Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Työpaikkakiusaaminen : 05.09.2014 13:39:38
Heips ystävät,

nostan tämän topicin nyt kun kiusaaminen on laajemminkin tullut otsikoihin. Josko jollakin olisi jotain jaettavaa tai uutta näkökulmaa. Ilta-Sanomista löytyi tällainen artikkeli:

http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288733665076.html?pos=ksk-trm-trvs-ospu

Yritetään olla ihmisiksi, vaikka kaikki ei tajua edes yrittää... Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Törkeät ihmiset? : 31.07.2014 17:14:39
Hetkinen.... Jos et reagoinut, mistä hatusta hän oikein veti tuon pervertointisyytöksen? Vai luinko näissä hellehoureissani tekstisi huonosti?  uglystupid2

Luit ihan oikein, jätin vastaamatta ja hän paranoiassaan sai pääteltyä että se johtui siitä että pervertoin hänen sanansa.

Huoh. Ensi viikolla ollaan työmatkalla viikko, ulkomailla vielä... Olen päättänyt, että jos tyyppi vielä jatkaa, varsinkin jos jatkaa muiden nähden, vien asian eteenpäin esimiehelle.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 14:01:06
Kiitos, palstalaiset! Lopetan luennot taas vähäksi aikaa tähän Smiley laitan syksyllä viestiä jos mulla on aikaa lisälukemisille!

Thuileann
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 14:00:23
Hei, minullekin saisi nostaa jos ehtisi!

Moi zajon, sinulle nousi Yksinkertaisuus.

Kortti haluaa muistuttaa sinua arjen iloista. Et tarvitse paljoa, ihan vain pieniä muistutuksia siitä, että maailma on loppujen lopuksi aika mahtava paikka. Oletko huomannut, että jos omenan leikkaa poikittain, sisällä on tähti? Oletko milloin viimeksi haistellut valkoisia kukkia, pitänyt tyhmää hattua, katsellut pilvien liikkumista taivaalla? Tarvitsisit nyt tätä aikaa jossa sinun ei tarvitse kauhesti ponnistella, fyysisesti tai älyllisesti, että voisit nauttia olostasi. Ota aikaa itsellesi ja käy lähipuistossa selälläsi makaamassa, niin ne arjen ongelmat ratkeavat helpommin.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:57:25
Heippa.Jospa minäkin kortin saisin  smitten

Moi keltaruusu, sinulle nousi Saamattomuus.

Hyvä kortti loma-ajalle muttei oikein muulle ajalle Smiley Mietipä, mikä elämässäsi nyt on sellainen elämänalue, jossa laiskottelet tahallasi. Onhan se niin, että jos sille ei mitään tee, ei se saa sinua satutettuakaan, mutta et sinä mitään sillä saavutakaan. Kortti haluaa herätellä sinua ja rohkaista, potkaista sinua liikkeelle myös tällä elämän alueella. Et saa koskaan tasapainoista elämää, jos et saa tätä aluetta kuntoon elämässäsi.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:55:09
Minullekin saa katsoa, mitä edessä näkyy tai ohjeistaa miten pitäisi toimia?

Moi calcio, sinulle nousi Harhakuvista Irtautuminen

Yksi tärkeimmistä korteista pakassa ja elämässä, minun mielestäni. Harhakuvista Irtautuminen sanoo, että elämä ei ole sitä mitä kuvittelet sen olevan, mutta syy siihen, että elämä on joskus rankkaa, ei ole elämässä vaan siinä harhakuvassa, mistä yrität pitää kiinni. Yritä nähdä itsesi sellaisena kuin olet ja hyväksyä se, äläkä pitele kiinni siitä, mitä haluaisit olla, ja pieksä itseäsi sitten kun huomaat ettet olekaan ideaalisinä. Sama koskee muita ihmisiä elämässäsi, sekä ihan kaikkea mitä voit kuvitella. Ihminen ei voi elää päänsä sisällä fantasioissa. Pääset helpommalla, kun hyväksyt maailman niin kuin se on, kuin että pidät kiinni harhakuvistasi. Ne eivät maailmaa muuta paremmaksi. Jos haluat muuttaa maailmaa, katso sitä faktojen perusteella ja sitten jatkat faktojen perusteella.

7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:51:16
Hei!

Olisipa hienoa, jos nostaisit kortin minulle myös.  Smiley kiitos jo etukäteen!

Moi Titiuu26, sinulle nousi Järkytys.

Joku isohko yllättävä asia on tulossa tiellesi. Se ei tuhoa entistä mutta ravistelee sitä. Älä ole huolissasi, joskus järkytykset siellä täällä ovat hyväksi, sillä ne paljastavat mitä tavallisessa tilanteessasi on mahdollisesti vialla, ja voit korjata asian ennen kuin jotain oikeasti isoa tulee näkyviin. Joskus myös se järkytyksen jälkeinen järjestys on parempi kuin mitä nyt. Älä siis menetä toivoasi tämän kanssa, vaan ota asiat niin kuin ne tulevat, ja ota se mahdollisuutena oppia jotain itsestäsi ja ympäristöstäsi. Ole ratkaisumielialalla äläkä jää murehtimaan.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:47:33
Jos vielä ehtii mukaan niin minullekin saa kortin nostaa. Smiley

Moi muumaa, sinulle nousi Vertaileminen.

Edessäsi on joku tärkeä valinta, jossa on kaksi tai useampaa vaihtoehtoa. Kortti muistuttaa, että tässä tilanteessa ei ole oikeita päätöksiä, vain oikeita olosuhteita. Mieti, mikä valinnoista tukee parhaiten sinun tämänhetkisiä tarpeitasi, äläkä mietikään sitä, mitä muut ajattelevat, onko valinta oikea tms., niillä ajatuksilla ei ole nyt merkitystä. Ajattele vain ja ainoastaan tarpeitasi ja mikä palvelee niitä parhaiten.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:44:52
Hei! Laitoin sulle yksärillä kysymykseni:) Vastauksen voi kyl laittaa myös tähän tai kuinka vaan:)

Moi, pistän vastauksen yv:nä Smiley kiitos kun muistutit!
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:44:25
Hei, mitähän nousisi minulle? Joko kevenee tunnelmat?

Moi Emine, sinulle nousi Sisäinen voima.

Hyviä uutisia, tällä rankalla ajalla on tarkoituksensa. Sen tehtävänä on ollut sisun kasvatus, ja nyt se alkaa olla siinä vaiheessa, että voit ottaa sen pois "opetus"-moodista ja alkaa käyttää sitä aseena, strategisena aseena siis. Sinuahan ei kaada enää mikään kun oikein sisuunnut ajamaan asiaasi, ja nyt on aika tehdä niin. Tunnelma kevenee juuri sillä hetkellä kun alat käyttää tätä salaista asettasi, sillä se on se voimakkain ase mitä ihmisellä on - sinun oma, henkilökohtainen Sielun Voimasi.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 27.07.2014 13:40:28
Minulle saa katsoa Smiley

Moi Pikkukorppi, sinulle nousi Sisäinen ääni.

Nyt olisi hyvä aika alkaa taas panostamaan sisäisen intuition ja järjen yhteensovittamiseen. Oletko viime aikoina harjoittanut intuition kuuntelemista? Voisit avata tätä väylää esim. tarot-korttien tai riimujen nostolla, tai mikä sinua sattuukin kiinnostamaan - tunnen erään joka lukee puolijalokiviä samaan tapaan kuin minä kortteja. Intuition kuunteleminen on nyt hyvä saada kuntoon, sillä pian joudut tilanteeseen, jossa se säästää sinulta monta harmia, kun kuuntelet sitä ja teet valinnat sen mukaan eikä pelkästään järkeilimällä.
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Törkeät ihmiset? : 27.07.2014 13:33:41
Siis ei vitsi ihmiset, tilanne jatkui. Luulisi että reagoimatta jättäminen olisi jättänyt asian sikseen, mutta ei. Sain muutama päivä sitten tältä samalta kortin lähettäjältä hirveän haukkumasähköpostin, jossa hän sanoi, ettei suostu siihen, että kääntelen ja pervertoin hänen sanojansa sisältämään loukkauksia, joita ei todellakaan siihen ollut tarkoitettu, ja että pysytään tästä edes poissa toistemme tieltä. Ensin olin että no hyvä, tehdään näin.

Sitten aloin miettiä, että ei tuo narsistinen ihminen kestä sitäkään, vaan alkaa pian petaamaan petiänsä töissä siten, että kertoilee kaikille juoruina että tämä koko episodi on ollut minun vikani. Ja kun on historia muutenkin työpaikalla tällaisesta kiusaamisesta, en kertakaikkiaan voinut enää sallia tilanteen paisuvan yhtään enempää. Kirjoitin takaisin että en ole ollut alun perinkään kortista vihainen ja että minun puolestani on kaikki hyvin, vaikka pulssi nousi ja kädet tärisivät samalla kun näitä ilmeisiä valeita kirjoittelin. Omaksi parhaakseni sen tein ja odottelen nyt, milloin tämä tyyppi alkaa testaamaan minua ja haukkua päin naamaa vain nähdäkseen, reagoinko oikeasti niin vähän kuin väitin.

Mua vaan alkoi ärsyttää koko tilanne taas. Periaatteessa vein erävoiton tässä, mutta mua ärsyttää se, että tuollaiset narsistipaskiaiset pärjäävät työelämässä jotenkin paremmin kuin minunlaiseni kiltit, inhimilliset, tuntevat (ja toki virheitä tekevät mutta kuitenkin hyvää tarkoittavat) ihmiset. Pistää miettimään jälleen kerran että olenko vieläkään oikeassa työpaikassa. Huoh. Ehkä pitäisi muuttaa kotiseudulle ja mennä johonkin Mäkkärille töihin minimivastuulla.

Anteeksi tilitys, mutta päästä ottaa.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 23.07.2014 12:46:48
Heips ystävät, vielä otan kuusi yhden kortin luentaa vastaan tässä kuussa Smiley Sitten taas katsellaan milloin mulla on aikaa jälleen nostella!  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 23.07.2014 12:46:02
Hei, mitähän minulle mahtaisi nousta?   Kovasti toivoisin löytäväni elämään jonkun spesiaalin, mutta pariutumiskykyni/-onneni on olematon.  Olisi myös isoja päätöksiä, jotka ratkaisevat paljon mihin elämäni lähtee kulkemaan. Uskallanko ottaa sen harppauksen?

Moi Kyesah, sinulle nousi Seikkailu.

Etsivä löytää, on kortin viesti. Jos et uskalla tai jaksa etsiä, et voi olettaa löytäväsikään. Seikkailun kortti haluaa myös puskea sinua uusille poluille, uusille urille, joista löytyy uusia ihania asioita. Ota lapsenmielinen uteliaisuus oppaaksesi, äläkä mieti liikoja niitä aikuishuolia jotka opit muilta aikuisilta. Kortti kuitenkin sanoo, että älä harppaa, vaan kulje askel kerrallaan, tietoisena, avoimin mielin, ja siltä varalta että jokin lapsuuden hirviö sattuu esille, valmiina myös panemaan hanttiin jos tarve on. Harppominen elämäntilanteesta toiseen harvoin onnistuu, sinun täytyy tehdä matkaprosessi niin voit olla tyytyväinen etkä joudu kylmiltäsi vaikeisiin tilanteisiin. Uudet polut pätevät paitsi elämäntilanteeseen, myös siihen rakkausasiaan: jos etsit vain yhtäältä, et löydä toisaalta. Älä valitse aina sitä kantakapakkaa, käy uusissa. Älä aina lähde sille samalle lenkkipolulle, etsi uusi. Älä aina mene samojen kavereiden kanssa ulos, vaihda välillä jengiä. Mitä aktiivisemmin etsit uutta ympäristöä itsellesi, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on löytää joku ihana.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 23.07.2014 12:39:29
Vieläkö nousee kortit?
Tahtoisin nostoa loppuvuodelle Smiley. Kiitos <3

Moi Tummasilmä, sinulle nousi Sopusointu.

Ennen kuin nostin kortin, näin loppuvuoden energiasi ensin sammaleenvihreänä energiana, sitten se muuttui harmaaksi. Arjen täyttämä syksy olisi siis tulossa, ja siihen nyt Sopusointu haluaa muistuttaa, että sekä mieli että kroppa on pidettävä sekä virkeänä että yhteydessä toisiinsa. Sydämen ja pään välistä kommunikaatiota pitää harjoittaa, mutta myös chakra-tasapaino olisi hyvä pitää tasaisena. Sinua uhkaa stressi ja ehkä kaamosmasennus, mutta ala jo tässä vaiheessa katsoa, mitä voit tehdä sekä kropan että mielen hyvinvoinnin edistämiseksi. Mitä voisit tehdä enemmän? Onko mitään uutta harrastusta jota aina halusit kokeilla? Pysyykö mielesi luovana ja uteliaana? Ja ennen kaikkea, saatko henkistä palkintoa tekemisistäsi? Kropan ja mielen yhteistyötä voit kehittää myös täällä hörhöpuolella, oletko nostellut esim. tarotkortteja ennen? Fyysinen kortinnosto tuo henkisen mielikuvan, miten pystyt yhdistämään ne? Alapa harjoitella niin syksy ei ole niin harmaa ja rankka.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15