Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 75
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Niin paljon me olemme, emmekä ole mitään : 22.11.2019 02:41:06
Tämä oli mukava viesti. Samaa mieltä.

Rakkaus on aina hyvä asia, siitä on hyvä pitää kiinni!  smitten

17  Yleistä / Kehitysehdotukset / Vs: Kulta-ajan tekijät? Mikä niiden tarkoitus on? : 22.11.2019 02:36:47
Minusta tämä muutos oli ihan ok. Näin tabletilla on ihan hyvä.

Mitä nyt tulee kulta-aikaan, niin aika näyttää mitä sitten tapahtuu. Toivon että on jotain positiivista. Mihinkään pörssiromahdukseen tmv en usko. Se olisi miljoonien ahdinko edessä.

Henkilökohtaisella tasolla, toivon että vuosia kestänyt paha olo ynm terveydellisiä juttuja menisivät kohti eheytymistä.

Mulla tuuppaa vain olemaan niin, että kun astrologisesti pitäis mennä hyvin niin ei mene mutta jos planeetat on haastavat, niin silloin suksi luistaa  Grin

18  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 18.08.2019 13:41:11
Ei löydy kyseistä käyttäjätunnusta. Itse en ainakaan saanut lähetettyä viestiä.
19  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 18.08.2019 13:36:15
Hep
20  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: P-fiili kirkon pahin rasisti? : 20.04.2019 19:54:53
Menee nyt off topicin, mutta jostain kumman syystä esim buddhalaiset munkit ei harrasta tätä pedofiliaa. En ole koskaan kuullut et nunnat tmv on sortunut tähän.

Miksi?!  coolsmiley
21  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkälaiseen ihmistyyppiin rakastut? : 21.03.2019 15:39:44
Mäki haluan rakastua turvallisiin ja vakaisiin! Muutenki haluun turvallisuutta ja vakautta mun räpeltämiseen..turvallisuus ja vakaus, tulkaa!

Samoilla linjoilla. Maanläheinen, turvallinen ja luotettava. Sellainen kenen kanssa olisi keskinäinen rauha, eikä jatkuvaa vääntöä ja taistelua.
22  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kosmiset siskot ja veljet : 03.02.2019 13:12:56
Etäisyyttä, kasvua, kohtaminen, etäisyyttä, kasvua, kohtaaminen...

Kiitos, tätähän tämä on.

Mutta mitä tuohon sielunikään tulee, niin onko se nyt niin ratkaiseva tieto? Itse koen että jokainen meistä kohtaa elämässämme erilaisia haasteita ja jokainen meistä yrittää parhaansa selvitä.

En oikein ymmärrä miksi halutaan edes tietää mikä olisi se sielun ikä.

Ja ihan off topicin, niin ei täällä kykene enää keskustelemaan oikein mistä kun nää samat riidat alkaa ja turpiin tulee, jos esittää oman näkemyksensä.
23  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Entiteetit, joita en saa häädettyä oman heikkouden tähden : 29.01.2019 16:21:03
Mulla ei ole hajuakaan mikä on entiteetti mutta ota yhteyttä Kalevi Riikosen. Ehkä hän osaa auttaa. Googlesta löydät hänen yhteystiedot.
24  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 01.11.2018 13:27:46
Olen ollut aika skeptinen karmasidoksien irrottamiseen.

Sanoin eilen ääneen että nyt varmaan olisi hyvä katkaista siteet. Ei mennyt kun 3 tuntia ja sain viestin tältä henkilöltä. Pakko tähän on sitten uskoa  Grin

Muilla samoja kokemuksia?
25  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Anteeksianto : 16.10.2018 13:41:22
Mulla aika rankkaa läiminlyöntiä ja massiivinen traumahistoria lapsuudesta ja nuoruudesta.

Anteeksianto on prosessi ja itse aloitin sillä,  että annoin itselleni anteeksi sen, etten ollut valmis tai kykeneväinen antamaan muille anteeksi.

Seuraavaksi aloin ymmärtämään omien kokemuksien kautta sen, että ne ihmiset eivät vaan kyennyt paremmin omien traumojen ja olosuhteiden takia.

Tämän jälkeen opin antamaan heille anteeksi.

Ymmärrän myös että on tekoja jota ei ikinä kye antamaan anteeksi mut itselleen voi antaa anteeksi esim ettei kyennyt ymmärtämään ja mahdollinen liiallinen hyväuskoinen tai sinisilmäisen tmv.

Olkaa armollisia itsellenne. Väkisin ei kykene anteeksiantoon.
26  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi Suomalaiset tykkää olla alasti? : 28.09.2018 16:16:20
Samaa mieltä siitä, että väkivalta ja tappaminen on viihdettä ja täysin hyväksyttävää meidän yhteiskunnassa. Ei tarvi kun kattoa illan telkkutarjontaa, niin huomaa tämän.

Seksuaalisuudesta tehtiin likaiseksi ja tämä elää vielä mun ikäluokassa ja vanhemmissa.

Mut jotta ymmärtää tämä kristinusko ja seksuaalisuuden, niin suosittelen lukemaan tämän nimisen kirjan. Ei kaikki suinkaan ollut ns pahasta, vaan myös esim yksiavioisuudessa oli paljon hyvääkin sen hetkisestä yhteiskunnassa.

Pyrittiin mm vähentämään sukupuolitauteja, vähentämään rikoksia ja väkivaltaa sekä suojaamaan.

Sori. Meni jo office topicin.  Ei kristinusko ole kaiken pahan alku, se on tuonut myöskin myönteisiä muutoksia jotka vielä vaikuttaa tänäpäivänä.

27  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kysykää, niin vastaan : 25.09.2018 23:33:41
Olen utelias, joten kysyn:

- osaatko kertoa vihkimyksistä jotain?

Mielellään omakohtaisia kokemuksia ja esimerkkejä, eikä esim Blavatskyn suoria lainauksia. Ihan miten ne konkretisoituu elämässä.

Kiitos.

28  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Uusi vanha käyttäjä. : 20.09.2018 11:58:01
Kiva saada lisää porukkaa tänne takaisin. Olen useasti miettinyt mitä vanhoille porukoille kuuluu.

Itse päätin myös aloittaa ihan alusta kaiken, joten voin samaistua tarinaassi.

Joskus kunnon irtiotto on tarpeen!
29  Astro special / Yleistä / Vs: Miten sinä rakastat? : 12.09.2018 15:49:46
Lähinnä hain sitä, kuinka osoitat rakkautta.

Itse ostelen mielellään lahjoja, lähetän yllätys postikortteja, kirjoitan kirjeitä, lähetän tekstiviestejä. Lisäksi hemmottelee hyvällä ruoalla ja hieronnalla jne.

Toki rakkauteen kuuluu myös kunnioittaminen ja luoda turvallisen ilmapiirin jossa toisella olisi hyvä olla ja tuntisi itsensä rakastetuksi.
30  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Valkoisen liekin voima : 07.09.2018 05:17:39
Minua huolestuttaa se, kuinka tietämättömiä ihmisiä houkutellaan valaistumaan, tajuamatta kuinka rankkaa ja vaikeaa se on.

Availlaan hurmiossa chakroja ja kanavia valon maailmoihin ja kuvitellaan että kaikki on pelkkää hali pusua. Pelottaa ajatella kuinka riekaleina moni on.

Lisäksi olen menettänyt kaiken luottamuksen mestareiden ja enkeleihin. Miten he suostuvat tekemään yhteistyötä näin ilkeiden ja ylimielisen ihmisten kanssa.

Pysyn visusti kaukana.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 75