissa tavisvedestä poikkeavasti.

Valtamerten syvänteissä raskasta vettä on tonnikaupalla!
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 13:59:31
Ota jo hei yhteys MOT ohjelmaan kun olet asiastasi noin varma: Tämä olisi hevosenlihaskandaalin kokoinen juttu. MOT voisi jopa tarjota sinulle vihjepalkkion...

Ota jo hei onkeesi tämä: EVVK. Ei ainakaan meikää. En käytä Arlan tuotteita, ei kiinnosta mitä niissä on. Eikä kiinnosta MOT ohjelmat. Ota itse yhteyksiä minne lystäät, sulla se suurempi intressi asiassa on - Arla tuotteiden suurkuluttajana. LOL.


Mutta itse olet lukenut kyllä linkittämääni sivua luovasti: Siinä todetaan siis näin:
"Arla Ingmanilla on luomutuotantoa nyt myös Suomessa. Kotimaisia luomutuotteita löytyy maidoissa, kermoissa ja juustoissa. Valikoimissamme on myös luomutuotteita, jotka tuotetaan ja valmistetaan Tanskassa tai Ruotsissa.  Ja sitten heti tuon tekstin alla luetellaan suomessa myytävistä luomutuotteista ensin ne kotimaiset - sieltä se luomukuohukerma löytyy - sitten ruotsalaiset ja viimeisenä tanskalaiset.

Tuo on ihan omaa keksintöäsi. Ei siellä minusta missään lue että "tässä kotimaiset luomutuotteet" ja tässäpä ulkolaiset. Luomukermasta sanotaan ainoastaan että "Valmistusmaa Suomi". Se ei kerro raaka-aineen alkuperästä mitään. Ainoastaan sen tiedämme, että vuotuisesta raaka-ainekäytöstään Ingman kattaa 80% suomimaidolla, loput jollain muulla. Siten, jos "hyvä tsägä käy", saattaa jokin yksittäinen luomukermapurkki sisältää vaikka 100% ulkkarimaitoa. Ainoastaan "kerman valmistus" eli separointi maidosta, vakiointi ja purkitus on tehty Inkoossa. Että se siitä ja asia loppuun käsitelty osaltani.

Asiassa ei ole minun mielestäni mitään epäselvää, tuon sivun perustella luomukuohukerma on suomalaisesta maidosta. Mutta jos olet eri mieltä, MOT saa varmaan aiheesta aikaan hienon skandaalipaljastuksen - tai sitten herjaussyytteen, ellei todisteita ole...

Höppönpöppön, ei tuosta ympäripyöreästä tekstistä saa yhtään mitään ketään nalkkiin eikä mitään skandaalia aikaseksi. Opettele lukemaan rivienväli - koska markkinamiehet AINA kirjoittaa kieli poskella jos vain vähänkin saumaa on. TOTTAKAIT Arlan markkinamiehillä on KOVA intressi luoda mielikuvaa, että Arla-Ingman on niin suomalaista, niin suomalaista....

Silloin kun markkinamies takaa tuotteen kotimaisuuden, siellä lukee yleensä "vain 100% kotimaista naudanlihaa" (erään hampurilaisketjun mainoksesta).

Jos Arla-Ingman oikeasti takaisi Luomu-kermansa kotimaisuuden, siellä lukisi: "Valmistusmaa: Suomi, Alkuperämaa: Suomi. 100% suomalaisesta maidosta." Silloin kun siellä ei noin selväsanaisesti lue, on markkinamiehellä takaportti auki ja ulkomaista raaka-ainetta käytellään surutta.
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auta itsesi kuntoon oikealla ravinnolla : 07.05.2013 13:44:26
Tiedettä veriryhmäruokavalion takana:
http://www.dadamo.com/science.htm

Siellä on osa D'Adamon omia kirjoituksia, mutta myös muuta tavaraa.

Hmm....tämä herra Peter D'Adamo ei sitten ole mikään tieteenjättiläinen.

"Tutkinto" - jos tuota tuollaista köykäistä paperia jostain nevöhööd-oppiaineesta, noname-lafkasta sopii sellaiksi nimittää ilman että herjaamme liikaa ihmisiä, jotka ovat oikeasti opiskelleetkin jotain ja joilla on oikeita akateemisia tutkintoja ei-höpö-höpö-aineissa, niin se D'Adamon "tutkinto" näyttöis olevan joku "naturopatian tohtoraatti" Bastyr Collegesta vuodelta 1982. (Naturopathic doctorate (N.D.), Bastyr College, Seattle WA, 1982)

Tiedehän ei ole koskaan tiedettä ilman vastakritiikkiä (tosin kieltäydyn käyttämästä termiä tiede D'Adamon tuotosten äärellä...se on tieteen halveeraamista), mutta tässäpä vastalaidallinen:

Ensin neutraalina pidettävästä Wikistä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_type_diet

" The consensus among dietitians, physicians, and scientists is that the theory is unsupported by scientific evidence"

Arvostettu Maya klinikka Yhdysvalloista:
http://web.archive.org/web/20110515123240/http://www.mayoclinic.com/health/blood-type-diet/AN01415

Lisää kritiikkiä: http://www.earthsave.org/health/bloodtyp.htm


D'Adamon höpinäthän ovat täynnä virheitä. Esim Eklektikon omasta veriryhmästä D'Adamo kehtaa väittää että: "Group B, D'Adamo erroneously claims, "emerged between 15,000 and 10,000 B.C. as tribes migrated from Africa to Europe, Asia and the Americas and mingled with other populations."* So, concludes D'Adamo, people with type B blood should eat a "balanced diet." In fact: "All human ABO blood types existed as of several million years ago. From the time of the earliest humans, all ABO types existed as hunter-gatherers until the advent of agriculture."*

Since the diets developed by Peter are not  intrinsically harmful in general, it would be surprising if he couldn't find many satisfied customers willing to testify on his behalf. All he has to do is ignore all the cases he didn't help with his diets to make his case seem stronger than it really is. Even a broken clock is correct twice a day.


http://www.skepdic.com/bloodtypediet.html

Kirous on siinä, että tieto on hajanaista ja pirstaleista ja tarvitaan melkoinen työ jos siitä halutaan koostaa jotain yhteinäisempää kuvaa esimerkiksi juuri nyt vaikka veriryhmän/immunotyypin vaikutuksesta ihmisen elämään muutenkin kuin elin- tai verensiirron kannalta.

No, herra D'Adamohan mielellään esiintyy mukamas tuollaisen synteesin tekijänä, mutta oma mielipiteeni on: hän ei ole sekä pätevä eikä sopiva tuollaisen herkuleentyöntekemiseen. Häneltä yksinkertaisesti puutuu tarvittava kompetenessi ja hengenlahjatkin! Sen sijaan näppärää rahatpois-meininkiä hän on kyllä suoltanut ja kuten tuossa yllä sattuvasti kiteytetään englanniksi: "Hänen neuvonsa eivät ole suoraan haitallisia kenenkään - osa osuu vahingossa jopa oikeaan ja siten vain hyväksymällä positiivisen palautteen hän luo mielikuvan toimivasta metodista".

Esim. viljatuotteiden tiedetään aiheuttavan ongelmia monille ja D'Adamohan neuvoo väkisinkin tiettyä määrää ihmisiä välttämään niitä. Väkisinkin sieltä osuu neuvo jollekulle kohdalle ja bingo! Sen jälkeen elvistellään että "verityyppidieetti" on vahvistettu. Vaikka kyse on sattumasta.

Rikkinäinenkin kello kun sattuu näyttämään 2 krt vuorokaudessa oikeaa aikaa...
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 12:38:30
Jäipä muuten eräs paastoamisen eduista kertomatta:

Se hidastaa mm Alzheimerin etenemistä ja edistää aivosolujen uusiutumista (siis uusien aivosolujen syntyä!)

Joten viikottainen paastopäivä ei ole välttämättä huono idea!
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 12:35:36
Ylläoleva lihavoitu on se ainoa käyttämäni Arla-Ingmanin tuote. Tuossa sanotaan selvästi että se on kotimaista luomutuotantoa.

Oliko vielä muuta tästä?

Oli. Et osaa lukea markkinamiesten kirjoitetelmia. Ei tuossa edelleenkään *taata* että ostamasi kerma tehdään 100% suomalaisesta luomumaidosta. (Jos kuvittelet, että kun se tankkilaivallinen ruotsalaista/whatever maitoa saapuu Inkooseen  - että se käsitellään jotenkin erillään suomi-maidosta -niin get real - et taida tuntea prosessiteollisuutta - jota elintarviketeollisuuskin pitkälle on... sattuu olemaan eräs meikän entinen leipäpuu, prosessiteollisuuden prosessisuunnittelu)

Arlan sivuilla sanotaan vain, että "meillä on suomalaistakin luomukermaa tuotannossa". Aina silloin tällöin Smiley Toivottavasti nyt kuitenkin enimmän osan aikaa Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auta itsesi kuntoon oikealla ravinnolla : 07.05.2013 12:25:03
Eihän se sen jälkeen mikään "verityyppiruokavalio" ole, jos se natsaa kohdilleen vain sattumalta?  crazy2

Mielestäni hommasta putoaa ns. pohja ja selitysvoima pois, jos poikkeamia rupeaa tulemaan...

Ei se olekaan, kun se on immunotyyppiruokavalio, on vain harhaanjohtavasti nimetty. Kerroin tämän aiemmassa viestissäni. Immuunitekijöitä on muitakin kuin nämä 'isot' A, B ja O. Elinsiirroissa niitäkin joudutaan pohtimaan. Kirjo on siis isompi kuin 4 eri ihmistyyppiä siltä kannalta katsoen, miksei homma voisi tarkentua vielä ravinnonkin suhteen näiden 'pienempien' tekijöiden osalta.'

No, kutsu sitä ruokavaliota minun puolestani ihan miksi haluat, ei termillä kikkailu ollut tässä pääpointti. Uudistan kysymykseni: Tuosta immunotyyppiruokavaliosta ei tietenkään ole mitään järkevää tieteellistä tutkimusta olemassa?

Siitä olen kanssasi samaa mieltä, että varmasti tulee tulevaisuudessa tarkentumaan nämä asia. Ihmisen geenibiologiahan on tulvaisuuden Pandoran lipas. Jos olisin nuori ja miettisin mille alalla ryhtyisin tutkijaksi, niin sinne! Sieltä tulee vielä merkittäviä löytöjä, keksintöjä, nobeleitakin! Nuori ja kunnianhimoinen ihminen löytää tuolta saralta niin haasteita kuin rahantekomahdollisuuksiakin - sekä mahdollisuuden kirjoittaa nimensä historiaan.

Valitettavasti tuskin taidan elää enää niin kauaa, että näen sen aikakauden, jossa otetaan tippa verta ja kone sekvensoi DNA:si läpi - jonka jälkeen se laatii yksilöllisen elämäntapaohjelman treeneineen ruokailuineen kaikkineen. Ja tuo ohjelma optimoi niin fyysisen kuin henkisen terveytesi, minimoi geneettisten sairauksien riskit ja auttaa sinua muutenkin pysymään tip-top kunnossa. Valitettavasti tuo aikakausi tullee jäämään minulta pitkälti sivuun - ja varmaan suurimmaksi osaksi sinultakin, rakas Eklektikko (taisi olla 5-kymppinen?).

Joskus vuonna 2025-2030 aikaisintaan lienemme niin pitkällä kehityksessä, että ensimmäiset edulliset, joka miehen DNA-sekvensserit ovat arkipäivää. Toki mekin niitä voimme käytellä rollattorista käsin jos vielä hengissä olemme. Vaan parhaat edut jää kyllä saavuttamatta -- noiden analysaattoreiden piiriinhään pitää kuulua ennen 20. ikävuottaan jotta niistä saa parhaan hyödyn.

Olen muuten harkinnut oman DNA:ni selvittämistä, ihan hauskan vuoksi. Maksaa vaan pikkasen rahaa...
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 12:19:27
Itse olet huvittava, kun väität että ihmisen on mahdotonta muistaa asiaa, jota hän innokkaasti joka vuosi odottaa. Tai ylipäätään kun väität ettei voi muistaa vaikka eilisen syömisiään melko tarkkaan. Se että sinä et voi, ei tarkoita että minä en voisi.

Tiijäppä hänestä, mulla ei ole mitään patologista tarvetta itsetehostukseen ja jatkuvaan pätemiseen kuten eräillä. Noh, ainakin yksi asia on fakta ja varmaksi todettu tässä ketjussa:

Sinä et muista paljonko sitä kermaa siihen sun aamukaffiis lorahtaaGrin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 12:17:11
 No kävinpä tuolla Eklektikon heittämällä Arla-sivustolla. http://www.arlaingman.fi/tietoa-meista/maidontuotanto/


Huomio kiinnittyi yhteen lauseeseen heti eka silmäyksellä:

"80 prosenttia tuoremaidosta, jota myymme Suomessa, on valmistettu suomalaisesta maidosta."


Eli suomeksi: 20% Arlan myymästä maidosta tulee jostain muualta kuin Suomesta. Vaikka Pakistanista. (Tosin sivusto väittää, että pääasiassa Ruotsista, mutta Arlan ruotsalaiset mansikit syö nykyään pakistanilaista rehua, jossa on myrkkyä...) Joten se siitä Eklektikon mainostamasta "suomalaisuudesta". Pitihän se arvata, ettei tuokaan päteminen pitänyt kutiansa.

15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 5/2 paasto! : 07.05.2013 12:08:44
Wuu keörs sun mansikka-aikojes millintarkoista ruokamääristä, Eklektikko. Jotka väität muka muistavasi vuosi jälkikäteen mukamas grammalleen. LOL.

Wuu keörs myös sille, miksi sä ittes mukamas missäkin käänteessä määrittelet. Vaikutat pyörivän aika lailla egosentrisesti, sun ittes ympärillä koko ajan. Suurinta osaa ihmisiä tuskin jaksaa kiinnostaa, mikä ihmeen paleogastrologi kuvittelet jääkaappi-kermapytty-paimentolaisuudessa olevasi. Hyvä jos sullon hyvä olla - mutta jätä toi karsee itsetehostus joka käänteessä vähän vähemmälle niin tulee paljon parempi paketti.

Joko sä eklektikko trollaat - tai sitten pipo on liian tiukalla HH-rajoitusten vuoksi. Kait sä nyt itsekin sen verta itsekritiikkiä omaat, että tajuat kuinka huvittavaksi sun viestittely on tässä ketjussa mennyt?
Sivuja: [1] 2