Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 24.10.2009 19:35:23
Minulla pluton  aspect_con mc tarkkana joulun alla. Ensimmäinen  aspect_con oli viime helmikuussa ja silloin tunsin jonkinasteista ahdistusta työssä. Samanlaista lienee koettavissa sopivasti joulun alla ja seuraavat yhtymät sitten ensi kesän aikoihin. Pluton  aspect_squ  aurinko oli myös kinkkistä aikaa (90-luvulla) niin työ- kuin yksityiselämässä. Aikamoista takkuamista. Vaikka tällä hetkellä  jupiter on aurinkomerkissäni niin sen hyviä vaikutuksia ei ainakaan vielä ole näkynyt. Pluto taitaa kampittaa tuon jupiterin.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 19.10.2009 19:47:07
Entä minkälaisia kokemuksia pluto  aspect_con mc. Minulla juuri nyt alkamassa. Transiitti kestää pitkälle ensi vuoteen. Tapahtuuko työasioissa jotain mullistavaa???
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 14.07.2009 17:47:16
Kiinnostavaa...Kävin asiasta innostuneena katsomassa oman SA -kartan ja kävi ilmi että jupiter tekee juuri parhaillaan yhtymää IC:lle. Lisäksi SA  askendentti  aspect_squ  aurinko ja vielä  uranus  aspect_tri  aurinko (nämä 0 ast). Ymmärtääkseni tuo jupiterin yhtymä on huomionarvoinen, vai kuinka?
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiter : 20.05.2009 21:07:14
Keväällä meni ohitse lähes huomaamatta  jupiter  aspect_con  venus ja  jupiter  aspect_sex  askendentti. Kyllä tässä vähän kepeyttä elämään kaipaisi mutta eivät nuo näyttäneet avittavan. Nyt myös  saturnus  aspect_con  kuu ja  uranus  aspect_opp  mars ja vielä  pluto  aspect_con  keskitaivas. Huh huh... No loppuvuodesta tulossa  jupiter  aspect_con  aurinko.
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 06.01.2009 17:29:33
Hei, minulla juuri nyt prog.  kuu  aspect_con  askendentti ja  aspect_sex  venus. Luulisi noiden olevan melko kivoja aspekteja. Toivottavasti tuovat valoa tähän harmaaseen arkeen. Sitä odotellessa...
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ikiliikkujan ominaisuudet, mitä löytyy kartalta : 10.09.2007 20:00:53
Jäi mainitsematta aikaisempaan että minulla taitaa olla kartassa kaksi stelliumia, jos oikein osaan karttaani tulkita. Ainakin 6. huoneessa on uranus, pluto, kuu ja mars peräkanaa (kuu  aspect_con mars, uranus, pluto) ja 12. huoneessa on venus, merkurius, aurinko ja saturnus (merkurius  aspect_con venus ja aurinko). Onkohan nämä stelliumeja? En kuitenkaan pidä itseäni levottomana ennemminkin vähän hermostuneena  :Smiley Sormilla oltava koko ajan jotain puuhasteltavaa.
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ikiliikkujan ominaisuudet, mitä löytyy kartalta : 07.09.2007 21:04:37
Täällä samanlainen tapaus. Minulla  askendentti oinas, jonka olen kuvitellut aiheuttavan tällaisen tavan koko ajan liikuttaa ja olla liikkeessä, vaikken mikään energiapakkaus olekaan. Istuminen aivan paikoillaan pitkään tuntuu vaikealta ja yleensä heilutan välillä jalkaa, vaihdan asentoa usein, näpräilen hiuksiani tai pureskelen kynsiä.  :Smiley   Kartalta löytyy jupiterin  aspect_squ auringolle, merkuriukselle ja venukselle vesimiehessä sekä auringon  aspect_con merkuriukseen.
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saturnuksen yhtymä Aurinkoon : 10.07.2007 06:49:45
Entä liittyykö saturnuksen transiitit myös avioeroon? Minulla tulossa ensi kuussa  saturnus   aspect_opp  aurinko ja miehelleni  saturnus aspect_squ  aurinko. Olemme olleet naimisissa 10 vuotta ja mieheni on nyt ihastunut toiseen naiseen. Miettii nyt mitä haluaa ja minä pelkään mitä tästä seuraa. Rikkooko hän meidän avioliiton ja yhteisen kodin (2 lasta).   Embarrassed Meillä on mennyt ihan hyvin viime aikoina ja olemme saaneet joitakin liittoa hiertäviä asioita kitkettyä pois. Mieheni on skorpioni  askendentti vaaka,  kuu leijona ja tämä uusi ihastus  aurinko ja  kuu vaaka. Molemmilla  venus skorpioni. Miehelläni on tulossa  pluto  aspect_squ  pluto tarkasti ensi tammikuussa.
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousevamerkkisi : 03.06.2007 17:00:17
Täällä  askendentti oinas. Olen pienikokoinen ja liikehdin nopeasti ja haluan päästä pikaisesti paikasta A paikkaan B, vaikka kiire ei olisikaan. En siedä hidastelua ja jonottaminen on tuskaa. Valitettavasti ei kauheasti ole siunaantunut oinaan positiivisia puolia esim. rohkeus, aloittellisuus ja energisyys. Sen sijaan olen mukavuudenhaluinen enkä niin ahkera. Olen myös aina ollut huomattavasti ikäistäni nuoremman näköinen ja olen siitä joskus ollut harmissani. Kun 31-vuotiaana menin erääseen yökerhoon, piti näyttää paperit, silloin hävetti. Mutta nyt 42-vuotiaana olen iloinen että näytän nuoremmalta kuin oikea ikäni antaisi ymmärtää.
10  Astro special / Julkkiskartat / Cho Seung-hui : 19.04.2007 13:15:37
Tämä yliopistomassamurhaaja on syntynyt Wikipedian mukaan 18.1.1984 Koreassa, Soulissa. On siis kauris, kuu rapu, mars skorpioni. Outo tapaus tosiaan!  uglystupid2
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ikisinkut : 23.03.2007 14:58:04
On vaikeaa löytää sopivaa elämänkumppania. Kokemusta on. Elin pitkään sinkkuna alle kolmekymppisenä. Olin myöskin vaativa sen suhteen millainen miehen pitäisi olla eikä juuri kukaan kelvannut, eikä se auttanut asiaa että minua on ollut aina melko vaikea lähestyä; aurinko, venus ja merkurius  vesimies ja lisäksi kuu neitsyt. En ollut myöskään valmis suhteeseen ihan sen vuoksi, että on joku jonka kanssa viettää aikaa tai harrastaa seksiä. Kun täytin 30 vuotta, tunsin olevani valmis vakituiseen suhteeseen ihan oikeasti, ajattelin että nyt jos koskaan haluan perustaa perheen. Tämä toivomus sitten kävikin toteen ja löysin miehen joka vei jalat alta ja tiesin heti että on kysymyksessä mies jonka kanssa haluan mennä naimisiin ja perustaa perheen. Tunsimme voimakasta vetoa toisiamme kohtaan ja pitkään elimme onnen huumassa. Menimmekin sitten pian kihloihin ja naimisiin ja lapsetkin tulivat nopeassa tahdissa. Olin alusta lähtien sitoutunut tähän mieheen ja ajatellut että olemme yhdessä lopun ikämme. Muutoinhan en naimisiin mene tai perheettä perusta. Yleensä kuvitellaan että on kysymys toisen omistamisesta. Mutta minun mielestäni ei siitä ole kysymys. Naimisiinmeno yms. vain vahvistaa sen että nyt ollaan tosissaan yhdessä ja tämä on meidän yhteinen perhe. Sinkkuna en haluaisi enää elää. Jokainen tietysti valitsee itse elämäntyylinsä. Jos olisin sinkku niin etsisin edelleen sitä kumppania kun yksinkään eläminen ei koskaan ollut täysin mieleeni, vaikkakin aika usein nykyään kaipaan omaa aikaa. Mutta kaikkea ei voi saada. Parisuhteessa on kuitenkin paremmat mahdollisuudet itsensä kehittämiseen kuin itsekseen elävällä. On tärkeään että elämässä on se peili, johon heijastaa omat ajatukset ja tekemiset.
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Sitoutuminen/avioliitto ap kartalla? : 21.03.2007 16:45:11
Jostain syystä avioliitto ei ainakaan mun ap-kartalla (amatööri kirjoittaa) millään tavoin tule esiin naimisiinmenovuonna, planeettarykelmä on 2 huoneessa ja 7 huoneessa on vain kuu, aurinko on 3. huoneessa. Sen sijaan vuotta aikaisemmin jolloin mieheni tapasin, vertex ja venus ovat 7. huoneessa ja aurinko 5 huoneessa, ja viisi  planeettaa huoneessa 4. Nousumerkki on vaa'assa.


 aurinko vesimies
 askendentti oinas
 kuu neitsyt
13  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jyrki Katainen : 19.03.2007 22:59:32
Heinäluomako se on teidän mieleen?  Huh Minä puolestani olen jostain syystä aina pitänyt huolitellun näköisistä miehistä eikä rentut ole olleet koskaan puoleensavetäviä. Ehkä nousuoinaspuoleni haluaa kumppaniksi salonkikelpoisen kaverin, itse kun en osaa olla miellyttävä, diplomaattinen ja tahdikas, sitä sitten haluan vastapuolelta. En ole kokenut Kataista omahyväisenä ja itserakkaana. Ei hän mikään täydellisyys ole, mutta nykypoliitikoista ehdottomasti karismaattisin ja edustuskelpoisin, rentoutta voisi olla enemmän mutta sitä tulee varmaan iän myötä.
14  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Asko Kallonen : 29.01.2007 13:10:42
Tuli tuosta Mayn kommentista tosiaan mieleen II maailmansodan valinnat ja minulle erityisesti natsi-Saksa. Asko Kallonen toi mieleeni pääteloittaja Adolf Eichmannin ja lääkäri Joseph Mengelen "kuolemanenkeli", molemmat kaloja. Taitaa kuitenkin olla aika kaukaa haettuja, mutta nämä tulivat mieleeni.   Sad
15  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Miss N. K. : 31.12.2006 16:49:47
Kävin uteliaisuuttani katsomassa Astrothemestä kenestä kysymys ja kyllähän se sieltä löytyi. Ei mikään suuri julkkis, minulle oli tuntematon.  Huh
Sivuja: [1] 2